Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és van (2132 db)

Az arcbőr szépségét befolyásolhatja ha valaki el van hízva, lehet ettől zsíros és pattanásos valakinek az arcbőre mert van feleslege nem is kevés?

Nem szép egy tokás fej.

Legjobb válasz: Szerintem semmi köze nincs hozzá. Már ha csak azt vesszük, hogy én vagyok 170 cm és 51 kg...mégis szíros, tág pórusú a bõröm. Én inkább azt figyeltem meg, hogy a kicsit teltebb lányoknak szinte mindig szép bõrük van és nem is ngyon ráncosodnak.

Szerintem semmi köze nincs hozzá. Már ha csak azt vesszük, hogy én vagyok 170 cm és 51 kg...mégis szíros, tág pórusú a bõröm. Én inkább azt figyeltem meg, hogy a kicsit teltebb lányoknak szinte mindig szép bõrük van és nem is ngyon ráncosodnak.
szerintem is annyi csak az összefüggés, hogy egészséges étkezés=szebb bõr, ezt én is alátámasztom saját példával. utolsó válaszoló, kicsit off de bocsi: hogy nem híztál vissza a régifajta kajálással??? van valami titkod?:D
Úgy, hogy számolom a kalóriákat továbbra is, és nem megyek 1600 fölé. De ettõl még eléggé szánalmasan kajálok, eléggé zsírosan:D
Lehet, persze! Bár az a tapasztalatom, hogy egy molettebb lánynak szebb a bõre, mint egy sovány, aszott nõnek.
Nem a súly miatt. Amikor egészségesen kajáltam gyönyörû volt a bõröm, hibátlan, matt, és nem volt miteszerem, pattanásom csak nagyon ritkán. Aztán meguntam, elkezdtem zabálni zsíros dolgokat, és tele lettem pattanásokkal. Szóval most inkább kezdek visszatérni a régi életmódomhoz, mert ha nem is híztam meg, de a bõröm és a hajam csúnyább lett.

Nekem sok anyajegyem van mindkét karomon, és nem szívesen húzok ujjatlan pólót vagy toppot. Nagyon zavar. Barátnőm azt mondja, hogy nem és nyugodtan húzhatok ettől ujjatlant. Csúnya az ha valakinek sok van belőle?

Legjobb válasz: egyáltalán nem csúnya.. ezt adta a természet, tehát teljesen természetes. Ha valakinek pengés vágások vannak a karján, na az csúnya. de ez nem, nyugodtan vegyél fel ujjatlan felsõt is:)

egyáltalán nem csúnya.. ezt adta a természet, tehát teljesen természetes. Ha valakinek pengés vágások vannak a karján, na az csúnya. de ez nem, nyugodtan vegyél fel ujjatlan felsõt is:)
Én is ilyen voltam, de én szeplõs vagyok, mint állat.:) Jó pár éve viselem büszkén a legszexisebb toppokat, és a kutya nem veszi észre a szeplõim, hanem a nyálukat csorgatják a pasik.:) Volt idõsebb kolléga, aki megjegyezte, hogy jéé szeplõk, de erre én nevetve reagáltam, hogy ne irigykedjen.:) Szóval nem kell drámázni pár pötty miatt, hanem büszkén viselni, mert az a tiéd! Légy magabiztos és szép!
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
nekem is a karomon van sok anyajegy és engem is nagyon zavar, de fõleg 2, a jobb vállamon azok nagyon zavarnak. de megpróbálom azért elfelejteni õket :)


Ha valakinek plasztikázva van az arca és modell alakja van, a plasztika miatt van esélye egy ügynökségnél? Szerintetek melyik modellnek van a legszebb, legkülönlegesebb, legkarakteresebb arca?

Legjobb válasz: Abban az esetben valószínûleg nem jelent gondot, ha az eredmény nagyon precíz lesz - és persze ne szólj róla külön. Viszont ha természetellenes hatást kelt, és észreveszik, akkor az kezdõként jelentõs hátrány, ahogy a tetoválás is. Az egy dolog, hogy a befutott világhírû topmodelleknek elnéznek egy-egy plasztikát vagy tetkót, de az egészen más tészta.

Abban az esetben valószínûleg nem jelent gondot, ha az eredmény nagyon precíz lesz - és persze ne szólj róla külön. Viszont ha természetellenes hatást kelt, és észreveszik, akkor az kezdõként jelentõs hátrány, ahogy a tetoválás is. Az egy dolog, hogy a befutott világhírû topmodelleknek elnéznek egy-egy plasztikát vagy tetkót, de az egészen más tészta.
mond az valamit hogy természetesség? hiába nyúlnak bele a képekbe, használnak sminkeket a modellkedésnél megkövetelik a természetességet
Sztem attól függ, hogy mennyire néz ki természetesnek a plasztika. Nem hiszem, hogy egy orrmûtétet mondjuk kapásból felismernek egy castingon, ha jól van megcsinálva. De ha nem néz ki természetesen, az a legtöbb esetben baj.

Emlékszik még valaki a Furry nevű játékra? Ha valakinek meg van és esetleg tudna segíteni?

Legjobb válasz: http://www.funny-games.biz/fifis-furry.html :)

A kérdező hozzászólása: Nem erre a játékra gondoltam....Ez egy hasonló játék volt mint a szuper mario... :)

Mi az Candida gomba? Mik a tüneteik. és milyen vizsgálattal állapítják meg ha valakinek az van? Hogyan kezelik?

mik a tünetei. és milyen vizsgálattal állapítják meg ha valakinek az van? hogyan kezelik?

Legjobb válasz: Szerintem ezeken az oldalakon minden kérdésedre megkapod a választ: http://egeszseg.origo.hu/cikk/0535/833218/candidiasis_1.htm http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/1206/candida-..

A legbiztosabb a vérvizsgálat, de torokváladékból is kimutatható könnyen. De a vérteszt a tuti biztos.Addig kár belekezdened a diétába míg nincs vérteszt.

Ha a párommal válunk és van két gyerek, és én munkanélküli vagyok, akkor neki fogják ítélni?

voltaképp arra is kíváncsi lennék , hogy hogyan lehet lehet elviselni, ha más n?(az ? új párja)kezei alatt vannak a gyerekek, illetve, ha nálam is lennének, hogyan dolgozható fel egy idegen (akár kedves/tündéri)n? jelenlétét??

Legjobb válasz: Szep jovokepet latsz a paroddal :D Es ennek ellenere hozza akarsz menni? Amugy mas tenyezok is befolyasoljak a gyerekelhelyezest, nem csak az anyagiak. Egy hazassagban mindket felnek dolgoznia kell, ne a munkanelkuliseg legyen a fo celod. Egy masik no jelenletet, foleg ha tunderi, nagyon nehez elviselni, a feltekenyseg felemeszt, amikor arra gondolsz, hogy a szeretett ferfi jobban szeret valaki mast, az pedig megrosszabb, ha a gyerekek is jobbnak tartjak mint teged. Es vegul, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor kezdj el keresni valami szabadidos elfoglaltsagot, amivel lekotheted magad, mert igy beledilizel majd az ilyesfajta aggodalmaidba.

Szep jovokepet latsz a paroddal :D Es ennek ellenere hozza akarsz menni? Amugy mas tenyezok is befolyasoljak a gyerekelhelyezest, nem csak az anyagiak. Egy hazassagban mindket felnek dolgoznia kell, ne a munkanelkuliseg legyen a fo celod. Egy masik no jelenletet, foleg ha tunderi, nagyon nehez elviselni, a feltekenyseg felemeszt, amikor arra gondolsz, hogy a szeretett ferfi jobban szeret valaki mast, az pedig megrosszabb, ha a gyerekek is jobbnak tartjak mint teged. Es vegul, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor kezdj el keresni valami szabadidos elfoglaltsagot, amivel lekotheted magad, mert igy beledilizel majd az ilyesfajta aggodalmaidba.
Ha még nem mentél férjhez, de már a válás foglalkoztat, akkor talán át kéne ezt alaposan gondolnod... Egy válás mindenképpen megviseli a gyereket, akármilyen "szépen" zajlik, de általában ez sosem szép. Hogy a kérdéseidre is válaszoljak: Az, hogy anya munkanélküli, attól még nem feltétlenül kerülnek a gyerekek az apához, mivel egy anyától nagyon nehéz elszakítani a gyereket (ilyen eset, ha az anya alkoholista, drogfüggõ, vagy olyan életet él, stb.). Függ a gyermek korától, amíg pici, még csak el sem viheti az apja láthatáskor, csak az anya jelenlétében láthatja. Az, hogy milyen viszony alakul ki a mostohaszülõ (akár nõ, akár férfi) és a gyermek között, az függ a mostohától és a saját szülõktõl is, de általában a gyerekek érzik, hogy ki szereti õket és milyen módon közelednek felé. Nekem 2 éves koromban váltak el a szüleim, anyukám új párjával mindig utáltuk egymást, apukám új felesége viszont úgy szeretett, mintha anyám helyett anyám lenne (még apunál is jobban). A legrosszabb, amikor a szülõk harcolnak és a másik új párját mindenáron el akarják ásni a gyerek elõtt. Kívánom, hogy sose kerülj ilyen helyzetbe és beszéld ezt meg a pároddal. Ha már most ilyeneken gondolkodsz, akkor talán ki kéne lépni ebbõl a kapcsolatból, nehogy késõbb a gyereke(i)den csattanjon az ostor...
Szia! Sürgõsen térj észhez, ilyen kapcsolatba könyörgöm ne szülj gyerekeket, inkább keress egy kedves, szeretõ férfit, aki szívbõl ÉDESAPA tud lenni... Ne egy ilyen állatot... Bár gondolom pénzes a fickó, ha Te mosolyogva elviseled a megaláztatásokat...
Micsoda?Nem vagy semmi...biztos férjhez szeretnél menni? Ha netán férjhez mész, és netán lesz 2 gyereketek, és netán elváltok, és neki netán lesz egy uj barátnõje, elég könnyen feldolgozzzák az uj nõ jelenlétén az életükben, ha megismerik, a nõ is normális, és te sem fûtöd õket ellene, igy könnyebben fel tudják dolgoznihogy igen, apának uj párja van, de attól nagyon szeret minket, stb.Ha noincs munkád az nyomhat a latban, de nem perdöntõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat most még jobban félek, ok hogy a gyermekek bírnak alkalmazkodni (ha odafigyelünk rájuk), de én tényleg belebetegednék a féltékenységbe hát igen, lehet nem megyek bele a páromon tisztán látszik, hogy nem igazából/önzetlenül szeret, mert betegesen féltékeny tehát csak birtokol. pl a haverjai elõtt direkt leéget/lejárat, csakhogy azok ne vessenek rám szemet.és nem egyszer együtt röhögtek rajtam.
Utolsó vagyok, nem azt akartam irni hogy elég könnyen feldolgozzák, hanem hogy könnyebben feldolgozzák...
De ez még nem zárja ki hogy igazán szeret...
Szerintem pakolj össze már most, s menekülj el a gyerekekkel. Ha tiéd a lakás, jelentsd ki a párod, s cseréld le a zárat. Egy ilyen embertõl ne várj semmi jót. A szerelem gyakran elhomályosítja a valóságot. Bár érzed, hogy valami nincs rendbe, mégis belemennél ebbe a kapcsolatba. Utána már késõ. A szerelmes nõ gyakran nem veszi észre párja rossz tulajdonságait, vagy h észreveszi, akkor úgy gondolja, majd megváltozik mellette, illetve ha gyereke születik. Sajnos azonban nem ez történik, mutatja ezt a sok anyaotthonban élõ családok. Bár gondolom félsz az elválástól, mert fenyeget, illetve féltékeny is, de kérhetsz távoltartást! Szerintem gondold meg, mielõtt összekötöd az életed ezzel az emberrel!
A kérdező hozzászólása: nem a pénz miatt, hanem önbizalom hiány miatt vagyok vele már annyi srácban csalódtam, õ az egyetlen aki velem komolyan tervez.
A kérdező hozzászólása: Idiot-Lifeline a pontos cim bocsi elirtam ha megvan valakinek akkor jelezzen

Ha valakinek cérnagilisztája van, az összefügghet azzal, hogy mostanában többször is volt szorulása és hasmenése is?

Legjobb válasz: Igen, okozhat szekrekedest es hasmanest is. Szerencsera a cernagiliszta altal okozott betegseg nem sulyos viszont kellemetlen tunetekkel jarhat. Viszkethet a vebgelnyilas. Figyelj a higeniara. Naponta tisztalkodj, nem art ha x is, es naponta cserelj fehernemut. Vakarozas utan ne nyulj semmihez, gondosan moss kezet. Kormeidet vagd rovidre, mert beekelodhetnek a korom ala a petek es fenn all az ujrafertozes lehetosege, sot masokat is megbetegithetsz. Esetleg lattal a fehernemudben v eszleltel a vegbelnyilas korul kis feher fergeket? Altalaban magatrol gyogyul, de ha egy het alatt sem mulnak a tunetek, akkor kezelesre van szukseg. Probalkozhatsz fokhagymaval, amit ajanlott este elfogyasztani. Gyogyulast.

Igen, okozhat szekrekedest es hasmanest is. Szerencsera a cernagiliszta altal okozott betegseg nem sulyos viszont kellemetlen tunetekkel jarhat. Viszkethet a vebgelnyilas. Figyelj a higeniara. Naponta tisztalkodj, nem art ha x is, es naponta cserelj fehernemut. Vakarozas utan ne nyulj semmihez, gondosan moss kezet. Kormeidet vagd rovidre, mert beekelodhetnek a korom ala a petek es fenn all az ujrafertozes lehetosege, sot masokat is megbetegithetsz. Esetleg lattal a fehernemudben v eszleltel a vegbelnyilas korul kis feher fergeket? Altalaban magatrol gyogyul, de ha egy het alatt sem mulnak a tunetek, akkor kezelesre van szukseg. Probalkozhatsz fokhagymaval, amit ajanlott este elfogyasztani. Gyogyulast.
ketszeri* tisztalkodas
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal. Csak arra voltam kíváncsi lehet-e összefüggés.

Ha valaki regisztrálva van pályakezdő munkanélküli (álláskereső) ként, és munkába áll egy cégnél, kell valamilyen papírt elkérnie és elvinnie a munkaügyi központból a munkáltatónak?

Legjobb válasz: Sima Start kártya, vagy Start Bónusz kártyát kell igényelni a munkábaállás elõtt, ez járulékkedvezményt ad nekik. A Start Bónuszt 3 havi munkaügyi regisztráció után lehet kérni az adóhatóságtól, és a munkaügyi ad igazolást, hogy addig regisztrált álláskeresõ voltál. Ezeket csak közvetlenül a munkábaállás elõtt érdemes kiváltani, mert ahogy kiváltod, úgy elkezd lejárni, de az önéletrajzba beírhatod, hogyha jogosult vagy valamelyikre. http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=ma_tamogatas&switch-cont..

Sima Start kártya, vagy Start Bónusz kártyát kell igényelni a munkábaállás elõtt, ez járulékkedvezményt ad nekik. A Start Bónuszt 3 havi munkaügyi regisztráció után lehet kérni az adóhatóságtól, és a munkaügyi ad igazolást, hogy addig regisztrált álláskeresõ voltál. Ezeket csak közvetlenül a munkábaállás elõtt érdemes kiváltani, mert ahogy kiváltod, úgy elkezd lejárni, de az önéletrajzba beírhatod, hogyha jogosult vagy valamelyikre. http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=ma_tamogatas&switch-cont..
Azt te mondhatod magadra, hogy pályakezdõ vagy, de jogilag ilyen kategória nem létezik. Olyan létezik, amit te beidéztél: "a tanulmányai befejezését követõen elsõ ízben létesít foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt, vagy ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszonyt és e jogviszony létesítését megelõzõen megbízási szerzõdés, vállalkozási szerzõdés alapján vagy egyéni vállalkozóként sem végzett munkát" Ennek meg ugye nem felelsz meg, szóval a sima Start kártyára nem vagy jogosult. De tovább is kéne olvasni, azért ajánlottam a figyelmedbe a Start Bónusz kártyát. Ennek a feltételei ugyanis: "Start Bónusz kártya Kártyára jogosultak köre: A 2004. évi CXXIII. törvény (Pftv.) alapján Start Bónusz kártya kiváltására jogosult: a 3 hónapig álláskeresõként folyamatosan nyilvántartott személy, vagy az a személy, aki a gyermekgondozási segély (a továbbiakban: gyes), a gyermekgondozási díj (a továbbiakban: gyed), a gyermeknevelési támogatás (a továbbiakban: gyet), valamint az ápolási díj folyósításának megszûnését követõ egy éven (365 napon) belül kíván foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt létesíteni, vagy aki a gyermek egyéves korának betöltését követõen, e gyermek után igénybe vett gyes folyósítása mellett kíván munkát vállalni, feltéve, hogy foglalkoztatásra irányuló jogviszonyban nem áll, feltéve, hogy nem rendelkezik érvényes Start, Start Plusz vagy Start Extra kártyával." Úgyhogy ha 3 hónapig voltál regisztrálva, akkor jogosult vagy erre. Nyomás a munkaügyihez igazolást kérni errõl, azzal meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz kiváltani a kártyát, ha már megvan a szerzõdés aláírásának az idõpontja. Ha meg nem volt meg a 3 hónap regisztráció, akkor ígyjárás. Akkor elõbb az legyen meg. De ha amúgy is alkalmaznak, akkor mit érdekel...?
Nem. Viszont elvileg be kell jelenteni az elhelyezkedést a munkaügyiben, még a munkábaállás elõtt. Ha ezt nem teszed meg, akkor, ha kaptál volna tõlük valami ellátást, akkor ezt visszakövetelik. De mivel pályakezdõként nem kaptál, ezért egy másfajta, komoly szankcióval sújtanak, ha nem jelented be idõben: 2 hónapig nem regisztrálhatsz újra álláskeresõként! Hát úgy vigyázz magadra :P
A kérdező hozzászólása: hát ez tényleg gáz... (hagy ne mondjam kik, vagy inkább mik azok a magyarok által igencsak kedvelt embernek nem annyira nevezhetõ hiperpigmentált élõlények, akik ezekbõl a segélyekbõl élnek..) kösz a sok infót :D örülök hogy még normális emberek is vannak ebben a szerencsétlen országban, ha nem is sok~
A kérdező hozzászólása: hát jó... csak azért vagyok teljesen összezavarodva, mert a munkaügyin azt mondták, hogy amíg nincs 365 nap munkavállalói jogviszonyom, addig pályakezdõnek számítok. (a start kártyánál más, mert ott ott van hogy csak ha "elsõ ízben létesít munkaviszonyt", de mivel akkor is pályakezdõ vagy ha egy évnél kevesebbet dolgoztál, ezért az még igaz rám. dehát zavaros az egész idióta sóher rendszer. >.<
Ezek a szóbajöhetõ lehetõségek, ugye? "25. életévét be nem töltött pályakezdõ álláskeresõ, vagy a foglalkoztatás megkezdését megelõzõ 16 hónap alatt legalább 12 hónapig, 25. életévét be nem töltött pályakezdõ álláskeresõnek nem tekinthetõ személy esetében 8 hónap során 6 hónapig álláskeresõként volt nyilvántartva" Egyik se áll meg nálad. Nem vagy pályakezdõ, mert már foglalkoztatva voltál. A másiknál meg 6 hónap a feltétel, mikor még 3 hónap sincs meg. Bár kérdezd a munkaügyit, de sztem ugyanezt fogják mondani.
A kérdező hozzászólása: noha nem tudom ez mikori, de ha jól értelmezem, akkor mégiscsak jár valami támogatás a munkáltatónak, csak azért ha valaki pályakezdõ álláskeresõ és nem töltötte be a 25-öt.
A kérdező hozzászólása: ezt találtam még: Támogatás állapítható meg azon munkaadó részére, aki: vállalja a hátrányos helyzetû álláskeresõ, továbbá megváltozott munkaképességû álláskeresõ munkaviszony keretében történõ, legalább 12 hónap idõtartamú foglalkoztatását, a támogatás iránti kérelem benyújtását megelõzõ hat hónapban azonos vagy hasonló munkakörben foglalkoztatott munkavállaló munkaviszonyát a mûködésével összefüggõ okból, rendes felmondással nem szüntette meg, továbbá kötelezettséget vállal arra, hogy a munkaviszonyt a támogatás folyósításának idõtartama alatt mûködési körében felmerülõ okból, rendes felmondással nem szünteti meg, továbbá a munkaviszony közös megegyezéssel sem szûnik meg. A támogatás szempontjából hátrányos helyzetû az a személy, aki álláskeresõ és: legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezik, vagy a foglalkoztatás megkezdésekor az ötvenedik életévét betöltötte, vagy 25. életévét be nem töltött pályakezdõ álláskeresõ, vagy a foglalkoztatás megkezdését megelõzõ 16 hónap alatt legalább 12 hónapig, 25. életévét be nem töltött pályakezdõ álláskeresõnek nem tekinthetõ személy esetében 8 hónap során 6 hónapig álláskeresõként volt nyilvántartva
A kérdező hozzászólása: köszi a sok választ. én is olvastam a start bónuszt, de sajnos nem volt még meg a 3 hónap regisztrált idõm, úgyhogy bukta. engem egyébként nem érdekelne, a munkaadót érdekli ez. de ezek szerint most abszolút nem vagyok semmire jogosult ><
A kérdező hozzászólása: szóval akkor most pályakezdõ vagyok, de start kártyát mégsem igényelhetek? nem kapok se ellátást, se semmit, senkitõl egy forintot se.
A kérdező hozzászólása: értem, viszont az a helyzet, hogy volt kemény két hétig munkám, be is volt jelentve, de felmondtak. így is pályakezdõnek számítok, mert még nem volt 365 nap munkavállalói jogviszonyom, viszont az már nem igaz rám, ami itt a start kártyánál van, hogy "a tanulmányai befejezését követõen elsõ ízben létesít foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt, vagy ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszonyt és e jogviszony létesítését megelõzõen megbízási szerzõdés, vállalkozási szerzõdés alapján vagy egyéni vállalkozóként sem végzett munkát. "
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. azt esetleg nem tudod, hogy valami, bármi támogatást kap-e utánam a munkáltató, mert regisztrált pályakezdõ álláskeresõt alkalmaz? (akár TB, vagy bármi..)
A kérdező hozzászólása: állampolgársághoz kötni a segélyeket szerintem alap lenne, de én ahoz is kötném, hogy csak az kapjon aki már dolgozott tisztességgel valamennyit. mert "tudjukkik" élnek a segélybõl munka nélkül, a magyarok nem igazán, õk egyre késõbb vállalnak gyereket, mert elõször meg kell élniük munkával. emellett röhej szerintem az is, hogy ECDL vizsgákra, meg hasonlókra nem lehet már felvételihez pontokat kapni, nyelvvizsgára is keveset, arra meg ha kisebbséghez tartozik valaki, vagy terhes, arra igen.. lassan minden számít, csak a tudás nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!