Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és vékony, akkor mikor (3 db)

Ha valaki magas és vékony, akkor mikor kezd el látszódni a hasa?

Ha lehet,akkor tapasztalatokkal rendelkez?k írjanak!

Legjobb válasz: Mindenkinél váltzó, de tényleg. Nem az alkat határozza meg. Én 160 centi és 67 kiló vagyok és már a 10. héten látszódott. De láttam 160 centis 45 kilós csajt szülés elõtt, és nem mondtam meg, hogy terhes...

Mindenkinél váltzó, de tényleg. Nem az alkat határozza meg. Én 160 centi és 67 kiló vagyok és már a 10. héten látszódott. De láttam 160 centis 45 kilós csajt szülés elõtt, és nem mondtam meg, hogy terhes...
Én 170 cm magas vagyok, és 54 kg voltam. Nekem már 5 hetesen látszódott egy kicsit.Most 24 hetes vagyok és elég nagy a hasam. Volt aki azt hitte hamarosan szülök. De ez persze mindenkinéll más.
Szia! Én 177cm magas vagyok, 24 hetes terhes, és szinte semmi sem látszódik még. Derekam lett csak vastagabb oldalról. Mondjuk nekem mindíg is izmos lapos hasam volt. Sokan csak csodálkoznak, hogy már 6 hónapos terhes vagyok, pedig nem kicsi a babám. 5 kilót híztam eddig, most 68 kiló vagyok.
Szia!Én 174 cm vagyok, 58 kilóval kezdtem a terhességet. 10 hetesen már látszott ha valaki jobban megnézte.Most 15 hetes vagyok és még nem értem el a 60 kg-ot.Az a nem egészen 2 kiló csak pocira és cicire jött fel, de még ne feltûnõ.Ez persze mindenkinél más, de gondoltam leírom, én is mindig nézegetem ki mennyit szedett fel és mennyi idõ alatt!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mi számít beesett/vékony arcnak? Ha valakinek beesett arca van akkor az illetőnek vékony az arcbőre? és ha dundibb az illető akkor vastagabb az arcbőre is? Ha fogyok akkor az arcom is fogy?

Pl: Orlando Bloomnak beesett arca van? vagy Brad pitt nek?

Legjobb válasz: az arcbõr az mindenkinél ugyanolyan vastag. hogyha esetleg 'pufibb' az arcod, pedig a súlyod oké, az genetika. nagyon változtatni nem tudsz rajt.

az arcbõr az mindenkinél ugyanolyan vastag. hogyha esetleg 'pufibb' az arcod, pedig a súlyod oké, az genetika. nagyon változtatni nem tudsz rajt.
Beesett arca lehet valakinek genetikából adódóan, vagy pl. fogyás betegség miatt. Nem feltétlenül vékony az arcbõre. Az arcbõre mindenkinek ugyanolyan vastagságú a férfiaké kicsit vastagabb, a nõké vékonyabb. Egyénileg eltérhet egy picit, hogy kinek mennyire érzékeny és mennyire áttetszõ. De attól, hogy valaki kövér vagy sovány az arcbõre ugyanolyan vastag marad. Fogyásnál az arcom is észrevehetõ a fogyás, de van akin nenm látszik meg. Ezt nem tudhatjuk elõre. Ha valaki sokat fogy pl. 30-40 kilót akkor biztos meglátszik rajta. Szerintem Orlandonak átlagos arca van, nem beesett. Karakteres, de én nem nevezném beesettnek, bár egy kicsit lehet másoknak annak tûnik. Pittnek inkább karakteres az álla és markáns vonásai vannak. Véleményem szerint Marc Anthony-nak van inkább beesett arca legtöbbször. http://images.celebritywonder.com/rp/Anthony_JS288146410.jpg De látod így annyira nem látszik: http://images.teamsugar.com/files/upl1/0/88/16_2008/Jennifer.. Azt gondolom a férfiak megint jobban jártak mert náluk ez annyira nem feltûnõ és nem csúnya inkább kiemeli az arcukat. Nõknél feltûnõbb ha valakinek ilyen az arca. Hirtelen nem jut eszembe csaj akirõl példaképpen mutathatnék képet, de láttam már pár ilyet. Csak híresség nem ugrik most be.
A kövéreknek jobban ki van párnázva :) több alatta a zsírréteg ezért a csontok nem látszódnak annyira és a formák. De az arcbõr nagyjából ugyanolyan vastag. Elnézést az elõbbi linkért, nekem amikor beírtam még bejött a kép, le is ellenõriztem. de ha beírod googleba és megnézed a találatokat ott lesz sok kép én az elsõ 1-3 oldalról linkeltem valahonnan ott van egy közeli amin nagyon beesettnek tûnik az arca. Fõleg ha nem alszik a gyerekek miatt, de régen is ilyen pofija volt már.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) én eddig azt hittem hogy a kövérebb embereknek vastagabb aza rcbõrük azért "lufibb" a fejük a vékonynank meg vékony azért látszik a csontozatuk meg arcvonásaik.
A kérdező hozzászólása: semmi gond:) inkább köszi a válaszokat:)

Mit tegyek? 48kg vagyok és nagyon vékony 5-10kg szeretnék felszedni bármit bevállalok ha nagyon rossz mellékhatásai vannak akkor is csak valaki segítsen az evés nem segít! Ide gyógyszer kell! könyörgöm! MIT TEGYEK?

Legjobb válasz: Szia! Én 25 évesen,45 kg vagyok,170 cm magas,és én sem tudok hízni! Kivizsgáltak(pajzsmirigyre gondoltak) és semmi bajom,egyszerûen csak ilyen vagyok:) Talán az izomtömeget lehetne növelnünk,én most fogom elkezdeni az edzést:) Sok sikert!

Szia! Én 25 évesen, 45 kg vagyok, 170 cm magas, és én sem tudok hízni! Kivizsgáltak(pajzsmirigyre gondoltak) és semmi bajom, egyszerûen csak ilyen vagyok:) Talán az izomtömeget lehetne növelnünk, én most fogom elkezdeni az edzést:) Sok sikert!
na még pontositás képp annyi, h 7000 pusz kaloriárol beszélünk. ami azt jelenti h egy egészséges normál testsúlyú nõnék a normál E bevitel 2200-2400 kcal/nap. ez egy héten 15400-16800 kcal, s ehelyett kell 22400-16800 kcalt enni elosztva, tehát napi 1000kcal-val többet ami nem kevés. étellel is be lehet vinni, de van aki nem képes fizikailag ennyivel többet magához venni, ezért vannak a már emlitett roborálo szerek.de 2hétre már szépen el lehet osztani ezt.napi 500 kcal többlet nem olyan durva:) viszont ha vki mozog, sportol, akkor az ott elégetett kcal-t is figyelembe kell venni! na de oldalakat irhatnék még, de pont itt jön elõ a szakma, h átlátni s összerakni a dolgokat. de ha vkinek segithetek, szivesen teszem.:)
Azzal egyet értek, hogy hízni 1-2 hét alatt 6 kg-ot nem egészséges, de ha valakinek az a célja, hogy hízzon, akkor ez nem fogja elrettenteni. Rajtam megmaradt, már elértem a kívánt súlyomat, amit tudok tartani. De tényleg 7000 kalória kell a hízáshoz? Hisz ez mindenkinél más, nem? Súlytól, nemtõl, mozgástól nem függ? Ha pl. 900 kalóriát eszem jó pár napig, és utána meg 3000-et, akkor az nem marad bent? Én nem ettem rengeteget utána, csak a 900-hoz képest jóval többet, bár a kalóriákat ennyire nem számolgattam.
bocsi a 7000kcal-t nem lehet 1nap alatt bevinni, azt akartam irni, egy-két hét alatt már igen:)
kedves Válaszoló! nem probáltam még, mert sajnos nekem inkább energiaszegény étrend betartására van szükségem, s nem is bántani akartalak. lehet h neked bevált, hisz mindannyian tudjuk mi az a jojodiéta s milyen elv alapján mûködik, ezért lehetséges amit irsz. anyagcserétöl és egyebektõl is függ h kinél mennyi idõ kell h kialakuljon. de kérdem én , egy amugy is gyengébb szervezetet minek tovább amortizálni?ha csak rövid ideig is.nem tesz jot sem az immunrendszernek, sem az emésztörendszernek, csökken a koncentráloképesség és még sorolhatnám. egy fokoztosan felépített roborálo étrendet kell kialakitani. ahogy a tul gyors fogyás, ugy a gyors hizás sem egészséges. 1kg hizáshoz 7000 többlet kcal szükséges. s ugye ezt nem lehet egy hét alatt többletben bevinni...mi azt javaoljuk h havi 2 kilo hizás v fogyás egy nem drasztikus diétával könnyedén elérhetõ, s gondolj bele, az egy év alatt +/- 12-24 kilo, ami garantáltan tartható marad, nem lesz jojo. üdvözlettel.
Igaza van az elõttem szólónak, hogy a pajzsmirigyedet kellene elõször megnézetni. Egyébként ha nincs semmilyen problémád, akkor a következõ módon tudsz a leggyorsabban hízni. Furcsán fog elsõre hangozni, de beválik, ha betartod: koplalj egy hétig. Csökkentsd le a kalóriabeviteledet amennyire csak bírod (azért nem kell túlzásba esni, de egy 900 kalóriás étrend pár napig belefér). Egyél olyan keveset, amennyit csak tudsz ameddig csak tudod csinálni. Miután pár napig koplaltál, fogj neki szó szerint zabálni. Újabb egy hét elteltével már kilószámra kell, hogy hízz ettõl, hisz a szervezeted ki lesz éhezve és bent fogja tartani a bevitt kalóriákat. Ha ez nem történik meg, akkor valószínûleg egészségügyi problémád van és orvoshoz kell fordulnod.
szia! kérlek ne hallgass az elöttem szolóra! ez a módszer semmire sem vezet! a jojo diéta akkor alakul ki ha vki 3-4 hétig minimum koplal! vannak különbözõ szeretk, porok amik fehérje ill energiadúsitásra valók, ezeket az ételekhez keverve kell fogyasztani, semmi izük nincs.nem kell nekiállni zsiros nehéz ételeket enni, de aproságokon mulhat a dolog(zsirpsabb tejföl, piros dobozos tej stb) végzett, diplomás dietetikus vagyok, ha komolyabban szeretnél beszélgetni a dologrol, akkor szolj, mailben felvehetjük a kapcsolatot, s megprobálok segiteni(ha még aktuális)
nézesd meg, hoyg a pajzsmirigyeddel minden ok. -e, és nem írod miket eszel... csokihegyek, süssétek a húst dizsnózsíron, stb. kalóriabevitel szerintem, attól kell, hogy hízz, ha nem a, kkor betegség van mögötte. és sok zöldség gyümölcs, mert azzal együtt ér csak akár a fogyó, akár a hízókúra.a vitaminok nagy szerepet játszanak.
Kedves dietetikus! Elhiszem, hogy értesz a témához, hisz ez a szakmád, de próbáltad már te magad ezt a módszert? Mert én igen és híztam tõle - nem is keveset. Nem mondtam volna, ha nem vált volna be a saját tapasztalatom alapján.
bizony, ez föskolai jegyzeteimben is benne van(vizsgáztam is pont az energiasztegény étrendbõl még a legelején)és valoba 7000 többlet kcal kell 1kg hizáshoz, és ugyanigy -7000 a fogyáshoz. a mérlegekben nem kell hinni 1-3 kilo ingadozás esetén, mert teljesen normális az, ha nem eszel csak keveset pl 3 napig, akkor 1-2 kiloval kevesebbet mutat a mérleg, de akkor nem fogytál, csak kiürült az emésztõrendszered, vagy víz távozott el, de nemzsirbol fogytál. de a "tartalékokhoz" csak akkor nyul a szervezet, miután megérzi, ill akkor is állit elö tartalékot. természetesen fél kilot hizhatsz/fogyhatsz ha 3500at viszel be/vonsz meg:) én sem veszekedni akartam, sem kiktatni, s ok h elmondod a tapasztalataidat, semmi gond, ennek az oldalnak ez a lényege, én is csak a véleményemet mondtam el:)
A kérdező hozzászólása: sziasztok!Elõször is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget!Másodszor teljesen egészséges vagyok és nagyon szeretek enni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!