Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és vékony, akkor (8 db)

Milyen fogyókúrát/tornát ajánlotok akkor, ha valaki egészen vékony, csak és kizárólag a fenék-comb az ami egyre zsírosabb?

Ha csak a felsőtestemet látják, sokan azt mondanák anorexiás vagyok (pedig sosem fogyóztam eddigi életemben), viszont a fenekem és a combom egyre nagyobb. (a vádlim érdekes módon nem "kövér", az izmos.) de az említett részeken sajnos felütötte a fejét a narancsbőr is. szóval mit ajánlanátok ha minél hatékonyabban le szeretném fogyasztani?

Legjobb válasz: Körte alkat vagy. Én is sajnos, mikor elkezdtem diétázni egyre vékonyodott a felsõ testem, lassan már átszakad, de a fenekem és combom el van látva rendesen. Csak a kitartó diéta és sok kardió fog segíteni! fehérjedús étkezések, sok futás! Nekem az egyik térdemben sajnos porcleválás van és így nem tudok futni csak keveset egyhuzamban aminek szinte semmi értelme. A szobabicikli kíméli a térdet, de messze nem olyan hatásos mint a futás.

Körte alkat vagy. Én is sajnos, mikor elkezdtem diétázni egyre vékonyodott a felsõ testem, lassan már átszakad, de a fenekem és combom el van látva rendesen. Csak a kitartó diéta és sok kardió fog segíteni! fehérjedús étkezések, sok futás! Nekem az egyik térdemben sajnos porcleválás van és így nem tudok futni csak keveset egyhuzamban aminek szinte semmi értelme. A szobabicikli kíméli a térdet, de messze nem olyan hatásos mint a futás.
Körte alkat vagy, csakis a futás a jó! Ja, és ne egyél sok finomított cukros ételt, kenyeret, tésztát...
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy a futás az egyetlen gyakorlat amit nem birok az asztmám miatt. egy perc alatt fulladozni kezdek. valami tornagyakorlat nincs ami a szobában is végezhetõ?
Rubint Réka fenék, és combgyakorlatai, hidd el két hét után már látod a pozitív változást! Ja, és az lenne még hatásos, ha vacsira mondjuk csak egy joghurtot ennél! És a biciklizés, elipszistrénerezés is jó! Sok sikert! :)

Ha valaki magas és vékony, akkor mikor kezd el látszódni a hasa?

Ha lehet,akkor tapasztalatokkal rendelkez?k írjanak!

Legjobb válasz: Mindenkinél váltzó, de tényleg. Nem az alkat határozza meg. Én 160 centi és 67 kiló vagyok és már a 10. héten látszódott. De láttam 160 centis 45 kilós csajt szülés elõtt, és nem mondtam meg, hogy terhes...

Mindenkinél váltzó, de tényleg. Nem az alkat határozza meg. Én 160 centi és 67 kiló vagyok és már a 10. héten látszódott. De láttam 160 centis 45 kilós csajt szülés elõtt, és nem mondtam meg, hogy terhes...
Én 170 cm magas vagyok, és 54 kg voltam. Nekem már 5 hetesen látszódott egy kicsit.Most 24 hetes vagyok és elég nagy a hasam. Volt aki azt hitte hamarosan szülök. De ez persze mindenkinéll más.
Szia! Én 177cm magas vagyok, 24 hetes terhes, és szinte semmi sem látszódik még. Derekam lett csak vastagabb oldalról. Mondjuk nekem mindíg is izmos lapos hasam volt. Sokan csak csodálkoznak, hogy már 6 hónapos terhes vagyok, pedig nem kicsi a babám. 5 kilót híztam eddig, most 68 kiló vagyok.
Szia!Én 174 cm vagyok, 58 kilóval kezdtem a terhességet. 10 hetesen már látszott ha valaki jobban megnézte.Most 15 hetes vagyok és még nem értem el a 60 kg-ot.Az a nem egészen 2 kiló csak pocira és cicire jött fel, de még ne feltûnõ.Ez persze mindenkinél más, de gondoltam leírom, én is mindig nézegetem ki mennyit szedett fel és mennyi idõ alatt!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mi számít beesett/vékony arcnak? Ha valakinek beesett arca van akkor az illetőnek vékony az arcbőre? és ha dundibb az illető akkor vastagabb az arcbőre is? Ha fogyok akkor az arcom is fogy?

Pl: Orlando Bloomnak beesett arca van? vagy Brad pitt nek?

Legjobb válasz: az arcbõr az mindenkinél ugyanolyan vastag. hogyha esetleg 'pufibb' az arcod, pedig a súlyod oké, az genetika. nagyon változtatni nem tudsz rajt.

az arcbõr az mindenkinél ugyanolyan vastag. hogyha esetleg 'pufibb' az arcod, pedig a súlyod oké, az genetika. nagyon változtatni nem tudsz rajt.
Beesett arca lehet valakinek genetikából adódóan, vagy pl. fogyás betegség miatt. Nem feltétlenül vékony az arcbõre. Az arcbõre mindenkinek ugyanolyan vastagságú a férfiaké kicsit vastagabb, a nõké vékonyabb. Egyénileg eltérhet egy picit, hogy kinek mennyire érzékeny és mennyire áttetszõ. De attól, hogy valaki kövér vagy sovány az arcbõre ugyanolyan vastag marad. Fogyásnál az arcom is észrevehetõ a fogyás, de van akin nenm látszik meg. Ezt nem tudhatjuk elõre. Ha valaki sokat fogy pl. 30-40 kilót akkor biztos meglátszik rajta. Szerintem Orlandonak átlagos arca van, nem beesett. Karakteres, de én nem nevezném beesettnek, bár egy kicsit lehet másoknak annak tûnik. Pittnek inkább karakteres az álla és markáns vonásai vannak. Véleményem szerint Marc Anthony-nak van inkább beesett arca legtöbbször. http://images.celebritywonder.com/rp/Anthony_JS288146410.jpg De látod így annyira nem látszik: http://images.teamsugar.com/files/upl1/0/88/16_2008/Jennifer.. Azt gondolom a férfiak megint jobban jártak mert náluk ez annyira nem feltûnõ és nem csúnya inkább kiemeli az arcukat. Nõknél feltûnõbb ha valakinek ilyen az arca. Hirtelen nem jut eszembe csaj akirõl példaképpen mutathatnék képet, de láttam már pár ilyet. Csak híresség nem ugrik most be.
A kövéreknek jobban ki van párnázva :) több alatta a zsírréteg ezért a csontok nem látszódnak annyira és a formák. De az arcbõr nagyjából ugyanolyan vastag. Elnézést az elõbbi linkért, nekem amikor beírtam még bejött a kép, le is ellenõriztem. de ha beírod googleba és megnézed a találatokat ott lesz sok kép én az elsõ 1-3 oldalról linkeltem valahonnan ott van egy közeli amin nagyon beesettnek tûnik az arca. Fõleg ha nem alszik a gyerekek miatt, de régen is ilyen pofija volt már.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) én eddig azt hittem hogy a kövérebb embereknek vastagabb aza rcbõrük azért "lufibb" a fejük a vékonynank meg vékony azért látszik a csontozatuk meg arcvonásaik.
A kérdező hozzászólása: semmi gond:) inkább köszi a válaszokat:)


A tv-ben a jó nőknek általában (baromi) vékony derekuk van és nagy fenekük. Akkor most jó, ha valakinek nagy segge van (ha viszonylag vékony a dereka-persze nem annyira, mint a tv-belieknek XD)?

Legjobb válasz: hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek

hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Milyen az a formás? És a nem formás? Ez is egy ízlés dolog, vagy nem? :S
Igen, minden ízlés dolga. Ezért nem lehet a kérdésedre válaszolni. Valakinek tetszik, valakinek nem.
Nem teljesen ízlés dolga, mivel a csípõ és a derék aránya nagyon fontos a párválasztásban. Statisztikailag elemezték, és kiderült, hogy a "jó nõknek" a csípõ/derék aránya nagyon szûk tartományban van. Jelzi az egészséges hormonrendszert, a sikeres szülés nagyobb valószínûségét. http://en.wikipedia.org/wiki/Waist-to-hip_ratio
Ízlések és fenekek különbözõek.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm a válaszokat :)

Ha valaki 160cm, 50kg, és vékony csontozatú, az soványabbnak látszik, mint aki ugyanennyi magas, és kiló, de nehezebb csontozatú?

Legjobb válasz: A 2 lehetõség közül a vékonyabb csontú fog "nehezebbnek, kövérebbnek.... stb" hatni. Hogy miért? Mert aki ugyanennyi kiló, de vastag csontú, az a csontja miatt is többet nyom, ergó maga a zsír és izom kevesebb kiló rajta ergó vékonyabbnak hat. A vékonyabb csontúnak elenyészõ a csont súlya, tehát a zsír többet nyom nála ergó kövérebbnek hat.

A 2 lehetõség közül a vékonyabb csontú fog "nehezebbnek, kövérebbnek.... stb" hatni. Hogy miért? Mert aki ugyanennyi kiló, de vastag csontú, az a csontja miatt is többet nyom, ergó maga a zsír és izom kevesebb kiló rajta ergó vékonyabbnak hat. A vékonyabb csontúnak elenyészõ a csont súlya, tehát a zsír többet nyom nála ergó kövérebbnek hat.
Én azt vettem észre hogy igen. Kivéve ha hízik, van rajta felesleg. Én vékonyabb csontozatú vagyok és többnek látszik az a pár kg pluszom mintha vastagabb csontozatú lennék. De ha felesleg nélkül kérdezed akkor nem. A nehezebb csontozatún kevesebb felesleg van, így õ fog vékonyabbnak tûnni.
épp ellenkezõleg. ilyen körülmények kközött a normál csontozatúfog vékonyabbnak hatni és ez centiben is mérhetõ . valahol (mell, derék, fenék, stb) kisebb, mint a könnyû csontozatú lány
A kérdező hozzászólása: Én vékony csontozatú vagyok. Mikor 54kg voltam, sok nadrág kicsi lett rám, de a karom ugyanilyen vékony volt, fõleg a csuklóm, ami 14cm.
Definiálnánk mi az a vékony csontozatú és mi a nehezebb csontozatú? A kettõ ellentétes dolog? Valóban lenne kihatása a megjelenésre? Aligha. A csontjaink formájában lehet kis eltérés, a többi inkább már a kötõszövetek következménye, tehát a testalkat már az izmok formája, zsírpárnák mérete!
A csontozatból eredõ eltérés max 2-3 kiló lehet, ami nem számottevõ.
A csontváza mindenkinek kb 10 kg. Ami változást jelenthet, ha valaki széles csontozatú - széles vállak, csípõ, bordák. Egyszerûen több anyag fogja kitölteni, legyen az izom vagy zsír, egy ilyen típusú ember mindig vaskosabbnak fog kinézni, akkor is ha nagyon koplalja magát. Akinek keskeny a csípõje, a válla, az sokkal könnyebben fog fogyni, és õk lesznek ilyen légiesen karcsúak. De ez súlyban se fog nagyon egyezni... csak valóban van iylen, hogy alkat.

Lehetnék 160 cm-es magassággal, vékony, de nem deszka testalkattal, és egy kicsit nagyobb orral modell? Ha igen, akkor hol lehetne elkezdenem (Budapest-és környékén)? (egy jó modellsulira gondoltam, ha valakinek már van ebben tapasztalata) 15/L

Legjobb válasz: Én foglalkoztam azzal egy idõben, hogy lányokat kerestem castingokra rendezvényeken meg utcán is, nem szeretnélek megbántani, de ilyen alkattal nem leszel modell, legalábbis kifutóra, bemutatókra, reklámra biztos nem. 175 magasság alap.

Én foglalkoztam azzal egy idõben, hogy lányokat kerestem castingokra rendezvényeken meg utcán is, nem szeretnélek megbántani, de ilyen alkattal nem leszel modell, legalábbis kifutóra, bemutatókra, reklámra biztos nem. 175 magasság alap.
Ne akarj modellkedni, oda nem a szép lányok kellenek, hanem a társadalom által elvárt kinézetû lányok. Én pl. szívesen néznék 160 centis (sõt akár kisebb) lányokat "egy kicsit nagyobb orral", mint azokat, akiket manapság látni, de sajnos ilyen a világ.
Ha keresel is kétféle irodával találkozhatsz: az õszintével, ahol megmondják, hogy nem fognak foglalkoztatni. Vagy megcsillantanak neked egy kis reményt, mindenféle tanfolyamokat csináltatnak veled, meg portfóliót drága pénzért (szóval lehúznak vagy 100-150ezerrel) aztán meló meg semmi (majd lesz, légy türelemmel stb szövegek)
Katalógusfotózást meg lehet próbálni, de nem hiszem, hogy megérné a belefektetett pénzt meg energiát: ingyen nem fognak portfóliót készíteni meg tanfolyamot fizetni és a katalógusfotózás sem fizet annyit, hogy visszajöjjön a pénz. Portfóliót, koreográfiát azoknak szoktak állni jobb ügynökségek, akiket õk fedeztek fel, nem azoknak akik kilincselnek, munkát kérve.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat=)
A kérdező hozzászólása: Nem bántottál meg, tisztában vagyok vele, hogy kifutókon esélyem se lenne, bár még szerintem most fogok nõni. De pl. olyanokra gondoltam, hogy katalógusokba, ruhakolllekciók bemutatására-újságokba, vagy ilyesmi.
15-16 éves lányoknál fintorogva, de ha nagy remény van bennük, 170 centivel rábólintanak. 15 évesen azért már nagy eséllyel nem fogsz 13-14 centit nõni, hogy elérd a minimum magasságot. A nagy orr meg nem elõny, se kifutón, se fotózáson. :S Bár ha egyébként nem túl hangsúlyos, akkor nem ez lenne az akadály. Nem éri meg szerintem a beleölt százezreket, még ha apuci-anyuci netán milliomos, akkor se. Inkább várj két évet, és ha nõttél hirtelen 13 centit, akkor próbálkozz, nagyobb az esély.
a nagy orral nincsen semmi gond, a különlegesség a fontos, viszont a 160cm tényleg elég kevés, max reklámba, ha van pénzed rá, akkor meg lehet próbálni, de nehéz így látatlanba, ja és a modell suli hülyeség, azt felejtsd el, egy normális ügynökségnél felkészítenek mindenre ami kell, nem kell ahhoz iskola
Utolsó! Az ügynökségek se ingyen dolgoznak. Ahhoz piszok nagy szerencse kell, hogy valakit felfedezzenek és alá toljanak mindent. Barátnõmet megkeresték, szóval nem õ kilincselt, hanem megkeresték, hogy látnak benne fantáziát, pakoljon oda nekik 300 ezret és akkor talán munkát is kap. Ebben a kezdõ "befektetésbe" a portfóliót és alap dolgok oktatását ígérték (stílusok, járás..stb).
Nem mondtam, hogy ingyen van, de ha ott is megkaphatja ezt akkor minek menjen el egy modell iskolába? Ott úgyse lesz munkája így legalább munkát is kaphat

Mit tegyek? 48kg vagyok és nagyon vékony 5-10kg szeretnék felszedni bármit bevállalok ha nagyon rossz mellékhatásai vannak akkor is csak valaki segítsen az evés nem segít! Ide gyógyszer kell! könyörgöm! MIT TEGYEK?

Legjobb válasz: Szia! Én 25 évesen,45 kg vagyok,170 cm magas,és én sem tudok hízni! Kivizsgáltak(pajzsmirigyre gondoltak) és semmi bajom,egyszerûen csak ilyen vagyok:) Talán az izomtömeget lehetne növelnünk,én most fogom elkezdeni az edzést:) Sok sikert!

Szia! Én 25 évesen, 45 kg vagyok, 170 cm magas, és én sem tudok hízni! Kivizsgáltak(pajzsmirigyre gondoltak) és semmi bajom, egyszerûen csak ilyen vagyok:) Talán az izomtömeget lehetne növelnünk, én most fogom elkezdeni az edzést:) Sok sikert!
na még pontositás képp annyi, h 7000 pusz kaloriárol beszélünk. ami azt jelenti h egy egészséges normál testsúlyú nõnék a normál E bevitel 2200-2400 kcal/nap. ez egy héten 15400-16800 kcal, s ehelyett kell 22400-16800 kcalt enni elosztva, tehát napi 1000kcal-val többet ami nem kevés. étellel is be lehet vinni, de van aki nem képes fizikailag ennyivel többet magához venni, ezért vannak a már emlitett roborálo szerek.de 2hétre már szépen el lehet osztani ezt.napi 500 kcal többlet nem olyan durva:) viszont ha vki mozog, sportol, akkor az ott elégetett kcal-t is figyelembe kell venni! na de oldalakat irhatnék még, de pont itt jön elõ a szakma, h átlátni s összerakni a dolgokat. de ha vkinek segithetek, szivesen teszem.:)
Azzal egyet értek, hogy hízni 1-2 hét alatt 6 kg-ot nem egészséges, de ha valakinek az a célja, hogy hízzon, akkor ez nem fogja elrettenteni. Rajtam megmaradt, már elértem a kívánt súlyomat, amit tudok tartani. De tényleg 7000 kalória kell a hízáshoz? Hisz ez mindenkinél más, nem? Súlytól, nemtõl, mozgástól nem függ? Ha pl. 900 kalóriát eszem jó pár napig, és utána meg 3000-et, akkor az nem marad bent? Én nem ettem rengeteget utána, csak a 900-hoz képest jóval többet, bár a kalóriákat ennyire nem számolgattam.
bocsi a 7000kcal-t nem lehet 1nap alatt bevinni, azt akartam irni, egy-két hét alatt már igen:)
kedves Válaszoló! nem probáltam még, mert sajnos nekem inkább energiaszegény étrend betartására van szükségem, s nem is bántani akartalak. lehet h neked bevált, hisz mindannyian tudjuk mi az a jojodiéta s milyen elv alapján mûködik, ezért lehetséges amit irsz. anyagcserétöl és egyebektõl is függ h kinél mennyi idõ kell h kialakuljon. de kérdem én , egy amugy is gyengébb szervezetet minek tovább amortizálni?ha csak rövid ideig is.nem tesz jot sem az immunrendszernek, sem az emésztörendszernek, csökken a koncentráloképesség és még sorolhatnám. egy fokoztosan felépített roborálo étrendet kell kialakitani. ahogy a tul gyors fogyás, ugy a gyors hizás sem egészséges. 1kg hizáshoz 7000 többlet kcal szükséges. s ugye ezt nem lehet egy hét alatt többletben bevinni...mi azt javaoljuk h havi 2 kilo hizás v fogyás egy nem drasztikus diétával könnyedén elérhetõ, s gondolj bele, az egy év alatt +/- 12-24 kilo, ami garantáltan tartható marad, nem lesz jojo. üdvözlettel.
Igaza van az elõttem szólónak, hogy a pajzsmirigyedet kellene elõször megnézetni. Egyébként ha nincs semmilyen problémád, akkor a következõ módon tudsz a leggyorsabban hízni. Furcsán fog elsõre hangozni, de beválik, ha betartod: koplalj egy hétig. Csökkentsd le a kalóriabeviteledet amennyire csak bírod (azért nem kell túlzásba esni, de egy 900 kalóriás étrend pár napig belefér). Egyél olyan keveset, amennyit csak tudsz ameddig csak tudod csinálni. Miután pár napig koplaltál, fogj neki szó szerint zabálni. Újabb egy hét elteltével már kilószámra kell, hogy hízz ettõl, hisz a szervezeted ki lesz éhezve és bent fogja tartani a bevitt kalóriákat. Ha ez nem történik meg, akkor valószínûleg egészségügyi problémád van és orvoshoz kell fordulnod.
szia! kérlek ne hallgass az elöttem szolóra! ez a módszer semmire sem vezet! a jojo diéta akkor alakul ki ha vki 3-4 hétig minimum koplal! vannak különbözõ szeretk, porok amik fehérje ill energiadúsitásra valók, ezeket az ételekhez keverve kell fogyasztani, semmi izük nincs.nem kell nekiállni zsiros nehéz ételeket enni, de aproságokon mulhat a dolog(zsirpsabb tejföl, piros dobozos tej stb) végzett, diplomás dietetikus vagyok, ha komolyabban szeretnél beszélgetni a dologrol, akkor szolj, mailben felvehetjük a kapcsolatot, s megprobálok segiteni(ha még aktuális)
nézesd meg, hoyg a pajzsmirigyeddel minden ok. -e, és nem írod miket eszel... csokihegyek, süssétek a húst dizsnózsíron, stb. kalóriabevitel szerintem, attól kell, hogy hízz, ha nem a, kkor betegség van mögötte. és sok zöldség gyümölcs, mert azzal együtt ér csak akár a fogyó, akár a hízókúra.a vitaminok nagy szerepet játszanak.
Kedves dietetikus! Elhiszem, hogy értesz a témához, hisz ez a szakmád, de próbáltad már te magad ezt a módszert? Mert én igen és híztam tõle - nem is keveset. Nem mondtam volna, ha nem vált volna be a saját tapasztalatom alapján.
bizony, ez föskolai jegyzeteimben is benne van(vizsgáztam is pont az energiasztegény étrendbõl még a legelején)és valoba 7000 többlet kcal kell 1kg hizáshoz, és ugyanigy -7000 a fogyáshoz. a mérlegekben nem kell hinni 1-3 kilo ingadozás esetén, mert teljesen normális az, ha nem eszel csak keveset pl 3 napig, akkor 1-2 kiloval kevesebbet mutat a mérleg, de akkor nem fogytál, csak kiürült az emésztõrendszered, vagy víz távozott el, de nemzsirbol fogytál. de a "tartalékokhoz" csak akkor nyul a szervezet, miután megérzi, ill akkor is állit elö tartalékot. természetesen fél kilot hizhatsz/fogyhatsz ha 3500at viszel be/vonsz meg:) én sem veszekedni akartam, sem kiktatni, s ok h elmondod a tapasztalataidat, semmi gond, ennek az oldalnak ez a lényege, én is csak a véleményemet mondtam el:)
A kérdező hozzászólása: sziasztok!Elõször is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget!Másodszor teljesen egészséges vagyok és nagyon szeretek enni!
Igen, sajnos! Kate Moss az egyetlen ellenpelda.
és eva longoria...?
Szia! Azt jól tudod, hogya fotómodellkedéshez nem kell 175 cm-nek lenned, de azért ott is van egy minimum magasság határ, ami nagyjából 162 cm.
Tc. ez Úgy mûködik ki írnak egy válogatást és enyi oszt- eldöl Széna- Vagy szalma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!