Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és vékony, (19 db)

Szerintetek sem vagyok normális, hogy nekem nőként nem az tetszik ha valaki nagyon vékony, és én inkáb arányosan telt alakot szeretnék magamnak?

Kaptam már olyan kritikát miszerint ma már elvárás lenne vékonynak lenni, de nekem ez tetszik :

Legjobb válasz: De, normális vagy. Az a nem normális, ha vki kórosan sovány. Egy nõ nem lehet nagyon vékony, kell egy kis plusz. Nekem sem tetszik, ha vki nagyon vékony. A divat, a trend azt követeli, hogy minden nõ legyen vékony, alaktalan, ezt látni, tévében, reklámokban stb. Pedig nem ennek kéne az elfogadottnak lenni evolúciósan sem.

De, normális vagy. Az a nem normális, ha vki kórosan sovány. Egy nõ nem lehet nagyon vékony, kell egy kis plusz. Nekem sem tetszik, ha vki nagyon vékony. A divat, a trend azt követeli, hogy minden nõ legyen vékony, alaktalan, ezt látni, tévében, reklámokban stb. Pedig nem ennek kéne az elfogadottnak lenni evolúciósan sem.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. En ugy gondolom, hogy sok fiu helyezi eloterbe inkabb a teltebb lanyokat a korosan sovany, nagyon vekony nokkel szemben. Mondjuk ez a mell tulzas mar szerintem :D 17L
nekem amit linkeltél már túl telet, de szerintem sem jó hogy az ember pálcikalábakon sétál, kivan a bordája, semmi segge meg melle nincs az ilyenek szerintem nem túl nõiesek
Inkább pont Te gondolkozol normálisan! Nekem, mint férfinak, sokkal jobban is tetszenek a telt lányok, mint a csontvázak, vagy izompacsirták!
A kérdező hozzászólása: Ennek a lánynak talán ténylg túl magy a melle, de az nagyon tetszik, hogy nõies nem látok bordákat, van melle csípõje fenek, ugyanakkor dereka is. Én telt vagyok csak sajnos még nem ilyen szép arányos, a pasim elég jó parti ( lenne ) most voltunk welnessezni, volt ott egy izompárocska, szinte lesajnálóan néztek a páromra, hogy velem kell lennie, miközben õ már jó ideje imád így ahogy vagyok. Meg azt is utálom, hogy sok vékony csaj azt gondolja, bennem jó beszélgetõpartnerre fog találni ami a fogyókúrákkal, kapcsolatos, és aztán csalódnak, hogy pont engem ez nem hoz lázba. Járok sportolni, figyelek a táplálkozásra is, de nem éppen azért hogy gebe legyek. Csak ha ezt valaki meghallja, általában kiverem a biztosítékot az embereknél. Személyesen olyan kevés embert ismerek aki egyetért velem, talán nem menõ felvállalni nem tudom. De azt már nagyon sokszor éreztem, hogy a páromat szinte sajnáló pillantások érik mikor velem megjelenik. Pedig nem öltözöm úgy, hoyg kilátszik mindenem, nekem ebben a kevesebb több dolog jön be. Még ha csontos lennék akkor se érezném jól magam olyan szoknyában amibõl kivan a seggem vagy hasonlók.
A kérdező hozzászólása: Szóval jó parti lenne ha szabad lenne :)
Szerintem mindenkinek megvan a maga ízlése, és senki sem "nem normális" az ízlése miatt... nyilván az már fura, ha vki nagyon extrémen kövér, több száz kilós testet szeretne, de ez így teljesen jó.

Fiúk! Titeket mi fog meg egy lányban? Szóval, most csak külsőségekre gondolok, meg öltözködésre. Mit néztek meg elöször egy lányon? Ha valaki nagyon, vékony de jo feneke és szép arca van az bejön?

Legjobb válasz: Az arca, a szeme, szája, azután az alakja, lába, stb., úgy összesen az egész lány. Nem baj, ha vékony, nyugi, csak legyen a lány olyan aranyos, nekem az tetszik a legjobban :)

Az arca, a szeme, szája, azután az alakja, lába, stb., úgy összesen az egész lány. Nem baj, ha vékony, nyugi, csak legyen a lány olyan aranyos, nekem az tetszik a legjobban :)
fenék, mell, arc, láb tetszõleges sorrendben. 15F
arc, mosoly, fenék
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Ha valaki nagyon vekony es csinal maganak tetkot es ha hizok vagy izmos lesz a tetko elmosodik? Kinyulik?

Legjobb válasz: Ez sokmindentõl függ, pl. mennyi idõ alatt megy ez végbe, milyen minõségû a festék, szolizik/napozik-e az illetõ... Várandósság alatt pl. hason lévõ minta nõknél ki szokott nyúlni, mert ez nagyon hirtelen növekedés. Jobb tetováló nem is varr nõknek hasra.

Ez sokmindentõl függ, pl. mennyi idõ alatt megy ez végbe, milyen minõségû a festék, szolizik/napozik-e az illetõ... Várandósság alatt pl. hason lévõ minta nõknél ki szokott nyúlni, mert ez nagyon hirtelen növekedés. Jobb tetováló nem is varr nõknek hasra.
A kérdező hozzászólása: Jajo ertem koszi!

Milyen fogyókúrát/tornát ajánlotok akkor, ha valaki egészen vékony, csak és kizárólag a fenék-comb az ami egyre zsírosabb?

Ha csak a felsőtestemet látják, sokan azt mondanák anorexiás vagyok (pedig sosem fogyóztam eddigi életemben), viszont a fenekem és a combom egyre nagyobb. (a vádlim érdekes módon nem "kövér", az izmos.) de az említett részeken sajnos felütötte a fejét a narancsbőr is. szóval mit ajánlanátok ha minél hatékonyabban le szeretném fogyasztani?

Legjobb válasz: Körte alkat vagy. Én is sajnos, mikor elkezdtem diétázni egyre vékonyodott a felsõ testem, lassan már átszakad, de a fenekem és combom el van látva rendesen. Csak a kitartó diéta és sok kardió fog segíteni! fehérjedús étkezések, sok futás! Nekem az egyik térdemben sajnos porcleválás van és így nem tudok futni csak keveset egyhuzamban aminek szinte semmi értelme. A szobabicikli kíméli a térdet, de messze nem olyan hatásos mint a futás.

Körte alkat vagy. Én is sajnos, mikor elkezdtem diétázni egyre vékonyodott a felsõ testem, lassan már átszakad, de a fenekem és combom el van látva rendesen. Csak a kitartó diéta és sok kardió fog segíteni! fehérjedús étkezések, sok futás! Nekem az egyik térdemben sajnos porcleválás van és így nem tudok futni csak keveset egyhuzamban aminek szinte semmi értelme. A szobabicikli kíméli a térdet, de messze nem olyan hatásos mint a futás.
Körte alkat vagy, csakis a futás a jó! Ja, és ne egyél sok finomított cukros ételt, kenyeret, tésztát...
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy a futás az egyetlen gyakorlat amit nem birok az asztmám miatt. egy perc alatt fulladozni kezdek. valami tornagyakorlat nincs ami a szobában is végezhetõ?
Rubint Réka fenék, és combgyakorlatai, hidd el két hét után már látod a pozitív változást! Ja, és az lenne még hatásos, ha vacsira mondjuk csak egy joghurtot ennél! És a biciklizés, elipszistrénerezés is jó! Sok sikert! :)

FIÚK! Nektek mi jön be inkább? Ha valaki inkább formás, karcsú, de nem olyan vékony, vagy ha nagyon szálkás, és vékony?

Legjobb válasz: Szamomra ez a tökéletes alak,nem tul vekony,nem is kövér,pont a legjobb! http://www.google.hu/imgres?q=abbey+brooks&hl=hu&gbv=2&biw=1.. 22/f

Szamomra ez a tökéletes alak, nem tul vekony, nem is kövér, pont a legjobb! http://www.google.hu/imgres?q=abbey+brooks&hl=hu&gbv=2&biw=1.. 22/f
Nekem a már már anorexia szerûen vékony a típusom.
sportos szálkás vékony, kis feszes kerek seggel, és feszes lapos hassal:3

A tv-ben a jó nőknek általában (baromi) vékony derekuk van és nagy fenekük. Akkor most jó, ha valakinek nagy segge van (ha viszonylag vékony a dereka-persze nem annyira, mint a tv-belieknek XD)?

Legjobb válasz: hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek

hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Milyen az a formás? És a nem formás? Ez is egy ízlés dolog, vagy nem? :S
Igen, minden ízlés dolga. Ezért nem lehet a kérdésedre válaszolni. Valakinek tetszik, valakinek nem.
Nem teljesen ízlés dolga, mivel a csípõ és a derék aránya nagyon fontos a párválasztásban. Statisztikailag elemezték, és kiderült, hogy a "jó nõknek" a csípõ/derék aránya nagyon szûk tartományban van. Jelzi az egészséges hormonrendszert, a sikeres szülés nagyobb valószínûségét. http://en.wikipedia.org/wiki/Waist-to-hip_ratio
Ízlések és fenekek különbözõek.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm a válaszokat :)

A szülés nehézsége/könnyűsége függ a várandós anya testsúlyától? Pl. :Ha valaki vékonyabb könnyebben szül? Én nem vagyok nagyon vékony alkat és tegnap megkérdezte egy ismerős nem félek, hogy így nehezebben szülök majd mintha vékony lennék!

Legjobb válasz: A szülés két dologtól függ: - a baba mérete - fejkörméret- a tágulástól. lehet hogy egy túlsúlyos nõ is könnyen szül és egy tinilány is és az is hogy egy 25 éves meg nem mert nem tágul.

A szülés két dologtól függ: - a baba mérete - fejkörméret- a tágulástól. lehet hogy egy túlsúlyos nõ is könnyen szül és egy tinilány is és az is hogy egy 25 éves meg nem mert nem tágul.
Ezek a mendemondák...kész vagyok tõlük. :) Az, hogy hogyan szülsz, gyorsan/könnyen vagy lassan/nehezen nem a súlyodtól függ. Sok tényezõ játszik szerepet: milyen a genetikád, milyen a csontozatod, az izmaid...stb. Barátnõm 80 kilóval 3, 5 óra alatt megszült, és az 50 kilómmal nem tudtam megszülni a babámat, sajnos megcsászároztak, mert nem tágultam...ezt egy ellenpélda arra, amit a "kedves" ismerõsöd mondott, úgyhogy meséld el neki! :)
Szeretem az ilyen vészmadarakat... Legkevésbé a súlyodtól függ, de már mindent leírtak elõttem.
Én nagyon vékony vagyok és mégis nehéz volt a szülésem. Ne foglalkozz vele!
Na két duci nõre példa! Én duci vagyok, nem extrém, de van feleslegem. 45 perc! alatt megvolt a babám. Villámgyorsan tágultam és a kicsi harmadik tolófájásra "kirepült" belõlem. Még viccelõdött is a doki. A szomszéd ágyon lévõ csaj is duci volt. 18 órát vajúdott, végén úgy nyomták ki belõle a kisbabát mert nem tágult eléggé és be is szorult a baba és nem volt ereje kinyomni. Szóval ennyit a súly összefüggésekrõl.
Extrém esetekben igenis kihathat hiszen egy nagyon vékony vagy éppen túlsúlyos nõnek nem olyan a fizikuma mint egy normál adottságokkal rendelkezõ nõé. És bárki bármit mond, egy szülésnél igenis nagyon számít, hogy milyen a fizikuma az illetõnek. Voltam már bent pát szülésnél és szemmel látható a különbség mind az életkor, mind a súlybeli eltéréseknél.
180cm, szülésekkor 72kg. Elsõ 18óra borzalom, második 2óra. Elsõ szüléskor 10hét fekvés a végére, másodiknál még este én fürdettem a 13kg csemetémet, emelgettem, végig lóthattam futthattam a 41hetet:) kétszer 12kg plusszal, de más kondival zártam. két majdnem egyforma babát szültem, 34/34 a fejkörfogat, 3470/3420g, 53/55cm.
Az még csak egy dolog, hogy kitágulsz, a baának ki is kell férnie. Szerintem én elég gyorsan kitágultam (kb.4 óra alatt -1.baba), de a fiam akkora volt, hogy nem fért át a medencémen. Nem is illeszkedet már szülés elõtt sem a feje a hüvelybemenetbe. Szerintem a doki emiatt hitt, hogy túl fogom hordani, de a kiírás napján elindult a szülés. Valószínûleg a nagy mérete miatt, mert elfolyt a magzatvizem, nem fájásokkal indult. (bár az hamar követte). Szóval az egy dolgo, hogy kitágulsz, ha nagy a baba, az is egy fontos tényezõ. Császár lett végül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Az ismerõs igen távoli ugyhogy nem foglalkozom igazán mit mond csak mégis megmaradt a fejemben.Édesanyám is azt mondta attól függ ki mennyire tud tágulni, mennyire rugalmasak a csontjai és ez csak ott szülésnél derül majd ki!
és én az 50 kilómmal bocsi kimaradt az én :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat akkor ezen nem görcsölök mert úgyis ott derül majd ki mennyire lesz "könnyû"!Gratulálok Nektek a babákhoz, remélem nálunk is minden rendben zajlik majd komplikáció nélkül még ha el is húzódik!

Mi számít beesett/vékony arcnak? Ha valakinek beesett arca van akkor az illetőnek vékony az arcbőre? és ha dundibb az illető akkor vastagabb az arcbőre is? Ha fogyok akkor az arcom is fogy?

Pl: Orlando Bloomnak beesett arca van? vagy Brad pitt nek?

Legjobb válasz: az arcbõr az mindenkinél ugyanolyan vastag. hogyha esetleg 'pufibb' az arcod, pedig a súlyod oké, az genetika. nagyon változtatni nem tudsz rajt.

az arcbõr az mindenkinél ugyanolyan vastag. hogyha esetleg 'pufibb' az arcod, pedig a súlyod oké, az genetika. nagyon változtatni nem tudsz rajt.
Beesett arca lehet valakinek genetikából adódóan, vagy pl. fogyás betegség miatt. Nem feltétlenül vékony az arcbõre. Az arcbõre mindenkinek ugyanolyan vastagságú a férfiaké kicsit vastagabb, a nõké vékonyabb. Egyénileg eltérhet egy picit, hogy kinek mennyire érzékeny és mennyire áttetszõ. De attól, hogy valaki kövér vagy sovány az arcbõre ugyanolyan vastag marad. Fogyásnál az arcom is észrevehetõ a fogyás, de van akin nenm látszik meg. Ezt nem tudhatjuk elõre. Ha valaki sokat fogy pl. 30-40 kilót akkor biztos meglátszik rajta. Szerintem Orlandonak átlagos arca van, nem beesett. Karakteres, de én nem nevezném beesettnek, bár egy kicsit lehet másoknak annak tûnik. Pittnek inkább karakteres az álla és markáns vonásai vannak. Véleményem szerint Marc Anthony-nak van inkább beesett arca legtöbbször. http://images.celebritywonder.com/rp/Anthony_JS288146410.jpg De látod így annyira nem látszik: http://images.teamsugar.com/files/upl1/0/88/16_2008/Jennifer.. Azt gondolom a férfiak megint jobban jártak mert náluk ez annyira nem feltûnõ és nem csúnya inkább kiemeli az arcukat. Nõknél feltûnõbb ha valakinek ilyen az arca. Hirtelen nem jut eszembe csaj akirõl példaképpen mutathatnék képet, de láttam már pár ilyet. Csak híresség nem ugrik most be.
A kövéreknek jobban ki van párnázva :) több alatta a zsírréteg ezért a csontok nem látszódnak annyira és a formák. De az arcbõr nagyjából ugyanolyan vastag. Elnézést az elõbbi linkért, nekem amikor beírtam még bejött a kép, le is ellenõriztem. de ha beírod googleba és megnézed a találatokat ott lesz sok kép én az elsõ 1-3 oldalról linkeltem valahonnan ott van egy közeli amin nagyon beesettnek tûnik az arca. Fõleg ha nem alszik a gyerekek miatt, de régen is ilyen pofija volt már.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) én eddig azt hittem hogy a kövérebb embereknek vastagabb aza rcbõrük azért "lufibb" a fejük a vékonynank meg vékony azért látszik a csontozatuk meg arcvonásaik.
A kérdező hozzászólása: semmi gond:) inkább köszi a válaszokat:)
Igen, lehetséges. Bár elég ritka.
Hermafroditának hívják ( két nemi szerve van, de ebben az esetben, mondjuk csak van méhe és petefészkei + pénisze és heréi )! Vagy olyan kromoszóma betegsége van, ahol az y kromoszóma mellett egy x helyett két x kromoszóma van. Ezek betegségek, nem egészséges állapotok, orvossal konzultálni kell, mert mindegyiken lehet segíteni, a páciens döntése, hogy mit akar.
Frászt van kromoszóma betegsége, már megdõl a teória, bár Magyarországra még nem jutott el, de az ilyen jelenség, ha mindkét nemi szerv megtalálható az egyénen, akkor két külön nemû iker terhesség egybeolvadása még korai állapotban. Sõt minden olyan is, ami olyan rendellenességeket mutat, h pl az egyén egyik szeme kék a másik barna stb. Úgy hívják az új tudomány ágat kimerizmus(még a mitológiából)
az nem új tudományág :D viccember..
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nincs vaginája, csak pénisze, akkor férfi, csak transzvesztita ?
2-es vagyok: Azt írtam, hermafrodita, ha megtalálható mindkét nemiszerv ( akár belsõ, akár külsõ nemiszervek ). VAGY kromoszóma rendellenesség: [link] például, ettõl még nem nõ az illetõ, csak valami közbejátszik és nem lesz normális férfi testalkata.
Transzvesztita az egész más, az férfinek születik, de mindenben nõ akar lenni úgy, hogy megmarad a pénisze.Még cicit is operáltat stb...
Transzvesztita az aki férfiként nõnek öltözik, transznemû, aki át is operáltatja magát tudtommal ( akár részlegesen, vagy teljesen )
Tévedésben vagy 8-as, ha más a nemi szervét is átoperáltatja, akkor már nem transzvesztita.
szép arc + kicsi fölösleg
Az a jó, ha szép az arca és kellemesen, enyhén telt, tehát nem csontkollekció. Lehet kis hasa is, az még jobb. És persze ehhez legyenek megfelelõ méretû mellei. Szóval a gebe szerintem semmiképp se jó.
Az utóbbi. 17F
Elözõk válaszát követve én is azt mondom hogy a 2. 15/F
Mindenképp az utóbbi... Ugyanis csak a kutyák játszanak a csonttal. A nõ ne legyen kövér, de kerek idomai igenis legyenek, ahogyan azt te is leírtad. 21/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!