Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és ne (146 db)

Szerintetek kellhetek még valakinek nemi herpesszel? Egészséges nő kezdene az ilyen betegséggel küzdővel? Vagy csak védekezzek ha összejönnék valakivel és ne mondjam el neki amíg csak lehet?

Nem "szolgáltam" rá, egy kétdiplomás két gyerekes nő szájától kaptam, nem prostitól. Társkereső oldalon senki sem válaszol. Pedig biztos vannak ott is ilyen betegséggel nők .

Legjobb válasz: "Nem "szolgáltam" rá, egy kétdiplomás két gyerekes nõ szájától kaptam, nem prostitól." Ez durva. És értesíteted róla, vagy továbbra is terjeszti a dolgokat? És mit szólt utána? " Társkeresõ oldalon senki sem válaszol. Pedig biztos vannak ott is ilyen betegséggel nõk ." Ha bemutatkozásnál ezzel a szöveggel kezdesz akkor ne csodálkozz......

"Nem "szolgáltam" rá, egy kétdiplomás két gyerekes nõ szájától kaptam, nem prostitól." Ez durva. És értesíteted róla, vagy továbbra is terjeszti a dolgokat? És mit szólt utána? " Társkeresõ oldalon senki sem válaszol. Pedig biztos vannak ott is ilyen betegséggel nõk ." Ha bemutatkozásnál ezzel a szöveggel kezdesz akkor ne csodálkozz......
Már nm azért, de a lakosság baromi nagy része fertõzött herpesvírussal, ugyanis ha az ember egyszer megkapja, semmivel nem lehet megszüntetni a fertõzést. A tüneteket lehet kezelni, mikor kijönnek a hólyagok. Akkor jönnek elõ, ha kicsit legyengül az immunrendszer. És csak akkor fertõz, mikor tünetek is vannak. Nem is nagyon értem, hogy minek kell ezt kiírni az adatlapra. Szerintem az emberek 90%-nak a száján volt már herpesz, mégsem írja ki, hogy "vigyázat, herpeszes vagyok!!". Pedig ugye a szájon lévõ herpesz is okozhat genitális herpeszt. Mikor kijön a probléma, akkor nincs szex, hanem kezelés. Ha elmúlt, akkor meg nem fertõz.
"Magyarországon milliók életét keseríti meg az egyik legfájdalmasabb bõrelváltozás, a herpesz. Igen elterjedt kórságról van szó - egyes felmérések szerint az emberek nyolcvan százaléka hordozza testében a vírust, ami idõrõl idõre kiváltja a kellemetlen tüneteket." Hát ehhez tényleg nem kell prosti... :)
Utolsó vagyok. Bocs, most olvasom, hogy a hólyagok elmúlása után még 10-12 napig fertõzhetsz. Szóval ha kijön, akkor egy hónap nuku szex és ennyi.
De nem érted? Oké, hogy elõjön egy ajakherpesztõl a farkadon a herpesz, de az akkor sem olyan herpesz, mint ami egy genitális herpesz miatt kapsz. És ehhez orális szex kell, csóktól nem fogod elkapni!!!!
A kérdező hozzászólása: Tessék végre megérteni hogy ma már mindegy melyik herpesz típus van a betegnek, az számít hol van az ember testén. Akitõl én kaptam annak a száján nem volt semmi, sõt azt mondta hogy (akárcsak nekem) sosem volt ajakherpesze, de a száj belsejében is elõfordulhat a vírus. Megkarcolt a fogával orális szex közben, és néhány nap múlva pont ott kijöttek a tünetek. Elõtte soha nem volt herpeszem sehol. Igen, a száj belseje is fertõzhet, ritka de elõfordul. A herpesz típusa addig volt egyértelmûen elkülöníthetõ amíg nem volt "divat" az orális szex. Addig azt mondták hogy az egyes típus a csóktól terjed, a kettes változat pedig lent terjed. Ma már mindkettõ kijöhet bárhol. Sõt, bármilyen nyílt sebet bárhol a testen meglehet vele fertõzni, plusz a szemet is. Teljesen lényegtelen melyik van, az számít hol jön ki.
Mi az hogy minden masodik pasi hpv-s?? Te csak ne fogd ezt a pasikra, legalabb ugyanannyi no fertozott mint pasi, ugyanis azoknak a pasiknak is elkellett kapniuk valakitol.
"Bár az genitális herpeszt a vírus másik fajtája okozza, elõfordulhat az ajakherpesz orális szex általi terjedése is. A nemi szervek herpeszes megbetegedésekor, a szájon tapasztalható hólyagocskákhoz hasonló sebesedést tapasztalhatunk." http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/2873/a-herpesz "Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis) Szerzõ: WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bõrgyógyász szakorvos A genitális herpesz kezelése a tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertõzés nem szüntethetõ meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul. A nemi herpesz tünetei és kezelése. "A herpeszvírusok családjába tartozó vírusok a leggyakrabban fertõzést okozó kórokozók. A Herpes simplex 1-es típusa (HSV-1) és 2-es típusa (HSV-2) egyaránt okozhat fertõzést az ajak, az orr bõrén és a nemi szerveken is." http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/526/herpesz-a..
Tessék: 'A genitális herpesz okozója a Herpes simplex II. (Herpes simplex genitalis) vírus. ' Ez a nemi herpesz. Attól senki nem lesz nemi herpeszes, hogy szájoncsókol valakit, akinek a száján van egy hólyag. Ez szexuális úton terjed.
A nemi herpesz nem ugyanaz, mint a szádon lévõ herpesz. Ne mondjatok már baromságot, akkor nem lenne olyan ember szinte, akinek nincs nemi herpesze.
"A nemi herpeszt tudtommal nem lehet szájról elkapni, mert az nem ugyanaz a herpesz vírus ami a szájon okozza a sebeket!!!" Rosszul tudod. Mind a két herpesvírus okozhat problémát a nemi szerveken és a szájon is.
A nemi herpeszt tudtommal nem lehet szájról elkapni, mert az nem ugyanaz a herpesz vírus ami a szájon okozza a sebeket!!! Ha tudod gyógyíttasd meg magad! Ha gyógyíthatatlan akkor keress valami névtelen nemi herpeszes oldalt, és onnan keress párt! Ha gyógyíthatatlan akkor kb olyan mintha aids-es lennél! Senki nem akar beteg lenni tõled!!! Gondolom fordított helyzetben te is úgy lennél vele!!!
Ez totál hülyeség. Nekem egyszer volt Herpes genitisem úgy 7 éve. Rossz lelkiállapot, legyengült immunrendszer, ennyi. A számon is ilyenkor jön ki. Azóta volt egy 3 éves és egy 1, 5 éves kapcsolatom, egyik se lett herpeszes, sõt nekem se jött ki azóta se egyszer se.
Errõl még nem hallottam, hogy nem csak akkor fertõz, mikor tünetei vannak. Ez esetben tényleg az a tisztességes, ha elõre tudja a párod, hogy ilyen probléma áll fenn.
A kérdező hozzászólása: Ja, és a HPV-t a szervezet ki tudja irtani magából 8legtöbb esetben)akár külsõ segítség nélkül is, ellentétben a herpesszel ami a magzatra is veszélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Persze ha nekem is a számon lenne a herpesz letojnám, de mostani kutatási eredmények szerint bármikor fertõzhet az ilyen ember, akkor is ha nincs tünete. A társkeresõn pedig azért árulom el mert nem akarom becsapni a másikat, és lehetõleg olyat keresek aki nem róhatja majd fel nekem hogy tõlem kapta.
Minden második pasi meg hpv-és....szóval..
Szia! Ismerkednék! Van egy tök jó herpeszem, munkám, házam....
hát.. izéé.. :(
Nem értem a kérdést.
Hogy itt mennyi hülye van... Kedves kérdezõ, én nekem évek óta genitális herpeszem van, és nem kürtölöm szét. Be kell tartani a szabályokat, és úgy nem fertõzõl meg senkit. Én sem fertõztem meg senkit. Ha társat szeretnél ne ezzel indíts, rá érsz késõbb is elmondani neki.

SONY ERICSSON K 850i-készüléken hogy tudom beállitani ha valaki hiv ne csak 4-et csörögjön és ne álljon le acsörgés?

Ugyanis négy csengetés után a készülék kikapcsol nem fogadott hivást jelez! gondolom valami rossz idő beállitás lehet az oka. A készülék angol nyelvü menüs,

Legjobb válasz: átkapcsol hangpostára 4 csörgés után. ezt a szolgáltatónál tudod lemondani (a hangposta szolgáltatást), így nagyon sokáig ki fog csörögni. én ugyanigy jártam, a csörgések számát akartam növelni, de mondta az ügyintézõ csajszi, hogy ha nem használom a hangpostát, érdemesebb kikapcsolni. így is tettem. a szövegkörnyezetbõl nyilván kiderült, hogy a készülékednek semmi köze hozzá. :)

átkapcsol hangpostára 4 csörgés után. ezt a szolgáltatónál tudod lemondani (a hangposta szolgáltatást), így nagyon sokáig ki fog csörögni. én ugyanigy jártam, a csörgések számát akartam növelni, de mondta az ügyintézõ csajszi, hogy ha nem használom a hangpostát, érdemesebb kikapcsolni. így is tettem. a szövegkörnyezetbõl nyilván kiderült, hogy a készülékednek semmi köze hozzá. :)

Küldenétek jó vígjátékokat ilyen 13-16 éveseknek valót? És ne ilyen nyálas szar legyen ha lehet! Pl. olyasmiket mint az Apa ég! Stb.

vígjátékok, 13-16, Apa ég, nyálas, jó, szar, ne, legyen

Legjobb válasz: Horrorra akadva Másnaposok 1-3 Nõi szervek Szingli fejvadász

Horrorra akadva Másnaposok 1-3 Nõi szervek Szingli fejvadász
A kérdező hozzászólása: ebbõl a másnaposok 1-3 láttam meg a szingli fejvadászt de a többit azt már nézem is ... köszii :)
Ha/ver :D


Ha egy közel 30 éves férfi, magának való és szûz, az csakis az õ hibája, nincs rá semmilyen mentség? Ha nincsenek barátai, hiába próbál lépten-nyomon azokat szerezni, az is az õ hibája és ne próbáljon meg párt találni sem, a nulla szociális életével?

Legjobb válasz: Ez a baj, hogy nagyon visszahúzódó vagyok én is, de mindig elszánom magamat, hogy na most barátokat szerzek. Aztán egyre nehezebb, nem fogadnak be a társaságokba, mindig csak egyirányú a dolog, csak én próbálok hozzájuk csapódni, megfelelni nekik. Így meg mindig ott vagyok, hogy van két haverom facebookon és ennyi. Soha senki nem ír rám, max ha születésnapom van. Telefonon is csak a munkáltatóm vagy anyám keres (plusz ilyen lehúzós diszpécserek), senki más. Ha elmegyek 1 hónapra egyedül akárhová, a kutya sem keres. Másnak meg olyan gyorsan megy a barátkozás, hogy látom kimegy Angliába, de 1 hónap múlva már sülve-fõve együtt van 5-10 baráttal. Nekem meg 1/3 ad élet, vagyis 30 év (ha optimista vagyok és 90 évig elélek)is kevés volt ahhoz, hogy 2 nél több barátot össze tudjak szedni. Ugye a mai ideális nõ meg azt várja el a párjától, hogy százával legyenek barátai, sõt befolyásos orvos, ügyvéd, vállalkozó barátai, hogy bármi gond van, akkor ezek segítenek. De ha szinte egy sincs? Ilyenkor úgy néz rád a nõ, mintha egy undormány lennél, akit mindenki utál. Mondom, nincs barátom. Erre olyasmi reakció jön, hogy ,,Jesszus, te mit csináltál eddig, otthon ültél 30 évet"? Mondom, nem, de hiába próbálkozok, senki nem akar barátnak lenni, ma ha 23 éves korod elõtt (gimi, egyetem alatt) nem szerzel barátokat, igazi barátokat, utána majdhogynem csak érdekbarátságok szövõdnek, ahol az egyik vagy a másik hasznot húz belõled. Ha pedig nem fûz hozzád haszon, vagyis nem vagy gazdag, vezetõ, irgalmatlan nagy kapcsolatrendszerben részt vevõ egyén, akkor még érdekbarátnak sem vagy jó. Ritka az az ember, aki úgy tud barátokra szert tenni bárhol és bármikor, hogy azok önzetlenek felé. Régen, szegény megboldogult nagyapám korában máshogyan volt. Nagyapámat mindenki ismerte és szerette annó, több száz igazi, sõt lehet 1000 igazi barátja volt, senki sem várt el tõle semmit sem, mert ne volt gazdag. Igaz TSZ elnök volt, sok mindent õ vezetett, de nem gazdagodott meg belõle, mert földekbe fektette azt, ami azóta elértéktelenedett. De jó példa, hogy akkor még voltak önzetlen barátságok. Most pedig egy fickó mai világban vett ideális ismertetõjele, hogy sok csaja volt, sok jóbarátja van, jól néz ki, jól keres. Ha egyik sem (rosszul nem keresek, de 200 felett sem kapok kézhez), akkor nem veszik emberszámba a lányok. Sajna nem úgy van, hogy zsák a foltját, hogy a csendes visszahúzódó fiú összejön az uilyen lánnyal, mert az a lány is (95%-uk)megvárja még a nagydumás, sok barátot maga mellett tudó, tehetõs pasi odamegy hozzá, addig válogat õ is. Ez pedig a kissé magának való pasik magányát hozza magával. Ritka az a srác, aki így be tud csajozni, 10 bõl 1. Volt is itt temérdek ilyen kérdés, hogy kissé aszociális emberként van e esély párra. Végigolvasva az ilyen kérdésekre adott kommenteket, majdnem mindig az derült ki, hogy ha lett is párja az illetõnek, akkor 10 bõl 9 szer az az illetõ lány volt, akire egy jobb beszélõs, barátságosabb, nyitottabb, extrovertáltabb srác szemet vetett és lett kapcsolatuk. Fiúknál ez sokkal ritkább, mert a fiúknak kellene lenniük a beszédesebbnek, több barátot maga mellett tudónak stb. Meg nekik kell kezdeményezni. Ha valaki pedig nem ilyen, így született vagy így alakult akkor nem nagyon van remény és mentség, mert az õ hibájának fogják azt felróni, nem pedig a környezetének (pl alkoholista apa terrorizálta õket) vagy a genetikának. Senki nem hajlandó a dolgok mögé látni, csak a végeredményt akarja észrevenni, hogy ha magának való, akkor vesszen.

A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hogy nagyon visszahúzódó vagyok én is, de mindig elszánom magamat, hogy na most barátokat szerzek. Aztán egyre nehezebb, nem fogadnak be a társaságokba, mindig csak egyirányú a dolog, csak én próbálok hozzájuk csapódni, megfelelni nekik. Így meg mindig ott vagyok, hogy van két haverom facebookon és ennyi. Soha senki nem ír rám, max ha születésnapom van. Telefonon is csak a munkáltatóm vagy anyám keres (plusz ilyen lehúzós diszpécserek), senki más. Ha elmegyek 1 hónapra egyedül akárhová, a kutya sem keres. Másnak meg olyan gyorsan megy a barátkozás, hogy látom kimegy Angliába, de 1 hónap múlva már sülve-fõve együtt van 5-10 baráttal. Nekem meg 1/3 ad élet, vagyis 30 év (ha optimista vagyok és 90 évig elélek)is kevés volt ahhoz, hogy 2 nél több barátot össze tudjak szedni. Ugye a mai ideális nõ meg azt várja el a párjától, hogy százával legyenek barátai, sõt befolyásos orvos, ügyvéd, vállalkozó barátai, hogy bármi gond van, akkor ezek segítenek. De ha szinte egy sincs? Ilyenkor úgy néz rád a nõ, mintha egy undormány lennél, akit mindenki utál. Mondom, nincs barátom. Erre olyasmi reakció jön, hogy , , Jesszus, te mit csináltál eddig, otthon ültél 30 évet"? Mondom, nem, de hiába próbálkozok, senki nem akar barátnak lenni, ma ha 23 éves korod elõtt (gimi, egyetem alatt) nem szerzel barátokat, igazi barátokat, utána majdhogynem csak érdekbarátságok szövõdnek, ahol az egyik vagy a másik hasznot húz belõled. Ha pedig nem fûz hozzád haszon, vagyis nem vagy gazdag, vezetõ, irgalmatlan nagy kapcsolatrendszerben részt vevõ egyén, akkor még érdekbarátnak sem vagy jó. Ritka az az ember, aki úgy tud barátokra szert tenni bárhol és bármikor, hogy azok önzetlenek felé. Régen, szegény megboldogult nagyapám korában máshogyan volt. Nagyapámat mindenki ismerte és szerette annó, több száz igazi, sõt lehet 1000 igazi barátja volt, senki sem várt el tõle semmit sem, mert ne volt gazdag. Igaz TSZ elnök volt, sok mindent õ vezetett, de nem gazdagodott meg belõle, mert földekbe fektette azt, ami azóta elértéktelenedett. De jó példa, hogy akkor még voltak önzetlen barátságok. Most pedig egy fickó mai világban vett ideális ismertetõjele, hogy sok csaja volt, sok jóbarátja van, jól néz ki, jól keres. Ha egyik sem (rosszul nem keresek, de 200 felett sem kapok kézhez), akkor nem veszik emberszámba a lányok. Sajna nem úgy van, hogy zsák a foltját, hogy a csendes visszahúzódó fiú összejön az uilyen lánnyal, mert az a lány is (95%-uk)megvárja még a nagydumás, sok barátot maga mellett tudó, tehetõs pasi odamegy hozzá, addig válogat õ is. Ez pedig a kissé magának való pasik magányát hozza magával. Ritka az a srác, aki így be tud csajozni, 10 bõl 1. Volt is itt temérdek ilyen kérdés, hogy kissé aszociális emberként van e esély párra. Végigolvasva az ilyen kérdésekre adott kommenteket, majdnem mindig az derült ki, hogy ha lett is párja az illetõnek, akkor 10 bõl 9 szer az az illetõ lány volt, akire egy jobb beszélõs, barátságosabb, nyitottabb, extrovertáltabb srác szemet vetett és lett kapcsolatuk. Fiúknál ez sokkal ritkább, mert a fiúknak kellene lenniük a beszédesebbnek, több barátot maga mellett tudónak stb. Meg nekik kell kezdeményezni. Ha valaki pedig nem ilyen, így született vagy így alakult akkor nem nagyon van remény és mentség, mert az õ hibájának fogják azt felróni, nem pedig a környezetének (pl alkoholista apa terrorizálta õket) vagy a genetikának. Senki nem hajlandó a dolgok mögé látni, csak a végeredményt akarja észrevenni, hogy ha magának való, akkor vesszen.
Pedig egyértelmûen "defekt". Azt írod, úgy próbálsz barátokat szerezni, hogy meg akarsz nekik felelni. Gondolom, párkapcsolatot is. Ez pedig riasztó. Senki nem akar lábtörlõt, hanem egyenrangú kapcsolatokra vágyunk. Barátként is. Az bizony egy "defekt", ha valaki nem tudja érvényesíteni az igényeit másokkal szemben (pl. egy dependens személyiségzavar tünete lehet). Bár nekem könnyen ment a barátkozás, kapcsolatépítés mindig, idõvel mindig elõjött a megfelelési kényszerem a kapcsolataimban, és a már meglévõ kapcsolataim épültek le emiatt. Nekem pszichoterápia segített a változásban.
Mindenképpen érdemes lenne Bp-re költöznöd. Én laktam 2 évig falun (Gyõrben) ezalatt az idõ alatt összesen 2 kuplerájt sikerült felderítenem (útszéli kurtizánokkal nem szoktam leállni), haza kellett járnom azért, hogy ürítsek! Borzasztóan rossz volt. Aztán visszaköltöztem, itt felmész a beszámolókra vagy a piroslámpára, vagy van még tucatnyi hasonló oldal és csak beállítod a paramétereket (csöcsméret, borotvált suna, életkor, mit vállal stb) és kidob 200 találatot, csak gyõzd kiválasztani melyiket akarod. Ha pedig megcsípsz egy jól fizetõ melót (havi 1M-tól) akkor még egy vacsoráért is elmennek veled a kis éhenkórászok :D
A kérdező hozzászólása: Nincsenek olyan igényeim, hogy 1 milla. Havi 200 kézbe nekem tökéletesen elég. Nem szeretek nagy lábon élni. Nem tudnám megszokni sem. Nem úgy neveltek és soha nem úgy éltek. Egy átlagos bér megteszi. Biológia-Kémia-Földrajz szakos vagyok.
A kérdező hozzászólása: Most is kb havi 180 at keresek, abból 32 az albérlet itt a picike városban. A maradék 150 bõl nagyon jól kijövök. Igaz meg kell húznom a szíjat, mert lakásra gyûjtök. Havi 100-110 et félre kell raknom, hogy 5 éven belül legyen egy 7-8 milliós hitelalapom egy 13-15 milliós lakáshoz. Tehát nagyon takarékoskodom, ebbe a k.rvázás nem nagyon férne bele. Persze havi 20-30 ezer 1-2 légyottra beleférne a büdzsébe, de a legközelebbi hely is, ahol vannak ilyen lakásos õk, 80 km. Még oda kimegyek, sok-sok ezer ft. Nem éri meg. Jó lenne Pest, de jártam már úgy, hogy megutált a fõnököm a volt munkahelyemen, hogy elmentem 2. diplomát szerezni és kirúgott, mert nem bírta lenyelni, hogy péntekenként nem mentem dolgozni, hanem tanultam. Nem akarok két szék közé esni.
Kifogás az midig van:D
Kifogás mindig van, tényleg igaza van az utolsónak. Utálok itt válaszolni, mert a kérdezõk nem akarnak a saját nyomorukon változtatni, csak nyafognak. Mi megerõltetjük magunkat, aztán meg ezt kapjuk, hogy jaj, de mert jaj mert jaj mert ... Akkor vegyél csak házat egy isten háta mögötti faluban, ahol amúgy sincs életed, és halj meg szûzen tanárként. Most erre mit lehet mondani??? Te így AKARSZ élni, hiszen kifogásokat keresel azokra, amiket javasolunk. Hát annak vannak következményei, hogy ezt az életet választottad magadnak. Tessék õket eltûrni!
A kérdező hozzászólása: Pesten nem tudnék 13 millióból kisebb lakást venni. Hanem kb 20 nál kezdõdnek.
Figy, ismerkedj neten, szerintem találhatsz olyan nõket, akikkel érdemes kezdeni, feltéve, ha nem vagy túl csúnya, és elõnyös képet raksz föl magadról. Oksa, persze, hogy nincs sok barátod, de faluhelyen élsz, ott amúgy is kisebb a népszaporulat. Én személy szerint egy-két barátot baromira elegendõnak tartok. Talán ha azzal a két barátoddal többet találkoznátok? Itt a nyár, foci vb, stb. Két barát nem kevés, sok barát az meg nem is az igazi. Ne vágyj olyan életre, ami túl messze áll tõled. :-) Épp ezért nem kell a nagyvárosba menned sem. Amúgy meg ha tanár vagy, egész nap társaságban vagy, ami jó. Szóval ismerkedj neten, egy év max., és összejön valami, ha tényleg szeretnéd. Amúgy láttam én már ronda csávót is, aki még nem is nagydumás, és volt már vagy 3 bnõje netrõl. Meg ezt azért ks javaslom, mert falun laksz, kevés a választék, ennyi. 20L
Jah és nekem nem kéne olyan csávó, akinek több száz barátja van, annyival kevesebbet van velem. És én ideális nõ vagyok. ;-) Plusz havi 180 fixen is bõven elég. Szóval emiatt ne fájjon a fejed. Próbálkozzál, csak más módszerekkel mint eddig. Ha ezek nem jöttek be. :-) Elõzõ 20L
Veszel lakást, örökre szûz és barátok nélküli maradsz VS nem veszel lakást és jobb életed lesz. Te döntesz:D Amúgy egyik kolléga most vett Óbudán 12-ért egy 45nm-es lakást. Csak szólok!:D
Szerintem nincs szégyellnivaló abban, amit írsz és nem feltétlen nevezném hibának, defektnek. Viszont ez könnyen korrigálható. A probléma gyökere szerintem az, hogy szûz az illetõ és ez kihat a társas kapcsolataira minden szinten, az ismerkedési szokásaira és arra, hogy hogyan közeledik egy nõ felé. Véleményem szerint ha megismerkedik az illetõ egy nõvel, akivel összejön a dolog, az sokat segít. Az, hogy ne próbáljon párt találni sem a nulla szociális életével, az nagyon nem jó tanács, pont az ellenkezõjére van szükség. Ma már igen sok csatornája van az ismerkedésnek, meg kell próbálni, mozogni kell, szórakozni menni, társaságba. A munkahely jó kapaszkodó lehet ebben...nem szabad kivonni magát a programokból...
És mi lenne, ha úgy keresnél állást, hogy még a régiben dolgozol? hogy lennél Bp-en 2-3 évig munkanélküli? 2 diplomád van, ha az nem történész és klasszika filológia, akkor egy hónap álláskeresést adok neked, és azonnal találsz állást itt Bp-en. Tapasztalat, és elég sok embert tudok, hogy kapcsolatok nélkül szerzett jó állást, az ilyesmi inkább vidéken divat.:)
Figyelj, én 27 vagyok és lány. Anyámra, apámra, nõvéremre, bátyámra és kb 4 emberre számíthatok. Ez összesen 8 ember, az azért nem kevés, nem? Most a szüzességet nem veszem górcsõ alá, mert arról semmit sem tudok, már 11 éve nem vagyok az, és szoktam szexelni fiúkkal, jártam már komolyan is emberekkel. Szóval, az, hogy nincsenek barátaid, az nem baj. Vagyis természetes folyamat, hiszen te szingli vagy, õk meg párkapcsolatban vannak, aztán munka során is elsodródtok egymás mellõl, vagy szétszéledtek külföldre! Nem hiszem, hogy egy átlagos nõ ilyesmi várna el, max te vagy a hülye, mert hülye körökben ismerkedsz. Kizárt, hogy 2 diplomával (nekem 3 van és phd-t is most tolom) ilyen emberek között legyél pl. munkahelyen. vagy akkor egy faluban élsz. Nekem vannak befolyásos emberek a networkömben (politikusok, orvosok, jogászok, közgazdászok), de én nem kezelem õket úgy, mint "húúú, befolyásosak", hanem mint "Szia, Pisti! Mizu? Hogy megy a miniben a munka?". Érted? Az, aki intelligens, az ilyesmit nem is veszi fel, szóval nem azért akar téged, mert ügyvéd a barátod.:) Rossz körökben próbálkozol, vagy túl fiatal lányokkal. 27N
Valoszinuleg csak ronda es csoro.
Igen, elég komoly defektje lehet.
A kérdező hozzászólása: Mennyi az a havi bér, ami alatt csórónak nevezel egy ennyi idõs férfit?
Miért, szerinted kinek a hibája? Gyurcsányé? Mr Garrisoné? Vagy a Denveri Musztángok bajnokcsapatáé? Ugyan már!
A kérdező hozzászólása: Mennyi az a havi bér, ami alatt csórónak nevezel egy ennyi idõs férfit? Defekt? Milyen defektre gondolsz? Nem érzem magamat 2 diplomával, szeretõ családi háttérrel, munkahellyel rendelkezve, defektesnek.
Nézd, 30 évesen szûz, ez még talán elmegy... De az , hogy nincs egy normális haverod, barátod, eléggé komoly antiszociális problémára utal... Járj többet emberek közé, ismerkedj, felejtsd el, hogy 30 vagy, az se zavarjon , hogy szûz vagy, egyszerûen csak élj, oldódj fel, menni fog.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem. az antiszociális és az aszocális nem ugyanaz. Az antiszoc, az aki szinte ki sem akar és mer mozdulni otthonról, fél kilépni, nem bírja az embereket. Én nem ilyen vagyok, révén hogy egy jó nevû gimiben tanítok, mindig emberek között vagyok, nem félek tõlük, jóban vagyok velük. De aszociális vagyok, nem tudok barátokra szert tenni, nem kötõdnek hozzám, ha lehozom a csillagokat nekik, akkor sem. Mintha lenne egy taszító aurám és nem lehet áttörni. Pedig én szeretném.
Nem a csórósággal van a baj, hanem a hozzáállásoddal. Negatív. Persze ez érthetõ is bizonyos szinten, hiszen ebben élsz évtizedek óta. Változtatni meg nehéz. Ezek sohasem csettintésre mennek, minden ilyesmi hosszú-hosszú folyamat. Ezt úgy írom, hogy anno nekem se volt baráti köröm, mindenféle chatre mentem fel, hogy beszélgethessek, ahol leginkább a szex volt a fõ téma. Bár nem érdekelt túlzottan a sok szexéhes pali ömlengése, de legalább kaptam emberi szót. Mindegy is. Amíg úgy állsz hosszá, hogy nõd csak akkor lesz, ha befolyásos baráti köröd van, sokat keresel, izmos vagy blabla... addig csak akkor lesz társad, ha ez teljesül. (Ami meg ilyen hozzáállással: soha. tehát mókuskerék) Az már csak egy döntés kérdése, hogy depizel tovább, vagy kiszállsz a mókuskerékbõl.
Ezt hiába kennéd bármire is. Aki 2 diploma alatt nem tud barátokat szerezni, se nõt, az nem hiszem, hogy teljesen normális lenne.
A kérdező hozzászólása: Hogyan kell kiszállni itt az Isten háta mögött ebbõl a mókuskerékbõl? Mert se szórakozási lehetõség, semmi sincsen itt. Punnyadnak az emberek. Ez nem Pest, sem Debrecen kérem szépen. Ez egy kisváros, tele depressziós emberkékkel.A munkahelyemet meg nem hagyom el, hogy aztán 2-3 évig munkanélküli legyek egy másik nagyobb városban, ahol van lehetõség szórakozni, koncertezni, kikapcsolódni stb. Annyit nem ér meg a dolog.
"Mennyi az a havi bér, ami alatt csórónak nevezel egy ennyi idõs férfit? " Attol fugg, mennyire ronda az illeto.

Ha valaki fekvőgipszet kap, és mellette táppénzt, akkor mikor hagyhatja el a házat úgy hogy emiatt ne vonhassák felelősségre? Csak mert úgy halottam hogy a táppénzeseket kimehetnek ellenőrizni hogy otthon vannak e.

Legjobb válasz: fekvõgipsz azért fekvõ hogy ne mászkáljon,szerintem akkor ha szurira megy már ha nem jön házhoz valaki aki beadja a járóval már lehet menni trombózis miatt ajánlott is. a tp papíron rajta van hogy kijárhat ekkor és ekkor,de az nem azt jelenti hogy járja a várost bulizik. tényleg van ilyen amúgy.

fekvõgipsz azért fekvõ hogy ne mászkáljon, szerintem akkor ha szurira megy már ha nem jön házhoz valaki aki beadja a járóval már lehet menni trombózis miatt ajánlott is. a tp papíron rajta van hogy kijárhat ekkor és ekkor, de az nem azt jelenti hogy járja a várost bulizik. tényleg van ilyen amúgy.
A fekvõgipsz, fekvõgipsz, de a táppénz és a lakáselhagyási tilalom azért nem egészen igaz. Pl. Egy törött kezû buszsofõr, miért ne mehetne le a boltba? Vagy egy idegkimerültség miatt pár hét pihenõre ítélt tanárnak egy két hét nyaralás egy csendes helyen, kifejezetten jót tesz.
Nem ismerem a szabályt, de nem tûnik logikusnak a lakáselhagyási tilalom.

Keringőzzek vagy ne? Amióta lefoglaltattam a ruhát dilemmába vagyok, hogy keringőzzek, vagy ne. Kb. remegek. És lehet, hogy nem is akarom. Nagyon drága :S és tök más ha valaki a barátjával táncol.

Mit csináljak?? Segítsetek

Legjobb válasz: Lesz más tánc is, amiben szerepelsz? Ha igen, hagyd a keringõt, ha fenntartásod van. Ha nem lesz, ne aggódj a pár miatt. Valószínûleg a párodnak is ugyanolyan fura lesz az elsõ komoly tánc. Majd belejöttök, biztosan sok olyan pár lesz,akik nem barátok. Régen ugye így mulattak a népek, s ott sem csak a leendõbelivel ropták. Viszont ilyen csak egyszer lez az életedben. Szép ruha, bál, nem érdemes kihagyni.

Lesz más tánc is, amiben szerepelsz? Ha igen, hagyd a keringõt, ha fenntartásod van. Ha nem lesz, ne aggódj a pár miatt. Valószínûleg a párodnak is ugyanolyan fura lesz az elsõ komoly tánc. Majd belejöttök, biztosan sok olyan pár lesz, akik nem barátok. Régen ugye így mulattak a népek, s ott sem csak a leendõbelivel ropták. Viszont ilyen csak egyszer lez az életedben. Szép ruha, bál, nem érdemes kihagyni.
Lakások: http://www.bestaptsnyc.com/ A nyelvet nem árt ha tudod, anélkül elég nehéz lesz kint.
a bevándorlókat nem utálják, mert rengeteg bevándorló van am kint.... el is lehet helyezkedni, de nem árt ha van valami összeköttetésed ahhoz, hogy munkád legyen valami ismerõs aki beajánl stb.. anélkül is lehet munkát szerezni, de akit ismerek, mindeki ilyen rokoni ismerõsi kapcsolattal tudott csak dolgozni nyelvet meg tényleg kll tudni, nem muszáj anyanyelvi szinten, de beszélni felsõfokon azért tudni kéne, de ha nem tudsz angolul jó ám a spanyol nyelvi is, mert ha tudsz spanyolul akkor már nem vagy elveszett ember odakint
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Van kint egy ismerösöm õ talán tud akkor a munkába segiteni.. köszi mégegyszer.!
nem lehetetlen egyedül elboldogulni, nagynéném és a barátja 2.5 évet voltak kint, többnyire szállodában vagy étteremben dolgoztak, a pénz miatt nem sokat panaszkodtak (1-2 kocsi+1 költözés belefért). õk úgy mentek ki, hogy alig tudtak angolul. ott kint tanultak meg, mert takarításhoz/pincérkedéshez nem sok minden kellett. de ott annyira megtanulták a nyelvet, hogy miután kimentek 0 nyelvtudással svédországba, csak az angollal tudtak elboldogulni. de persze nem mindenki ilyen szerencsés. egy biztos középfok szerintem elengedhetetlen. a bevándorlókkal meg nem sok bajuk van, annyian vannak, hogy fel se tûnik nekik ki milyen nemzetbõl való:)
utolsó: fürdik, iszik, eszik, úszik.. mind ikes és mégis lehet felszólítóba rakni. a csuklik egy kivétel.
Mindegy mit mondasz neki, ha nem bírja abbahagyni. :D A csuklás fõnév, létezik ige alakban is, csuklik, de nem létezik felszólító alakban. Ezért nem helyes a ne csukolj. Azért nem létezik felszólító alakban, mert elég fura lenne rávenni valakit arra, hogy csuklása legyen. Ráadásul nem használjuk olyan sûrûn sem magát a szót. Ha a csuklás befejezésére akarod rávenni, akkor valóban a "Hagyd abba a csuklást!" a helyes, elvégre a cél nem az, hogy rávedd, hogy ne csináljon valamit, hanem rávedd, hogy fejezzen be egy már megkezdett folyamatot, ami jelen esetben a csuklás.
Fejezd be a csuklást! :) (nahát, a magyartanárod nem valami felkészült)
ez a kerdes mar volt. keresd ki, sok valasz volt
Hagyd abba! Ha olyan a társaság, akkor hozzáteszem a kedvenc "kötõszavamat is" (b+).
A csuklik ige egy ikes ige.Azt jelenti, hogy ik-re végzõdik. Az ilyen igéket pedig nem lehet felszólító módba tenni.
Ne csukolj.
Mivel -ik-es ige, Ne csukoljon!-önözés Ne csukoljék!-tegezés még egy egyszerûbb pl. eszik: tegezésben: egyék, önözés: egyen!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek^^ amúgy nem akarok senkit rávenni.. csak azért kérdeztem, mert idegesített hogy nem tudtam hogy kell felszólító módba tenni, de most már ezzel is okosabb lettem :)
Nem kell túlbonyolítani: csukoljon, és kész. Itt szinte hetente felmerül a téma, és mindig a kérdezõ figyelmébe szoktam ajánlani Grétsy tanár úr erre vonatkozó gondolatait: http://www.youtube.com/watch?v=BSIEaxmscCo

Ha valakinek valamilye nem olyan szep, es nem tokeletes, akkor inkabb takarja el, vagy igenis fogadja el, es ne torodjon vele (annyira)?

Ugy ertem, hogy pl. nekem a dekoltazsom nem tul szep. Ezert nem is merek melyen kivagott felsoket felvenni. De masok, akiknek meg rosszabb, siman kiraknak mindent... Vagy pl bokasullyedesem is van, ezert a cipok 99%a hulyen all a labamon. Akkor ne is hordjak semmi mast, csak sportcipot? Vagy vallaljam fel, es hordjak olyat, amibe latszik, lesz ami lesz? Ki hogy van ezzel?

Legjobb válasz: Ne takard el,de ne is emeld ki.Belülrõl fogadd el magad és barátkozz meg a testeddel-tökéletes test nincs !!! Inkább kovácsolj a hátrányból elõnyt, másnak úgysincs ilyen mint neked-tehát egyedi:)Lehet,hogy amit te cikinek gondolsz,az másnak nagyon bejön. Pl évekig zavarban voltam a hátsóm miatt (a testemhez képest nagynak mondható), állandóan piszkáltak, hogy dongó fenekû vagyok, stb.És mi tetszett/tetszik a legjobban a pasiknak rajtam? A fenekem... :)Elfogadtam és megtanultam jól öltözködni(megmutatni ami szép,korrigálni ami kevésbé mutatós)-ma már ez a szexepilem:))

Ne takard el, de ne is emeld ki.Belülrõl fogadd el magad és barátkozz meg a testeddel-tökéletes test nincs !!! Inkább kovácsolj a hátrányból elõnyt, másnak úgysincs ilyen mint neked-tehát egyedi:) Lehet, hogy amit te cikinek gondolsz, az másnak nagyon bejön. Pl évekig zavarban voltam a hátsóm miatt (a testemhez képest nagynak mondható), állandóan piszkáltak, hogy dongó fenekû vagyok, stb.És mi tetszett/tetszik a legjobban a pasiknak rajtam? A fenekem... :) Elfogadtam és megtanultam jól öltözködni(megmutatni ami szép, korrigálni ami kevésbé mutatós)-ma már ez a szexepilem:) )
Fogadd el magad, de azért ne hordj olyan cuccokat, ami totál elõnytelen, és kiemeli a hibáid.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!