Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és ne (139 db)

Szerintetek kellhetek még valakinek nemi herpesszel? Egészséges nő kezdene az ilyen betegséggel küzdővel? Vagy csak védekezzek ha összejönnék valakivel és ne mondjam el neki amíg csak lehet?

Nem "szolgáltam" rá, egy kétdiplomás két gyerekes nő szájától kaptam, nem prostitól. Társkereső oldalon senki sem válaszol. Pedig biztos vannak ott is ilyen betegséggel nők .

Legjobb válasz: "Nem "szolgáltam" rá, egy kétdiplomás két gyerekes nõ szájától kaptam, nem prostitól." Ez durva. És értesíteted róla, vagy továbbra is terjeszti a dolgokat? És mit szólt utána? " Társkeresõ oldalon senki sem válaszol. Pedig biztos vannak ott is ilyen betegséggel nõk ." Ha bemutatkozásnál ezzel a szöveggel kezdesz akkor ne csodálkozz......

"Nem "szolgáltam" rá, egy kétdiplomás két gyerekes nõ szájától kaptam, nem prostitól." Ez durva. És értesíteted róla, vagy továbbra is terjeszti a dolgokat? És mit szólt utána? " Társkeresõ oldalon senki sem válaszol. Pedig biztos vannak ott is ilyen betegséggel nõk ." Ha bemutatkozásnál ezzel a szöveggel kezdesz akkor ne csodálkozz......
Már nm azért, de a lakosság baromi nagy része fertõzött herpesvírussal, ugyanis ha az ember egyszer megkapja, semmivel nem lehet megszüntetni a fertõzést. A tüneteket lehet kezelni, mikor kijönnek a hólyagok. Akkor jönnek elõ, ha kicsit legyengül az immunrendszer. És csak akkor fertõz, mikor tünetek is vannak. Nem is nagyon értem, hogy minek kell ezt kiírni az adatlapra. Szerintem az emberek 90%-nak a száján volt már herpesz, mégsem írja ki, hogy "vigyázat, herpeszes vagyok!!". Pedig ugye a szájon lévõ herpesz is okozhat genitális herpeszt. Mikor kijön a probléma, akkor nincs szex, hanem kezelés. Ha elmúlt, akkor meg nem fertõz.
"Magyarországon milliók életét keseríti meg az egyik legfájdalmasabb bõrelváltozás, a herpesz. Igen elterjedt kórságról van szó - egyes felmérések szerint az emberek nyolcvan százaléka hordozza testében a vírust, ami idõrõl idõre kiváltja a kellemetlen tüneteket." Hát ehhez tényleg nem kell prosti... :)
Utolsó vagyok. Bocs, most olvasom, hogy a hólyagok elmúlása után még 10-12 napig fertõzhetsz. Szóval ha kijön, akkor egy hónap nuku szex és ennyi.
De nem érted? Oké, hogy elõjön egy ajakherpesztõl a farkadon a herpesz, de az akkor sem olyan herpesz, mint ami egy genitális herpesz miatt kapsz. És ehhez orális szex kell, csóktól nem fogod elkapni!!!!
A kérdező hozzászólása: Tessék végre megérteni hogy ma már mindegy melyik herpesz típus van a betegnek, az számít hol van az ember testén. Akitõl én kaptam annak a száján nem volt semmi, sõt azt mondta hogy (akárcsak nekem) sosem volt ajakherpesze, de a száj belsejében is elõfordulhat a vírus. Megkarcolt a fogával orális szex közben, és néhány nap múlva pont ott kijöttek a tünetek. Elõtte soha nem volt herpeszem sehol. Igen, a száj belseje is fertõzhet, ritka de elõfordul. A herpesz típusa addig volt egyértelmûen elkülöníthetõ amíg nem volt "divat" az orális szex. Addig azt mondták hogy az egyes típus a csóktól terjed, a kettes változat pedig lent terjed. Ma már mindkettõ kijöhet bárhol. Sõt, bármilyen nyílt sebet bárhol a testen meglehet vele fertõzni, plusz a szemet is. Teljesen lényegtelen melyik van, az számít hol jön ki.
Mi az hogy minden masodik pasi hpv-s?? Te csak ne fogd ezt a pasikra, legalabb ugyanannyi no fertozott mint pasi, ugyanis azoknak a pasiknak is elkellett kapniuk valakitol.
"Bár az genitális herpeszt a vírus másik fajtája okozza, elõfordulhat az ajakherpesz orális szex általi terjedése is. A nemi szervek herpeszes megbetegedésekor, a szájon tapasztalható hólyagocskákhoz hasonló sebesedést tapasztalhatunk." http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/2873/a-herpesz "Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis) Szerzõ: WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bõrgyógyász szakorvos A genitális herpesz kezelése a tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertõzés nem szüntethetõ meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul. A nemi herpesz tünetei és kezelése. "A herpeszvírusok családjába tartozó vírusok a leggyakrabban fertõzést okozó kórokozók. A Herpes simplex 1-es típusa (HSV-1) és 2-es típusa (HSV-2) egyaránt okozhat fertõzést az ajak, az orr bõrén és a nemi szerveken is." http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/526/herpesz-a..
Tessék: 'A genitális herpesz okozója a Herpes simplex II. (Herpes simplex genitalis) vírus. ' Ez a nemi herpesz. Attól senki nem lesz nemi herpeszes, hogy szájoncsókol valakit, akinek a száján van egy hólyag. Ez szexuális úton terjed.
A nemi herpesz nem ugyanaz, mint a szádon lévõ herpesz. Ne mondjatok már baromságot, akkor nem lenne olyan ember szinte, akinek nincs nemi herpesze.
"A nemi herpeszt tudtommal nem lehet szájról elkapni, mert az nem ugyanaz a herpesz vírus ami a szájon okozza a sebeket!!!" Rosszul tudod. Mind a két herpesvírus okozhat problémát a nemi szerveken és a szájon is.
A nemi herpeszt tudtommal nem lehet szájról elkapni, mert az nem ugyanaz a herpesz vírus ami a szájon okozza a sebeket!!! Ha tudod gyógyíttasd meg magad! Ha gyógyíthatatlan akkor keress valami névtelen nemi herpeszes oldalt, és onnan keress párt! Ha gyógyíthatatlan akkor kb olyan mintha aids-es lennél! Senki nem akar beteg lenni tõled!!! Gondolom fordított helyzetben te is úgy lennél vele!!!
Ez totál hülyeség. Nekem egyszer volt Herpes genitisem úgy 7 éve. Rossz lelkiállapot, legyengült immunrendszer, ennyi. A számon is ilyenkor jön ki. Azóta volt egy 3 éves és egy 1, 5 éves kapcsolatom, egyik se lett herpeszes, sõt nekem se jött ki azóta se egyszer se.
Errõl még nem hallottam, hogy nem csak akkor fertõz, mikor tünetei vannak. Ez esetben tényleg az a tisztességes, ha elõre tudja a párod, hogy ilyen probléma áll fenn.
A kérdező hozzászólása: Ja, és a HPV-t a szervezet ki tudja irtani magából 8legtöbb esetben)akár külsõ segítség nélkül is, ellentétben a herpesszel ami a magzatra is veszélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Persze ha nekem is a számon lenne a herpesz letojnám, de mostani kutatási eredmények szerint bármikor fertõzhet az ilyen ember, akkor is ha nincs tünete. A társkeresõn pedig azért árulom el mert nem akarom becsapni a másikat, és lehetõleg olyat keresek aki nem róhatja majd fel nekem hogy tõlem kapta.
Minden második pasi meg hpv-és....szóval..
Szia! Ismerkednék! Van egy tök jó herpeszem, munkám, házam....
hát.. izéé.. :(
Nem értem a kérdést.
Hogy itt mennyi hülye van... Kedves kérdezõ, én nekem évek óta genitális herpeszem van, és nem kürtölöm szét. Be kell tartani a szabályokat, és úgy nem fertõzõl meg senkit. Én sem fertõztem meg senkit. Ha társat szeretnél ne ezzel indíts, rá érsz késõbb is elmondani neki.

SONY ERICSSON K 850i-készüléken hogy tudom beállitani ha valaki hiv ne csak 4-et csörögjön és ne álljon le acsörgés?

Ugyanis négy csengetés után a készülék kikapcsol nem fogadott hivást jelez! gondolom valami rossz idő beállitás lehet az oka. A készülék angol nyelvü menüs,

Legjobb válasz: átkapcsol hangpostára 4 csörgés után. ezt a szolgáltatónál tudod lemondani (a hangposta szolgáltatást), így nagyon sokáig ki fog csörögni. én ugyanigy jártam, a csörgések számát akartam növelni, de mondta az ügyintézõ csajszi, hogy ha nem használom a hangpostát, érdemesebb kikapcsolni. így is tettem. a szövegkörnyezetbõl nyilván kiderült, hogy a készülékednek semmi köze hozzá. :)

átkapcsol hangpostára 4 csörgés után. ezt a szolgáltatónál tudod lemondani (a hangposta szolgáltatást), így nagyon sokáig ki fog csörögni. én ugyanigy jártam, a csörgések számát akartam növelni, de mondta az ügyintézõ csajszi, hogy ha nem használom a hangpostát, érdemesebb kikapcsolni. így is tettem. a szövegkörnyezetbõl nyilván kiderült, hogy a készülékednek semmi köze hozzá. :)

Küldenétek jó vígjátékokat ilyen 13-16 éveseknek valót? És ne ilyen nyálas szar legyen ha lehet! Pl. olyasmiket mint az Apa ég! Stb.

vígjátékok, 13-16, Apa ég, nyálas, jó, szar, ne, legyen

Legjobb válasz: Horrorra akadva Másnaposok 1-3 Nõi szervek Szingli fejvadász

Horrorra akadva Másnaposok 1-3 Nõi szervek Szingli fejvadász
A kérdező hozzászólása: ebbõl a másnaposok 1-3 láttam meg a szingli fejvadászt de a többit azt már nézem is ... köszii :)
Ha/ver :D


Ha valaki fekvőgipszet kap, és mellette táppénzt, akkor mikor hagyhatja el a házat úgy hogy emiatt ne vonhassák felelősségre? Csak mert úgy halottam hogy a táppénzeseket kimehetnek ellenőrizni hogy otthon vannak e.

Legjobb válasz: fekvõgipsz azért fekvõ hogy ne mászkáljon,szerintem akkor ha szurira megy már ha nem jön házhoz valaki aki beadja a járóval már lehet menni trombózis miatt ajánlott is. a tp papíron rajta van hogy kijárhat ekkor és ekkor,de az nem azt jelenti hogy járja a várost bulizik. tényleg van ilyen amúgy.

fekvõgipsz azért fekvõ hogy ne mászkáljon, szerintem akkor ha szurira megy már ha nem jön házhoz valaki aki beadja a járóval már lehet menni trombózis miatt ajánlott is. a tp papíron rajta van hogy kijárhat ekkor és ekkor, de az nem azt jelenti hogy járja a várost bulizik. tényleg van ilyen amúgy.
A fekvõgipsz, fekvõgipsz, de a táppénz és a lakáselhagyási tilalom azért nem egészen igaz. Pl. Egy törött kezû buszsofõr, miért ne mehetne le a boltba? Vagy egy idegkimerültség miatt pár hét pihenõre ítélt tanárnak egy két hét nyaralás egy csendes helyen, kifejezetten jót tesz.
Nem ismerem a szabályt, de nem tûnik logikusnak a lakáselhagyási tilalom.

Keringőzzek vagy ne? Amióta lefoglaltattam a ruhát dilemmába vagyok, hogy keringőzzek, vagy ne. Kb. remegek. És lehet, hogy nem is akarom. Nagyon drága :S és tök más ha valaki a barátjával táncol.

Mit csináljak?? Segítsetek

Legjobb válasz: Lesz más tánc is, amiben szerepelsz? Ha igen, hagyd a keringõt, ha fenntartásod van. Ha nem lesz, ne aggódj a pár miatt. Valószínûleg a párodnak is ugyanolyan fura lesz az elsõ komoly tánc. Majd belejöttök, biztosan sok olyan pár lesz,akik nem barátok. Régen ugye így mulattak a népek, s ott sem csak a leendõbelivel ropták. Viszont ilyen csak egyszer lez az életedben. Szép ruha, bál, nem érdemes kihagyni.

Lesz más tánc is, amiben szerepelsz? Ha igen, hagyd a keringõt, ha fenntartásod van. Ha nem lesz, ne aggódj a pár miatt. Valószínûleg a párodnak is ugyanolyan fura lesz az elsõ komoly tánc. Majd belejöttök, biztosan sok olyan pár lesz, akik nem barátok. Régen ugye így mulattak a népek, s ott sem csak a leendõbelivel ropták. Viszont ilyen csak egyszer lez az életedben. Szép ruha, bál, nem érdemes kihagyni.
Lakások: http://www.bestaptsnyc.com/ A nyelvet nem árt ha tudod, anélkül elég nehéz lesz kint.
a bevándorlókat nem utálják, mert rengeteg bevándorló van am kint.... el is lehet helyezkedni, de nem árt ha van valami összeköttetésed ahhoz, hogy munkád legyen valami ismerõs aki beajánl stb.. anélkül is lehet munkát szerezni, de akit ismerek, mindeki ilyen rokoni ismerõsi kapcsolattal tudott csak dolgozni nyelvet meg tényleg kll tudni, nem muszáj anyanyelvi szinten, de beszélni felsõfokon azért tudni kéne, de ha nem tudsz angolul jó ám a spanyol nyelvi is, mert ha tudsz spanyolul akkor már nem vagy elveszett ember odakint
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Van kint egy ismerösöm õ talán tud akkor a munkába segiteni.. köszi mégegyszer.!
nem lehetetlen egyedül elboldogulni, nagynéném és a barátja 2.5 évet voltak kint, többnyire szállodában vagy étteremben dolgoztak, a pénz miatt nem sokat panaszkodtak (1-2 kocsi+1 költözés belefért). õk úgy mentek ki, hogy alig tudtak angolul. ott kint tanultak meg, mert takarításhoz/pincérkedéshez nem sok minden kellett. de ott annyira megtanulták a nyelvet, hogy miután kimentek 0 nyelvtudással svédországba, csak az angollal tudtak elboldogulni. de persze nem mindenki ilyen szerencsés. egy biztos középfok szerintem elengedhetetlen. a bevándorlókkal meg nem sok bajuk van, annyian vannak, hogy fel se tûnik nekik ki milyen nemzetbõl való:)
utolsó: fürdik, iszik, eszik, úszik.. mind ikes és mégis lehet felszólítóba rakni. a csuklik egy kivétel.
Mindegy mit mondasz neki, ha nem bírja abbahagyni. :D A csuklás fõnév, létezik ige alakban is, csuklik, de nem létezik felszólító alakban. Ezért nem helyes a ne csukolj. Azért nem létezik felszólító alakban, mert elég fura lenne rávenni valakit arra, hogy csuklása legyen. Ráadásul nem használjuk olyan sûrûn sem magát a szót. Ha a csuklás befejezésére akarod rávenni, akkor valóban a "Hagyd abba a csuklást!" a helyes, elvégre a cél nem az, hogy rávedd, hogy ne csináljon valamit, hanem rávedd, hogy fejezzen be egy már megkezdett folyamatot, ami jelen esetben a csuklás.
Fejezd be a csuklást! :) (nahát, a magyartanárod nem valami felkészült)
ez a kerdes mar volt. keresd ki, sok valasz volt
Hagyd abba! Ha olyan a társaság, akkor hozzáteszem a kedvenc "kötõszavamat is" (b+).
A csuklik ige egy ikes ige.Azt jelenti, hogy ik-re végzõdik. Az ilyen igéket pedig nem lehet felszólító módba tenni.
Ne csukolj.
Mivel -ik-es ige, Ne csukoljon!-önözés Ne csukoljék!-tegezés még egy egyszerûbb pl. eszik: tegezésben: egyék, önözés: egyen!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek^^ amúgy nem akarok senkit rávenni.. csak azért kérdeztem, mert idegesített hogy nem tudtam hogy kell felszólító módba tenni, de most már ezzel is okosabb lettem :)
Nem kell túlbonyolítani: csukoljon, és kész. Itt szinte hetente felmerül a téma, és mindig a kérdezõ figyelmébe szoktam ajánlani Grétsy tanár úr erre vonatkozó gondolatait: http://www.youtube.com/watch?v=BSIEaxmscCo

Ha valakinek valamilye nem olyan szep, es nem tokeletes, akkor inkabb takarja el, vagy igenis fogadja el, es ne torodjon vele (annyira)?

Ugy ertem, hogy pl. nekem a dekoltazsom nem tul szep. Ezert nem is merek melyen kivagott felsoket felvenni. De masok, akiknek meg rosszabb, siman kiraknak mindent... Vagy pl bokasullyedesem is van, ezert a cipok 99%a hulyen all a labamon. Akkor ne is hordjak semmi mast, csak sportcipot? Vagy vallaljam fel, es hordjak olyat, amibe latszik, lesz ami lesz? Ki hogy van ezzel?

Legjobb válasz: Ne takard el,de ne is emeld ki.Belülrõl fogadd el magad és barátkozz meg a testeddel-tökéletes test nincs !!! Inkább kovácsolj a hátrányból elõnyt, másnak úgysincs ilyen mint neked-tehát egyedi:)Lehet,hogy amit te cikinek gondolsz,az másnak nagyon bejön. Pl évekig zavarban voltam a hátsóm miatt (a testemhez képest nagynak mondható), állandóan piszkáltak, hogy dongó fenekû vagyok, stb.És mi tetszett/tetszik a legjobban a pasiknak rajtam? A fenekem... :)Elfogadtam és megtanultam jól öltözködni(megmutatni ami szép,korrigálni ami kevésbé mutatós)-ma már ez a szexepilem:))

Ne takard el, de ne is emeld ki.Belülrõl fogadd el magad és barátkozz meg a testeddel-tökéletes test nincs !!! Inkább kovácsolj a hátrányból elõnyt, másnak úgysincs ilyen mint neked-tehát egyedi:) Lehet, hogy amit te cikinek gondolsz, az másnak nagyon bejön. Pl évekig zavarban voltam a hátsóm miatt (a testemhez képest nagynak mondható), állandóan piszkáltak, hogy dongó fenekû vagyok, stb.És mi tetszett/tetszik a legjobban a pasiknak rajtam? A fenekem... :) Elfogadtam és megtanultam jól öltözködni(megmutatni ami szép, korrigálni ami kevésbé mutatós)-ma már ez a szexepilem:) )
Fogadd el magad, de azért ne hordj olyan cuccokat, ami totál elõnytelen, és kiemeli a hibáid.

Ha valakit egy szülő nevel fel, egykeként és iszik, az milyen hatással lehet a gyerek személyiségére, életére?

Ha valaki ilyen helyzetben van, annak is érdekelne a konkrét tapasztalata.

Legjobb válasz: Hát, ez rám nem teljesen így igaz de elmondom velem mi van. Én 17 éves vagyok, az anyám már korán meghalt(2 éves voltam) és 2 testvérem van akik velem egykorúak. Az apám ivott és dohányzott, már õ is meghalt 3 éves, ezért én FIÚ létemre megutálatam mind2-õt.Személyiségre nemtudom igazán jellemezni magam de megpróbálom, jellemre erõs vagyok és vannak céljaim amiket elakarok érni, bár így nehéz.Szeretnék egy boldog családot összehozni majd az életemben és ha lehet nem korán itt hagyni õket... 17/F

Hát, ez rám nem teljesen így igaz de elmondom velem mi van. Én 17 éves vagyok, az anyám már korán meghalt(2 éves voltam) és 2 testvérem van akik velem egykorúak. Az apám ivott és dohányzott, már õ is meghalt 3 éves, ezért én FIÚ létemre megutálatam mind2-õt.Személyiségre nemtudom igazán jellemezni magam de megpróbálom, jellemre erõs vagyok és vannak céljaim amiket elakarok érni, bár így nehéz.Szeretnék egy boldog családot összehozni majd az életemben és ha lehet nem korán itt hagyni õket... 17/F
Attól függ, hogy mennyi idõs. Egy 8-10 éves gyerek teljesen más, mint egy 16-18 éves. Ha azt látja a 8-10 éves gyerek, hogy az anyja/apja iszik, akkor lehet, hogy elõbb-utóbb elkezdi követni a példáját, hiszen az anyja/apja, és anyának/apának mindig igaza van. De a 16-18 éves már el tudja dönteni magában, hogy õ olyan akar-e lenni, vagy sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!