Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és mellette 1 (3 db)

Ha valaki egyetmista és mellette 1 hónapja dolgozik mellékállásban, és terhes akkor milyen támogatást kaphat?

Legjobb válasz: Ha nem iskolaszövetkezeteten keresztül melõzol és határozatlan idejû munkaszerzõdésed van,akkor kaphatsz GYEDet,ami a fizud 70%-a,de emellett nem vállalhatsz munkát,és arról sincs infóm,h GYED mellett visszamehetsz-e a suliba.Az biztos,h GYES mellett igen.Aztán mikor suliban vagy,szépen megígényled a szoctámot,a bursát és az esélyt a tanulásrát.Plusz ha jól tanulsz,akkor ugye kapsz ösztöndíjat.Mindez akkor érvényes,ha nem 2007ben nyertél felvételt,mert õk nem kaphatnak szoctámot és ösztöndíjat.Kapjátok még a családipótlékot is. 23 hetes fõsulis kismama

Ha nem iskolaszövetkezeteten keresztül melõzol és határozatlan idejû munkaszerzõdésed van, akkor kaphatsz GYEDet, ami a fizud 70%-a, de emellett nem vállalhatsz munkát, és arról sincs infóm, h GYED mellett visszamehetsz-e a suliba.Az biztos, h GYES mellett igen.Aztán mikor suliban vagy, szépen megígényled a szoctámot, a bursát és az esélyt a tanulásrát.Plusz ha jól tanulsz, akkor ugye kapsz ösztöndíjat.Mindez akkor érvényes, ha nem 2007ben nyertél felvételt, mert õk nem kaphatnak szoctámot és ösztöndíjat.Kapjátok még a családipótlékot is. 23 hetes fõsulis kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:)

Be lehet lázasodni attól ha valaki napi 3 szor keni élesztővel az arcát és napi 1 szer eszik nyers élesztőt, és mellette semmilyen tápanyagot nem visz be a szervezetébe csak alig?

Mert belázasodtam az elmúlt 2 éjjel is és másra nem tudok hivatkozni nem vagyok amúgy beteg nem vagyok megfázva semmi csak diétázom valószín?leg le vagyok gyöngülve kissé, és + az éleszt? bekavarhatott. Lehetséges? Hányingerem is van néha délel?tti órákban , terhes nem vagyok mert épp most van meg a menstruációm is.

Legjobb válasz: jézus, egyél! persze hogy be lehet lázasodni ettõl, teljesen legyengül a szervezeted, a legkisebb betegség ellen sem tud védekezni! Örülj hogy ennyivel megúsztad és kezdj el normálisan étkezni akkor is ha diétázol (zöldségek, ok fehérje, teljes kiõrlésû dolgok)

jézus, egyél! persze hogy be lehet lázasodni ettõl, teljesen legyengül a szervezeted, a legkisebb betegség ellen sem tud védekezni! Örülj hogy ennyivel megúsztad és kezdj el normálisan étkezni akkor is ha diétázol (zöldségek, ok fehérje, teljes kiõrlésû dolgok)
Azt gondolom hogy az ilyen fiuk miatt mennek tönkre idegileg a csajok és nem biznak meg senkibe egy ilyen után... amugy ezzel egyáltalán nem vagy nagyfiu bármennyire hiszed azt magadról
Csak annyira vagy gazos baratom, hogy egy teli ejszakat ki lehetne veled futeni
Az, hogy egy Köcsög vagy! :)
Csalod a barátnõd, ráadásul k urvával... Pfö.
azt hogy kar beled a levego, te fasz
Nem gáz csak irigylésre méltó ;-) mondjuk szar hogy 3 csajt csapsz be egyszerre :-)
a negatív válaszok a csajok válaszai:) a pozitív válaszok pedig a férfiak válaszai:)
Hány éves vagy? :D
A kérdező hozzászólása: " jelbe ku rva.tehát nem pénzes hanem ingyen ilyen alkalmi
19:30 végre valaki észrevette, hogy ez a [email protected]ártási eljárás. Miért mi a baj a barátnõddel? Mindent meg lehetne beszélni, és talán nem kéne így megaláznod. Lõnéd tarkón magad.
Igen, gáz!Akkorinkább szakíts a bnõddel, és dugj meg össze vissza mindenkit!
Undorító vagy és majd szegény barátnõdet jól megfertõzöd valami nemi betegséggel, amit aztán cipelhet egész életében. Hagyd ott azt a lányt hadd keressen magának egy igazi férfit. Te meg maradj meg a k.urváidnál, nem érdemelsz meg egy komoly kapcsolatot.
Undorító vagy...
mert kell irigyelni?Egyszer vagy fiatal elvezd az eletet!!! csak kell vigyazni ne deruljon ki akkor gaz, mert egyse marad:D
Ha nem tud neked megadni mindent a barátnõd valahol érthetõ. Néha én is érzem, hogy szívesen tartanék magamnak egy házi barátot, ugyanis ez a neve nem a k.rva, de bennem van annyi tartás, hogy megtisztelem a párom azzal, hogy nem csinálok ilyeneket. Összességében nagyon gáz.
Ingyenk.rva? Mindjárt más! Akkor a faszcserélõdés ideje máris félórára csökkent!
azt, hogy egy oltári nagy [email protected] vagy, remélem a barátnõd ugyanígy csal téged.anyám...én azt hiszem fejbe lõném magam.:D na de azért ne félj, mert isten nem bottal ver ;)
A kérdező hozzászólása: 18
én is így vagyok, de nekem bnõ nincs.addig csináld amíg jólesik.és ne halgass a nyomorékokra.sztem mindenkinek tetszene ha 3 an szopnák a faszát.és nem véletlenül bazik veled mind a 3.vszínû h élvezik a dolgot!! 23/ff

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!