Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és mégis megjön a (2 db)

Ha valaki terhes és mégis megjön a menstruációja, mennyiben különbözik az átlag mensitől?

Görcsölés, intenzitás, szín, stb...? Sok késés után most jött meg. Eléggé görcsölni kezdtem, viszont annyi jel utalt terhességre. Most nem tudom, bevegyek-e görcsoldót vagy sem (hátha mégis.. és akkor ártok) Tudnátok tapasztalatokat írni? Köszi

Legjobb válasz: Csak rövid ideig tarthat, és kevés mennyiségben, inkább barnázgatás, rózsaszínû menstruáció. csináltál tesztet? kellene, és orvoshoz is kellene menni, ha pozitív lesz, de görcsölsz. Ne izgulj, minden rendben lesz! Sok szerencsét!

Csak rövid ideig tarthat, és kevés mennyiségben, inkább barnázgatás, rózsaszínû menstruáció. csináltál tesztet? kellene, és orvoshoz is kellene menni, ha pozitív lesz, de görcsölsz. Ne izgulj, minden rendben lesz! Sok szerencsét!
Csinálj tesztet, és menj orvoshoz. A terhesség alatti "mensi" nem lehet élénkpiros, csak fakó, inkább barnás folyás és mennyiségre is igen kevés. Görcsökkel meg nem jejjelmzõ, hogy járna. Ha fennál a terhesség lehetõsége, ne vegyél be bogyót, inkább sürgõsen menj orvoshoz!!

Ha valaki teherbe esik, es 1-2 honapot megis megjon neki, akkor hogy menstrualhat? Az nem azt jelenti, hogy levalik a mehnyalkahartya? Akkor a baba hogy marad meg?

Legjobb válasz: Ritkán ugyan, de elõfordul, hogy a méhnyálkahártyának egy része a terhesség ellenére is leválik, de nem az egész, azaz a baba ottmarad a méhben beágyazódva, az a része a méhnyálkának nem válik le, így nem lesz baja a babának. Ezt orvos tudja megnézni, úgy tudom azt is csak uh-val, hogy ha valaki terhes, és mégis vérzik, akkor miról is van szó pontosan. Vetélésrõl, azaz a petezsák vagy a magzat is távozik a vérzéssel, vagy az érintetlenül marad, és csal a méh többi része vérzik.

Ritkán ugyan, de elõfordul, hogy a méhnyálkahártyának egy része a terhesség ellenére is leválik, de nem az egész, azaz a baba ottmarad a méhben beágyazódva, az a része a méhnyálkának nem válik le, így nem lesz baja a babának. Ezt orvos tudja megnézni, úgy tudom azt is csak uh-val, hogy ha valaki terhes, és mégis vérzik, akkor miról is van szó pontosan. Vetélésrõl, azaz a petezsák vagy a magzat is távozik a vérzéssel, vagy az érintetlenül marad, és csal a méh többi része vérzik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!