Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és mégis megjön (4 db)

Ha valaki terhes és mégis megjön a menstruációja, mennyiben különbözik az átlag mensitől?

Görcsölés, intenzitás, szín, stb...? Sok késés után most jött meg. Eléggé görcsölni kezdtem, viszont annyi jel utalt terhességre. Most nem tudom, bevegyek-e görcsoldót vagy sem (hátha mégis.. és akkor ártok) Tudnátok tapasztalatokat írni? Köszi

Legjobb válasz: Csak rövid ideig tarthat, és kevés mennyiségben, inkább barnázgatás, rózsaszínû menstruáció. csináltál tesztet? kellene, és orvoshoz is kellene menni, ha pozitív lesz, de görcsölsz. Ne izgulj, minden rendben lesz! Sok szerencsét!

Csak rövid ideig tarthat, és kevés mennyiségben, inkább barnázgatás, rózsaszínû menstruáció. csináltál tesztet? kellene, és orvoshoz is kellene menni, ha pozitív lesz, de görcsölsz. Ne izgulj, minden rendben lesz! Sok szerencsét!
Csinálj tesztet, és menj orvoshoz. A terhesség alatti "mensi" nem lehet élénkpiros, csak fakó, inkább barnás folyás és mennyiségre is igen kevés. Görcsökkel meg nem jejjelmzõ, hogy járna. Ha fennál a terhesség lehetõsége, ne vegyél be bogyót, inkább sürgõsen menj orvoshoz!!

Ha valaki teherbe esik, es 1-2 honapot megis megjon neki, akkor hogy menstrualhat? Az nem azt jelenti, hogy levalik a mehnyalkahartya? Akkor a baba hogy marad meg?

Legjobb válasz: Ritkán ugyan, de elõfordul, hogy a méhnyálkahártyának egy része a terhesség ellenére is leválik, de nem az egész, azaz a baba ottmarad a méhben beágyazódva, az a része a méhnyálkának nem válik le, így nem lesz baja a babának. Ezt orvos tudja megnézni, úgy tudom azt is csak uh-val, hogy ha valaki terhes, és mégis vérzik, akkor miról is van szó pontosan. Vetélésrõl, azaz a petezsák vagy a magzat is távozik a vérzéssel, vagy az érintetlenül marad, és csal a méh többi része vérzik.

Ritkán ugyan, de elõfordul, hogy a méhnyálkahártyának egy része a terhesség ellenére is leválik, de nem az egész, azaz a baba ottmarad a méhben beágyazódva, az a része a méhnyálkának nem válik le, így nem lesz baja a babának. Ezt orvos tudja megnézni, úgy tudom azt is csak uh-val, hogy ha valaki terhes, és mégis vérzik, akkor miról is van szó pontosan. Vetélésrõl, azaz a petezsák vagy a magzat is távozik a vérzéssel, vagy az érintetlenül marad, és csal a méh többi része vérzik.

Ha valaki terhes, akkor lehetséges hogy mégis megjön neki? És ha igen, akkor miért van ez?

Legjobb válasz: Lehetséges, viszont ritkán fordul elõ! A szervezet még "emlékszik" arra, hogy az adott hónap x napján a nem megtermékenyített petesejt vér formájában távozik és ezért elõfordulhat pecsételõvérzés vagy pár napig tartó enyhe menstruáció, de van akinél rendesen ugyanúgy zajlik ahogyan a terhessége elõtt! Viszont ezzel vigyázni kell ugyanis a vérzésnek lehet más oka is ami lehet, hogy problémát jelez és célszerû azonnal bemenni a kórházba! (de az egészen más jellegû vérzés) Én legalábbis így tudom. De itt egy internetes oldal ahol mindent megtudhatsz! :) http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Lehetséges, viszont ritkán fordul elõ! A szervezet még "emlékszik" arra, hogy az adott hónap x napján a nem megtermékenyített petesejt vér formájában távozik és ezért elõfordulhat pecsételõvérzés vagy pár napig tartó enyhe menstruáció, de van akinél rendesen ugyanúgy zajlik ahogyan a terhessége elõtt! Viszont ezzel vigyázni kell ugyanis a vérzésnek lehet más oka is ami lehet, hogy problémát jelez és célszerû azonnal bemenni a kórházba! (de az egészen más jellegû vérzés) Én legalábbis így tudom. De itt egy internetes oldal ahol mindent megtudhatsz! :) http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Lehet olyan, hogy rendesen mensi időben megjön, rendesen vér (talan kevesebb mint szokott) és megis terhes valaki? Lehet egyáltalán? Valakivel történ ez már? Ha igen, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Rendesen megjött 2 hónapig, de kevesebb volt és csak 3-4 napig tartott. A doki sem tudja, miért lehetséges, de azt mondta, hogy az ilyen megesik. Talán azért, mert a szervezet emlékszik..

Rendesen megjött 2 hónapig, de kevesebb volt és csak 3-4 napig tartott. A doki sem tudja, miért lehetséges, de azt mondta, hogy az ilyen megesik. Talán azért, mert a szervezet emlékszik..
Szia! Nekem is idõben megjött, kevesebb, mint szokott és inkább barnásabb volt! Pár nappal késõbb pedig + terhességi tesztem volt! Az orvosom azt mondta, hogy ezt hívják emlékeztetõ vérzésnek!
Szia!Én most pont ebben a dilemmában vagyok!Hétfõn megjött viszont nem is vér csak erõs barna de nem az a pecsételõ!Darabokat nem találtam benne talán egy egész picit de az is mákszemnyi viszont mostmár hat napja sûrûn van hányingerem és sokat szédülök!Ma a harmadik nap már szinte semmi nem folyik!A mellbimbóim körül pici piros pontok vannak bár nem érzékenyek!Néha vannak szagok amiket feltûnõen erõsen érzek és hülyeségnek hangzik de sokszor hal szagát érzem annak is aminek köze sincs a halhoz!Nem tudom mire gondoljak!Jövõ hét hétfõre jelentkeztem be dokihoz átjárhatósági vizsgálatra és még mindíg reménykedem, hogy talán megúszom!
A kérdező hozzászólása: És rendes idõben is? Rendesen vér??
A kérdező hozzászólása: Ez vicces..mert én is jövõ héten megyek átjárhatósági vizsgálatra:) . Nekem is csak két napig volt meg, de rendesen vér, viszont elég kevés. Hányingerem van, a mellem feszül..nem tudom mire gondoljak.
Te is reménykedsz, hogy mégsem kell kínoztatni magad?Szedsz valami gyógyszert vagy peteérés serkentõt?Én bromot+clostit és 13.napon kaptam choragon szurit!Arra is gondoltam már, hogy a rosszullétek attól vannak de miért egy hónap után?
A kérdező hozzászólása: Én semmit nem szedek, nalam minden okes a ciklusommal és volt, hogy teherbe is estem, de sajnos elvesztettem õket. Most végére járok az egésznek és valami miatt a doki ezt a vizsgálatot is kéri..nem értem miért. De igen, én is mindig reménykedem :) . És ez most tényleg nagyon furcsa dolog. Nem csinálsz tesztet??? Régota rajta vagy a baba projecten már?
Két éve próbálkozunk és most kell végig zongoráznunk a vizsgálatokat!A prolaktinom volt magasabb a kelleténél amúgy a ciklusom azt hiszem rendben van nekem is csak az orvos biztosra akar menni!Ha lesznek még kételyre okot adó dolgok csinálok tesztet mielõtt megyek dokihoz de úgyis uh-val kezdi abból meg kiderül ha van valami!Kicsit tartoka vizsgálattól mert hallottam jót és rosszat is!!!Sok sikert!Remélem segíteni fog és te is meg tudod tartani a babát ha jön bár arra szerintem gyógyszer kellene nem átjárhatósági vizsgálat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ultrahangon a HSG-hez és nincs baba!! De..a ciklusom 7. napjan van egy hatalmas érett tüszõm a jobb oldalon, ami még nagyon nagyon korai és valószínû az okozza ezeket a tüneteket. Kaphattam valami extra hormon adagot, ami összezavarta ott a dolgokat. Nálam ennyi..hétfön vissza kell mennem, hogy van e változás. Nálam ennyi :) !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!