Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és mégis (79 db)

Ha menzi körül barnázok picit akkor már tuti ninics baba? Volt már igy valaki és mégis lett baba?

Legjobb válasz: szia! 3-4 alkalommal is barnáztam,mikor a mensim ideje lett volna. 38 hetes Kismami

szia! 3-4 alkalommal is barnáztam, mikor a mensim ideje lett volna. 38 hetes Kismami
Szia! Nem tuti, de a barna terhesen nem jó, progeszteron-hiányra utal. Ha nem jön meg rendesen, 4-5nap késéskor tesztelj, és ha +, doki ír fel pótlóbogyót (Ultrogestan, Duphaston). Az is lehet, hogy a szervezet "emlékszik", és ilyen kis mensiutánzatot csinál, de ha barna van, azért nézesd meg magad dokival. 26h km
A kérdező hozzászólása: Sajna még nem vagyok terhes vagyis még nem tudok róla most kellene, hogy ne jöjjön meg a pici barnázást meg ugy értem, hogy a wc papiron látom néha
en a nem vart elott egy hettel barnaztam. eloszor meg szitkozodtam is hogy milyen korai! :) aztan masnapra eltunt aztan megint lett es eltunt. es a harmadik nap csinaltam tesztet. 26 hetesk :) szoritok neked!!!!
Nekem rendesen meg is jött, rendes mennyiségû vérzés volt, nem csak picike, csak abbamaradt 2 nap után, akkor fogtam gyanút (egy hétig szokott tartani). Most 10 hónapos a kisasszony :-)

Ha valaki teherbe esik, es 1-2 honapot megis megjon neki, akkor hogy menstrualhat? Az nem azt jelenti, hogy levalik a mehnyalkahartya? Akkor a baba hogy marad meg?

Legjobb válasz: Ritkán ugyan, de elõfordul, hogy a méhnyálkahártyának egy része a terhesség ellenére is leválik, de nem az egész, azaz a baba ottmarad a méhben beágyazódva, az a része a méhnyálkának nem válik le, így nem lesz baja a babának. Ezt orvos tudja megnézni, úgy tudom azt is csak uh-val, hogy ha valaki terhes, és mégis vérzik, akkor miról is van szó pontosan. Vetélésrõl, azaz a petezsák vagy a magzat is távozik a vérzéssel, vagy az érintetlenül marad, és csal a méh többi része vérzik.

Ritkán ugyan, de elõfordul, hogy a méhnyálkahártyának egy része a terhesség ellenére is leválik, de nem az egész, azaz a baba ottmarad a méhben beágyazódva, az a része a méhnyálkának nem válik le, így nem lesz baja a babának. Ezt orvos tudja megnézni, úgy tudom azt is csak uh-val, hogy ha valaki terhes, és mégis vérzik, akkor miról is van szó pontosan. Vetélésrõl, azaz a petezsák vagy a magzat is távozik a vérzéssel, vagy az érintetlenül marad, és csal a méh többi része vérzik.

Ha valakit letiltottam Facebookon, hogy tud mégis bejelölni, és írni üzenetet, hogy "kösz hogy letiltottam? "

Legjobb válasz: NNNNa, ez tiszta gáz. Rájöttem. Ha valakit letiltunk, nem látjuk sem közös ismerõsnél, sehogy.... De, ha a nevére rákeresünk, a listában mégis benne van, kép nélkül. Így ha valaki más facebookján megtudja, hogy fent van az illetõ, akkor már nyilván azt is tudja, hogy a foto nélküli csak neves felhasználó is õ, tehát írhat neki. Akkor már csak az a kérdés, hogy tudja e, hogy megkaptam?

A kérdező hozzászólása: NNNNa, ez tiszta gáz. Rájöttem. Ha valakit letiltunk, nem látjuk sem közös ismerõsnél, sehogy.... De, ha a nevére rákeresünk, a listában mégis benne van, kép nélkül. Így ha valaki más facebookján megtudja, hogy fent van az illetõ, akkor már nyilván azt is tudja, hogy a foto nélküli csak neves felhasználó is õ, tehát írhat neki. Akkor már csak az a kérdés, hogy tudja e, hogy megkaptam?

Hogy lehet az, hogy ha valaki engem kitörölt msn-ről, de nekem mégis fent van elérhetőként az illető? ő tuti kötörölt, biztosan tudom, és nem hinném h visszavett volna mert azt kijelezte volna nekem az msn.

Legjobb válasz: és annyit még hozzáfûznék h megnéztem a profilját és nem szerepelek a barátai között.tehát tuti nem vett fel újra.de nekem mégis azt jelzi h fent van és elérhetõ......nem értem.

A kérdező hozzászólása: és annyit még hozzáfûznék h megnéztem a profilját és nem szerepelek a barátai között.tehát tuti nem vett fel újra.de nekem mégis azt jelzi h fent van és elérhetõ......nem értem.
Nagyon egyszerû: Törölt téged a programból is meg a profiljából is, de elfelejtett letiltani. Amikor törülnk egy felhasználót feljön egy ablak ahol mind a két négyzetre pipát kell tenni annak az érdekében, hogy teljesen törölve és blokkolva legyen.

Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2, 3, 4 gyermek mellett? Mégis ki vállal minket mondjuk 2 gyermekkel dolgozni, ha nincs apuka, mert dolgozik reggeltől estig, nincs papa-mama.

Legjobb válasz: 8-16, illetve 9-17 tartó munka! Reggel így el lehet vinni a gyereket, délután el tudod hozni a Bölcsibõl Oviból. Irodai munka, bolti állás, takarítás, tanári állás, szakács menzán, értékesítõ, banki, boztosítói, közalkalmazotti állások. De még egy közmunkás is így dolgozik!!!

8-16, illetve 9-17 tartó munka! Reggel így el lehet vinni a gyereket, délután el tudod hozni a Bölcsibõl Oviból. Irodai munka, bolti állás, takarítás, tanári állás, szakács menzán, értékesítõ, banki, boztosítói, közalkalmazotti állások. De még egy közmunkás is így dolgozik!!!
11.01-es válaszoló vagyok. Na pont ezért nem értem, hogy az emberek rávágják: Menj dolgozni!!! 8-4ig vagy 9-5ig. utánna menj a gyerekért!!! Ja, hogy már nincs ott senki, csak a te síró gyereked????És minden nap???Hát ez akutyát nem érdekli ám. Az elsõ év betegségeirõl nem is beszélek. 2 hét ovi 2 hét otthon
Ugyanez a helyzet. Lett volna egy állásom, napokig õrlõdtem. 17:30-ig kellett volna dolgozni. Nálunk az ovi 16:30-ig van nyitva. Viszont ha viszek az önkorményzat jegyzõjétõl egy felhatalmazást, akkor egy óvónõ marad a gyerekkel 18-ig. Biztos megadta volna a jegyzõ a papírt. de egyszerûen nem volt szívem ezt megtenni. Persze nyilván ha a megélhetés forgott volna kockán, mondjuk most nem tudnák mit az asztalra tenni, akkor biztos elvállaltam volna. Nagyon kellene a pénz persze, de úgy beszéltük, hogy azért valahogy mindig csak kijövünk. Egyszerûen képtelen voltam megtenni a gyerekimmel ezt.elég közutálat venne körül. De kitudja lehet jövõhónapba meg elkell vállalni, sosem tudni mit hoz a holnap. Szóval elég rossz ez a helyzet.
Hát ez egy érdekes kérdés a mai világban. Ezt régebben én is feltettem egy párszor magamnak...válasz az, hogy 8 órában segítség nélkül marha nehéz!!! Valamilyen segítség kell, ha másnem akkor, amikor beteg a gyerek. A 8-16.00 munkaidõt írta valaki, amihez annyit fûznék, hogy akkor jó, ha a bölcsi kb. negyed vagy fél órára van a munkahelytõl.Ha több akkor csak annyit, hogy nagyon 4 után már alig van gyerek, mindenki ott dolgozó már pakolászik, felmosnak stb. Én pl. az oviban azt tapasztaltam, hogy kb fél 5 után már szinte alig van gyerek. Tehát ha valaki 5 ig dolgozik, ami nem ritka, akkor szegény gyerek fél 6, 6 ig ha bent van, akkor már szinte csak a takarítónõ vigyáz rá. És ezt nagyon megsínylik. Tudom. A gyerekek rosszul viselik, ha már csak õk vannak. Ezért nem értem, hogyan dolgoznak az emberek. Régen amikor én voltam gyerek, akkor még 5 kor is voltak gyerekek. És reggel 7 kor tele volt már!!!
Manapsàg gyermek nélkül sem vesznek fel mindenkit! Annyi kritériumnak kell megfelelni! Lakjál a közelben, legyél elléggé képzett, legyen gyakorlatod, nyelvtudás, bézzél ki jól...
Meló elõtt bölcsi, ovi, meló után elhozni õket. 8-16:30-ig irodai meló
Kórházban 12 óráznak anyukák ápoéónõként... Nem tudom, miért kérdés ez, dolgozni kell, és kész. Akármit, bármit.
kulfoldon elek. Az ovi csak 12-ig van, alt suli max. 2-ig. Itt van szieszta is. Tehat kb8-2 es kb 5-9 dolgoznak. Tehat akinek nincs nagyszulo a kozelben, az nem fog dolgozni. (vannak meregdraga maganovik persze, ahova mar 8 honapos kortol be lehet adni a gyereket.) 4-6 oras mnkat szinte lehetetlen talalni.
A kérdező hozzászólása: Kedves 13as.Nem mindenki olyan, mint te és én sem szeretnék belegebedni, "butára" hajtani magam, hogy aztán 5év múlva kapjak egy infarktust, vagy begolyózzak.Bizonyos keretek közt gondolkodni.Sajnos elég beteges vagyok és nekem ez nem menne.
Nálunk ez segített a döntésben, hogy bevállaljunk-e egy harmadik gyereket. Így 8 évig még otthon maradhatok (ha szükség lesz rá). Nagyszülõk messze, meg aztán már öregek is. El sem tudom képzelni, hogyan viszem és megyek a gyerekekért, ha dolgozom, plusz otthon fõzés, mosás, takarítást stb... és akkor még nem is foglalkoztam semmit a gyerekekkel... én már nem csodálkozom, hogy ennyi depressziós van ebben az országban! Mi szerencsére megtehetjük, hogy itthon maradjak. De aki nem, hát annak nagyon nehéz! Szerintem sokan megkérik a szomszéd nénit (némi pénzért), hogy hozzák el a gyereket, mert nekem is 8 órás a munkaköröm, de hogy mindig az enyém az elsõ és az utolsó az oviban, azt biztos! Én sem értem, mások hogyan csinálják! És rám néznek ferde szemmel! De ha nem dolgozol, az is baj!
Én 2 gyerek mellett dolgoztam 3 szakban, nagyon nehéz volt. Férjem 6-18-is dolgozik.Ha reggeles voltam, reggel velünk nyitott ovi, bölcsi, ha éjjeles voltam, apa vitte õket reggel, szintén velük nyitottak. Ha délutános voltam, akkor késõbb vittem õket, viszont nehezen, de meg tudtuk oldani, hogy valaki ment értük. Most itthon vagyok, 3. babát várom, a tervem az, hogy le szeretnék rakni egy olyan sulit, amivel 1 szakban tudok dolgozni. Nagyon nehéz ebben a világban. Érettségi meg semmit nem ér már.
A kérdező hozzászólása: ÉN kb 500helyre küldtem önéletrajzot és 1 helyrõl jelezték vissza, hogy hát sajnos nem önre esett a választás.Jogos, ha rákérdez a munkáltató arra, hogy van-e gyereked?
A kérdező hozzászólása: Kedves 5ös válaszoló! és 12óra munka alatt hova teszed a gyerekeket?
9-21-ig dolgozom, vagy 15-tõl hajnalig. Reggel el tudom vinni kölyköt az oviba, Apa 6-14-ig dolgozik, õ érte tud menni fél 4 körül. Ha beteg a gyerek délelõtt vele vagyok, éjjelre megyek dolgozni, rohadtul nem könnyû, de ez van jelenleg. Szabadnapokon meg a család az elsõ, és nem érdekel, ha van 3 tányér a mosogatóban.

Embrek mért nem tudunk egymással toleránsabbak lenni? Például ha valaki munkanélkülivé válik, úgyis elég baja van és mégis megállás nélkül piszkálják. Vagy ha valaki kövér, alacsony eltér a külseje akkor a diákok is egyből belekötnek.

Nem mondom hogy fel kell karolni a másikat,a gyengébbet,de mért kell bele rúgni a másikba?A munkahlyeken is ha valakinek próblémája van sokszor szinte élveszkednek rajta,és egy csomó példát lehetne sorolni.MÉrt nem tudjuk egymást békén hagyni,mért jó másokat bántani?Nagyon sok helyr?l hallottam kit ezért kit azért bántanak,piszkálnak mért jó ez?Van hogy valaki alapból nem szimpi,de ha nem bánt akkor mért kellene bántani,vagy van aki olyan kis szerencsétlen,azt mért kell elnyomni?Nem mondom,hogy sose hibáztam ezekben az esetekben,de a másik elnyomása az távol áll t?lem,de vannak akiknek ez lét elem?k.Mit?l vagyunk sokszor annyira rosszindulatúak?

Legjobb válasz: Ilyenek az emberek. Nap mint nap ez ellen küzdök, de 1-2 ember sajnos nem tudja megváltani a világot. Nagyon sok az alja nép, aki azt hiszi, hogy tökéletes, és mindenki más a kutyája. Mellesleg általában a normális gondolkodású embereket szokták bántani. Ez így van, sajnos nem nagyon lehet tenni ellene, ha nem ülsz le minden ilyennel, és beszélgetsz vele. Az meg lehetetlen.

Ilyenek az emberek. Nap mint nap ez ellen küzdök, de 1-2 ember sajnos nem tudja megváltani a világot. Nagyon sok az alja nép, aki azt hiszi, hogy tökéletes, és mindenki más a kutyája. Mellesleg általában a normális gondolkodású embereket szokták bántani. Ez így van, sajnos nem nagyon lehet tenni ellene, ha nem ülsz le minden ilyennel, és beszélgetsz vele. Az meg lehetetlen.
Azok viselkednek így, akik állandó bizonyítási kényszert éreznek, és ezért rendszeresen meg kell gyõzõdniük róla, hogy van, aki valamilyen értelemben rosszabb náluk. Pont emiatt igyekeznek olyan téren belekötni a célszemélybe, amiben jobbak nála. Illetve vannak, akik ezt életvitelszerûen csinálják, és képesek tengelyt akasztani még a villanyoszloppal is, aztán a nagy számok törvénye alapján némelyikbõl még jól is jönnek ki.

Szerintetek, ha valaki egyszer elutasít valakit, lehet, hogy évek múlva rájön, hogy mégis volt valami abban az emberben, és tévedett?

Legjobb válasz: Lehet az a valaki évek múlva olyan magányos, hogy már mindegy lesz neki, de a másik valakinek sem ártana egy terápia, ha évek múlva sem tette volna túl magát egy egyszerû visszautasításon. Senki sem ér meg ilyen megszállottságot.

Lehet az a valaki évek múlva olyan magányos, hogy már mindegy lesz neki, de a másik valakinek sem ártana egy terápia, ha évek múlva sem tette volna túl magát egy egyszerû visszautasításon. Senki sem ér meg ilyen megszállottságot.
Nem feltétlenül, de az elutasított fél is változhat közben annyit, hogy már vonzóvá válik a szemében.
Hát simán benne van a pakliban. Ha egy kicsit bõvebben leírnád, hogy mi a helyzet, még értenénk is a szitut :D
A kérdező hozzászólása: még egy év sem telt el azóta.

Ha valaki terhes, akkor lehetséges hogy mégis megjön neki? És ha igen, akkor miért van ez?

Legjobb válasz: Lehetséges, viszont ritkán fordul elõ! A szervezet még "emlékszik" arra, hogy az adott hónap x napján a nem megtermékenyített petesejt vér formájában távozik és ezért elõfordulhat pecsételõvérzés vagy pár napig tartó enyhe menstruáció, de van akinél rendesen ugyanúgy zajlik ahogyan a terhessége elõtt! Viszont ezzel vigyázni kell ugyanis a vérzésnek lehet más oka is ami lehet, hogy problémát jelez és célszerû azonnal bemenni a kórházba! (de az egészen más jellegû vérzés) Én legalábbis így tudom. De itt egy internetes oldal ahol mindent megtudhatsz! :) http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Lehetséges, viszont ritkán fordul elõ! A szervezet még "emlékszik" arra, hogy az adott hónap x napján a nem megtermékenyített petesejt vér formájában távozik és ezért elõfordulhat pecsételõvérzés vagy pár napig tartó enyhe menstruáció, de van akinél rendesen ugyanúgy zajlik ahogyan a terhessége elõtt! Viszont ezzel vigyázni kell ugyanis a vérzésnek lehet más oka is ami lehet, hogy problémát jelez és célszerû azonnal bemenni a kórházba! (de az egészen más jellegû vérzés) Én legalábbis így tudom. De itt egy internetes oldal ahol mindent megtudhatsz! :) http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Mit jelent pontosan az, ha valaki egy "energia vámpír"? Honnan lehet tudni, ha esetleg az lennék és mégis mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy ha valamilyen élõlényhez közel kerülsz, mindegy, hogy direkt vagy akaratlanul, de elkezded szívni az energiáját! Ritka de létezik ilyen. Én is ilyen vagyok ugyhogy tudok segíteni...:) Onnan lehet tudni, pl én ilyenekrõl jöttem rá, hogy ha sokáig fogod egy növénynek a levelét akkor az nemsokára elhervad (mármint nem rögtön hanem mondjuk, másnapra) vagy valakinek megfogod a kezét akkor az érzi is, hogy fgy az energiája, meg ilyenek!:) Ezellen nincs mit tenni, ez így marad... Ha úgygondolod, hogy te is az vagy, nyugodtan írj, szívesen segítek!

Azt jelenti, hogy ha valamilyen élõlényhez közel kerülsz, mindegy, hogy direkt vagy akaratlanul, de elkezded szívni az energiáját! Ritka de létezik ilyen. Én is ilyen vagyok ugyhogy tudok segíteni...:) Onnan lehet tudni, pl én ilyenekrõl jöttem rá, hogy ha sokáig fogod egy növénynek a levelét akkor az nemsokára elhervad (mármint nem rögtön hanem mondjuk, másnapra) vagy valakinek megfogod a kezét akkor az érzi is, hogy fgy az energiája, meg ilyenek!:) Ezellen nincs mit tenni, ez így marad... Ha úgygondolod, hogy te is az vagy, nyugodtan írj, szívesen segítek!
Elsõ: és a fiúd "energiáját" is leszívod? Hogy esik neki a dolog?
Elsõnek nem sok energiája lehet, ha a növény is nyomban elhervad tõle:)
Utolsó: Téged meg gondolom egy agyvámpír szívott ki ennyire :)
...Õszintén ... Télleg léteznek energia vámpírok, konkrétan az emberek azok és a másik "élõlény" energiáját "szívják el".röviden, csak hogy az elözõekben annyira nem hittünk az elsõnek!:/ egyépként bõvebben:www.demonvilage.lapunk.hu rengeteg misztikus lénnyel kapcsolatos infót találsz + kikeresheted az energiavámpírt is!:P:) ;)
Ha a kérdésedet érthetõ formában (pl. megfelelõ központozás stb.) tennéd fel, választ is kaphatnál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!