Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és közben esetleg (5 db)

Ha valaki szoptat és közben esetleg babát vár, akkor érzékenyebbé válhat a mellbimbója, vagy akkor nem?

Kb. 1 hete érzékenyebb a mellem, folyamatosan mindjárt megjön érzésem van, de nincs csak fehér krémes folyásom. Igaz a menzit csak hétf?re nem várom.

Legjobb válasz: Igen, ha szoptatás alatt lesz valaki terhes, akkor érzékenyebb lehet a mellbimbója.

Igen, ha szoptatás alatt lesz valaki terhes, akkor érzékenyebb lehet a mellbimbója.

Counter strike source ban ha valaki wh zik és közben veszi rekordal az egészet, akkor van valami megoldás hogy nem mutassa neki wh-t? Esetleg valami console parancs?

Legjobb válasz: a demo azaz record nem mutatja hogy WHzik csak azt hogy néz a falon át meg lõ... ezt úgy tudod ellenõrizni hogy amikor nézed te is bekapcsolod

a demo azaz record nem mutatja hogy WHzik csak azt hogy néz a falon át meg lõ... ezt úgy tudod ellenõrizni hogy amikor nézed te is bekapcsolod
A kérdező hozzászólása: és mondjuk ha õ venne rekordal akkor neki õ látná magának?
szerintem inkább ne csalj -.-


Probléma adódott a facebook bejelentkezés közben al. Nem enged be lépni és nem is törték fel valakinek volt esetleg hasonló? és ha igen hogy oldotta azt meg?

Legjobb válasz: Ha kiírja hogy várj pár órát és nézz vissza késõbb, akkor nem tudsz mit csinálni, idõvel jó lesz (pár óra, 1-2 nap) Ha csak simán nem enged be a hibás jelszó miatt, akkor kérj emlékeztetõt.

Ha kiírja hogy várj pár órát és nézz vissza késõbb, akkor nem tudsz mit csinálni, idõvel jó lesz (pár óra, 1-2 nap) Ha csak simán nem enged be a hibás jelszó miatt, akkor kérj emlékeztetõt.
A kérdező hozzászólása: most készítetem új címel, a régit azt hittem fel törték.. elkezttem csinálgatni(ismerõsök felvétele stb) ki léptem..lépnék vissza erre nem tudok az újba se belépni..
haver, ez azért van, mert a facebook úgy ítélt meg h teli vagy fake profilokkal, és MINDEN profilodat tiltotta. azokat már nem fogod tudni használni soha.
ilyent még akarattal sem lehetne beállítani a win 7-ben, mint amit leírtál
Mindegyik számnál? Mert van olyan is, hogy nem tudja elég gyorsan tölteni. Ki kell próbálni hajnalban, ha akkor jó akkor az internet lassú
A kérdező hozzászólása: a net az jo, tokeletes, de ha a gepen hallgatom a zenet, akkor is ugyanigy elhalkul egy pillanatra, majd szol tovabb..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!