Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és elmúlnak a (23 db)

Ha valaki már elmúlt 18 éves, és se szó se beszéd elmegy otthonról, akkor a rendőrség keresni fogja illetve erőszakkal hazaviheti?

Legjobb válasz: A rendõrség megkeres és megkérdezik, hogy szeretnél e üzenni a családnak, akarsz e haza menni stb. Ha azt akarod, hogy hagyjanak békén, akkor annyit mondanak a családnak, hogy megtaláltak, de nem akarsz velük kapcsolatba lépni. És ennyi, ott le is zárták a dolgot.

A rendõrség megkeres és megkérdezik, hogy szeretnél e üzenni a családnak, akarsz e haza menni stb. Ha azt akarod, hogy hagyjanak békén, akkor annyit mondanak a családnak, hogy megtaláltak, de nem akarsz velük kapcsolatba lépni. És ennyi, ott le is zárták a dolgot.
Ennyire rossz otthon? Van hová menned? Levél az jó ötlet, írd meg miért, ki miatt mentél el hátha észbekap aki miatt van a dolog.
Nálunk nagyon csúnya vita volt. Mondtam apámnak, hogy már nem csak az õ kenyerüket eszem, az én pénzem is ott van a családi kasszában, erre azt üvöltötte, AKKOR KÖLTÖZZ EL! Hajnalban elmentem. nem kerestek. Te is erre készülsz? Szabadon távozhatsz, felnõttként, nem tarthatnak ott.
bár már leírták, de azért még1x: a rendõrség bejelentés után keresni fogja az illetõt.Ha megtalálják közlik vele hogy XY jelentette az eltûnését.Megkérdezik hogy kapcsolatba akar e vele-velük lépni, vagy elárulhatják e a tartózkodási helyét.Ha úgy dönt hogy nem , akkor a családdal(vagy aki jelentette) csak annyit közölnek hogy megtalálták a keresett személyt, de az titokban szeretné tartani hollétét, de szabad akaratából tartózkodik ott.
Erõszakkal nem viheti haza, de azért ha szó nélkül elmegy, és senki nem tudja, hogy hol van, akkor egy idõ után kereshetik.
Keresni biztosan fogják, de erõszakkal nem vihetik haza mert már nagykorú. De ha a szülõk bejelnetik hogy eltûnt, akkor keresni fogják
Hagyj egy levelet, hogy leléptél a francba.
Jah sztem is hagyj egy levelet, hogy pá. Vagy ha nem akarsz vele bántani másokat akkor találj ki valami mesét nekik.
10-20EFt
Egy olcsóbb helyen 120e a fém, 140-150e a kompozit, porcelán(fehér)
Nekem 300k-ban van az egész
150-300eFT attól függ hova mész lehet hogy van olcsóbban is de ez az átlag, a porcelán drágább, és talán macerásabb mert nem olyan tartós.
mindenképpen menj el egy maszek fogszabájzó bácsi/néni hez és nála érdeklõdd meg mert már nam csak ez a zacskóhegesztõ fogszabájzó létezik hanem minden féle láthatatlan cuccos is van, ami nem attól láthatatlan mert fehér hanem mert egy ilyen átlátszó búraszerûség amit ráhúznak a fogadra... persze az ilyen cuccok drágábbak de most hogy itt saccolgatjuk az árakat azzal nem mész semmire mert minden orvosnak más a tarifája szinte...

Ha valaki bárányhimlős, és elmúlnak a pöttyök, onnantól fogva meddig fertőző még?

Legjobb válasz: A bárányhimlõ addig fertõz még a pöttyök le nem száradnak és már újjabbak sem jönnek.A helye még egy ideig látszik,de akkor már nem fertõz.Legalábbis nekem ezt mondta a doki,pár hete volt bárányhimlõs a fiam.

A bárányhimlõ addig fertõz még a pöttyök le nem száradnak és már újjabbak sem jönnek.A helye még egy ideig látszik, de akkor már nem fertõz.Legalábbis nekem ezt mondta a doki, pár hete volt bárányhimlõs a fiam.
Elértél a csúcspontra, és meg kell várnod, amíg normalizálódik a helyzet.
Tudja a fa..od.
ne éjjel maszturbálj
Korod? Én 15 éves vagyok, a barátnõmmel amikor ilyen van, tovább csinálom egyszer így alakult és a végére már nagyon fájt a farkam. 15F
A kérdező hozzászólása: csak akkor van porno
A kérdező hozzászólása: Dragonshru köszi ez hasznos volt akkor kérdezek még ijenkor élvezek el ??
Sokáig ne csináld mert akkor fájni fog. Én lánnyal csináltam és már nagyon fájt a végére. Korod? Szerezz barátnõt azon gyakorolj. 15F
Gyakorlatlannak tûnsz. :D A #2 válaszolónál a pont.
A kérdező hozzászólása: igen nem rég keztem el maszturbálni ugy hogy még friss hus vok ebbe
Mi is ide készülünk. Voltatok már? Ha igen milyen volt?
Mi is oda akarunk menni idén. Ti voltatok? Milyen volt?

Mit teszel, ha összejössz valakivel és 2-3 hónap múlva elmúlik a fellángolás?

Legjobb válasz: vagy végleg kioltom a tüzet, vagy újraélesztem, ha úgy érzem.

vagy végleg kioltom a tüzet, vagy újraélesztem, ha úgy érzem.
Nem ugyanolyan. Fellángolás nagyon rövid idõ alatt alakul ki, általában úgy, hogy még nem is ismeri egymást igazán a két fél. Pont emiatt jön elõ, hogy izgalmas és titokzatos a másik. A szerelem és szeretet már más. Ott már tudod, hogy mire számíthatsz a másiktól, és tudod, hogy neked õ kell. Persze ez szubjektív, mert sokan a fellángolást is szerelemnek nevezik, de én így értettem.
Pont jól irtad, ez sajnos csak fellángolás, ha 2-3 hónapig tartott a rózsaszin köd. Ez nem valódi szerelem, ezen nincs mit feléleszteni, sztem.
A kérdező hozzászólása: De nyilván az elején nem tudod, hogy ez fellángolás-e avagy szerelem. Épp ezért a kérdés.
Nem jövök össze valakivel úgy, hogy csak ilyen fellángolás van.
A kérdező hozzászólása: De azt honnan tudod az elején, hogy fellángolás-e??? Ugyanolyan érzés, mint a szerelem, csak rövidebb ideig tart.
Hallod, foggalmam sincs, mert szerintem nincsenek érzelmeim. Bárkit megismerek, nem tudja fenntartani az érdeklödésemet...:S
Megdugom és auf wiedersehen.

Mi lehet az oka a fokozott izzadásnak? Volt-e már valaki akinek elmúlt, és ha igen mitöl?

Kezem , lábam, arcom olyan mértékü izzadásra képes, hogy az már riasztó. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, de már sajnos elég régóta van. Eddig nem segített semmi, és nem is tudom mit kellene tegyek. Lehetetlen dolog, hogy papucsban, vagy szandálban zokni nélkül megjelenjek, mert csupa víz az egész lábam körben. A bemutatkozásoktól pedig elöre rettegek, hogy mit fognak szólni, ha megérzik az izzadt kezemet. Az idegesség, az izgalom vagy a szorongás csak ront a helyzeten. Mit lehet tenni? Szörnyen érzem magam...

Legjobb válasz: Én 36 éves vagyok és ez az állapot azóta tart nálam, mióta az eszemet tudom. Ha eléri a hõmérséklet a 18-20 fokot én már rövidgatya+pólóban vagyok. Így, ha érdemleges válasz érkezik, engem is érdekelne...

Én 36 éves vagyok és ez az állapot azóta tart nálam, mióta az eszemet tudom. Ha eléri a hõmérséklet a 18-20 fokot én már rövidgatya+pólóban vagyok. Így, ha érdemleges válasz érkezik, engem is érdekelne...
Ez az oldal mindenképpen érdekel, mivel kb. 10 éve én is ettõl szenvedek. Nem tudom, hogy a hozzászólók nõk vagy férfiak-e, de a férfiaknak megvan az az elõnyük, hogy szandálba húzhatnak pamutzoknit. Én nõ vagyok, gondolhatjátok, hogy ezt nem tudom megtenni, szóval minden ötletet szívesen várok én is.

Ha valaki menstruál terhessége alatt, és már elmúlt 12 hetes elvetetheti a babát?

Legjobb válasz: Rosszul tudod, 12. hét után csak súlyos fejlõdési rendellenesség esetén vesznek el babát, pl ha méhen kívül fejlõdik, vagy Down kóros, vagy ilyesmi. Az ilyen késõn felfedezett terhességekbõl született gyermekeket szokták nyílt örökbefogadással örökbeadni a szülés után.

Rosszul tudod, 12. hét után csak súlyos fejlõdési rendellenesség esetén vesznek el babát, pl ha méhen kívül fejlõdik, vagy Down kóros, vagy ilyesmi. Az ilyen késõn felfedezett terhességekbõl született gyermekeket szokták nyílt örökbefogadással örökbeadni a szülés után.
Nem menstruálsz terhesség alatt, de lehet vérzésed.Attól fügetlenûl ha elmult 12 hetes akkor nem ha csak nincs valami fogyatékossága a babának ami indokolná az abortuszt.
Ha nincs veszélyeztetve az élete, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Igen leírok mindent, de nem tudom még mikor lesz.Holnap megyek vérvételre és jövõhét szerdán vissza a dokihoz a leletekért, aztán védõnõ, onnan családsegítõ és csak aztán mehetek a kórházba.
És semmiképpen sem akarod megtartani? Rengeteg szervezet/ember segít szívesen, bár felnevelned valóban Neked kell. De azért gondold át. Én úgy gratulálnék a Picihez és jó egészséget kívánnék Nektek...
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmiképp, nem tudom megtartani.
Szia! Végül hogy döntöttél? Elvetetted?
A kérdező hozzászólása: Szia! Hétfõn megyek abortuszra.
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=10 - ekkora most a gyermek a hasadban. Már van arca, a szíve teljesen kifejlõdött és egy hónapja dobog, a belsõ szervei is majdnem teljesen kifejlõdtek, 20 fogcsíra van a szájában, ujjai különváltak, átlagosan 4 cm fejtõl fenékig.
Majd ugye reszletesen leirod milyen elmeny volt?
Majd utána leírnád mit csinálnak pontosan és hogyan és fáj-e és hogy megy ott? Mert barátnõm is gondolkodik rajta hogy elvetet egy babát...
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, 5 hetes vagyok.
Szia! Ha csak most lett pozitív a teszt és most maradt ki a vérzésed, akkor most lettél terhes is, tehát az minden, csak nem 12 hetes, szóval még megteheted, hogy nem tartod meg a babát. Ez az önhibán kívüliség arra vonatkozik, ha félrediagnosztizálnak. Ennyi erõvel mindenki mondhatná, hogy negatív a teszt, ezt nem lehet bizonyítani, de nyugi, nem vagy még 12 hetes.
Szia! Megint én vagyok, az utolsó kommented elõtti. A baba fejlettsége mérvadó és nem az, hogy önhibán kívül nem tudja. Aki elveteti addig az is azért veteti el mert nem tudta hogy terhes, gondolom van annyi eszük az embereknek ha védekezés nélkül szexelnek vesznek esemény utáni tablettát de ki tudja...végülis sokan vannak "megszakításos védekezõk" -.- Hány éves vagy ha szabad kérdeznem?
A kérdező hozzászólása: Én olvastam, hogy ha valaki önhibáján kivül nem tudja, hogy terhes az 18 hétig elvetetheti.Menstruáció és a negatív teszt szerintem ilyen.
Nem, 12 hetes magzatot már nem lehet elvetetni.
Az orvos tudja megmondani az UH alapján nagy pontossággal, hogy mennyi idõs a ......
A kérdező hozzászólása: 2-3 hónapja kevesebb a menstruációm, csináltam 2 tesztet mindkettõ negatív.A második tesztet a menstruációm elött 6 nappal csináltam ami negatív volt.De nem jött meg már 12 napja késik csináltam tesztet és pozitív lett.De gondolom ha csak most lett pozitív akkor nem lehetek több mint 4 hetes.
Na, mondtam én. A 12. hétig mehetsz abortuszra.
Szomorúan hallom..boldogan lettem volna az édesanyja a csöppségnek :(

Mit tennétek, ha összeházasodtatok valakivel, és utána pár héttel már érzitek is, hogy totál elmúlt a szerelem?

Pedig el?tte teljesen odavolt értetek,bármit megtett volna.Ráadásul,most is azt mondogatja,hogy szerelmes.De ti n?k,tudjátok(és szerintem a pasik is),hogy nagyon könnyen meg lehet ám érezni azt,ha valaminek már köze sincs ahhoz,ami jónak mondható...Tudom,hogy nem lehet folyton magas fokon lángolni,de azért egy 180 fokos fordulat is elgondolkodtató,finoman szólva...

Legjobb válasz: Ez egy elhamarkodott döntés volt meg kellett volna jobban gondolni!Már bocsi!Ülj le vele és próbáljátok meg beszélni a gondokat!

Ez egy elhamarkodott döntés volt meg kellett volna jobban gondolni!Már bocsi!Ülj le vele és próbáljátok meg beszélni a gondokat!
nem lehet, hogy csak "bepánikoltál"? Nem tudom elképzelni, hogy így egyik napról a másikra elmúljon a szerelem... esetleg megijedtél, hogy elkötelezted magad?
Akkor nagyon keményen dolgoznák rajta, hogy minden a régi legyen...Sokat beszélnék a párommal...Mindent az elejérõl próbálnák kezdeni, mintha akkor ismerkedtünk meg...Szerelem elmúlik, de a szeretet megmarad. Szóval nincs semmi veszve. Nagy erõt fordítanák a dologra, mivel egy házasságból nem lehet, olyan könnyen kilépni. Kilépni ki lehet, de akkor meg minek volt az egész...Ha akkor jössz rá, amikor késõ és rájössz, hogy az egész fölösleges volt, mert lehet csak egy fellángolás volt.
Szia! Sajnálom :( Azért gondold végig, vagy õ gondolja végig, hogy mi lenne ha nem lenne a másik a házastársatok. Akkor vagy észbekap, hogy úristen én szeretem ezt a nõt/férfit, vagy jobb még most véget vetni a dolognak, hogy ne okozzatok késõbb fájdalmat egymásnak. Meddig voltatok együtt házasság elõtt?
Sose értettem miért kell rögtön, azonnal hamarjában összeházasodni. Ha elõtte 4-5 évet együtt éltetek volna ez nem fordul elõ..

Normális, ha a Pharmatex hüvelykúp maró érzést vált ki? Akkor is véd a terhesség ellen? Később "hozzászokik" a szervezet és elmúlik az égés?

A férjemet és engem is mindig éget, ha reakcióba lép az ondóval. Állítólag ritka az ilyen mellékhatás, de már nem tudunk hogyan védekezni: a gumira allergiás vagyok, a latexmentes óvszer egy kisebb vagyon (nem is szeretjük), a spirált nem bírja a méhem, szoptatás alatt is alkalmazható gyógyszert a cisztáim miatt nem szedhetek. Ha ez a módszer is cs?döt mond, akkor no szex... :( Esetleg van valami más kúp, tabletta vagy krém, ami más olyannak is bevált, akit a Pharmatex csípett?

Legjobb válasz: Minket is csípett... én nem tudom ajánlani... nem fog elmúlni... amúgy van olcsóbb latexmentes óvszer is pl: lifestyles skyn, és kb 800 ft 3 db

Minket is csípett... én nem tudom ajánlani... nem fog elmúlni... amúgy van olcsóbb latexmentes óvszer is pl: lifestyles skyn, és kb 800 ft 3 db
nekem csak rossz élmények kapcsolódnak a pharmatexhez, ezért néhány próbálkozás után nem használtam többé. Nekem is csípett, egész nap folyásom volt. Jelenleg fogamzásgátlót szedek, ami eddig bevált, nincs mellékhatása. de ott van még a hüvelykúp, meg Hallottam olyan védekezési módszerrõl is, ami során injekcióval juttatnak valamit a szervezetedbe, és néhány hónapig nem kell aggódni a gólya miatt. többet nem tudok róla, de ha érdekel, a google biztos elmond mindent.(ha viszont szoptatsz, nem biztos, h ajánlott) Remélem segítettem valamicskét.
Mikor szültél?
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok és fél éve szültem. Hetente többször szeretkezünk.
Értem én, hogy nem.Naná hogy nem, csak azért leírtam hogy tudd :)
HA éget az nem jó, akkor allergiás vagy valamelyik összetevõjére. Ha nem akarsz már több gyereket akkor köttesd le magad, vagy köttesse le magát a férjed
próbáltad a pesszáriumot? Az egy olyan gumi-sapka szerûség, amit aktus elõtt a méhszájadra kell felhelyezni. A nõgyógyásznál kell mondani, õ megnézi, hogy milyen méret kell neked. 20/L
A kérdező hozzászólása: Most fogok egy olyan kérdést feltenni, hogy hol lehet kapni pesszáriumot. Már 5 gyógyszertárban voltam és mindenhol azt mondták, évek óta nem kapni. :(
Voltál nõgyógyásznál, õ írta fel?? Én voltam az aki javasolta, de amúgy nem tudom, hogy megy ez, és engem is érdekelne! Majd írd meg légyszi, hogy hogyan sikerült találnod!
A kérdező hozzászólása: De nem akarom elköttetni magamat, mert késõbb még szeretnénk újabb babát.
A kérdező hozzászólása: Nuvaringet nem lehet szoptatás alatt.
Nem fájdalmasabb a menstruáció hiszen igazából csak az változik meg hogy az érett pete nem tud elindulni a méh felé. A méhnyálkahártya leválása( menstruáció) változatlan marad
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: mivel szoptatok, ezért nem szedhetek kombinált fogamzásgátlót (eredetileg azzal védekeztünk, mielõtt babát szerettünk volna). Naptármódszert nem merjük, mert össze-vissza menstruálok a szoptatás és a PCOS miatt. A megszakításos nem biztonságos meg korai magömlést okozhat. Talán akkor utánanézek ennek az olcsóbb latexmentes óvszernek, hátha...
Tényleg! Nuvaring? Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Még szeretnénk gyereket, ezért nem akarom elköttetni magam, viszont még vissza akarok menni dolgozni pár évet. Meg állítólag fájdalmasabb azoknak a menstruációja, akiket elkötnek, szóval késõbb sem. Talán a férjem, de csak ha már befejeztük a családalapítást.
Szia! A Pharmatex krémet próbáltad már?Ezenkívül van még a Patantex Oval, de errõl többen mondtak rosszet, lehet, hogy Neked pont ez jön be. Egyébként naptár módszer megszakítással kombinálva, veszélyes napokon, latexmentes óvszer, esetleg krémmel kombinálva? Rendes foggátlót sem szedhetsz? Milyen gyakori a szexuális életetek? 30 éves nõ :-)
normális véd késöbb hozzászokik az égés nem fog elmúlni Igen, van olyan!
A kérdező hozzászólása: Nem kell felírni. A nõdokim nem tud róla semmit, azt mondta, érdeklõdjek a gyógyszertárakban, ahol utána is néztek, de a gyógyszertárba szállítók kerek perec megmondták, hogy 2-3 éve nem lehet kapni Magyarországon se pesszáriumot, se méhszájsapkát, egyedül a Pharmafutárral lehet hozatni külföldrõl - persze egy vagyonért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!