Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és elmúlnak (30 db)

Ha valaki már elmúlt 18 éves, és se szó se beszéd elmegy otthonról, akkor a rendőrség keresni fogja illetve erőszakkal hazaviheti?

Legjobb válasz: A rendõrség megkeres és megkérdezik, hogy szeretnél e üzenni a családnak, akarsz e haza menni stb. Ha azt akarod, hogy hagyjanak békén, akkor annyit mondanak a családnak, hogy megtaláltak, de nem akarsz velük kapcsolatba lépni. És ennyi, ott le is zárták a dolgot.

A rendõrség megkeres és megkérdezik, hogy szeretnél e üzenni a családnak, akarsz e haza menni stb. Ha azt akarod, hogy hagyjanak békén, akkor annyit mondanak a családnak, hogy megtaláltak, de nem akarsz velük kapcsolatba lépni. És ennyi, ott le is zárták a dolgot.
Ennyire rossz otthon? Van hová menned? Levél az jó ötlet, írd meg miért, ki miatt mentél el hátha észbekap aki miatt van a dolog.
Nálunk nagyon csúnya vita volt. Mondtam apámnak, hogy már nem csak az õ kenyerüket eszem, az én pénzem is ott van a családi kasszában, erre azt üvöltötte, AKKOR KÖLTÖZZ EL! Hajnalban elmentem. nem kerestek. Te is erre készülsz? Szabadon távozhatsz, felnõttként, nem tarthatnak ott.
bár már leírták, de azért még1x: a rendõrség bejelentés után keresni fogja az illetõt.Ha megtalálják közlik vele hogy XY jelentette az eltûnését.Megkérdezik hogy kapcsolatba akar e vele-velük lépni, vagy elárulhatják e a tartózkodási helyét.Ha úgy dönt hogy nem , akkor a családdal(vagy aki jelentette) csak annyit közölnek hogy megtalálták a keresett személyt, de az titokban szeretné tartani hollétét, de szabad akaratából tartózkodik ott.
Erõszakkal nem viheti haza, de azért ha szó nélkül elmegy, és senki nem tudja, hogy hol van, akkor egy idõ után kereshetik.
Keresni biztosan fogják, de erõszakkal nem vihetik haza mert már nagykorú. De ha a szülõk bejelnetik hogy eltûnt, akkor keresni fogják
Hagyj egy levelet, hogy leléptél a francba.
Jah sztem is hagyj egy levelet, hogy pá. Vagy ha nem akarsz vele bántani másokat akkor találj ki valami mesét nekik.

Ha valaki 23 elmúlt, és még nem csókolózott, arról mi az általános vélemény?

Egy jó barátom (lány) 23 éves elmúlt, de még nem csókolózott senkivel, és ez nagyon zavarja ?t. Attól fél, hogy ha esetleg eljut idáig egy férfival, és bevallja neki, akkor másképpen fog ránézni. Azt tanácsoltam neki, hogy egyrészt nem feltétlenül kell ezt elmondani egy férfinak sem. De ha mégis, akkor az a férfi talán még örülni is fog neki, hogy ? lesz az els?, ilyen értelemben is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az emberek hogyan vélekednek err?l, f?leg a férfiak. Mit szólnátok, ha egy olyan lány mellé sodorna az élet, aki 23 évesen még semmi ilyesmit nem tapasztalt meg? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem mondja el a férfinak utólag... :) Csak jussom el odáig!! :D

Szerintem mondja el a férfinak utólag... :) Csak jussom el odáig!! :D
Szerintem meg nincs mit becsülni ezen, de nem is lenézendõ vagy megvetendõ. Egyszerüen nem jött neki össze. Inkább azt kéne kideriteni miért nem tud párkapcsolatot kialakitani
2: szerintem úgy értette a kérdezõ, ha életben, valamelyik ismerõsödrõl, vagy a kiszemeltedrõl derülne ki - szóval látnád hogy nem ronda (vagy ronda, de akkor meg nem csodálkozna rajta senki). Én amúgy (lányként) azt gondolom róla, hogy -magamból kiindulva- hogy nem találkozott még olyan személlyel, akivel úgy gondolta volna ahogy érdemes kapcsolatot kialakítani, és van benne annyi tartás, hogy megfelelõ személy híján ne jöjjön össze minden jöttmenttel. (Vagy ronda. :D) 20N
engem is érdekelne ez.
Szerintem az ilyen lányokat a mai világban meg kell becsülni.
a szerelem nagy tanítómester..majd szépen megtanulja, nem késett le semmirõl, nem kell beszélni róla. Nagyon boldog lesz az a férfi, aki benne látja meg jövõbeli gyermekei tiszta édesanyját
biztosan van valami lelki problémája. az, hogy valaki mondjuk ennyi idõsen még nem találta meg azt a férfit, akinek szívesen odaadja a szüzességét, az még úgy okés, de hogy ne lett volna egyetlen férfi sem, akivel szívesen csókolózik...? vagy tényleg ennyire elõnytelenül néz ki? ezek szerint ismerkedni, bulizni sem nagyon jár, hiszen a szórakozóhelyeken elõfordul, hogy két ember annyira szimpatikus egymásnak, hogy az este végén csókkal válnak el. anno én sem estem minden hapsi ágyába ész nélkül, de nem csináltam belõle ügyet, ha megcsókolt az akinek tetszettem, és õ is tetszett nekem.
Én 20 vagyok, még nem csókolóztam, de mire odáig eljutok, már rég tudni fogja a fiú rólam, hogy még ilyet nem csináltam. Nem csókolóznék olyannal, akivel nem ISMERjük egymást! Szerintem tiszta lapokkal kell játszani. Aki meg furcsállja, hogy valaki ennyi idõsen még nem csókolózott, azzal biztos, hogy nem nagyon lennénk egy hullámhosszon, ha meg még problémázik is rajta, akkor mehet a sunyiba.
Általános vélemény: nagyon ronda lehet szegény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kérdésre válaszolva: nem, nem csúnya, sõt szerintem kifejezettem dekoratív, jó alakú lány. Ezek mellett pedig nagyon kedves, jó természetû.
Az általános vélemény (tehát a legtöbb ember véleménye) az hogy biztos valami nagy gáz van a lánnyal hogy eddig senki se akart csókolózni vele. Egyébként meg nem kötelezõ adni mások véleményére.
"hogy eddig senki se akart csókolózni vele." Ezt te honnan tudod??? És ha õ nem akart?
én 26 éves vagyok, férjnél és 21 éves voltam, mikor elõször csókolóztam, és majdnem 22 mikor elvesztettem a szüzességem. Nekem volt pár barátom elõtte, eljártunk erre-arra, filmnézés, de kézen fogva való sétálásnál nem jutottunk tovább. Nem vágytam rá, nem éreztem igazi vonzalmat. Volt egy srác aki nagyon tetszett, de egyszerûen nem tudtam volna elviselni, hogy megcsókoljon. Akivel elõször csókolóztam, rögtön rájött, h nekem ez volt az elsõ, és szemtõl-szembe kinevetett. Rettenetes volt. Azt a délután vele töltöttem, gyakoroltam, és soha többé nem voltam hajlandó találkozni vele. Engem na alázzon meg így senki. Ma már nincs ilyen problémám. :-)
"szerintem kifejezettem dekoratív, jó alakú lány" Na, így kezdõdnek a nõknél a ferdítések :D A véleményem pedig az, hogy ha nem is megvetendõ, de eléggé gáz dolog. Ennyi idõsen már illene, hogy legyen tapasztalata párkapcsoaltok terén. Aki azt mondja, hogy nem késett le semmirõl, az szerintem téved, nincs semmilyen rutinja a párkapcsolatok kezelésérõl. Emiatt szinte biztosan fogják csalódások érni, amik lelkilegm ajd kiborítják. Ha mindezeket fiatalon élte volna meg, akkor sokkal könnyebben átvészelhetné ezeket, illetve tapasztalatából adódóan el is kerülhetné õket. Ha pedig ismerkednék vele, és az elején megtudnám ezt, tuti elkezdene járni az agyam azon, hogy nem 100-as a csaj. Lehet ez nem így van, de egy rossz alaphangot ad az ismerkedés elején, sokan már abba is hagynák itt, mielõtt még megismernék jobban, és kiderülne, hogy lehet semmi baj nincs vele. Ezt nem kifejezetten a csókra értem, hanem arra, hogy nem volt még kapcsolata sem.
Ilyen idõs korban azért jó ha az ember tapasztalt..
Ugyanilyen helyzetben vagyok, 23L. Nemhogy nem csókolóztam, de még csak a kezemet sem fogta meg még egy fiú sem. Az én ismerõseim is úgy gondolják, hogy ez nem normális, bár így nem mondják ki. A barátaim néha próbálnak vidítgatni, meg bátorítani, de szerintem õk is csak sajnálatból. Mondjuk nálam megvan az oka, nagyfokú önbizalomhiány, szorongás és egyebek. Talán a kérdésben szereplõ lánynál is van valami lelki probléma a háttérben. De remélem, hogy nem, és nemsokára rátalál a szerelem. :)
Én nagyon örülnék egy ilyen lánynak, hiszen hasonló helyzeten vagyok. Mint elõttem többen leírták, sajnos huszonévesen is tapasztalatlan lehet az ember ha félénk és nincs túl sok önbizalma. Bár ha a lány kedves és jó alakú ahogy a kérdezõ írta, akkor az már fél siker szerintem :) Én sajnos hátrányosabb helyzetû vagyok mert zárkózott és még mackós is... 26/f
10-20EFt
Egy olcsóbb helyen 120e a fém, 140-150e a kompozit, porcelán(fehér)
Nekem 300k-ban van az egész
150-300eFT attól függ hova mész lehet hogy van olcsóbban is de ez az átlag, a porcelán drágább, és talán macerásabb mert nem olyan tartós.
mindenképpen menj el egy maszek fogszabájzó bácsi/néni hez és nála érdeklõdd meg mert már nam csak ez a zacskóhegesztõ fogszabájzó létezik hanem minden féle láthatatlan cuccos is van, ami nem attól láthatatlan mert fehér hanem mert egy ilyen átlátszó búraszerûség amit ráhúznak a fogadra... persze az ilyen cuccok drágábbak de most hogy itt saccolgatjuk az árakat azzal nem mész semmire mert minden orvosnak más a tarifája szinte...
Elértél a csúcspontra, és meg kell várnod, amíg normalizálódik a helyzet.
Tudja a fa..od.
ne éjjel maszturbálj
Korod? Én 15 éves vagyok, a barátnõmmel amikor ilyen van, tovább csinálom egyszer így alakult és a végére már nagyon fájt a farkam. 15F
A kérdező hozzászólása: csak akkor van porno
A kérdező hozzászólása: Dragonshru köszi ez hasznos volt akkor kérdezek még ijenkor élvezek el ??
Sokáig ne csináld mert akkor fájni fog. Én lánnyal csináltam és már nagyon fájt a végére. Korod? Szerezz barátnõt azon gyakorolj. 15F
Gyakorlatlannak tûnsz. :D A #2 válaszolónál a pont.
A kérdező hozzászólása: igen nem rég keztem el maszturbálni ugy hogy még friss hus vok ebbe
Mi is ide készülünk. Voltatok már? Ha igen milyen volt?
Mi is oda akarunk menni idén. Ti voltatok? Milyen volt?
10 év letöltendõ.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat!
Normális kérdést!
"9. Ne tégy hamis tanúságot." Eljön hozzád az Ördög és kipufogón dörrent.
semmi bajod nem lesz belõle, ezt csak a törvény miatt rakják oda... na jó ez csak részben igaz, de bajod nem lehet belõle...

Mi lehet az oka a fokozott izzadásnak? Volt-e már valaki akinek elmúlt, és ha igen mitöl?

Kezem , lábam, arcom olyan mértékü izzadásra képes, hogy az már riasztó. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, de már sajnos elég régóta van. Eddig nem segített semmi, és nem is tudom mit kellene tegyek. Lehetetlen dolog, hogy papucsban, vagy szandálban zokni nélkül megjelenjek, mert csupa víz az egész lábam körben. A bemutatkozásoktól pedig elöre rettegek, hogy mit fognak szólni, ha megérzik az izzadt kezemet. Az idegesség, az izgalom vagy a szorongás csak ront a helyzeten. Mit lehet tenni? Szörnyen érzem magam...

Legjobb válasz: Én 36 éves vagyok és ez az állapot azóta tart nálam, mióta az eszemet tudom. Ha eléri a hõmérséklet a 18-20 fokot én már rövidgatya+pólóban vagyok. Így, ha érdemleges válasz érkezik, engem is érdekelne...

Én 36 éves vagyok és ez az állapot azóta tart nálam, mióta az eszemet tudom. Ha eléri a hõmérséklet a 18-20 fokot én már rövidgatya+pólóban vagyok. Így, ha érdemleges válasz érkezik, engem is érdekelne...
Ez az oldal mindenképpen érdekel, mivel kb. 10 éve én is ettõl szenvedek. Nem tudom, hogy a hozzászólók nõk vagy férfiak-e, de a férfiaknak megvan az az elõnyük, hogy szandálba húzhatnak pamutzoknit. Én nõ vagyok, gondolhatjátok, hogy ezt nem tudom megtenni, szóval minden ötletet szívesen várok én is.

32 éves nő vagyok állandó gondom van a pattanásokkal és ami rosszabb mikor elmúlik egy barna folt marad a helyén már sok mindent próbáltam, közben májfoltjaim is lettek. Ha valaki tud egy kipróbált biztos kezelést e két problémára irjon? ,

Legjobb válasz: Szia! Nekem bõrgyógyász írt fel gyógyszert(csúnya pattanásaim voltak-sok,gyulladt és nagy)Roaccutan a neve és rendbeszedte az arcom,évekkel ezelõtt szedtem és azóta szép a bõröm.Viszont sok a mellékhatása.Ha jól emlékszem aláírtam egy szerzõdést is,hogy amíg szedem a gyógyszert,nem eshetek teherbe,mert a gyerek fogyatékos lehet...Meg kiszárította az arcom rendesen,már hámlott,a szemem is száraz volt,volt olyan,hogy nem tudtam kinyitni,annyira fájt.Vérzõ szájjal keltem,mert a szám is kiszáradt,hiába kentem ajakápolóval.1,5 évig szedtem.DE MEGÉRTE!Azóta nincs bajom a pattanásokkal.Van két ismerõsöm akik szedték,nekik SEMMILYEN mellékhatás nem jelentkezett,de nekik is bevált.Szóval,szerintem én voltam ilyen szerencsétlen.Ja és ne kozmetikushoz menj,mert az csak átmenetileg segít.Remélem sikerül eltüntetni a hegeket.Májfoltokban nem tudok segíteni...De a bõrgyógyász megmondja!Sok sikert!

Szia! Nekem bõrgyógyász írt fel gyógyszert(csúnya pattanásaim voltak-sok, gyulladt és nagy)Roaccutan a neve és rendbeszedte az arcom, évekkel ezelõtt szedtem és azóta szép a bõröm.Viszont sok a mellékhatása.Ha jól emlékszem aláírtam egy szerzõdést is, hogy amíg szedem a gyógyszert, nem eshetek teherbe, mert a gyerek fogyatékos lehet...Meg kiszárította az arcom rendesen, már hámlott, a szemem is száraz volt, volt olyan, hogy nem tudtam kinyitni, annyira fájt.Vérzõ szájjal keltem, mert a szám is kiszáradt, hiába kentem ajakápolóval.1, 5 évig szedtem.DE MEGÉRTE!Azóta nincs bajom a pattanásokkal.Van két ismerõsöm akik szedték, nekik SEMMILYEN mellékhatás nem jelentkezett, de nekik is bevált.Szóval, szerintem én voltam ilyen szerencsétlen.Ja és ne kozmetikushoz menj, mert az csak átmenetileg segít.Remélem sikerül eltüntetni a hegeket.Májfoltokban nem tudok segíteni...De a bõrgyógyász megmondja!Sok sikert!
Az nagyon nincs rendben, hogy 32 évesen még pattanásokkal küszködsz. Én is a bõrgyógyászt ajánlom. Esetleg az alábbi kozmetikusnak írj üzenetet (õ Bp. egyik legnevesebb kozmetikusa) és kérd el a bõrgyógyász ismerõse elérhetõségét, aki nõgyógyásszal együtt dolgozik. Õk nagyon sok problémás bõrt megszépítettek: Tugyi Márta Kozmetikus Elérhetõségek: [email protected] +36 30 950 8479
Valóban nem normális, belgyógyászati kivizsgálás kellene, addíg csak tippel a bõrgyógyász is.
A kérdező hozzászólása: szia mibõl gondolod hogy belgyógyásztra kellene mennem??
Mert ilyenkor a leggyakrabban egy gyulladt góc okozza.Ezt csak vérvétellel tudják megnézni.Nálam 10-bõl 10-nél igazolták.Ha megszûnik a gyulladás megszûnnek a pattanások is.Ez a szervezetben bárhol lehet, ezért írtam.

Nekem 2-hete lesz, hogy abortuszom volt. Azóta elmúlik és megjön a menszeszem, normális dolog ez? Volt már igy valaki? És még valami, hogy ha nem várjuk ki a 6-hetet, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Legjobb válasz: Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.

Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.
Nekem missed-ab om volt, ugyanolyan mûtét, mint a sima abortusz. Én 1 hétig véreztem utána. A 6 hetet pedig várjátok ki, bár nekem csak 2 hét volt, de védekezés nélkül szinte elsõre teherbe eshetsz megint!!!!Ez nem játék, hogy vagy-vagy! Persze ha sima abortuszod volt és nem missed-ab. Abban az esetben is megkell várni azt az idõt amit az orvosod mondott!
Nekem 2hónapja volt abortuszom, de azóta 1 hetet megvan, 2 napot kihagy.1 hónap után elkezdett dõlni belõlem a vér 1, 5hétig.Vettem pásztortáskateát, azt kezdtem el inni és tökéletesen rendbe jöttem.Megnyugtatásod érdekében menj vissza az orvosodhoz!Nekem nem volt hozzá kedvem, mert megbántam, hogy elvetettem a babát!
Igyál pásztortáskateát pár napig reggel éhgyomorra 1 pohárral, az majd kitisztit.Lehet a ciszta is eltûnik!Próbáld meg.Ihatsz majd utánna cickafark és kamillatea fõzetet, az eltünteti a gyulladásokat a szervezetedbõl és visszaáll reméljük a menzeszed is!Ird meg majd, hogy tudtam-e segiteni!Javulást!:)
Hogy mi?
A kérdező hozzászólása: azóta megint volt egy mütétem, bennem maradt vmi a babából, azért véreztem.vissza kell mennem még ultrahangra, de még mindig fáj a hasam.
A kérdező hozzászólása: azóta kiderült hogy cysztám van állitólag fel szivódik igaz ez?és azt tudjátok hogyan?

Mit teszel, ha összejössz valakivel és 2-3 hónap múlva elmúlik a fellángolás?

Legjobb válasz: vagy végleg kioltom a tüzet, vagy újraélesztem, ha úgy érzem.

vagy végleg kioltom a tüzet, vagy újraélesztem, ha úgy érzem.
Nem ugyanolyan. Fellángolás nagyon rövid idõ alatt alakul ki, általában úgy, hogy még nem is ismeri egymást igazán a két fél. Pont emiatt jön elõ, hogy izgalmas és titokzatos a másik. A szerelem és szeretet már más. Ott már tudod, hogy mire számíthatsz a másiktól, és tudod, hogy neked õ kell. Persze ez szubjektív, mert sokan a fellángolást is szerelemnek nevezik, de én így értettem.
Pont jól irtad, ez sajnos csak fellángolás, ha 2-3 hónapig tartott a rózsaszin köd. Ez nem valódi szerelem, ezen nincs mit feléleszteni, sztem.
A kérdező hozzászólása: De nyilván az elején nem tudod, hogy ez fellángolás-e avagy szerelem. Épp ezért a kérdés.
Nem jövök össze valakivel úgy, hogy csak ilyen fellángolás van.
A kérdező hozzászólása: De azt honnan tudod az elején, hogy fellángolás-e??? Ugyanolyan érzés, mint a szerelem, csak rövidebb ideig tart.
Hallod, foggalmam sincs, mert szerintem nincsenek érzelmeim. Bárkit megismerek, nem tudja fenntartani az érdeklödésemet...:S
Megdugom és auf wiedersehen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!