Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és a lány (171 db)

Az anyák valóban látják a lányukon, hogy már nem szüzek? És ha igen, milyen jelei vannak?

Legjobb válasz: Én nemrég vesztettem el a szüzességemet, de még anyumnak nem mondtam el... de lehet, hogy sejti. Olyan jelek lehetnek esetleg, hogy nyíltabban beszélek vele a szexrõl, vagy amikor vásárolgatunk szexy fehérnemûket is veszek, de szerintem ezt a dolgot könnyen el lehet titkolni, ha akarod és tudod... bár nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Jobb ha egy anya tudja, hogy a lánya szûz-e vagy sem, hiszen egy csomó dologban tanácsot tud adni a lányának és segíthet neki, ha netán valami baj lenne.

Én nemrég vesztettem el a szüzességemet, de még anyumnak nem mondtam el... de lehet, hogy sejti. Olyan jelek lehetnek esetleg, hogy nyíltabban beszélek vele a szexrõl, vagy amikor vásárolgatunk szexy fehérnemûket is veszek, de szerintem ezt a dolgot könnyen el lehet titkolni, ha akarod és tudod... bár nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Jobb ha egy anya tudja, hogy a lánya szûz-e vagy sem, hiszen egy csomó dologban tanácsot tud adni a lányának és segíthet neki, ha netán valami baj lenne.
szerintem is könnyen el lehet titkolni de az nagyban függ attól milyen viszonyban vagy anyukáddal. tény nem biztos h jo dolog eltitkolni. de ezt neked kell eldönteni hogy megbizol e annyira benne fontos neked annyira h elmond neki
Nem látják, esetleg gyanakodnak. Külsõ jele nincs. A szûzhártyát meg nem szokták a szülõk ellenõrizni.
Ez tényleg az édesanyáddal való kapcsolatodtól függ. Ha olyanok vagytok akik nyíltak egymással, megbeszéltek mindent, akkor valószínûleg fel fog neki tûnni, hogy valami megváltozott. De ebben az esetben nyugodtan el is mondhatod neki. Ha viszont a kapcsolatotok zárkózottabb akkor más a helyzet, velem is így volt. Nem vagyunk rosszban egymással anyukámmal, de nincs meg köztünk az a közvetlen barátnõi viszony. Soha nem beszélgettünk a szexrõl, egyszerûen nem volt igényem rá, hogy vele beszéljem meg ezeket a dolgokat és Õ sem kérdezett igazából semmit. Ha valami nagyobb problémám volt azt elmondtam neki, de a szüzességem elvesztése például soha nem került szóba. Szóval szerintem ha szükségét érzed annak, hogy elmond édesanyádnak akkor tedd, ha rákérdez ne tagadd le, de nem muszáj erõltetni a témát:)
Szereintem ellehet titkolni ...Ha anyud megbizik benned és nem nagyon gyanakodó akor igen...Deh mind ezek nicnsenek meg akkor nem lehet eltitkolni szentem...Deh jobb ha elmondod mert akkor nem élvezheted annyira a szexuális életet hisz szorongsz az miatt h anyud nem tud rola...Legalább is nekem ez gondod jelentett anoo...
Akinek jó a kapcsolata az anyjával, az úgyis látja rajta.-) Akinek nem, azok valószínü nem beszélnek róla, de ettõl még az anya érzékeli, hisz anya. Nekem sem volt jó viszonyom anyámmal, sosem került szóba, hogymikor vesztettem el a szüzességem, de ma felnõtt fejjel tudom, hogy õ mindig tudott mindent a maga módján:-)
tulajdonképpen mit zavar az ha látja h nem vagy szûz vagy akármi mást?! túl sokat rágódsz marhaságokon marhaságokon és ez nem kóser...
pár hete vesztettem el de anyumnak felse tünt szóval szerintem hacsak nemvagy olyan alkat mármint nem érintett rosszul annyira a dolog h "az arcod ra legyen írva" akkor enm veszi észre
Tõlem anya mindíg akkor kérdezte meg, hogy "Csak nem?!?" Mikor karikásak voltak a szemeim. Szerinte ha valakinek "Olyan jellegzetesen karikás a szeme" Akkor az nem rég vasztette el a szüzességét... Alig tudtam megyõzni, hogy bocsi, de még nem volt semmi... De mikor megvolt akkor pont nem vette észre... Akkor este jól aludtam... :-)
Jól kell kinézni és gazdagnak kell lenni. Az sem árt, ha nem hívatjuk cicának magunkat.
minden lánynak más jön be. Ami nálam befutó, az a másiknál inkább hátráltató.
A kérdező hozzászólása: Értem, kösz. Majd meglátjuk, hogy mire megyek.
Nekem például az egyik legfontosabb a humor. Az intelligens humor. Ha valakinek jó dumája van, az nálam már fél siker.

Ha valaki nagyon gazdag, de nem mutatja ki és a lányok nem mutatnak semmi érdeklődést felé, de hirtelen elkezd adni a külsőségre, mi fog megváltozni?

Ti mit tennétek ? 18éves srác.

Legjobb válasz: Ha valakinek rengeteg a pénze, de nem él egy pazar életet az smucignak számít. Senkit nem érdekel az ilyen ember. Azonban ha valaki szeret élni, szórja (ésszel) a pénzt az szabadabb, lazább természetû lehet, így jóval szimpatikusabb is. Viszont meglátszik, hogy erõlteted a dolgot vagy sem. Tégy belátásod szerint

Ha valakinek rengeteg a pénze, de nem él egy pazar életet az smucignak számít. Senkit nem érdekel az ilyen ember. Azonban ha valaki szeret élni, szórja (ésszel) a pénzt az szabadabb, lazább természetû lehet, így jóval szimpatikusabb is. Viszont meglátszik, hogy erõlteted a dolgot vagy sem. Tégy belátásod szerint
"Azonban ha valaki szeret élni, szórja (ésszel) a pénzt az szabadabb, lazább természetû lehet, így jóval szimpatikusabb is." ja, mindjárt lesz egy csomó barátnõje, ha ronda is mint a bûn. csupán a szimpátia alapján.... ja....
Igen, a szimpátia alapján. Senki nem szereti a zárkózott embereket.
az igaz, 3-as, de azt sose fogja megtudni, hogy nem a pénzéért csapódott hozzá a nõ vagy se mindegy, aki elég felszínes, annak úgyse számít, csak végre nõ legyen...
A kérdező hozzászólása: nem nevezném magam zárkózottnak, csak nem adok annyira a külsõségre. maximum átlagos színvonalat mutatok. mert nem olyan bnõ kellene, akinek a külsõség számít. ennyire nem érthetõ hogy olyan bnõt szeretnék, aki magam miatt szeret ? de így rám sem néznek kb., pedig az átlagtól nem vagyok csúnyább.. igaz nem kezdeményezem.
"ennyire nem érthetõ hogy olyan bnõt szeretnék, aki magam miatt szeret ?" de igen, de akkor mi a kérdés? hogy ha kiderül, hogy gazdag vagy, többen fognak-e érdeklõdni? igen, megválaszoltuk már, ennyire nem érthetõ? :) igen, sose fogod tudni, hogy a pénzed miatt tapadnak-e rád, vagy sem. a pénzes magabiztosságból eredõ lazaságod (ha lesz ilyen) fog vonzani lányokat, de akkor is pénzed lesz az elsõ nekik. magadért az szeret, aki most szeret, hogy nem tudja, hogy gazdag vagy? nem szeret senki? nos akkor ezután a pénzedést fognak szeretni. zsákutca.
Hát, a nyelvtudás megszerzése nagyon hosszadalmas és nehéz lesz, mert úgy látom, a magyarral is hadilbon állsz. Az "után" 1 n-nel irandó. A "lányom" ebben a formában még csak egy birtokos raggal ellátot fõnév, ahhoz hogy helyesen is mondd, amit gondoltál, hozzá kell tenni a tárgy jelét, a "t"-t, így lesz belõle "lányomat". Egyébként a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságot ajánlom, ott nyelvtudás nélkül is befogadnak.
Kedves kérdezõ, ezzel a csúnya beszéddel csak magad minõsíted 36 éves fejjel. Méghogy New Yorkba...oda még nehezebb kikerülni, mint Ausztráliába. Valami realisztikus célt állíts magad elé.
De nem érted meg kérdezõ, hogy talán nem is érdemes ezért megtanulnod, mert Ausztráliába nem lehet csak úgy kimenni munkát vállalni? A nyelvtudás ahhoz nem elég.
Amikor a hóhért akasztják. Elgépelés történt: hadilábon. Mentségemre szolgáljon, hogy én nem magyar vagyok, igaz már elég régen elsajátítottam ezt a nyelvet annyira, hogy még egy ilyen on-line levelezésbe is bele merek vágni.
Háát...nyelvtudás nélkül elég nehéz lenne.Egy gyorstalpaló nyelvtanfolyam nem ártana.Az angol nem nehéz nyelv.Sok sikert és szorgalmat hozzá!!;)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!Beindítom a nyelvtanulást.Lányom 14-éves.Késöbb remélem jönne utánam.De nem szívesen hagynám ithol.Már megnyugszom lassan.
Jesszus most latom, hogy Ausztralia lett megjelolve, hat szerintem ez csak veletlenul tortent. Kerdezo, Ausztraliaba mennel ki??? Az tenyleg nem egyszeru. En azt gondoltam Angliaba vagy mindegy, csak el otthonrol. Irjal ha olvasod a hozzaszolasokat legyszi!:)
Sajnálom, ami történt veled, de most ezzel még jobban elrontanád az életedet. Miért gondolod, hogy a problémáid megoldódnának, ha távol lennél? Hidd el, hogy ez nem igaz. Nyelvtudás nélkül nincs értelme kimenned és ki sem tudsz települni, mert annak komoly feltételei vannak és a nyelvtudáson, képzettségen kívül a kor is számít. Férfi vagy vagy nõ? Elhagynád a lányodat?! Mégis hogy segítsen bárki is itt, ha elõ van írva, hogy milyen feltételekkel lehet kivándorolni és ezeket nem tudod teljesíteni? Egyáltalán miért épp Ausztráliába akarsz menni, mikor bármely EU országba mehetnél jóval kevesebb kötöttséggel?
Mennyi idos a lanyod? Hova mennel ki? Dolgozol itthon, van penzed, kitudnal menni valahova? Az angolt vagy nemetet vagy ahova menni szeretnel annak a nyelvet kezdd el tanulni, ugy konnyebb lesz hidd el. Egy ev intenziv nyelvtanulas is elegendo lenne mar hogy nekivagj az ismeretlennek. Ne add fel amugy, meg fiatal vagy. Lenne baratnod akivel kitudnal menni? Amugy a legjobb lenne az, hogy te kimesz kesobb kiviszed a lanyodat is. Kezdd el tanulni a nyelvet akar nyelvtanarral is, privatban es akkor o csak veled fog foglalkozni. Penzen mulik a dolog es a te szorgalmadon.
Nyelvtudás nélkül sehogy. Komolyan, jószándékból mondom, ki ne menj. Elõbb tanulj egy nyelvet, úgy , hogy megértesd magad. Igaz, nem ismerem a helyzeted, de hogy képzeled, hogy a gyereked itt marad? Az apjával marad? Vagy hogy?
1., mégis hova szeretnél kitelepülni? 2., Bárhova is települsz, ott sincs kolbászból a kerités. 3., nyelvtudás nélkül maximum hajléktalannak állhatsz. 4., a kitelepülés megoldja a lelki problémáidat? 5., jó lesz, ha a házasságod után a gyerekedet is elveszted? 6., gondolkodj kicsit felelõsségteljesebben.
Tanulj meg angolul, aztán kérdezz újra.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, mindenkinek!Van bizony néhány okoska is aki nem a témával foglalkozik.Biztos kö...cs..g tanár!Majd küldök neked szöveget amit javíthatsz oks
Sajnálom. :( De miért, a lányodat itt tudnád hagyni? Én nem települnék ki nyelvtudás nélkül idegenbe. Még az alapvetõ dolgokat sem fogod megérteni.. át is verhetnek.. szóval egyedül, segítség nélkül inkább ne.
Nem kell hogy Ausztraliaba koltozzel, eleg lesz Anglia is, de a nyelvtuda oda is kell. A lanyoddal ha nemsokara kikoltoznetek, o gyorsan megtanulna az angolt, marcsak ezert is megerne! Mivel kiskoru meg, tamogatast is kapnal utana kint. Szoval hajra, es tanuld a nyelvet!:)
Khm. Az én anyám is ugyan ezt csinálta.Ugyan ilyen körülményekkel.Kb ugyanezekkel a (év)számokkal.

Ha valaki pettingel és a lány nem ad ki hangot, amikor a fiú a kezével elégíti ki, akkor az azt jelenti, hogy a lány nem élvezi?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos, hogy nem élvezi. Vannak olyan nõk, akik nem hangoskodnak közben. :)

Egyáltalán nem biztos, hogy nem élvezi. Vannak olyan nõk, akik nem hangoskodnak közben. :)
Nem igazán. Lehet hogy még csak szégyenlõs elõtted és azért nem hangoskodik, vagy egyszerûen csak arra koncentrál amit csinálsz és élvezi és ezért nem jut ideje hangoskodni, emiatt ne aggódj! Meg az is zavarhatja, ha esetleg van más is a lakásban, mégha a másik felén is.
Hat en nem tudom...igazabol mindig is probaltam megerteni, mi a petting ertelme a noi nemiszervet tekintve. Nekem soha nem jelentett oromot sot, kifejezetten utalom, pedig nem vagyok fapina. En azt mondom ne bizonytalankodj: kerdezd meg. Furkeszd az arcat meg meri-e mondani az igazat. Kerdezd meg, hogy mit csinalj, hogy jobb legyen ha esetleg neki ugy nem jo ahogy csinalod. Mondd el, hogy bizonytalan vagy. HA hangot nem is ad ki azt azert lehet latni rajta tetszik-e neki a dolog. Mindenki mas en pl. nem szeretem a siri csendet.
Általában a nõk nem kiabálnak úgy mint a pornófilmekben. Én is élvezem, de halkan. Nem érzek rá késztetést, hogy sikitsak egyet. Bár lehet van olyan, aki ezt ki tudja váltani... :D
Szerintem ha a lány nem hangoskodik szex közben, az nem baj.Máshogy is a férfi tudtára lehet adni, hogy tetszik amit csinál...egy halk sóhaj, vágyakozó tekintet, lepedõgyûrés...rengeteg módja van.A kiabálás felesleges.A férfiak a sikítozást kevésbé tartják vonzónak, mint az elõbb leírtakat.
Egyáltalán nem azt jelenti hogy nem élvezné. Nekem is volt már példa rá hogy teljesen csnedben kellett maradnom, mert mások is voltak a helyiségben pedig nagyon élveztem.(mondjuk nehéz volt nem hangoskodni)
#idontwannalivethisplanetanymore
Napok óta nem láttam ezt a kérdést! Már azt hittem beteg!
Attól nem. De ha utána smároltatok és a saját vetõmagjaid (akár 1 darab is) a lány szájából átjutottak a tiédbe, akkor a gyomorfaladban megtapadhat néhány hímivarsejt, és az elõtte elfogyasztott paprikás krumplival kölcsönhatásba lépve, embrionális fejlõdést indíthat el, így egy mutáns bébi fog kifejlõdni a hasadban.
Igen, a gyomrodban pedig megfogan az utódod, a félig megemésztett rántott hús cafatok és krumplimaradék között szépen kinõ, ha sok vizet iszol (azaz öntözöd), akkor meggyorsítod a folyamatot. De erre is van alternatív segítség, mégpedig az, hogy 72 órán belül meghánytatod magad.
Nyugi, volt a srácon gumi, nem lesz baj :dd
#yolo
Van egy rossz hírem..a gyereked a szádon fog kijönni :/ Lehetséges, de sajnos kockázatos :s Kitartást és remélem egészséges gyereked születik. ;))
Fetrengek. Felváltva a röhögéstõl és a sírástól.
Belegondoltal mar abba, hogy mikor csokolozol, akkor a segglyukaitok ossze vannak kotve egy hosszu folyoson keresztul?
természetesen ne lehetsz. Csak akkor tud egy nö terhebeesni ha ahüvelyébe leginkább a méhszájához jut a spermium. Ha nem hatolbe ahüvelybe akkor semmi más modon nem lehet teherbe esni. Sem orális, sem anális szex során. Csakis ha a hüvelybe jut a spermium.
Ezt hányszor kérdezitek még meg? Már nem vicces...
igen, lehet
Sajnos terhes vagy
Megemészted a potenciális lurkókat... :)
lehetetlen mert a hüvely túl savas hozzá mire odafolyna a kellõ helyhez a sav túl sok mindent feloldana
ezt a pocsékolást! legközelebb szolj, én felnyalom a hasárol a friss nedüt!
Fúj, szõrös?!?!?!
DE! Egy szûz lánynak még puncija van... bocsi...
Nem tartom valószínûnek.
A kérdező hozzászólása: utána óvatosan letöröltem a hasáról meg azt a picit a szõrrõl, utána bugyi fel és mentünk is tovább
A kérdező hozzászólása: igen szõrös volt nem dúsan de azért volt 1 cm-es
a gyerekhez egy darab is elég. nem kell mind a 15millió... van egy kis szõr rajt? az megfogja egy részét. :-)
A kérdező hozzászólása: nah jó szerintem igazából a hasára ment a legtöbb de akkor is félek.
4-es nem vagy most formában
rálõttél a sunira?
Úristen... Te vagy a komolytalan! " ráélvezek a pinájára" -remélem nem a barátnõdrõl írsz így. " szûkebb lyukon vagy ilyesmi? XD -az nem lyuk, azt hüvely bemenetnek hívják, és van rá esély, hogy a sperma bejut, tudo, most elárulom az a "lyuk" ott nem egy hermetikusan lezárt létesítmény, a szûz lányoknál sem. Szerintem használj gumit, de még jobb lenne, ha nem Te vennéd el annak a lánynak a szüzességét! Szép estét
Szûz Mária is így lett terhes pedig :| szerinted miért szûz?
A baba zombi mòdjára fogja szétszaggatni a szûzhártyát születéskor.Kb olyan lesz mikor az uruk-hai-okat kparják ki a nyálkás sárbòl.Am ajánlom ha lány akkor Dzsenifer legyen ha fiù akkor Aldombrandò vagy Maximilián.
Nem 0% az esély. De ha nem nyúlkált magában, se te benne, akkor azért nem is sokkal nagyobb a 0-nál.
igen, de %-ok ne kérj
de mér priccolnál a suncujára?
:D -ezt a Glee-bõl vetted ugye :D (már amikor a filmbe is ment nevetségesnek tartottam) Amúgy meg nem, a hülye fiú bevette...:D
igen, terhes vagy. hogy lehet valaki ennyire undorító?:\
a víz megöli a spermiumokat...
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Te kérdezö mekkora hülye vagy.
nem lehet, de az ilyen gusztustalan parajok jobb is ha nem szaporodnak. -_-
Lehet, hogy így zajlik a szûznemzés :p
Aligha
Ha a lányod ezt mondta neked, akkor nem a jakuzziba élveztek bele......
szia IGEN persze hogy lehet, ezek a bugyik nagyon picik, és ha megtörölte utána magát, akkor az fel tud jutni. neked kell tudni, hogy mennyire céloztál oda pontosan. ugy hogy igen, lehetséges, szia evi
azért ilyen téli hideg napokon jólesik az ilyen idióta kérdés :D röhögés4ever :D
Váááhááá, az elsõ válasz, vagy utolsó nem tudom de kiráááály!!! A képre gondoltam!!
Ja. Akkor a strandokon, meg uszodákban minden nõ terhes lenne. Meg a halak, meg a rákok, szóval minden nõnemû.
..hogy te mekkora egy primitív barom vagy!
Istenem emberek...-.- mindenki szidja itt a csajt (gondolom lány vagy, ha a gleet nézed:P) holott viccesnek szánta a kérdést...:) én is jót nevettem hogy szegény Finn milyen naiv:D hogy lehet ilyet bevenni ennyi idõsen?!:)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó válaszolók , meg akiknek eljutott a tudatukig hogy a Glee miatt kérdeztem : DD egyébként meg nem tudom hogy az ilyen full idióta kérdésekhez mért tudnak az emberek több oldalakat írni, bezzeg ha valaki tényleg kétségbe van esve, és komoly a dolog akkor örülhet ha kap egy választ, inkább azokat olvassátok el, aztán arra válaszoljatok ilyen értelmes szövegeket :)
De még mennyire! Örök terhes, környezete számára :(…
Ennyi ésszel szabadlábon b+ XD Egy növénynek több az iq szintje :P Azt hiszem tanulj még egy kis szextant XDD Nem ártana neked! XD
Igen , lehet, de nem olyan módon és nem attól ami ott a vízbe került.
Nem. xD
loool
A kérdező hozzászólása: akkor nem csak én nézek Glee-t?: DDDDDD oké csak mondom ez mekkora hülyeség, és amikor tényleg nem esett le a srácnak, akkor írtam : D mert nem tudtam kivárni a végét : D de azért köszi a válaszokat : D
IQ ====== cipõ méret
Nem, nem csak Te :D én is és az egyik barátnõm is nagyon szereti, még jobban mint én :) Amúgy tényleg ekkora baromságot, és bevette :D.....xD de kiderült az igazság :)
Igen, de csak ha megiszod a vizet!
Nem még akkor se..
Bizony lehet, fõleg fejben !
a kérdezõk komolyak, egy kivétellel, ???:DD

Valaki segítene? A lányom Ruzsa és Zákányszék között lakik. Szeretne internetet, de a mobil net nem működik. A tányéros nagyon drága. Lehet e megoldás, ha a Stiket egy tetőtartóra tenni. Lehet ez megoldás?

Legjobb válasz: Egyrészt a sticket nem lehet akármilyen hosszúságú kábellel levinni a géphez. Másrészt a stick egyáltalán nem idõjárásálló (víz, erõs UV-sugárzás), tehát hamar tönkremenne. Így nem tartom életképes megoldásnak. Más szolgáltatónál se mûködik a mobilnet? Nálunk is például a T-mobile-nak gyakorlatilag semmi térereje nincs, a Vodafone meg tökéletes.

Egyrészt a sticket nem lehet akármilyen hosszúságú kábellel levinni a géphez. Másrészt a stick egyáltalán nem idõjárásálló (víz, erõs UV-sugárzás), tehát hamar tönkremenne. Így nem tartom életképes megoldásnak. Más szolgáltatónál se mûködik a mobilnet? Nálunk is például a T-mobile-nak gyakorlatilag semmi térereje nincs, a Vodafone meg tökéletes.
Nézzétek meg a három mobilos szolgáltató lefedettségi térképét. Amelyik a legjobb, azzal kell szerzõdést kötni. Mostanában pl. a Vodafone nagyon sokat fejlesztett. http://www.telenor.hu/internet/lefedettseg/ http://mapinfo.vodafone.hu/mapxtreme/Content.aspx http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/hasznos/lef..
Nem jó a mikrohullámos?

Lányok, szerintetek melyik a gázabb, az ha valaki próbálkozik és elutasítják, vagy nem mer kezdeményezni?

17F

Legjobb válasz: Ez jó kérdés, ha próbálkozol de elutasít valaki akkor lúzer leszel, és rossz pasi, ha jó pasi lennél nem utasítana el.Ha meg nem próbálkozol akkor tuti, hogy nem ér elutasítás, tehát lúzer sem leszel.Ráadásul a lányok soha nincsenek egyedül, vagyis ha elutasít az adott lány akkor a barátnõi is elítélnek, és elmondják még jó pár embernek, hogy beégtél, vagy épp kinevetnek.Az a megoldás, ha nem próbálkozol, hanem a lányokra vársz, így barátnõ is lesz és nem is égsz be:)

Ez jó kérdés, ha próbálkozol de elutasít valaki akkor lúzer leszel, és rossz pasi, ha jó pasi lennél nem utasítana el.Ha meg nem próbálkozol akkor tuti, hogy nem ér elutasítás, tehát lúzer sem leszel.Ráadásul a lányok soha nincsenek egyedül, vagyis ha elutasít az adott lány akkor a barátnõi is elítélnek, és elmondják még jó pár embernek, hogy beégtél, vagy épp kinevetnek.Az a megoldás, ha nem próbálkozol, hanem a lányokra vársz, így barátnõ is lesz és nem is égsz be:)
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok nem fogok már többet várni a lányokra..
ennek köze nincs a jó pasi-rossz pasi témához. jó taktika és rossz taktika van, ami létezik. ha nem mersz kezdeményezni, akkor csak magadra vethetsz, senki nem fog sajnálni. ha szarul csinálod, akkor legalább megpróbáltad, de dugni akkor sem fogsz. ha meg taktikus vagy és tisztában vagy vele mikor mit kell mondani, akkor a társaság lelke lehetsz és persze kúrni is fogsz.
17 vagyok de néha probálkoztam de ugy dontottem mejd ha a sulikat kijarom megyek dolgozni akkor csajozom majd
Szerintem az gázabb ha valaki eleve nem próbálkozik, mert akkor mindig azon agyal h "mi lett volna ha"
A lnyok soha a büdös életben nem fognak odamenni hozzád. Aki azt írja, hogy odamennek az sajnos mese habbal. Neked kell megtenned a lépést, ha elutasít ha nem. Olyan meg nincs, hogy ha elutasít akkor rossz pasi vagy. Lehet 100 ból 1 lesz az aki engedni fog és boldog lesze, még más pasi 10 bõl 9 leszólított lánnyal szexelni fog, mégsem lesz jobb pasi mint te, mert nem tudta megtartani a lányt, mert belül üres.
Próbálkozz csak! Ha egy este mondjuk 25 lányt leszólítasz, és csak 1 et érdekelsz, akkor már nyertél. Nyomassad, mi van ha elutasítanak? Semmi, senki nem fog haragudni, senkinek nem lesz ciki, csak a saját egódnak ami ugye felfogás kérdése.
Miért kell egy nap 25 lányt leszólítani? Szegény csak többet sérül! Szerintem olyan lányokkal ismerkedj, akik bejöhetnének, és elõször csak menj oda kérdezz bármit és úgyis kiderül h van e szimpátia.
pff... Sérül a lófaszt!! 100 lányból nem fog mind a 100 elmenni vele randizni akkor sem ha õ maga az isten!! szóval lehet h 25 bõl pont azt a 25-öt kérdezi meg aki nemet mond az imént említett 100-ból. és utána?? 1. nem az a lényeg h milyen magas vagy! vagy h. milyen csumpi! A dumád és a testkontaktusod fogja megmondani egy lánynak h igen vagy nem -et mondjon neked!! 2 azért légy igényes amenyire csak tudsz! lány baráttal menj vásárolni õ jobban látja mi áll jól és mi nem!! Saját kategóriádban nézz lányt! ha csak önbizalom hiánban szenvedsz akkor rájössz majd h amit eddig a saját kategóriádnak hittél az nagyon az alja. és az álom nõid a te kategóriád!! Amúgy nem gáz ha kezdeményezel!! sõt muszály mert soha nem fog odamenni hozzád pont az akit te választanál! Ha elutasít hát istenem ez van. van még több száz a világon. Nem leszel attól lúzer. ez a sok hü lye tini az amcsi filmekbõl szedi hogyha egy csaj nem-et mond akkor már luzer a srác. holott õk meg térden állva könyörögnének az úrnak, hogy legalább hasonlót had kapjanak maguknak. Én mindig jóba voltam a csajokkal de inkább barátként. 12-15évesen. soha nem tudtam hogy közeledjek hozzájuk úgy hogy ne csak barátnak nézzenek. De 16 évesen kezdtem ráérezni mit akarnak utána jártam a dolognak mit tehetek ez ügyben, és megismerkedtem egy jó barátommal aki addigra már szintén kezdte kiforni magát a témában! õ szép sms-eket és kis aranyos idézeteket tudott írni, én pedig szóban és viccben voltam a király!! így aztán ketten verhetetlenek voltunk és egyre szebb és szebb lányok álltak velünk szóba és poénkodtunk stb. és már nem azok a kis "lúzerek" voltunk akik azelött mert azelött mi is kb 50-60 csajnál próbálkoztunk. na de aztán beütött a fõnyeremény!! Ha nem állsz neki soha nem is fogod megtanulni kezelni a visszautasítást, és a lányokat!! A visszautasításhoz még anyit, hogy gondolj bele a suliban hány lány van. azok közül menyinek tetszel már is kevesebb a pontenciális jelölt azonban még ezen belül is van olyan akinek pasija van. vagy jelen pillanatban nem érdekled más az érdeklõdési körötök stb... szóval 90 % -a kiesik!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!