Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki ért (464 db)

Ha valaki erõsen el bir dobni pl. egy kosárlabdát az erõs? Vagy hogy lehet bebizonytíni h erõs?

Legjobb válasz: az ilyennel nem... nekem volt osztálytársam, aki tiszta izom volt, hátára vette a lovat, és ezt szo szerint de a kislabdát 15méterre dobta..

az ilyennel nem... nekem volt osztálytársam, aki tiszta izom volt, hátára vette a lovat, és ezt szo szerint de a kislabdát 15méterre dobta..
Azért 15 méter gyengének tûnik még egy lánytól is. Nem túloztál kicsit?
Egy atletikus alkat, kis súlyú tárgyakat nyilván könnyebben, dinamikusabban mozgat, mint egy jóval nagyobb izomtömeggel rendelkezõ egyén. Lásd az olimpiai sportolók, diszkoszvetõk pl, nem kis darabok, de közel nincsenek egy erõsportolóhoz képest. Egy erõemelõ meg leguggol 3-400 kilóval, vagy 250 kiló fölött nyom fekve. Kislabdát meg eldobja 40-50 méterre. Egy atletikus középiskolás meg lehet eldobja 70-80 méterre, közbe meg 50 kiló is rajta marad a fekpadon, vagy guggoló keretben. A nyers erõt fekvenyomással, guggolással, felhúzással lehet lemérni. Köze nincs hozzá a labdázásnak.

Derbi Vamos ról szeretnék információkat ha valaki ért hozza!?

Olyan információkra lenne szükségem ,hogy a Derbi Vamos tulajdonképpen most 45-ös keverékkel megy?? mert ugye az olaj ott van a benzin tank mellet külön! Tehát most nem autómatikusan adagolja a benzint?? A másik kérdésem pedíg az lenne ,hogy nem jó a km-mérőm és az üzemanyag szabályzóm nem tudom be -e van kötve vagy nincs mert nem értek hozzá! esetleg ha van valakinek videója erről vagy le tudná írni akkor megköszönném! Előre is köszi szépen a válaszokat!

Legjobb válasz: És még annyi lenne ,hogy amikor el indulok akkor semmi baj erõs meg minden de ha elindulok olyan 40-45nél elkezd hörrögni mintha nem kapna benzint!! esetleg a karburátort tisztítsam ki?

A kérdező hozzászólása: És még annyi lenne , hogy amikor el indulok akkor semmi baj erõs meg minden de ha elindulok olyan 40-45nél elkezd hörrögni mintha nem kapna benzint!! esetleg a karburátort tisztítsam ki?
Hello lehetséges, hogy a karburátornál lesz a gond.Nekem volt hasonló gondom kisebb dugulás volt és hasonló volt a probléma is.Én 95 benzinnel használom ugyanis az olajat külön kell adni hozzá ahogy írtad.Ön olajzású csak arra figyelj , hogy mindig legen tele a tartály.A km spirál a Km óra alatt található.Egy vastag fék bovdenhez tudnám hasonlítani...


Szerintetek az rossz dolog, ha valaki ero-gurot olvas?

Sokat gondolkoztam azon, hogy rossz-e az, hogy szeretem az olyan mangákat, mint a Prison Island, vagy a Mai-chan's Daily Life. Nem sokan ismeritek a m?fajt szerintem, de ha valaki igen, akkor két kérdésem lenne: Rossz dolog az, hogy élvezem olvasni a csonkítós, belez?s szexes mangákat, illetve mondjatok nekem Waita Uziga-tól vagy más manga rajzolótól ero-gurot, kérlek!

Legjobb válasz: Én szeretem a mangákat,de pl. már csak simán a guro mangáktól is kiráz a hideg,nemhogy az ero-guroktól. Nem tudom,hogy baj-e,de ha pl. felizgulsz rájuk,meg a valóságban is kipróbálnál pár "olyan" dolgot,akkor inkább fordulj orvoshoz... Azokat még Japánban is kerülik,azért nincsen olyan sok,mint pl. shounenek,meg hasonlók...

Én szeretem a mangákat, de pl. már csak simán a guro mangáktól is kiráz a hideg, nemhogy az ero-guroktól. Nem tudom, hogy baj-e, de ha pl. felizgulsz rájuk, meg a valóságban is kipróbálnál pár "olyan" dolgot, akkor inkább fordulj orvoshoz... Azokat még Japánban is kerülik, azért nincsen olyan sok, mint pl. shounenek, meg hasonlók...

Milyen az ha valaki erõltetett kérdéseket tesz fel beszélgetéskor?

Mert nekem valaki azt mondta, de nem értem mit jelent.

Legjobb válasz: Egy beszélgetésnél azok az erõltetett kérdések, amikor csak fent akarod tartani a másikkal a kommunikációt, de igazából semmi lényegesrõl nem kérdezed meg. Kb: Mi a kedvenc színed, Te hogy állsz az állatokkal? Szóval amivel csak a kínos csendeket akarod megtörni, de nincsen igazából közös témátok.

Egy beszélgetésnél azok az erõltetett kérdések, amikor csak fent akarod tartani a másikkal a kommunikációt, de igazából semmi lényegesrõl nem kérdezed meg. Kb: Mi a kedvenc színed, Te hogy állsz az állatokkal? Szóval amivel csak a kínos csendeket akarod megtörni, de nincsen igazából közös témátok.

A lányok melyiket szeretik jobban, illetve melyik tetszik nekik jobban? Ha valaki még kűzd egy kicsit visszautasitás esetén, vagy ha valaki ért a szóból?

általánosságban ha kérhetném, most hadd ne irjam le az esetemet, mert nem fér ki ide

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy mennyire mondta komolyan a visszautasítást. Ha csak bizonytalan még, érdemes finoman próbálkozni, megmutatni, hogy milyen jó fej vagy. Ha kerek-perec egyértelmû a nem, akkor hagyd, onnantól nagyon kellemetlen, zaklatás jellege lesz a dolognak. Igazából szerintem lehet érezni, hogy nem volt-e a nem, vagy csak bizonytalankodás, illetve szeretné ha még törnéd magad egy kicsit. Egy nõ pillantásából, mozdulataiból kiderül egyértelmûen, hogy vevõ-e a dologra. 26/N

Az attól függ, hogy mennyire mondta komolyan a visszautasítást. Ha csak bizonytalan még, érdemes finoman próbálkozni, megmutatni, hogy milyen jó fej vagy. Ha kerek-perec egyértelmû a nem, akkor hagyd, onnantól nagyon kellemetlen, zaklatás jellege lesz a dolognak. Igazából szerintem lehet érezni, hogy nem volt-e a nem, vagy csak bizonytalankodás, illetve szeretné ha még törnéd magad egy kicsit. Egy nõ pillantásából, mozdulataiból kiderül egyértelmûen, hogy vevõ-e a dologra. 26/N
az én szüleim nem is házasodtak volna össze, hogyha apum hagyja a dolgot az elsõ visszautasítás után...:) kb. a nyolcadik próbálkozás után mondott anyum igent...:) :) :) úgyhogy sztem ne add fel!;D
Ne add fel!!!
hát ha a nem tényleg nem akkor nem érdemes zaklatni.Azt úgyanis lehet érezni hogy a lány csak kéreti magát , esetleg hirtelen zavarában mond csak nemet vagy félreérthetetlen e a nem. 16:50es nem kifejezetten köcsögségnek szánom a kérdést de nem lehet hogy anyukád azért adta be 8adszorra a derekát mert a többi jelöltje már megházasodott közben és a játékban maradt versenyzõk közül viszont már tényleg apád lett akkorra a nyerõ?
Ezt nem lehet tudni, minden nõnél más.Egy viszont biztos, ha egy nõre te hajtasz, és az elhajt, te nem foglalkozol tovább vele akkor azt mondják nem tud küzdeni, nem kell.Ha valaki mégis tovább próbálkozik akkor meg hülye bunkó, aki nem ért a szóból.Ez sajnos így van, és a lényeg az benne hogy mindig kifogja az ember a rosszat.

Szeretnék venni a 15 éves fiamnak egy Notebookot, de sajnos nem tudom milyet! Ha valaki ért ehez tudna segíteni? (Többi lent! )

A gépet leginkább játékra, filmezésre, netezésre és programozásra használnánk. Elvárások : 1TB HDD; 6-8GB RAM; 1-2GB Videókártya; Intel Core I3 proci vagy jobb; Ja és vigye a mostani játékokat (Meg talán még egy két év mulva is [Nem kell Ultrán csak lagg mentesen]). Ó a legfontosabbat majdnem kihagytam pénzel nem nagyon vagyunk eleresztve 150.000Ft a tőke rá. Válaszokat előre is köszönöm sokat segítene :) !

Legjobb válasz: Úgy tudom, október végéig tart az Auchan akciója. Az összes kifutó modellt 30-40 ezerrel olcsóbban kiárusítják, persze sokszor operációs rendszer nélkül. Két év a garancia + egyet vehetsz hozzá. Én ilyet vettem, már fut rajta a Windows7. http://shop.lenovo.com/hu/hu/laptops/essential/g-series/g505/

Úgy tudom, október végéig tart az Auchan akciója. Az összes kifutó modellt 30-40 ezerrel olcsóbban kiárusítják, persze sokszor operációs rendszer nélkül. Két év a garancia + egyet vehetsz hozzá. Én ilyet vettem, már fut rajta a Windows7. http://shop.lenovo.com/hu/hu/laptops/essential/g-series/g505/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!