Találatok a következő kifejezésre: Ha vadul a pasimat (5 db)

Ha vadul megcsókolom a pasimat akkor már egyből feláll neki, pedig nem is nyultam még a péniszéhez. Miért van ez?

? 20 éves

Legjobb válasz: Nem csak nála van ez. Sok fiú izgul fel szimplán ennyitõl. Azén pasim is kérvényt nyújtott be, hogy ne csókoljam meg "úgy" mikor társaságban vagyunk. :) Szerintem imádnivalóak. :) És nyugi, ez nem baj.

Nem csak nála van ez. Sok fiú izgul fel szimplán ennyitõl. Azén pasim is kérvényt nyújtott be, hogy ne csókoljam meg "úgy" mikor társaságban vagyunk. :) Szerintem imádnivalóak. :) És nyugi, ez nem baj.
Ez van.Nekem a barátom 15 éves.És elég ha reggel meglát és már áll neki.Már a látványomtól is.Ha fogja a kezem, ha magához ölel.Nem kell csók, elég ha meglát :D Képzeld el ezt a suliban feleléskor.Nem egyszer volt már....
nekem már attól is állt mikor átöleltem a barátnõmet.akkor képzeld el mi volt mikor megcsokolt. :-) és az a legdurváb hogy ahányszor rágondolok de nem ilyen perverz dolgokat csak az arcára vagy akármire amikor olyan aranyos volt visszaemlékezek akkor is áll. elég kellemetlen olyan helyeken de nem tudunk mit csinálni ellenem, nekünk ez könyebben megy mint nektek ugytünik.
Lehet, hogy ennek van valami köze hozzád, de az is lehet, hogy nem. Egy normális fiúnak felállhat csak úgy is.
Mert megkívánt téged. Az jutott eszébe, szeretne õ ennél a csóknál többet is tõled.
Szerintem ennek örülnöd kéne, hogy ilyen érzelmeket váltasz ki belõle. Egyébként a pasik vizuálisak és már attól is beizgulnak, ha meglátják a nõt valami szexi ruciban vagy fehérnemûben. szerintem örülj neki!
Hmmm... Örülj neki... :-) Jól csinálod és felzgatod a srácot. Az lenne inkább a baj vagy az unalom, ha kimondottan rá kéne kézzel segíteni. Nekem is elég egy jó smaci egy erekcióhoz, pedig 15 évvel vagyok több a te pasidnál.
"Mert megkívánt téged. Az jutott eszébe, szeretne õ ennél a csóknál többet is tõled." De ez nem tudatos "gondolat".

Más lányok is vadul szeretik? Imádom ha a pasi irányít és parancsol az ágyban!

Legjobb válasz: te vagy az én nõm... olyan egyedi vagy

te vagy az én nõm... olyan egyedi vagy
sokan szeretik azért...
Igen, én is szeretem! De néha rám jön az az érzés, hogy nekem kell parancsolni, és irányítani!
Nagyon szeretem!!!
Csajok 90%-a így szereti, 9%-a irányítani, a maradék 1 % meg hülye, és hiába szeretné így, mert inkább nem szexel, nehogy "[email protected] érezze magát"
igen az a jó, én csak úgy tudom igazán élvezni
igen, én is úgy szeretem.:) 20/L
Így is szeretem. Irányítani is szeretek. Mikor, hogy.

Lányok mit tesztek ha a buszon vagy az utcán egy vad idegen pasi megmarkolja a melliteket és le is smárol?

Pofonvágjátok? De akkor lealacsonyodtok a szintjére nem?

Legjobb válasz: Simán kasztrálnám... lábbal. Ha valaki tapló, én pedig megvédem magam tõle, akkor azzal nem alacsonyodok le a szintjére.

Simán kasztrálnám... lábbal. Ha valaki tapló, én pedig megvédem magam tõle, akkor azzal nem alacsonyodok le a szintjére.
Inkább tökön rúgom, még azelõtt, hogy lesmárolna... Én inkább hívom önvédelemnek, mért, álljak csak ott mint egy kuka amíg molesztál? Aztán ráhívom a rendõrséget...
A kérdező hozzászólása: melleiteket.
Remélem, pont magasssarkú lenne rajtam. Tökönrúgnám, és amikor a földön van, a cípõ sarkával még herén is taposnám. Ez nem lealacsonyodás, ez önvédelem.
A kérdező hozzászólása: Annyira bírom, hogy mindenkinek mekkora itt a szája, a sok nethuszárnak. Ha odmenne az a 120 kilós állat, szerintem ha megmarkolná a melleiteket, meg sem tudnátok mozdulni, megmerevednétek. Ha nem sikerül a tökön rúgás, olyat levág nektek, hogy ott haltok szörnyet szinte.
Nem szokásom rosszat kívánni senkinek, de kívánom azoknak, akik megütnének egy nõt, ha megpróbálná megvédeni magát, hogy egyszer kezdjenek így ki a párjukkal/feleségükkel. Kíváncsi vagyok, ahhoz mit szólnátok...
Hát, az attól is függ, hogy hol történik. Ha tényleg egy 120 kilós állat tenné egy elhagyatott, sötét sikátorban, akkor inkább kedvesnek és megértõnek mutatkoznék vele, hátha megelégszik ennyivel, és nem ver agyon, meg nem erõszakol meg ott helyben... De buszon például teljesen normális reakció a pofonvágás, és nem értem, miért alacsonyodnék le ezzel az õ szintjére.
nem szoktam embereket pofozni. De kapna az illetõ rendesen az biztos.
kíváncsi lennék hova lett a válaszok utolsó 1/3-a
22:35 Egyszerûen ellenáll a fájdalomnak és a nõ rosszul jár.
Nem értem miféle önvédelemrõl lehet itt szó. Egy normális szexualitású nõnek élveznie kellene, hogy valaki szexuális örömöket okoz neki. Aki ezért tökön rugná a pasit, az beteges. Másrészt, ne feledjük, hogy az "önvédelem" csak addig számít önvédelemnek, amíg nem erõteljesebb a támadásnál. Ha pl. valakit lelövök, mert nekem jött bicskával, akkor engem sittelnek le. Szóval ebben az esetben csak a visszacsókolás és a simogatás jelentheti a jogos önvédelmet.
chh... hát ez parádés komolyan. De azért mégis pazarolok ide pár sort: kedves elõttem szóló: az hogy (feltételezem durván) megmarkolják a melleimet nem okozna szexuális örömöt... egyrészt mert egy idegen pasi ráadásul valszeg nem egy kifejeztten "izgató" jelenség mert az olyanok nem így próbálkoznak. Egyébként ha meg mindenáron egyenlõséget akarunk támadás és védekezés között akkor megfelel a pofon "válasznak". De aki a kérdezõvel egyetért (és maga a kérdezõ is) egy degenerált. Na Pux.
"valszeg nem egy kifejeztten "izgató" jelenség mert az olyanok nem így próbálkoznak." Neked az ízléseddel van a baj. Nem teljesen értek egyet a kérdezõvel, mert szerintem az a lány, aki nem képes meglátni a másikban a szépet, nem mellsimogatást, meg smárolást érdemel, hanem nyakon kell vágni.
elõször is! ne ítéld el/meg az én ízlésemet egy mondat alapján, mert nem ismersz. Másrészt megint mi az hogy nyakon vágni a nõt? keres akkor olyat aki értékeli a "szépséged" én meg hogy kiben mit látok meg az legyen az én dolgom.
egyébként ez az egész onnan indult hogy elképzeltünk egy szitut hogy mit tennénk ha... na már most, ha a pasi olyan igazságtalannak érzi a tökönrúgást és hogy nem "értékelem" az általa okozott "szexuális örömöt" akkor eleve ne jöjjön oda. Nekem se kell ránéznem és õ se bántódik meg ha nem látom "szépnek". + senki nem ver meg senkit. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ez a mellkas. Az egész, a mellekel együtt te iq fighter. http://hu.wikipedia.org/wiki/Mellkas
Persze, annyi elmebeteg nõ gyûlt ma itt össze, akik nem ismerik egymást, de elhatározták, hogy mind hülyíteni fognak, és beadják, hogy ez bizony szexuális zaklatás! Mellesleg neked jobb esetben férfiként nincs melled, hanem mellkasod, de hát ki tudja... A mell taperolása és utána a smárolás is olyan véletlenül meg szokott történni a buszokon idegenek között, ugye? Hányas járaton jársz, már lecsekkolom akkor...
A kérdező hozzászólása: Ez nem zaklatás. Akkor ha a csaj véletlenül nekem is a mellemhez ér, vagy szándékosan, akkor én is hívhatnám a zsarukat. De nem fogom, na látod, mégsem az, csak te hiszed.
Vágd pofon, nyugodtan. :) 18 F
fél órája tették fel ezt a kérdést!
A kérdező hozzászólása: Miért hívnád rá ha csak megfogdos és lesmárol? Nem erõszakolt meg akkor hiába hívod. Meg amúgy is ezután elszalad a fószer.
Akkor minek lecsukni a szatírokat? De tényleg? Elfut, lesz személyléírás, az illetõ folytatja, jó eséllyel egyszer el is kapják...
egyébként hogy jut ilyen vkinek az eszébe? mármint egyáltalán a kérdés föltevése hogy: Lányok, mi lenne ha megmarkolnák a melleteket/feneketeket, lesmárolna, letapizna stb... (jó hogy nem megujjazna ott helyben) nem egyértelmû a válasz? na m1. amúgy egyetértek elõzõekkel.
Nem tudom, hogy a csajom mit tenne, szerintem az elég lenne amit töle kapnál, de ha a közelben vagyok, csak nem veszel észre akkor boritékolom a kórházat, elfutni meg esélyed se lenne.
Azt a választ várod:lesz*pom-e egybõl?:! Amit csinálok:nikio-t csinálok rajta, majd a csuklóját szorítva végighúzom a kocsiúton egésze a rendõrségig.
ma 22:08 Na igen... Mondjuk fogadok a kérdezõ tervez ilyesmit, csak az ilyen zsenik nem gondolnak bele, hogy mennyi sérülést lehet így szerezni egy nõnek, különösen egy fiatal lánynak... Talán ezért hívnék rendõrt, már elvi szinten.
22:00 Nemigen kasztrálnád, mert kivédi a rúgásod és kiüti a fogaidat. De ha mégis tökönrúgod, akkor még az agyad is kiüti.
elárulom barátom hogy ez zaklatás, és azért már hívhatnak rendõrt
pofánverném az tuti
Kíváncsi vagyok arra a vasemberre, aki egy jólirányzott tökönrúgás után még kiüti bárki agyát a helyérõl... Amúgy aki szerint ha a nõ felpofozná az illetõt, akkor a pasinak joga lenne visszaütni, mégis mi lenne a megfelelõ védekezés? Mert hogy normális nõ ezt nem hagyná annyiban, az is biztos. Természetes reakció, hogy megvédjük magunkat az ilyen taplóktól...
Itt azon van a lényeg, hogy lehet az neked nem tetszik, de akkor sincs jogod tökön rúgni.

Ha egy pasi ki van éhezve a szexre akkor utána általában milyen szexre vágyik? Romantikus, lassú v. vad és szenvedélyes?

Tudom, h egyénfüg?, de átlagban olyankor milyenek a pasik, ha kivannak éhezve? mondjuk 2 hónap szex nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem 2 hónap no szex után ne számíts olyan nagy romantikára... Mondjuk, ha most lesz az 1. együttlétetek, akkor lehet megembereli magát, és nem lesz olyan vad, mint normális esetben! :)

Szerintem 2 hónap no szex után ne számíts olyan nagy romantikára... Mondjuk, ha most lesz az 1. együttlétetek, akkor lehet megembereli magát, és nem lesz olyan vad, mint normális esetben! :)
Nekem a romantikus és lassú jobban bejön, de a szenvedélyes se rossz. Szerintem sokkal fontosabb az hogy mindkét félnek jó legyen és az hogy meglegyen az igazi szerelem köztük. Annál jobb dolog nincs is. :)
Ez engem is érdekelne! De szerintem ilyenkor tökéletes lesz a szeretkezés... lehet, hogy elõször egy vad rövid menet, de utána... :) Szóval szerintem hosszú éjszaka várható :F :)
Ma van 3 hónapja, hogy nem szeretkeztem, mert a barátnõm messze él [és egyidõs a kérdezõvel :D] és mindketten kollégisták vagyunk. Az elsõ menet nagyon vad és szenvedélyes lesz, de ezt kis idõ múlva néhány lassú és romantikus szexxel teli óra lesz. Egy biztos: A nõ nem ússza meg 3 órán belül :)
Több mint 100% hogy vad és gyors szexre számíthatsz!!! De az tényleg igaz hogy egy férfi nincs el 2 hónapig szex nélkül. A minimum hogy kiveri, vagy megdug mást. De tegyük fel hogy nem, akkor tuti kb. 1 perces menet lenne.
Talån kièhezteted a fèrjed 2 honapig hogy vad szenvedèjes legyenNem jo modszer mert keres magånak måst ès utåna neked majd gyengèn muzsikålHidd el ez vanSok itt neten a kièhezett nö
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem a férjemrõl van szó mivel még 16 vagyok xD csak egy átlagos kérdés...
Ha nem a fèrjed akkor plåne hogy keres måst de gondolhatja azt is 2 honap utån de mår 1 honap utån is hogy nem ö kell neked ès måssal dugsz Ezèrt måsikat fog majd vagy mår fogottUgyhogy mielött mèg nem kèsö döntsd hanyatt ès eröszakold meg nèha a lånyoknak is lehet meg kell is kezdemènyezni
A kérdező hozzászólása: De mondom, h ez csak egy szimpla kérdés volt :DD Nem velem fordult elõ. Amúgy voltunk már 2 hónapig szex nélkül és akkor sem csalt meg...
A kérdező hozzászólása: Nem ez lesz az elsõ és a 2 hónapot csak úgy írtam. Kiváncsi voltam milyen egy pasi akkor, ha nem lehet az "övé" minden nap az "asszony":D De átlagban mégis milyenek?
A kérdező hozzászólása: :) )
velem most szakított 2 hónapja a barátnõm, azóta nem szexeltem...és én úgy gondolom, hogy most elõször egy lassú, romantikus szeretkezésre vágynék...pont azért mert úgymond "ki vagyok éhezve" és valószínûleg a vad, gyors dolgokat nem bírnám sokáig...de miután megvolt a romantikus, lassú szeretkezés egy fél óra szünet csókolózással, simogatással és jöhetne egy vad menet. :P

Pasik izgató ha fekszetek és rátok mászik a lány és hozzá ér a p. val a lábatokhoz és ott izgatja magát közben csókolóztok? És utána vadul meglovagol? Csak mert kíváncsi vagyok ti hogyan élitek meg.

Legjobb válasz: én szoktam úgy h a hátán fekszik én rámászok, de nem kétoldalra teszem a lábam, hanem az egyiket a lábai közés, és a másikat mellé :D Nah remélem értitek, az egyik lába az én két lábam között van. na és miközben csólolózunk odadörgölõzöm :P imádja.

én szoktam úgy h a hátán fekszik én rámászok, de nem kétoldalra teszem a lábam, hanem az egyiket a lábai közés, és a másikat mellé :D Nah remélem értitek, az egyik lába az én két lábam között van. na és miközben csólolózunk odadörgölõzöm :P imádja.
Ezt fogom kérni a névnapomra. :D 30/F
elsõ vok hmm és amikor mondja közbe hogy - mással jobb lenne baby - jajj de most sietnem kell -rámnéz, mosolyog, belemarkol a fenekembe -nah oké baby :D és már tépem le róla a ruhát XD úgy hiányzik :(
Ez az izgatás magasiskolája :) Szerintem elég jól fogja megélni, akinek csinálod.
Nekem már az izgató lenne ha hozzám ér egy jó csaj^^ Nem vagyunk egyformák, én az ilyen apró dolgoknak is tudok örülni. Nincs barátnõm szal még az is jó ha szóba áll velem egy lány. 20F
mindenképpen pozitívan élném meg a dolgot :D eléggé jól hangzik
A praktikákra én is kiváncsi lennék.. Kezdõ vagyok.. :D
Megosztanád a praktikáidat?? Hadd tanuljak :D
Azon a napon, amikor ez mar nem fog izgatni, tudom, hogy itt az ideje, hogy atengedjem a teret a következö nemzedekeknek! Akkor megzabalok egy csomag viagrat, nyugdijjamra felveszem a lehetö legnagyobb hitelt es bevonulok a bordelyhazba, ahol agyban parnak közt varom a megerdemelt szivrohamot!
Ja, valahogy úgy képzeltem el, ahogy a legelsõ hozzászóló leírta. Szerintem nagyon izgató! ;)
Számomra akkor a legizgatóbb, ha van rajta egy szexi fekete lycra anyagú tanga és az már teljesen átnedvesedett és azzal együtt mozog...közben felfelé tartja a fejét lehunyt szemekkel és kicsit, érzékien élvez. 28/F
már élbõl a lovagolás miatt tetszik nekik, mivan elötte?... mellékes :-D
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:24 Egyetertek, igy alapbol hulye ez a kerdes.
huu de jó tudni h ez tetszik a fiúknak én is ezt csináltam a barátomnak és akk úgy látszik h ez vált be:D
Van olyan férfi az univerzumban aki erre nemmel válaszol?XD
Én imádom... ritkán csináljuk, de nagyon jó :D 30F
Mindíg minden körülmények között szuper hatással lenne a bioritmusomra...ha pasi lennék. :) ) Alekosz nõi alakban
Alekosz, hát van internet a villában? :D
ez feletéb izgató hatásal lenne a bioritmusomra
A kérdező hozzászólása: És szerintetek ha ilyeneket csinálok akkor be tudható hogy jó vagyok az ágyban?Vannak ilyen és hasonló praktikáim!
fhuh ez jól hangzik..:D egy próbát megér asszem xd felírtam:P 23/f
Nah!Akkor javaslom nektek a Bachatat!:D Itt USA-ban nagyon nepszeru! Probaljatok ki!Naggggyyyon izgi! http://www.youtube.com/watch?v=SyaxbEcvu9k

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!