Találatok a következő kifejezésre: Ha víz a hüvelybe, az (12 db)

A kérdező hozzászólása: Víz besodorhatja a spermát?
a víz megöli a spermát..
Nem biztos, hogy megöli. Az ondónak direkt olyan a PH-ja, hogy védje a spermiumokat. Szerintem elvileg besodródhat, de nagyon kicsi az esélye.
Fürdéskor sem kerül beléd víz, akkor hogyan sodorná??:)

úszás közben bemegy a víz a hüvelybe? Ha igen akkor az gondolom nagyon fertőző és káros. Hogyan lehet tisztántartani?

Legjobb válasz: Bemegy, de nagy bajod nem lesz belõle. Menstruáció alatt nem ajánlott, mert akkor a hüvelyed nyitottabb, így nagyobb az esélyed valami fertõzésre.

Bemegy, de nagy bajod nem lesz belõle. Menstruáció alatt nem ajánlott, mert akkor a hüvelyed nyitottabb, így nagyobb az esélyed valami fertõzésre.
és terhes nõknek sem ajánlják pl. uszoda, balaton stb elõzõ voltam
Fiú vagy ugye? Nincsenek ilyen vízáramlatok odabent :D Csak akkor tartom elképzelhetõnek (1-2 csepp bejutását), ha tampont használnak közben, és a kihúzószál valahogyan bevezetné a kis nedvességet. Nem kell különösebben tisztán tartani, hisz a hüvelynek van egy kis természetes nedvessége, amivel tisztítja magát. Egy tejsavas intim mosakodó bõven elég. (kívülre, naponta egyszer) Ezt sem szabad túlzásba vinni. Vannak nõk, akik szoktak hüvely öblítést csinálni, de ezt inkább csak akkor ha valami gond van odalent.
Bemenni bemegy, ugyanúgy amikor ülsz a kádban. Nagy bajod nem lehet belõle, ha nem fertõzõ a víz. Mensi alatt is lehet, de vízbemenés elõtt és után tampont kell cserélni.
Lány voltam, és ezt minden nõgyógyász elmondja
Az elsõ válaszon annyit pontosítanék, hogy menstruáció alatt a méhszáj nyitott, és ha oda felmegy a klóros víz, na az valóban nem jó. Úgyhogy menstruáció alatt ezért nem ajánlott. No meg a többiek számára is gusztustalan, ha vérzel a medencében. Egyébként a hüvelynek nem árt, ha belemegy úszás közben. ;)
Bemegy, de ki is folyik.
5-ödik válaszoló: Bocsi, ha félreérthetõ voltam, de a kérdezõtõl kérdeztem hogy fiú-e.
A kérdező hozzászólása: igen , fiú vagyok .barátnõm mondta hogy nem szivesen fürödne tóban, csak strandon, de gondolom ott is u.annyi a fertõzés.

Elég, ha vízzel mosom le az előváladékot és/vagy a spermát a kezemről, mielőtt a hüvelyembe nyúlok?

Tehát nem kell szappan,törölköz?,fert?tlenít? vagy valami?

Legjobb válasz: A vízben elpusztulnak a spermiumok, de szerintem akad hozzá legtöbb esetben szappan és törölközõ is :) nadrágba törlés nem biztonságos, szerintem attól lehetsz terhes..

A vízben elpusztulnak a spermiumok, de szerintem akad hozzá legtöbb esetben szappan és törölközõ is :) nadrágba törlés nem biztonságos, szerintem attól lehetsz terhes..
de lehetsz.. a legjobb a meleg viz, szappan.
Feltalálták már a nedves törlõkendõt és az olyan kézfertõtlenítõt, amit nem kell lemosni, csak a kézre kenni. A kettõ együtt nem kerül egy ezresbe, és bármelyik dorgériában kapható. h beszerzed, akkor nem kell kislattyogni kezet mosni, hanem elintézheted az ágyban fekve is. A nadrágba törlés szerintem se biztonságos. A sperma nem AIDS vírus, ami levegõvel érintkezve azonnal elpusztul.

Ha víz kerül a hüvelybe, az segíti a spermák előrehaladását?

Pl. ujjazás közben sperma jutott a hüvelybe, utána ment az illet? fürdeni. A víz segíti az el?rehaladásukat?

Legjobb válasz: dehogy

dehogy
Nem. A hüvelyváladék és az orgazmus segíti a haladásukat: a váladékban jól tudnak úszni felfelé, és az orgazmus is felfelé szívja õket. A víz kifelé mossa és megöli a hímivarsejteket.
A víz megöli a spermákat!Az életben maradásuk a víz hõmérsékletétõl is függ!De ha sperma kerül a hüvelybe, esélyes lehet az illetõ hölgy a terhességre!Nem lehet mindet kimosni tiszta vízzel!Barátném így lett terhes!

Lehetek terhes, ha védekeztünk gumival, de az időközben kicsit lecsúszott (nem teljesen), aztán rögtön kimostam a hüvelyemet meleg vízzel, majd pár óra múlva szintén kimostam?

sokat eszem, (hizni nem hizok töle) most is, bár ezelött is sokat ettem de....

Legjobb válasz: Ha nem csúszott le annyira, hogy az "anyag" kiolyjon belõle- a gumiból- akkor nem kell félned, nem lehetsz terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyedbe. A vízzel való kimosással viszont vigyázz, mert megjárhatod vele, kiöli a jó baktériumokat és felborítja a hüvely normális flóráját. Használj inkább tejsavbaktériumos zuhanyt helyette. Szeintem.

Ha nem csúszott le annyira, hogy az "anyag" kiolyjon belõle- a gumiból- akkor nem kell félned, nem lehetsz terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyedbe. A vízzel való kimosással viszont vigyázz, mert megjárhatod vele, kiöli a jó baktériumokat és felborítja a hüvely normális flóráját. Használj inkább tejsavbaktériumos zuhanyt helyette. Szeintem.
Mi is így védekezünk. Eddig sikerült! :)
Nem akarlak idegesíteni, de ellent kell mondanom az elõttem válaszolóknak. Én ugyanis - a családi legendárium szerint - pontosan így fogantam 12 évvel a nõvérem után.
Én pontosan így lettem terhes! Vegyél egy tesztet, attól nyugodtabb leszel. Tescoban, vagy akár benzinkúton is lehet kapni.

Ha a furdokadban ellazulok a baratnommel, nem tortenik huvelyi behatolas. Ha elelvezek a vizben, es lehet a huvely bemenetelere kerul az ondo terhes maradhat vagy nem?

Legjobb válasz: ez egy eleg veszelyes jatek. nem valoszinu, hogy terhes lesz, de azert meg van ra az esely. inkabb csinaljatok agyban ugyanezt, vagy szedjen a baratnod valamilyen fogamzasgatlot.

ez egy eleg veszelyes jatek. nem valoszinu, hogy terhes lesz, de azert meg van ra az esely. inkabb csinaljatok agyban ugyanezt, vagy szedjen a baratnod valamilyen fogamzasgatlot.
A vízzel bejuthat a hüvelyébe az ondó, úgyhogy meglehet rá az esély, még akkor is, ha azt mondják, hogy a vízben nagyon hamar elpusztul a spermium.
Hát ha benne élvezel el b.meg, akkor hogy ne lehetne terhes????
a vízzel még jól be is pumpálod az anyagot, attól, hogy hígítod, még termékenyek a kis fickók
Pont hogy vízben még a legtöbb óvszerrel is rizikós bevállalni. Ha még utána meg is ujjaztad akkor kész siker. Nagy valószínûséggel sikerült összehoznod a 9 hónapos csomagot, hacsak egyikõtök nem meddõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, és ha "kevesebb" ondó ment a hüvelybe, pl elõváladék? akkoris ugyanúgy megvan az esély nem?
A kérdező hozzászólása: tegyük fel, hogy nem olyan forró vízben fürdünk, hogy a sperma elpusztulna.
Nem valószínû, hogy ettõl teherbe ess
A spermák a vízben azonnal elpusztulnak, teljesen mindegy, hogy milyen hõmérsékletû a víz...
Hideg vízben hamarabb elpusztulnak. Másodpercek alatt kicsapódnak a fehérjék, amelyben úszniuk kellene.
1 % esélyt se látok rá...ne izgulj!
hát igy tuti neleszel terhes.
ha ettõl teherbe lehetne esni, akkor kb. 100x ennyien lennénk csak itt magyarországon

Ha a kádban maszturbálok, és tele megy a hüvely vízzel az káros? Na és ha közben anál-ba is csinálom?

Előre is kössz a nomrális válaszokat

Legjobb válasz: Szerintem nem , én fürdõben csináltam és semmi bajom nem lett ,pedig nekem is telement.

Szerintem nem , én fürdõben csináltam és semmi bajom nem lett , pedig nekem is telement.
Kérlek! Egy "nomrális válasz": Szerintem te kb. 12 éves fiu vagy.
Ágota te is csináltad análisan? :D
ehjnye bejnye :D
még akár terhes is lehetsz !!!

Ha rogton szeretkezes utan kimosom a huvelyem tiszta vizzel attol meg teherbe lehet esni? Mennyi az esely ra? Bent tud maradni a spermium?

Legjobb válasz: Persze, bent tud maradni, akkor már csinálhatsz bármit. Ami akar, az bent marad.Puszi

Persze, bent tud maradni, akkor már csinálhatsz bármit. Ami akar, az bent marad.Puszi
ha eppen peteeresed van, akkor igen teherbe lehet esni., moshatod barmivel.
Ha babát akarsz, akkor "ne mosdd" ki a hüvelyed. :) Amúgy teherbe lehet esni. :)
Persze, hogy teherbeeshetsz. Elõtte kell védekezni, nem utólag idegeskedni. Vagy vegyel 72 órás tablettát.
ráadásul a sperma egy részét még befelé is lódítod a mosakodással...
ti akkor beis engeditek a cuccot?vagy csak kérdezed?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!