Találatok a következő kifejezésre: Ha vérzek, csak 2 napig, (3 db)

Ha vérzek, de csak 2 napig, és az is korábban jött meg mint szokott, attól még lehet, hogy van babám?

A melleim, nagyok és fájnak. fáradékony vagyok, de más tünetem még nincs.köszi hogy válaszoltok.

Legjobb válasz: Ha a menses nem a megszokott, tehát rövidebb, gyengébb, akkor lehet esély a babára. TEsztelj és menj orvoshoz.

Ha a menses nem a megszokott, tehát rövidebb, gyengébb, akkor lehet esély a babára. TEsztelj és menj orvoshoz.
Sztem is tesztelj, ha elmúlt az eredeti mensiidõ, és nem jön meg rendesen, reggeli vizeletbõl tesztelj, sok sikert!

Az ugye nem baj ha abortusz után csak 1-2 napot vérzek? 5-8 nap helyett? Mert azt mondták ammyit fogok! De sztem nem! = (

Legjobb válasz: Persze hogy nem baj,azt jelenti hogy hamarabb gyogyulsz,ez is olyan mint a menszesz nem mindenkinél egyforma

Persze hogy nem baj, azt jelenti hogy hamarabb gyogyulsz, ez is olyan mint a menszesz nem mindenkinél egyforma
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!... =(

Ez normális? 2 napot késett DE, csak akkor vérzek (bocsi) ha pisilni megyek de, akkor sem mindig. Akkor ezt most "vegyem"mensesnek .

Legjobb válasz: Ha ez eltér a megszokottól, akkor semmiképp ne vedd normális mensinek. Kivéve, ha nem rég kezdtél el menstruálni és még nem állt be :)

Ha ez eltér a megszokottól, akkor semmiképp ne vedd normális mensinek. Kivéve, ha nem rég kezdtél el menstruálni és még nem állt be :)
A kérdező hozzászólása: Nekem soha nem szokott késni inkább 1-2 nappal korábban szokott megjönni olykor. De ez mitöl lehet HA nem terhesség ?
Elsõ vagyok. Sok mindentõl lehet. Pl. kemény sportolás, diéta, stressz, aztán felfázások, fertõzések (mondjuk azoknak egyéb jelei is vannak), hormonváltozás, gyógyszer szedés. Ha nincs semmi más tüneted, nincs folyás, fájdalom, pisilési inger akkor várj egy kicsit aztán menjél el dokihoz. Legalább is én ezt csinálnám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!