Találatok a következő kifejezésre: Ha vérzek, csak 2 (10 db)

Sony Ericsson X8-on, ha 2.1es verzió van akkor tudok memória kártyára menteni alkalmazásokat, vagy azt csak 2.2nél lehet?

És ha lehet akkor hogyan??? Meg, ha frissítek megmaradnak a telefon adatai??? (üzenetek, alkalmazások...stb.)

Legjobb válasz: 2.2 sajnos nem lesz rá és a 2.1 nem tud sd-re telepíteni alkalmazást. 1 lehetõség van, hogy rootolod a telót és telepítesz rá app2sd-t.(Sajnos a rootolás garanciavesztéssel jár. Egyébként rákeresel a googlen és sok mindent megtudhatsz róla) A frissítésnél minden adat elveszik. A telefon menüjében van 1 olyan ikon hogy biztonsági mentés. Abba belemész és ott kiválasztod hogy biztonsági mentés. Ott azt mentesz amit akarsz. Ha frissítetted a telódat innen vissza tudod állítani az összes adataidat.(Azokat az alkalmazásokat nem, amik nem a marketrõl származnak)

2.2 sajnos nem lesz rá és a 2.1 nem tud sd-re telepíteni alkalmazást. 1 lehetõség van, hogy rootolod a telót és telepítesz rá app2sd-t.(Sajnos a rootolás garanciavesztéssel jár. Egyébként rákeresel a googlen és sok mindent megtudhatsz róla) A frissítésnél minden adat elveszik. A telefon menüjében van 1 olyan ikon hogy biztonsági mentés. Abba belemész és ott kiválasztod hogy biztonsági mentés. Ott azt mentesz amit akarsz. Ha frissítetted a telódat innen vissza tudod állítani az összes adataidat.(Azokat az alkalmazásokat nem, amik nem a marketrõl származnak)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Már hallottam ezt, de nem tudom, hogy a rootolás pontosan mit jelent.
A kérdező hozzászólása: És az ilyen "frissítéssel"/ rootolással megmaradnak a telefonon az adatok, nevek, üzik, alkalmazások...
Már leírtam az 1. válaszomban, hogy az adatok elvesznek, de el lehet/kell menteni.

Ha vérzek, de csak 2 napig, és az is korábban jött meg mint szokott, attól még lehet, hogy van babám?

A melleim, nagyok és fájnak. fáradékony vagyok, de más tünetem még nincs.köszi hogy válaszoltok.

Legjobb válasz: Ha a menses nem a megszokott, tehát rövidebb, gyengébb, akkor lehet esély a babára. TEsztelj és menj orvoshoz.

Ha a menses nem a megszokott, tehát rövidebb, gyengébb, akkor lehet esély a babára. TEsztelj és menj orvoshoz.
Sztem is tesztelj, ha elmúlt az eredeti mensiidõ, és nem jön meg rendesen, reggeli vizeletbõl tesztelj, sok sikert!
MILYEN TELEFON?
A kérdező hozzászólása: Allview A4 All-a telefonom, ne mondjátok azt, hogy szar és nem lehet, mert láttam pár képet, videót, hogy lehetséges, csak én nem tudom hogyan kell.....valamit mûteni kell......vagy valami ilyesmit....
Kínai szarok esetében örülj hogy mûködik egyáltalán.
beállítások/telefon névjege(vagy valami ilyesmi ami a legutolsó)/szoftverfrissítés. ha nincs újabb akkor inkább ne álj neki mert kínai

A bal lábamon, a nagylábujjamon benött mindkét oldalon a köröm és 2 vadhús szerűség jött rá, ha meg nyomom nem fáj csak érzékeny. De viszont vérzik meg gennyezik! Ilyenkor mit lehetne csinálni vele?

Február és Március között ráesett egy vas darab a nagylábujjamra,eszméletlenül fájt,belilult és szépen lassan kezdte ledobni magát.

Legjobb válasz: Amikor váladékozik,gennyes mindenképpen kend be Betadine-al és kösd is be.A vadhús miatt el kéne menned orvoshoz,mert azt csak õk tudják kezelni. Ha ez a gyulladás megszûnt keress egy jó pedikûröst,õ ha rendszeresen eljársz, ki tudja vágni úgy a körömsarkakat,hogy nem legyen velük gond.

Amikor váladékozik, gennyes mindenképpen kend be Betadine-al és kösd is be.A vadhús miatt el kéne menned orvoshoz, mert azt csak õk tudják kezelni. Ha ez a gyulladás megszûnt keress egy jó pedikûröst, õ ha rendszeresen eljársz, ki tudja vágni úgy a körömsarkakat, hogy nem legyen velük gond.
A Betadine egy jó nagy baromság, rá ne tegyed, Ha még nem nagy a vadhús, akkor esetleg Tegyél rá Tetran kenõcsöt és alatta elfog száradni, elhalni az a hús de véletlenül se kapard le hagyd úgy, amúgy kislábujjon hatásos ez a Tetran dolog, de én 3szor voltam ilyen tünettel úgyhogy mindenképp ezt ki kell vágni az általános sebészeten az SZTK-ba, de ne aggódj mert érzéstelenitõ után semmit nemfogsz érezni.
Olyan területekre, mint pl a láb, a Tetran NEM VALÓ! Hajlamosít gombásodásra. Ha valaki hosszabb ideig használja szinte 100%, hogy gombás lesz a bõre, körme. Azért szoktuk a Betasine-t használni, mert az baktérium és gombaölõ is egyben.
De ember kit érdekel, nem 100évig kell használni, a betadine meg szimpla fertõtlenitõ amitõl nem lessz jobb, hidd el jó a Tetran 1-2szer kell bekenni vele és elhámositja, elfog száradni a gyulladás, szerintem tudom mit beszélek 4benõtt lábujj után...
Ember!!! Lóxart sima fertõtlenítõ! Sima fertõtlenítõ pl. az alkohol, a formalin.
Pedig hiába halogatod, majd amikor sántítasz már akkor fogsz elmenni orvoshoz. Nekem is ez volt. Több , mint fél évig jártam így. Nyomkodtam naponta a gennyet a lábujjamból, meg vagdostam ki lidocainnal a körmöt, de semmi sem segített. Aztán elmentem orvoshoz, leinjekciózták, kivágták és 10 éve nem nõtt be újra.

Sony Ericsson Xperi X8-am van és ma frissiteni akartam az android verziót (előtte is frisitettem már 2.3.5-ös volt rajta csak másik fajtábol akartam feltenni) hogy lehet megoldalni ha meglehet?

ugyan ugy megcsináltam mint régebben a leirás szerint végigcsináltam mindent ujra inditottam a telefont és a Sony Ericcson feliratnál megakad nem megy tovább lefagy valamért a telefon valahogy megleht menteni!? vagy már végleg elromlott?:\

Legjobb válasz: 1. A SE feliratnál nyomkodod a vissza gombot, belép a CMW/Xrecoverybe. Itt csinálsz egy visszaállítást backup and restorral, vagy felteszed ugyanazt a romot, vagy egymásikat a leírás szerint. 2. Feldugod e telefonod PCre és a Sony Ericcson PC Companionnal felrakod a gyári szoftvert, vagy ugyan ezt megcsinálod SEUS-sal 5 lehetõség, hajrá

1. A SE feliratnál nyomkodod a vissza gombot, belép a CMW/Xrecoverybe. Itt csinálsz egy visszaállítást backup and restorral, vagy felteszed ugyanazt a romot, vagy egymásikat a leírás szerint. 2. Feldugod e telefonod PCre és a Sony Ericcson PC Companionnal felrakod a gyári szoftvert, vagy ugyan ezt megcsinálod SEUS-sal 5 lehetõség, hajrá
A kérdező hozzászólása: de a SE feliratnál legagy a telefon és az nem jó a PC-s változatnál meg nem tudom csatlakoztatni a telefont a géppel valami más ötlet?
A sony ericcson weboldaláról letöltes egy seust és kiválasztod milyen telód van azt csinálod amit ír remélem segítettem :P

Ez normális? 2 napot késett DE, csak akkor vérzek (bocsi) ha pisilni megyek de, akkor sem mindig. Akkor ezt most "vegyem"mensesnek .

Legjobb válasz: Ha ez eltér a megszokottól, akkor semmiképp ne vedd normális mensinek. Kivéve, ha nem rég kezdtél el menstruálni és még nem állt be :)

Ha ez eltér a megszokottól, akkor semmiképp ne vedd normális mensinek. Kivéve, ha nem rég kezdtél el menstruálni és még nem állt be :)
A kérdező hozzászólása: Nekem soha nem szokott késni inkább 1-2 nappal korábban szokott megjönni olykor. De ez mitöl lehet HA nem terhesség ?
Elsõ vagyok. Sok mindentõl lehet. Pl. kemény sportolás, diéta, stressz, aztán felfázások, fertõzések (mondjuk azoknak egyéb jelei is vannak), hormonváltozás, gyógyszer szedés. Ha nincs semmi más tüneted, nincs folyás, fájdalom, pisilési inger akkor várj egy kicsit aztán menjél el dokihoz. Legalább is én ezt csinálnám.

Ha Adobe Ilustrator CS5-tel dolgozom, akkor lehetséges, hogy a nyomda nem tudja megnyitni az ai fájl-t, mert cs-2 van nekik? Csak logo van rajta, semmi több. Sehol nem látok lehetőséget arra, hogy visszamentsem korábbi verzióba, lehetséges ez?

Legjobb válasz: a cs5-re nem emlékszem (save as-->adsz neki helyet és nevet-->save, ekkor felugrik egy ablak-->options, és itt felül-->versions), de lehet hogy máshonnan kell megközelíteni a kérdést. ha nyomtatni akarod, miért .ai-ba küldöd, miért nem generálsz nyomdai pdf-t?

a cs5-re nem emlékszem (save as-->adsz neki helyet és nevet-->save, ekkor felugrik egy ablak-->options, és itt felül-->versions), de lehet hogy máshonnan kell megközelíteni a kérdést. ha nyomtatni akarod, miért .ai-ba küldöd, miért nem generálsz nyomdai pdf-t?
A kérdező hozzászólása: már megoldódott, mindig nyomdai pdf-et küldök, de ennek a nyomdának ez nem volt jó, mert nekik Ai-ban kellett nekik. Emiatt átküldtem Ai-ban, tiff-ben és pdf-ben is, ekkor mondták, hogy nekik cs2 van, és nem tudják megnyitni a cs5-ös grafikát. Aztán utána megnéztem én is, szedtem le cs2-t, nekem érdekes módon sikerült...cs5-ben csak a flashnél láttam olyan opciót, hogy le tudjam menteni korábbi verzióba, meg még annak idején a corel-ben, simán csak szerencsétlenek voltak szerintem, mert még ilyennel sosem találkoztam.
azt hiszem a lillypad nem lehet rosszul írtam
úgy éretem a lillypad mûködik rendesen. http://www.emulator-zone.com/download.php/emulators/ps2/pcsx.. ez a legújabb verziója a PCSX2 nek

Az ugye nem baj ha abortusz után csak 1-2 napot vérzek? 5-8 nap helyett? Mert azt mondták ammyit fogok! De sztem nem! = (

Legjobb válasz: Persze hogy nem baj,azt jelenti hogy hamarabb gyogyulsz,ez is olyan mint a menszesz nem mindenkinél egyforma

Persze hogy nem baj, azt jelenti hogy hamarabb gyogyulsz, ez is olyan mint a menszesz nem mindenkinél egyforma
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!... =(
Persze, hogy futnak. Visszafele kompatibilis az ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi. Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert van egy ismerõsöm, aki cserélgeti a gépében a kártyákat, h tudjon a különféle játékokkal játszani :D.
Amiért esetleg cserélgetni kell a kártyákat, hogy a GeForce-ok tudnak Physix-et, a Radeonok meg DirectX 10.1-et. Ha ezért cserélgeti, akkor érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm szépen. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!