Találatok a következő kifejezésre: Ha vérzek, csak (83 db)

23 éves lány vagyok. Elvileg aranyerem van, két hete vérzik, de úgy hogy csöpög a vér ha wczek. Csak akkor. Normális ez? Normális egyáltalán hogy így vérzik?

Az orvos megnézte, írt fel krémet, kúpot érfalerősítőt. Két napja, és még mindig semmit se hat.

Legjobb válasz: Megpróbálta a konzervatív kezelési módot. Ha nem hat, akkor mûteni kell. Persze, hogy nem normális, az sem ha egy kicsit vérzik. 10-14 napot szoktak várni.

Megpróbálta a konzervatív kezelési módot. Ha nem hat, akkor mûteni kell. Persze, hogy nem normális, az sem ha egy kicsit vérzik. 10-14 napot szoktak várni.
A kérdező hozzászólása: Mármint hogy aranyérhez képest normális-e.Csak már tényleg kétségbe vagyok esve, eddig mindig gyorsan elmúlt és nem vérzett így.
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy csöpög, de ha egy aranyérbõl csöpög a vér az már elég masszív vérzést jelent. Valószínûleg a gyógyszer nem lesz elég, de ezt majd az orvosod dönti el.
A kérdező hozzászólása: Hát azt hogy székelés után rendes vértócsa van...
Keress egy rendes proktológust.
Szia! Apukámnak is ilyen volt, gyûrûzni kellett neki. Szerintem mindenképp menj vissza dokihoz mert csak rosszabb lesz.

Ma ivartalanították a cicámat (kandúr). Véres neki (nem vérzik, csak odaszáradt vér van rajta) azt letörölgethetem majd estefelé? Ha igen mivel?

Illetve mit tanácsoltok még? Most "bezártam" a kosárkájába, mert összevissza akar menni, de még nagyon kóvályog, nem akarom, hogy elfert?z?djön a sebe. Bármilyen tanácsnak, tapasztalatnak örülnék!

Legjobb válasz: Normális, nálunk is ilyen volt a seb. Szerintem ne törölgesd neki semmivel, majd lenyalogatja magának. Nem hiszem hogy el fog fertõzõdni a seb, két nagyon pici, felszíni vágást ejtenek csak, de azért figyelgessétek pár napig. Szerintem nem muszáj bezárni a szállítóba, pláne ha ki akar jönni engedjétek ki, csak figyeljetek rá hogy ne ugrándozzon fel sehova, nehogy leessen. Amíg még kótyagos addig ne adjatok neki semmit enni, inni mert félrenyelheti. Holnapra már kutya baja se lesz.:)

Normális, nálunk is ilyen volt a seb. Szerintem ne törölgesd neki semmivel, majd lenyalogatja magának. Nem hiszem hogy el fog fertõzõdni a seb, két nagyon pici, felszíni vágást ejtenek csak, de azért figyelgessétek pár napig. Szerintem nem muszáj bezárni a szállítóba, pláne ha ki akar jönni engedjétek ki, csak figyeljetek rá hogy ne ugrándozzon fel sehova, nehogy leessen. Amíg még kótyagos addig ne adjatok neki semmit enni, inni mert félrenyelheti. Holnapra már kutya baja se lesz.:)
A mi cicánk vécére akart menni, amíg kóválygott. Nagyon hálás volt, amikor odatettük elé a macskaalmos tálcát, és beletettük. Meg is nyugodott, miután wc-zett, aludt egész estig...
Ja és a odaszáradt vért hagyd csak rajta. Ha letörölgeted nedves ronggyal, azt kockáztathatod, hogy vérezni kezd. Jó, nem fog elvérezni, de az odaszáradt vér védi a fertõzésekkel szemben is. Majd lepottyan, ha meggyógyult. utolsó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, idõközben aludtunk, nagy volt az izgalom :-) Minden rendben van már, lenyalogatta a sebet, ugrándozik már, hízeleg. Kicsit még látszik rajta, hogy "beteg" túl szelíd :-D De nem gond, most már sokkal jobban van. Köszönöm a válaszokat!

Spontán vetélés után normális, ha nem vérzek csak görcsölök, de nagyon?

Sem méhen belül,sem méhen kívül nem láttak semmit az UHn,a ßHcg folyamatosan ürült (404->205->79).Kedd este hagytam abba az utrot,tegnap már kicsit véreztem (mondjuk egy fél betétnyit,ma meg és éjjel sem semmi)...de azóta semmi!

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat!Na csak lessetek....,de bezzeg a lehetek-e terhes,mert feszít a hasam és egyéb [email protected] kérdésekre 10 válasz is érkezik...!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Na csak lessetek...., de bezzeg a lehetek-e terhes, mert feszít a hasam és egyéb [email protected] kérdésekre 10 válasz is érkezik...!
Szia. Nekem görcsölt is és vérzett is. Orvost kérdezted? Sõt, annyira véreztem, hogy a uh-n csodálkoztak, hogy maga ennyire vérzik?!? 6 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Minimális volt a vérzésem, de a görcsök...:( Azt mondta a doki, hogy normális, de nem akartam elhinni és most sem hiszem el, hogy normális volt..!:( Annyit mondott, hogy a görcs a nyálkahártya leválása volt..de az miért nem jött ki??
A kérdező hozzászólása: Szia! Hcg alapján olyan 4-5 hetes lehettem..sajnos nem szabályosak a ciklusaim ezért konkrétan nem tudni az sem mikor fogant a baba!Nekem késõi peteérésen van, de a doki szerint egybõl talán mensi után fogant! sem méhen kívül, sem méhen belül nem láttak semmit az Uh-n...azt is mondta a doki, hogy lehet, hogy csak kémiai terhesség volt vagy gombostû nagyságú, ami el is ment! Mellesleg visszamentem és a görcsök attól voltak, hogy levált a nyálkahártyám...megultrahangoztak, de nem láttak semmit!Azért 2 nap múlva felkerestem egy nagyon neves magánklinikát!Ott is megvizsgáltak, megultrahangoztak és ott sem találtak semmi, csak valami kis folyadékot!

Csak akkor lehet gond ha vérzik a seb?

ma a két és féléves kisfiam kiment a mamájával a töltés oldalra. Amikor hazajött akkor látom, hogy az egyik kezében szálka van, a másik kezén a tenyerén volt egy kicsi valami amit nem nagyon tudok megállapítani, hogy most valami megszúrta e a kezét felsértette e neki valami a b?rt. Úgy láttam nem vérzik.

Legjobb válasz: Adnának, mert ha szálka, akkor valószínûleg földdel is érintkezett ami a leggyakoribb fertõzés forrás.

Adnának, mert ha szálka, akkor valószínûleg földdel is érintkezett ami a leggyakoribb fertõzés forrás.
A kérdező hozzászólása: de akkor miért kapnak tetanusz oltást a kötelezõkkel? az már nem véd? egy éve februárban kapta. egyébként ahol a szálka nem volt mélyen, simán ki tudtam venni és már alig látszik a helye.
A biztonság kedvéért kapják, hátha nem elég a védettség stb Szerintem a világ egyik legalattomosabb betegsége a tetanusz. Örülök, hogy ennyire körültekintõen bánnak vele. De ne aggódj elõre. Nem biztos, hogy az orvos is indokoltnak tartja a szurit, de szerintem azért meg kéne mutatni neki.

Még egy hét van a nem vártig, de tegnap óta görcsölök. Csak akkor szokott fájni a hasam, ha vérzek, de még folyásom sincs. Kétnaponta együtt voltunk, így esélyes a beágyazódás?

Legjobb válasz: igen.sok esetben menstruációs görcshöz hasonlót is érezhetnek az ujdonsült kismamák.szóval szorítok ezerrel.majd írj 1 hét múlva ha teszteltél

igen.sok esetben menstruációs görcshöz hasonlót is érezhetnek az ujdonsült kismamák.szóval szorítok ezerrel.majd írj 1 hét múlva ha teszteltél

Ha már csak egy picit vérzek, tehát napi 1x van a hüvelyváladékban barnás vér, az elmúlhat hétvégére, illetve akkor már lehet szeretkezni gumi nélkül? Akkor veszem be a 14. szemet az első levélből.

Legjobb válasz: nekem azt mondták hogy várjam meg az elsõ hónapot ezen a téren de mi megszakítással csináltuk miután elkezdtem szedni a gyógyszert, ha ennyire türelmetlenek vagytok várjátok meg a gyógyszer mentes napokat... nekem nem lett semmi bajom...

nekem azt mondták hogy várjam meg az elsõ hónapot ezen a téren de mi megszakítással csináltuk miután elkezdtem szedni a gyógyszert, ha ennyire türelmetlenek vagytok várjátok meg a gyógyszer mentes napokat... nekem nem lett semmi bajom...
A kérdező hozzászólása: Mi is megszakítással akarjuk csinálni. Azt tudom, hogy már úgy lehet, mert védett vagyok, csak a vérzés zavar. Lehet-e ilyen mennyiség mellett?
barátomat egyáltalán nem zavarta csak vigyázzatok a lepedõre xD

Ha vérzek, de csak 2 napig, és az is korábban jött meg mint szokott, attól még lehet, hogy van babám?

A melleim, nagyok és fájnak. fáradékony vagyok, de más tünetem még nincs.köszi hogy válaszoltok.

Legjobb válasz: Ha a menses nem a megszokott, tehát rövidebb, gyengébb, akkor lehet esély a babára. TEsztelj és menj orvoshoz.

Ha a menses nem a megszokott, tehát rövidebb, gyengébb, akkor lehet esély a babára. TEsztelj és menj orvoshoz.
Sztem is tesztelj, ha elmúlt az eredeti mensiidõ, és nem jön meg rendesen, reggeli vizeletbõl tesztelj, sok sikert!

Fáj az elso? Vagy csak ha vérzik?

Lányok a ti véleményeitekre lennék kiváncsi. Sokan mondják h valaki vérzik valaki nem az elsonél és h valakinek fáj valakinek nem. A kérdésem a kovetkezo...ha nem vérzik akkor nem is fáj vagy h is van ez? bocsi h ilyen hulyén fogalmaztam, de nem tudtam szebben le irni.

Legjobb válasz: nekem igazábol,tulságosan nem fájt de véreztem,egy barátnömnek meg eléggé fajt,de nem vérzett,szeméy függö inek hogy,de szerintem eggyiktölse fély,de vérzéstöl se fájdalomtól...hidd el senkisem halt bele,te sem fogsz,erre gondoly:)

nekem igazábol, tulságosan nem fájt de véreztem, egy barátnömnek meg eléggé fajt, de nem vérzett, szeméy függö inek hogy, de szerintem eggyiktölse fély, de vérzéstöl se fájdalomtól...hidd el senkisem halt bele, te sem fogsz, erre gondoly:)
Fájni fáj de ez a kellemesen fáj érted remélem mit akarok és általában vérzik de csak kicsit nem özönvíz hogy leázzon az alsó szomszéd
Ha annak adod a szüzességed akit szeretsz akkor semmi gOnd nem lesz max vérzel egy kicsit de fajni azért nem fog mert ugyis figyeltek egymásra, lesz eg fura érzés de ennyi.. Állitolag :D mert en például berúgva egy hegyibuliba veszítetem el a szüzességem a város alfahímétõl.. Nem vagyok ra büszke szal jol gondold meg. Nekem az elején minimalisan fájt gondolom Mert volt bennem ital, vérezni meg nem sokat max 2 cseppet. Ez emberenként változó. Ne görcsölj ra az a lényeg :)
Nekem telejsen kibírható volt, inkább kellemetlen mint fájdalmas, viszont vérzett még másnap is. Barátnõimnek pedig iszonyatosan fájt.
Nekem nagyon fájt, de nem vérzett. Nem függ össze a kettõ. Viszont ha vérzik, gondolom mindenképp fáj is.
Nekem eléggé vérzett és fájt is egy kicsit.
Nekem egyáltalán nem fájt :) Kellemes élményként emlékszek rá vissza azért mert nagyon figyelt rám ^^ :)

6. ciklusnapon ha már nem vérzek csak barnázok akkor az már nem mensi igaz?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy nem az? Milyen szempontból? Ez a mensi utolsó, esetleg utolsó elõtti napja.

Hogy érted, hogy nem az? Milyen szempontból? Ez a mensi utolsó, esetleg utolsó elõtti napja.
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy már csak barnázás van az még bele kell számítani?valahol olvastam hogy az már nem mensi csak barnázás és azt nem kell

5-6 hetesen mennyire "normális" a rózsaszínes barnázgatás? Doki szerint csak akkor menjek, ha vérzek. Azért aggaszt a dolog. Volt vkinek ilyen?

Legjobb válasz: nekem 5.hetesen volt három napig nagyon minimális barnázgatásom, Utrogestant kaptam rá

nekem 5.hetesen volt három napig nagyon minimális barnázgatásom, Utrogestant kaptam rá
Nem mindegy hogy rózsaszín vagy barna. Nekema dokim azt mondta miután megnézte hogy a barnázás az érzékeny méhszájtól van és nem bentröl jön hogy ha piros vagy rózsaszín akkor menejek. szerintem nézesd meg magadat mert nem mindegy mitöl vérzel. ha a placenta vagy a méhben van bevérzés az rossz.
Nekem is volt 6 hetesen barnázás, 2 nap múlva el is ment a baba.:( Szerintem menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: utrogestant én is kaptam még az elején, 2X1-et kell szednem. Voltam vele dokinál, megnézte, de azt mondta, hogy most nem lát semmit, ha hétvégén vérzek, irány a kórház. Szerdán kell megint orvoshoz mennem.
Ultrot 3x2 szokás, szerintem beszélj dokival. Pláne ha van barna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!