Találatok a következő kifejezésre: Ha véreztem első szexkor, akkor (3 db)

Ha véreztem az első szexkor, akkor biztos, hogy átszakadt a szűzhártyám?

Legjobb válasz: Valószínûleg. Azonban ettõl függetlenül vérezhetsz a következõ alkalomkor is, de nem feltétlen, van aki az elsõkor sem vérzik, tehát nem feltétlenül a vér jelzi, hogy átszakadt, de ha belédhatol a párod, akkor tuti átszakadt valamennyire.

Valószínûleg. Azonban ettõl függetlenül vérezhetsz a következõ alkalomkor is, de nem feltétlen, van aki az elsõkor sem vérzik, tehát nem feltétlenül a vér jelzi, hogy átszakadt, de ha belédhatol a párod, akkor tuti átszakadt valamennyire.
szerintem tutti
Hát ha beléd hatolt és rendesen csináltátok, és érezted h már rendesen azé benned van, meg h fájt akko igen! De a barátodtól nem kérdzted meg h átszakítodtad?! me akivel én elõször voltam együtt, az mondta is nekem h már nem vok szûz, bár nem éreztem semmi fájdalmat ez ritka ahogy az is h vki nem vérzik ha már nem szûz! Lehet h csak felsértet!
Nincs olyan, hogy "átszakadt". Csak beszakadni tud, különbözõ mértékben. Ha rugalmas, elõfordulhat, hogy egyáltalán nem vérzel - és olyan is lehet, hogy a 2. alkalommal (is) vérzik. Olyankor már a fiú is felszabadultabb, és mélyebbre nyomja :-)

Ha megujjaztak és picit fájt is, és utána véreztem, vagyis elszakadt a szűzhártyám, akkor tényleg nem fog már fájni annyira az első szex?

Legjobb válasz: Szuzhartya sporttol es tampontol is elszakadhat. Es akkot mar nem szuz? Hagyjuk mar. Rosszul tudod, olvass utana HITELES honapokol (szexualpszichologia) ne pedi hulye forumokon ahol hozzad hasonlo butak es tajekozatlan tinik osztjak az eszt.

A szüzesség nem feltétlenül fizikai állapot, manapság egyre inkább nem, inkább lelki, ami azt jelenti, hogy még nem volt szexuális kapcsolata valakinek... az hogy kinek mije van meg...
Szuzhartya sporttol es tampontol is elszakadhat. Es akkot mar nem szuz? Hagyjuk mar. Rosszul tudod, olvass utana HITELES honapokol (szexualpszichologia) ne pedi hulye forumokon ahol hozzad hasonlo butak es tajekozatlan tinik osztjak az eszt.
Nem feltetlen fog kevesbe fajni. Egy ujj sokkal vekonyabb egy faroknal. Elsonek: attol, hogy atszakadt a szuzhartyaja meg baromira szuz marad. Akkor nem leez szuz, ha jar benne egy farok.
Nugyi, nem vagy terhes... ja várj, nem ez volt a kérdés?
Egy ujj vette el a szüzességedet? :D Gááááz.
#3-al egyetértek..elsõ meg egy barom:D
Ez a mainstream médiából jött, kicsi csillag. Az olajsejkek is visszavarratják a nõjük szûzhártyáját.
Azt régóta nem így mérik a lányoknál. Akkor szûz, ha megvan épen a szûzhártyája. Emlékszünk, hogy vannak szûzhártya visszavarró mûtétek? Pwned.
A kérdező hozzászólása: Miért gáz?-.- Szerintem inkább jó, hogy már nem kell utána szenvednem, ha ez tényleg igaz.. Nem a kérdésre válaszoltál.
olyan is van, h vkinek alapból nincs szûzhártyája. szerintem...
Szerintem gáz lesz ha szex közben szarsz be. xD
Nekem az elsõ nem fájt és az ujjazás se.
még olyat h alapból nincs vkinek szûzhártyája ezt honnan veszed xD :)
még olyat h vkinek alapból nincs szûzhártyája persze hahaha
Nem nagy rá az esély.
az hogy fáj e függ a testi adottságaidtól, az elõjáték hosszától és a minõségétõl....ha egy szûzzel akarod elveszteni akkor biztos hogy fájni fog
mint az állat
az nagyon de nagyon fájdalmas lesz...volt már aki abba halt bele hogy annyira ordított a fájdalomtól hogy megfulladt és neki is ezért fájt
én is véreztem ujjazásnál, napok kérdése és szexelünk de én nem félek!! neked se kéne (:
Úgy fogsz visítani mint a kis malac! Ne próbáld ki! Ne nagyon szexelj!
bocs 15:22 es :)
ahogy az utolsó írja , lehet érezni elég jól, de nekem már a 2.-nál alig fájt. Egyénfüggõ :) Az a lényeg hogy jó nedves legyél
szerintem attól hogy ujjazásnál véreztél még baromira nem jelenti azt hogy megsérült a szûzhártyád. a hüvelyedet is megsérthetted a körmöddel, elõfordul az ilyen semmi para. a fájdalomról meg annyit hogy minden csaj máshogy van vele, van akinek nagyon fáj, van akinek kicsit, van aki meg nem is érez fájdalmat..
Én is véreztem az elsõ ujjazásnál, de bizony fájt mikor teljesen átszakadt a szûzhártyám. Az is kicsit kellemetlen mikor elõször megy befelé a fütyi, érezni lehet ahogy tágítja az alagutat.
Vigyél sok fagyit a punci koboldnak és minden oké lesz :) 0/F
Nem vagyok lány, de tudtommal az elsõ alkalom mindenkinek fáj.
A kérdező hozzászólása: Sok sikert hozzá! :) Egyébként nem azért kérdezem mert félek, eddig nem hallottam olyanról, hogy belehalt volna valaki, csak szeretném tudni mire számíthatok.
Gondolkoz egy kicsit kislány. 10 éves kisfúkkal fogsz lefeküdni? Mit gondolsz mekkora vastag lehet egy pénisz? Nem gondolod, hogy kicsit vastagabb lesz mint az ujjad?:D Vagy neked nem fáj, ha vastagabbat tesznek be?
sas15 az 1 állat! ilyen nem létezik.Nem fog fájni, ne gonolj rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!