Találatok a következő kifejezésre: Ha véletlenül az ember, és (5 db)

Ha véletlenül terhes az ember, és fogamzásgátlót szed a szünetben ugyanúgy meg lesz a vérzés?

Mert beszedtem az els? levéllel,és a második levél els? szeme után belém élvezett a pasim.Egyáltalán lehetséges-e terhesség?

Legjobb válasz: Ilyenkor már véd a gyógyszer, ha rendesen szeded, nem lehetsz terhes, nyugi. A menses elméletileg nem jön meg, de elõfordul, hogy igen. A mensi elsõ napja után 4-5 nappal lehet tesztet csinálni, de nem lesz rá szükséged. Nyugodtan szeretkezzetek és szedd odafigyeléssel a gyógysezrt.

Ilyenkor már véd a gyógyszer, ha rendesen szeded, nem lehetsz terhes, nyugi. A menses elméletileg nem jön meg, de elõfordul, hogy igen. A mensi elsõ napja után 4-5 nappal lehet tesztet csinálni, de nem lesz rá szükséged. Nyugodtan szeretkezzetek és szedd odafigyeléssel a gyógysezrt.
Egy havi adag után már nem lehetsz terhes!

Szerintetek az normális, hogy azoknak az embereknek, akik napi szinten beugranak hozzánk, és sokszor egész napokat-estéket nálunk töltenek, meg sem fordul a fejükben, hogy behívjanak, ha véletlenül elmegyünk a házuk előtt?

Szeretjük a társaságot, mindig tele van a házunk barátokkal, akik váratlanul betoppannak, és egyre zavaróbbnak érzem, hogy soknak az évek alatt egyszer nem láttuk az otthonát, semmi ingert nem éreznek, hogy elhívjanak, behívjanak. Kihasználásról szó sincs, szeretnek minket, sosem érkeznek üres kézzel, csak érthetetlen számomra, amikor a saját házuk el?tt képesek velünk akár egy órát is beszélgetni anélkül, hogy behívnának.

Legjobb válasz: Valószínûleg megvan az okuk rá. Általában akkor van ilyen, ha pl. az illetõnek nem olyan szép a lakása és szégyelli, vagy pl. ott lakik a nagymama, aki nem szenvedheti az idegeneket. Millió oka lehet ezeknek.

Valószínûleg megvan az okuk rá. Általában akkor van ilyen, ha pl. az illetõnek nem olyan szép a lakása és szégyelli, vagy pl. ott lakik a nagymama, aki nem szenvedheti az idegeneket. Millió oka lehet ezeknek.
Most hogy kérdezed: én ugyanezt Bács-Kiskun megye déli részén tapasztaltam. Pestiként jártam oda - volt ott egy kis házam. Nagyon jó ismerõsökre, barátokra találtam, akik szívesen jöttek hozzám, de csak nagyon hosszú ismeretség után hívtak be az otthonukba. Valószínûleg arra gondolhattak: "mit szól ahhoz egy pesti, hogy nyári konyhában fõzök, a konyhakertbõl szedem a zöldséget..?" Aztán megismertek, és megtudták, mit szólok: tisztelem, becsülöm és elismerem õket..a szorgalmukat, a szép házukat, az egész szemléletüket és életmódjukat. Attól kezdve már kölcsönösen látogattuk egymást, baráti bizalommal.
Kisebbségi kormányzással a Jobbik semmit nem tudna csinálni.Majdnem olyan, mintha ellenzékben lenne.
Mindegy, ki nyeri a választást, Jobbikosnak kéne lennie a belügyminiszternek, hátha rendet rakna, ha nem is két hét alatt, mint négy éve Pintér.
Helyre állna a rend.
Kamumailnél a pont. Választás elõtt kell eldönteni ki kivel van. Amúgy ha a Fidesz valami csoda folytán kikapna a Jobbiktól, és a Jobbik adná a miniszterelnököt, akkor is többször szavazná meg a Fidesz a Jobbik javaslatait, mint az Mszp. Ha a Fidesznek nem lenne meg az egyszerû többsége, akkor is a Jobbikkal lennének partneri kapcsolatban, és az Mszp-vel gyilkolnák egymást tovább. H már fanatikusan Jobbikos vagy, legalább legyél tisztában vele ki hova, miért, és hogyan húz. Nem beszélve a választási törvény ismeretérõl. Ha ez mind meg van, utána jtszhatod az eszed, hogy ki a vak, meg a média által butított, és hasonlók, amiket szoktatok mondani.
koalíciót nem csak a szavazás elõtt alapíthatnak? azért, hogy ne legyen átverve az ember.
Ez már sci-fi.
Bár így lenne. Ilyen esetben legalább bebizonyosodna, hogy a Fidezst meg az Mszp-t csak a pénz és a hatalom érdekli, az ország meg levan fosva.
ellenzéki pártok koalícióban? kérdezõ, mennyire vagy Te ezzel most tisztában? egyébként a ruszki iga magyarellenes megszavazása után szerintem egyértelmû, hogy a jobbik hova húz
milyen emberek vak hitébe? az olyanokéba, mint Te?
Mi lenne ha én véletlenül elkezdenék gyémántot sz_rni napi rendszerességgel? Választásokat nem véletlenül nyernek pártok, a Jobbik meg végképp nem fog. Megkapják a listás szavazatok 15%-át, amiért a mandátumok 7%-a, kb. 14db fog járni.
Meg is fogja nyerni és nem pár százalékkal... éppen ideje lesz, még a nemzethalál elõtt.
Ne szexelj. Komolyan mondom. Ne.
-.- mindnél terhes leszel, lehet mar most is az vagy Szerintem fiad lesz.
már egy csóktól is lehetsz terhes!!! ha megfogja a kezed, 50% esély van rá!!! vigyázz az ilyenekkel!!!
menj nyelvtantanárhoz, kérlek.... -.- jah és terhes vagy
KÉRDEZD MEG ANYÁDAT
Sõt még ráolvasással is.
Megvan a mai "teherbe eshetek csak úgy spontán?" kérdés.Köszönjük.
+1 terhességi kérdés, köszönjük:D
Micsoda poén!!!:) Komolyra fordítva a szót. Terhes akkor lehetsz, ha a férfi a péniszét a hüvelyedbe helyezi! NE higgy neki, ha azt mondja, hogy idõben kiszáll, és hasonló, mert AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS VAN SPERMA!!!!!! És attól is teherbe lehet esni ám. Csak is így lehetséges a megtermékenyítés. Ill ha beléd élvez. És minden rossz indulattól mentesen írom, hogy te még NE élj nemi életet.
nelégy hülye. nem lehetsz terhes de ha ilyen hülye vagy max 11-12 éves lehetsz sztm akkor még nem ezzel kéne foglalkozni..
Én tegnap csetszexeltem, és megdugtak. Azóta érzem, hogy jön föl bennem valami egyre csak föntebb és föntebb, állítólag holnap fogok szülni :D Ha meg nem akkor csak a hányinger volt ami fölfele jött a hülye kérdésed láttán :)
Mindegyik esetben a terhesség esélye 120%-os! Nagyon ravasz tud lenni az a kis spermium váladékum! Ezenkívül ha sötétben csinálod egy pitbullok által õrzött területen pontban éjfélkor teliholdkor a hármasikrek esélye a duplájára nõ! Lenyelni sem szabad ugyanis akkor a torkodban fog megfoganni a purdé.
szerintem is terhes vagy, nõvérem pont ugyan így járt.
Nem kizárt.
A kérdező hozzászólása: Akkor válaszolna valaki ertelmesen??
A kérdező hozzászólása: Akkor most igen????
Tudományosan is be lett bizonyítva, miszerint ha egy férfi és egy nõ kívánja egymást, a nõnél a terhesség létrejöttére 99, 99% esély van, már akkor is ha egy szobában tartózkodnak és esetlegesen a nõ belélegzi a férfi által kilélegzett levegõt. Szóval nem. NEM VAGY TERHES!!!
Véletlen, mert különben egy tökéletes világ jönne létre :P
Legyen a véletlen :) Nem lehet minden tökéletes, mindenki így egyéniség, a hibáival együtt. :)
A kérdező hozzászólása: Én nem bírnám ki, hogy ne kísérletezgessek különbözõ személyiségek egymásra való reakcióival:D De amint megunnám, jönne a véletlen generálás.
Egyet megterveznék és utána a tervdokumentációt örökre megsemmisíteném. Az anyósomat.
A kérdező hozzászólása: Ó, te kis öntelt akármi:D Most új kérdést juttattál az eszembe, csak kell egy nick. Pill:D
Pár emberét megtervezném, és párét meg a véletlenre hagynám
A kérdező hozzászólása: És kiét változtatnád, kiét nem?
Aki fontos nekem, annak biztos nem nyúlnék a személyiségéhez... hisz ha elért oda, hogy fontos legyen nekem, akkor úgy szeretem, ahogy van. Mindig lehetne tökéletesebb minden, de az unalmas lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!