Találatok a következő kifejezésre: Ha véletlenül az ember, (16 db)

Ha az emberek elfogadják azt, hogy az élet a Földön teljesen véletlenül vagy egy "isten" által lett teremtve, miért nem mérlegelik annak a lehetősésgét is, hogy egy földönkívüli civilizáció hozta létre azt?

Mindegyiknek ugyanakkora az esélye. Tehát mi az oka ennek a szelektálásnak? Képzel?er? hiánya, félelem, média agymosása vagy érdektelenség?

Legjobb válasz: És a földönkívüliek hogy jöttek létre? a. véletlenül b. egy isten hozta létre c. másik földönkiívüliek által

És a földönkívüliek hogy jöttek létre? a. véletlenül b. egy isten hozta létre c. másik földönkiívüliek által
OK. tehát a kérdés az, hogy az EMBER kialakulását magyarázó két elmélet (evolució vs teremtés) mellett, mért nem szerepel azonos súllyal a földönkívüliek beavatkozása? Mert semmivel sem magyaráz meg többet mint a másik kettõ, a valószínûsége pedig csak a tudományos magyarázattal vethetõ össze, amivel szemben azonban elenyészõ az esélye, és ennek megfelelõ, bár nem nulla az elmélet támogatottsága.
Én még mindig az evolúcióban hiszek, noha még nem tart ott a tudomány, hogy mindenre választ tudjanak adni.Kérdésedre válaszolva, lehet azt is mérlegelni, hogy egy földönkívüli civilizáció hozta létre az emberiséget, de persze azt se kell figyelmen kívül hagyni, hogy õket is létre kellett hozni valahogy.
4-es ha valoban szetneztelvolna a kerdest illetoen a valaszod nemlettvolna banalis es hasracsapott valasz. tanacsolom kicsit minimalisan nezzel utanna es rajossz hogy a Foldunkon rengeteg azon bizonyitek mely alatamassza hogy nem mi vagyunk a legfejlettebb nep a Foldon es jartak mas civilizaciok is a Foldon.
"És az Isten hogy jött létre? a-egy másik Isten teremtette b-evolúció?" c: mindig is létezett.
8-as amikor mered vallalni neveddel az irasaidat akkor valaszt is kapsz arra amit allitok.
Az elsõtõl kérdezem: És az Isten hogy jött létre? a-egy másik Isten teremtette b-evolúció?
Pontosan így van, ahogy az utolsó válaszadó írta. Én sem tudom elképzelni az idõ, anyag, energia és tér, nélküli létet, sõt az öröklétet, mindenhatóságot sem. Nem mondom, hogy ne filózzunk rajta, vagy, hogy tök felesleges elméleteket gyártani, de ezeknek a dolgoknak egyenlõre több köze van a fantázia világához, mint a valós élethez ezért így is kezelem. Majd, ha tények is rendelkezésre állnak, természetesen átértékelem a nézetemet. Addig viszont miért is kellene tényként kezelnem?
Nagyon sokan képtelenek elvonatkoztatni a jelenlegi élettõl, nem tudnak idõ nélküliséget elképzelni sem, ezért ragaszkodnak mereven az evolúcióhoz.
Van a SETI program de egyenlõre kidobott pénz, mert sehol nem talált semmit.
Olvasni kéne és mûvelõdni. Ha ez valakit komolyan érdekel, könyvtárnyi irodalma van a témának, el kell õket olvasni, nem fogsz itt egyértelmû válaszokat kapni. Csak Daniken hülyeségeinek a cáfolatára könyvek tucatja született, mégis egy csomóan szajkózzák az ostobaságait. A kérdésed alapján te UFÓ hívõ lehetsz, de a kérdésedre válaszolva: igen, mérlegelik a lehetõségét az idegen civilizációk emberiségre gyakorolt hatásait, de még nem találtak cáfolhatatlan bizonytékot rá hogy valóban történt volna ilyesmi.
Világos, hogy Marslakó volt Jézus. Más nem is hisz benne, csak a földönkívüliek.
Figyelj Titak! Akármit elfogadhatsz, de az nem lesz valóság. A gondolat nem idegen az embertõl, hiszen számos scifi író keresett ezzel pénzt, de miért nem elég neked a tudomány verziója, amit minden értelmes ember elfogad? Egyébként írjál róla könyvet, keress "bizonyítékokat" és ha szórakoztatóan megírod, híres és gazdag lehetsz. De akár gyerekmeséket is kitalálhatsz...
És ha elfogadnánk egy olyan hipotézist, miszerint a földre véletlenül jött az "élet", amibõl aztán sok-sok év alatt kifejlõdött egy valódi életforma. Majd jött egy "földönkívüli"-akit nevezhetünk Istennek is- és a meglévõ alapanyagból "megteremtette" az embert?
Nem unod még ezeket a kérdéseket? Milyen reális oka lett volna egy földönkívüli civilizációnak a Föld és az ember létrehozására? Miért volna mérlegelendõ? Csak az eredeti problémát helyezné át és behoz egy fölösleges hipotézist a rendszerbe, ami ráadásul teljesen légbõl kapott.
Én nem vetem el mint lehetõséget, (bár közelebb ez sem vinne a világ megértéshez). Meglehet, hogy egy idegen civilizáció teremtette a földön az életet, sõt azt sem kizárt, hogy esetleg a tudtukon kívül. A jelenlegi, legtöbbek által elfogadottabb tudományos álláspont szerint, mi magunk is földönkívüliek vagyunk, hiszen azt mondják, hogy az élet építõ kövei a meteoritokkal érkeztek a földre. Én legalábbis úgy látom, hogy több kutató hisz ebben, mint a helyi spontán kialakulásban. Mi magunk is képesek lennénk már, bacikat, vírusokat, sõt emberi DNS-t küldeni a világûrbe, igaz, hogy még nem túl messzire, de ami késik nem múlik. Úgy gondolom, hogy az élethez szükséges anyagok, mindig is jelen voltak a világegyetemben és minden hová el is jutottak. Ha kedvezõ körülmények adódnak valahol, valamilyen életforma kialakulásához, ott létre is jöhetett, sõt hiszem, hogy létre is jött. Azt viszont valóban kevesebben hiszik, hogy idejöttek és tudatosan hozták létre az életet, valamint, hogy bennük látta az ember a teremtõ Istent, Isteneket. Minden esetre szép kultuszt lehet e köré is teremteni, hisze még a Bibliával is összemosható.
6-os: csak egyet mondj.
Általánosítasz, hiszen korántsem fogadja el mind, és még kevésbé van kizárva, hogy bárhol máshol kialakultak volna az élethez szükséges feltételek, hiszen csak egy apró töredékét ismerjük a világegyetemnek, arról is csak felületesen, megdönthetõ elméletekre és képletekre alapozott számításokra épített feltételezésekkel próbálunk értelmezhetõ képet alkotni.
A kérdező hozzászólása: Most nem az a kérdés, hogyan jöttek létre a földönkívüliek. Bár tény, lehet egy kicsit rosszul fogalmaztam. Maradjunk akkor csak az ember kialakulásánál.
Prometheus. The film. Van ott fantázia, csak emberi ésszel felfogni egy ekkora mértékû tudományos ugrást kb. 6000 bizonyítékkal szemben elég durva lenne.

Ha valaki teljesen emberkerülő, de ha véletlenül emberekkel találkozik, akkor jó társaság, utánna viszont nem akarja felhívni őket, akkor annak mi az oka?

Mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Nem tudom, de én is ilyen vagyok. Tök jó lenne, ha érteném a saját viselkedésem, de sajnos nem.

Nem tudom, de én is ilyen vagyok. Tök jó lenne, ha érteném a saját viselkedésem, de sajnos nem.

Nem tudja esetleg valaki, hogy a HIV-vírusok túlélik-e ha az ondó megszárad? Vagyis lehet-e úgy betegséget kapni, ha véletlenül régebbi ondóval kontaktol az ember?

Legjobb válasz: Kontaktol xD Amúgy mond már el nekem, hogyan tudsz régi száraz g*civel kontaktolni. xD Amúgy a baktérium az ami elpusztul ha kiszáradt a cumó. A vírus szerintem megmarad.

Kontaktol xD Amúgy mond már el nekem, hogyan tudsz régi száraz g*civel kontaktolni. xD Amúgy a baktérium az ami elpusztul ha kiszáradt a cumó. A vírus szerintem megmarad.
Ha megszáradt akkor nem. És csak akkor kellene félned ha sérült bõrfelülettel értél volna hozzá.
"anyáról magzatra vagy újszülöttre" - Ez azért így ebben a formában nem teljesen igaz. Nézz csak utána, hogy a placentának mi is a szerepe. A terhesség alatt a magzati vér és az anyai vér közvetlen nem keveredik. Ezért aztán egy HIVes anyának lehet egészséges gyermeke. A probléma a szülésnél lehet. De nem minden esetben.
A HIV rendkívül érzékeny a fizikai és kémiai behatásokra. Épp ezért csak a következõ módokon terjed: -nemi váladékkal -fertõzött vér vagy szövet átkerülésével -anyáról magzatra vagy újszülöttre A fertõzés úgy következhet be, ha a vírus egy fertõzött ember testnedvébõl egy másik ember véráramába kerül. A HIV nem terjed a mindennapi érintkezés során: közös törülközõ, evõeszközök, WC használata, simogatás, tüsszentés útján. Nem terjed rovarokkal és csókolózás útján sem.
A HIV vírus nagyon nagyon érzékeny tipus. Nem is kell kiszáradnia a cumónak. Néhány perc a szabadban és annyi nekik.
Mosatlan fehérnemûn.
http://velvet.hu/szex/2010/08/10/hiv_tevhitek/ Bár azt én sem értem, hogy találkoznál régi ondóval..
Bocs de ez a sz*r sehogy nem engedte... aztán meg kirakta egy csomószor... sry
Kontaktol xD Amúgy mond már el nekem, hogyan tudsz régi száraz g__ivel kontaktolni. xD Amúgy a baktérium az ami elpusztul ha kiszáradt a cumó. A vírus szerintem megmarad.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, amúgy az történt, hogy idegen helyen egy fürdõszobában leültem egy ott lévõ mûanyag székre, és kb 1 perc ülés után észrevettem, hogy az egész környék tele van megszáradt ondóval. A csempén meg mindenhol. Szóval gondoltam megkérdezem, mert azért ez rémisztõ. Ki tudja ezek után, hogy mi volt a széken :S

Természetes az ha az ember annyira szereti a gyerekeit, hogy még véletlenül sem akarja megsérteni őket?

Ugye van olyan amikor rájuk kell szólni,és rájuk is szólók finoman ,de utána akkor is lelkiismeret fordulásom van.

Legjobb válasz: a megsértés és fegyelmezés között van különbség! ha annyira nem teszik, h rájuk szólsz, akkor ne tilts, hanem mondd, h inkább mit csináljon. pl: ne rohangálj helyett lassabban közlekedj, nehogy megüsd magad,másokat. sokszor jobban beválik, mint a tiltás!

a megsértés és fegyelmezés között van különbség! ha annyira nem teszik, h rájuk szólsz, akkor ne tilts, hanem mondd, h inkább mit csináljon. pl: ne rohangálj helyett lassabban közlekedj, nehogy megüsd magad, másokat. sokszor jobban beválik, mint a tiltás!
Igen. Természetes. De egy idõ után elszabadulhat tõle a pokol. Meg kell tanulnod fegyelmezni is õket, mert ha nem most 1-2 éven belül véged lesz. Te nem akarod megsérteni õket, de egy óvodás már olyan cifrán el tud küldeni a frászba, hogy meglepõdnél, ha tudnád! Sajnálom azokat a szülõket, akik ide eljutnak. Ezért javaslom már most, hogy legyen ereje a szavaidnak és tanulj meg tiltani is, mert komoly gondokkal nézel szembe, ha nem teszed meg idõben.
Megsérteni és fegyelmezni, nevelni nem ugyanaz, pl a megsértés, hogy kislányom fogyni kéne mert vágósúlyba vagy pl, de az, hogy ne tépkedd a függönyt vagy 14 évesen nem aludhatsz fiúnál nem sértés hanem nevelés.Vigyázz a fejedre nõnek ha nem fegyelmezed, neveled õket, ne legyen lelki ismeretfurdalásod, inkább akkor legyen ha 13-14 évesen a város ribije lett, mert nem nevelted meg.
Jogos a 2 pont!
Pontosan!!Ott a pont a válaszadóknál.Ezért ne legyél lelkis, van különbség a sértés és a nevelés között.Ne ess abba a hibába mint a legtöbb, h még arra sem meri megkérni a gyerekét h rakja el az ágyát vagy hogy kenjemeg egyedül a vajaskenyeret és ne kelljen neki bevinnie a s'gge alá! Komolyan mondom mint a kiscsászárok. És igen akkor legyen lelkiismeret-furdalásod, ha a város vagy Siófok legnagyobb r'banca lesz, mert nem merted nevelni. Ilyen anyákat, te jo ég!!A modern k'rva Istenbe!!!
Ne szexelj. Komolyan mondom. Ne.
-.- mindnél terhes leszel, lehet mar most is az vagy Szerintem fiad lesz.
már egy csóktól is lehetsz terhes!!! ha megfogja a kezed, 50% esély van rá!!! vigyázz az ilyenekkel!!!
menj nyelvtantanárhoz, kérlek.... -.- jah és terhes vagy
KÉRDEZD MEG ANYÁDAT
Sõt még ráolvasással is.
Megvan a mai "teherbe eshetek csak úgy spontán?" kérdés.Köszönjük.
+1 terhességi kérdés, köszönjük:D
Micsoda poén!!!:) Komolyra fordítva a szót. Terhes akkor lehetsz, ha a férfi a péniszét a hüvelyedbe helyezi! NE higgy neki, ha azt mondja, hogy idõben kiszáll, és hasonló, mert AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS VAN SPERMA!!!!!! És attól is teherbe lehet esni ám. Csak is így lehetséges a megtermékenyítés. Ill ha beléd élvez. És minden rossz indulattól mentesen írom, hogy te még NE élj nemi életet.
nelégy hülye. nem lehetsz terhes de ha ilyen hülye vagy max 11-12 éves lehetsz sztm akkor még nem ezzel kéne foglalkozni..
Én tegnap csetszexeltem, és megdugtak. Azóta érzem, hogy jön föl bennem valami egyre csak föntebb és föntebb, állítólag holnap fogok szülni :D Ha meg nem akkor csak a hányinger volt ami fölfele jött a hülye kérdésed láttán :)
Mindegyik esetben a terhesség esélye 120%-os! Nagyon ravasz tud lenni az a kis spermium váladékum! Ezenkívül ha sötétben csinálod egy pitbullok által õrzött területen pontban éjfélkor teliholdkor a hármasikrek esélye a duplájára nõ! Lenyelni sem szabad ugyanis akkor a torkodban fog megfoganni a purdé.
szerintem is terhes vagy, nõvérem pont ugyan így járt.
Nem kizárt.
A kérdező hozzászólása: Akkor válaszolna valaki ertelmesen??
A kérdező hozzászólása: Akkor most igen????
Tudományosan is be lett bizonyítva, miszerint ha egy férfi és egy nõ kívánja egymást, a nõnél a terhesség létrejöttére 99, 99% esély van, már akkor is ha egy szobában tartózkodnak és esetlegesen a nõ belélegzi a férfi által kilélegzett levegõt. Szóval nem. NEM VAGY TERHES!!!

Szerintetek az normális, hogy azoknak az embereknek, akik napi szinten beugranak hozzánk, és sokszor egész napokat-estéket nálunk töltenek, meg sem fordul a fejükben, hogy behívjanak, ha véletlenül elmegyünk a házuk előtt?

Szeretjük a társaságot, mindig tele van a házunk barátokkal, akik váratlanul betoppannak, és egyre zavaróbbnak érzem, hogy soknak az évek alatt egyszer nem láttuk az otthonát, semmi ingert nem éreznek, hogy elhívjanak, behívjanak. Kihasználásról szó sincs, szeretnek minket, sosem érkeznek üres kézzel, csak érthetetlen számomra, amikor a saját házuk el?tt képesek velünk akár egy órát is beszélgetni anélkül, hogy behívnának.

Legjobb válasz: Valószínûleg megvan az okuk rá. Általában akkor van ilyen, ha pl. az illetõnek nem olyan szép a lakása és szégyelli, vagy pl. ott lakik a nagymama, aki nem szenvedheti az idegeneket. Millió oka lehet ezeknek.

Valószínûleg megvan az okuk rá. Általában akkor van ilyen, ha pl. az illetõnek nem olyan szép a lakása és szégyelli, vagy pl. ott lakik a nagymama, aki nem szenvedheti az idegeneket. Millió oka lehet ezeknek.
Most hogy kérdezed: én ugyanezt Bács-Kiskun megye déli részén tapasztaltam. Pestiként jártam oda - volt ott egy kis házam. Nagyon jó ismerõsökre, barátokra találtam, akik szívesen jöttek hozzám, de csak nagyon hosszú ismeretség után hívtak be az otthonukba. Valószínûleg arra gondolhattak: "mit szól ahhoz egy pesti, hogy nyári konyhában fõzök, a konyhakertbõl szedem a zöldséget..?" Aztán megismertek, és megtudták, mit szólok: tisztelem, becsülöm és elismerem õket..a szorgalmukat, a szép házukat, az egész szemléletüket és életmódjukat. Attól kezdve már kölcsönösen látogattuk egymást, baráti bizalommal.

Mit kel tenni, ha véletlenül leszakít egy anyajegyet az ember?

Legjobb válasz: Legbiztonságosabb, ha elmész egy bõrgyógyászhoz. Valószínûleg simán gyógyul beavatkozás és következmény nélkül, de sajnos manapság sokat hallhatunk elrákosodásukról, elõzd meg a bajt.

Legbiztonságosabb, ha elmész egy bõrgyógyászhoz. Valószínûleg simán gyógyul beavatkozás és következmény nélkül, de sajnos manapság sokat hallhatunk elrákosodásukról, elõzd meg a bajt.
A kérdező hozzászólása: De a bõrgyógyásznál csak hónapok múlva van szabad idõpont. Ha bármi baj van vele, az akkor is kezelhetõ még. Egyáltalán miért lehet emiatt rák, és milyen fajta?

Mit lehet tenni akkor, ha az ember véletlenül meghúzza valaki kocsiját, akiről tudja/megtudja, hogy gengszter?

Szerencsére nem történt még velem ilyesmi és remélem, nem is történik meg soha, de egyszer-kétszer már eszembe jutott. Igazság szerint már a gondolattól is a hideg futkos a hátamon, mert ki tudja, hogy reagálna egy ilyen illet? egy hasonló esetre. Mennyi az esélye annak, hogy sikerülhet normális módon rendezni egy ilyen helyzetet és nem küldi rám a pribékjeit, hogy összeverjenek?

Legjobb válasz: Téged pontosan h ezért fognak agyonverni amiért ien paranoiás vagy. Mégis ki a f*szom állna meg bárki kocsija mellett ha meghúzta a festést? Bárki is akarna fizetni több 10ezret? Kétlem. Csak az ien felelõsségteljes fazonok az fix. 18/F

Téged pontosan h ezért fognak agyonverni amiért ien paranoiás vagy. Mégis ki a f*szom állna meg bárki kocsija mellett ha meghúzta a festést? Bárki is akarna fizetni több 10ezret? Kétlem. Csak az ien felelõsségteljes fazonok az fix. 18/F
Miért verne össze? Nem direkt csináltad. Akitõl ilyenkor hasonlót várhatsz az csak valmi kisebbségi tudatlan, buta ember lehet és nem gengszter. De ne gondolkodj ezen, ez hülyeség!
"Téged pontosan h ezért fognak agyonverni amiért ien paranoiás vagy. Mégis ki a f*szom állna meg bárki kocsija mellett ha meghúzta a festést? Bárki is akarna fizetni több 10ezret? Kétlem. Csak az ien felelõsségteljes fazonok az fix. " Miért fizetne? KGFB van Magyarországon már elég régóta...
Attól hogy gengszter nem fog megverni ha nem direkt volt. De ha ellenséged és véletlenül meghúzod a kocsiját akkor azt nem magyarázod ki.
Az is lehet, hogy még örül is neki! Ha jó a biztosítása, akkor többet is kaszálhat vele, mint a tényleges kára! Bár ez inkább a nagyobb törésekre érvényes.
Utolsónak: Csak ha kárt okozól akkor a KGFB besorolásod lejjebb csúszik így a biztosításod drágább lesz.
Egy pár ezer forinttal. Ennyit nem ér meg a becsület? De ez is csak kocsiknál van. Kismotornál pl. nincs bonus-malus rendszer.

Ha véletlenül terhes az ember, és fogamzásgátlót szed a szünetben ugyanúgy meg lesz a vérzés?

Mert beszedtem az els? levéllel,és a második levél els? szeme után belém élvezett a pasim.Egyáltalán lehetséges-e terhesség?

Legjobb válasz: Ilyenkor már véd a gyógyszer, ha rendesen szeded, nem lehetsz terhes, nyugi. A menses elméletileg nem jön meg, de elõfordul, hogy igen. A mensi elsõ napja után 4-5 nappal lehet tesztet csinálni, de nem lesz rá szükséged. Nyugodtan szeretkezzetek és szedd odafigyeléssel a gyógysezrt.

Ilyenkor már véd a gyógyszer, ha rendesen szeded, nem lehetsz terhes, nyugi. A menses elméletileg nem jön meg, de elõfordul, hogy igen. A mensi elsõ napja után 4-5 nappal lehet tesztet csinálni, de nem lesz rá szükséged. Nyugodtan szeretkezzetek és szedd odafigyeléssel a gyógysezrt.
Egy havi adag után már nem lehetsz terhes!
Kisebbségi kormányzással a Jobbik semmit nem tudna csinálni.Majdnem olyan, mintha ellenzékben lenne.
Mindegy, ki nyeri a választást, Jobbikosnak kéne lennie a belügyminiszternek, hátha rendet rakna, ha nem is két hét alatt, mint négy éve Pintér.
Helyre állna a rend.
Kamumailnél a pont. Választás elõtt kell eldönteni ki kivel van. Amúgy ha a Fidesz valami csoda folytán kikapna a Jobbiktól, és a Jobbik adná a miniszterelnököt, akkor is többször szavazná meg a Fidesz a Jobbik javaslatait, mint az Mszp. Ha a Fidesznek nem lenne meg az egyszerû többsége, akkor is a Jobbikkal lennének partneri kapcsolatban, és az Mszp-vel gyilkolnák egymást tovább. H már fanatikusan Jobbikos vagy, legalább legyél tisztában vele ki hova, miért, és hogyan húz. Nem beszélve a választási törvény ismeretérõl. Ha ez mind meg van, utána jtszhatod az eszed, hogy ki a vak, meg a média által butított, és hasonlók, amiket szoktatok mondani.
koalíciót nem csak a szavazás elõtt alapíthatnak? azért, hogy ne legyen átverve az ember.
Ez már sci-fi.
Bár így lenne. Ilyen esetben legalább bebizonyosodna, hogy a Fidezst meg az Mszp-t csak a pénz és a hatalom érdekli, az ország meg levan fosva.
ellenzéki pártok koalícióban? kérdezõ, mennyire vagy Te ezzel most tisztában? egyébként a ruszki iga magyarellenes megszavazása után szerintem egyértelmû, hogy a jobbik hova húz
milyen emberek vak hitébe? az olyanokéba, mint Te?
Mi lenne ha én véletlenül elkezdenék gyémántot sz_rni napi rendszerességgel? Választásokat nem véletlenül nyernek pártok, a Jobbik meg végképp nem fog. Megkapják a listás szavazatok 15%-át, amiért a mandátumok 7%-a, kb. 14db fog járni.
Meg is fogja nyerni és nem pár százalékkal... éppen ideje lesz, még a nemzethalál elõtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!