Találatok a következő kifejezésre: Ha véletlenül az (274 db)

Mit csináljunk ha véletlenül az iskolában jön meg az első menstruáció?

Nagyon szeretnék válaszokat, mert mostanában tüneteket észleltem arra, hogy hamarosan megjön, és szeretném tudni, hogy ilyenkor mit kell tenni. Válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Betét mindig legyen nálad!

Betét mindig legyen nálad!
Mindig legyen nálad betét, akár fájdalomcsillapító és görcsoldó gyógyszer is. Amúgy azért ritka, mikor mindenféle elõjel nélkül jön meg a vérzés. Azért kisebb-nagyobb alhasi fájdalmak, görcsök szoktak lenni, olyankor érdemes egy tisztasági betétet is betenni a fehérnemûbe és szünetekbe elmenni wc-re és ha megjön, akkor kicserélni rendes betétre.
Tulajdonkeppen enis ugyanezt tudom mondani....most enis beteg vagyok es beteten kivul alig van szuksegem valamire.szerintem vegyel sotet nadragot es legyen mely zsebe hogy beletudd tenni a betetet.en szoktam felni az atazastol ezert jo ha hosszu polot veszel(lefele) vagy vigyel egy settert amit az oldaladra kotsz.szerintem nem lessz eros, eloszor en is csak barnaztam s kb3 orat vereztem de nem volt veszes..azert ezeket a tippeket szerintem te is halottad de maskor is joljohet. pzst is vihetsz ha esetleg nem lenne wc papir.ja es amugy a wc papir is segit valamennyit.en szoktam tenni ra ha mar kezd tele lenni neha hogy sporoljak a betettel.ezenkivul ne felejts el kajat vinni hogy ne legyel rosszul, igyal vizet es majd meglatod mi lessz, es kitapasztalod:)
Ahogy az elõzõk írták:használj tisztasági betétet és hordj magaddal e.ü. betétet.Egybõl nem fog nagyon felerõsödni, szóval észre fogod venni idõben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Megfogadom! :D
A kérdező hozzászólása: Még jöhetnek válaszok! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok :D :*
Nem csak menstruáció közeli állapotban kell így tenni. Higiénikus, ha mindig van a bugyidban egy tisztasági betét, mellesleg bárhova mész, mindig érhet valamilyen kellemetlen "meglepetés" így ajánlom mindig tarts magadnál egy tiszta bugyid, ha késõn vennéd észre, meg pár betétet, és ha nem rémülsz meg tõle, bár elsõre felesleges, pár tampont is. Amúgy beszélgess errõl anyukáddal, õ is sokkal több mindent tud mondani neked mint hozzátartozód, mint mi, az interneten keresztül. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tudom beszélni kellene anyukámmal, de nem szeretek az ilyen dolgokról beszélni, ha már szóba jön valami ilyesmi mindig ég a pofám, szégyellek ezekrõl beszélni... :(

Ki tudja mi a Karib Tenger Kalózai főcím dalának neve (ha véletlenül azt is tudja, hogy holtudom letölteni nagyon megköszönném)?

http://www.youtube.com/watch?v=tJZ6i9E5Ito

Legjobb válasz: Címe: He's a pirate, Tiesto is feldolgozta, de nem tudom ki az eredeti készítõ.

Címe: He's a pirate, Tiesto is feldolgozta, de nem tudom ki az eredeti készítõ.
http://musicfond.com/music/track/-/Klaus%20Badelt/Pirates%20.. Itt megvan a teljes album is.... Azt írja, a zeneszerzõ Klaus Badelt, a második résztõl a zeneszerzõ már Hans Zimmer (mondjuk, ez érzõdik is, személy szerint én jobban kedvelem a 2. és 3. rész zenéjet)... http://musicfond.com/music/album/-/DJ%20Tiesto/He's%20A%20Pi.. Ez a Dj Tiesto féle felodlgozás album...
Klaus Badelt készítette
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm

Ha véletlenül később kiderült hogy fizetős oldalra regeltem, de az aktiváló emailben még nem aktiváltam a profilomat akkor még nem kell fizetnem ugye?

Legjobb válasz: A fizetés bankkártyával történik, netes utalással, esetleg emelt díjas sms-ben, automatikusan vagy az engedélyed nélkül sosem. Nem kérnek és nem is tudnak rajtad számon kérni semmit ezen kívül, ilyenkor általában létrejön egy korlátozott profil amit majd a fizetéssel tudsz teljes joggal használni. Ha aktiválod a profilt és nem fizetsz, akkor úgy marad korlátozottként. Ha nem aktiválod és X nap után aktiválás hiányában törlik, akkor sem lehet abból olyan eset hogy fizetned kellene. Ilyesmi mondjuk nem szokott véletlenül kiderülni, hacsak nem figyelmetlen vagy (vagy átveréshez kapcsolódik az oldal).

A fizetés bankkártyával történik, netes utalással, esetleg emelt díjas sms-ben, automatikusan vagy az engedélyed nélkül sosem. Nem kérnek és nem is tudnak rajtad számon kérni semmit ezen kívül, ilyenkor általában létrejön egy korlátozott profil amit majd a fizetéssel tudsz teljes joggal használni. Ha aktiválod a profilt és nem fizetsz, akkor úgy marad korlátozottként. Ha nem aktiválod és X nap után aktiválás hiányában törlik, akkor sem lehet abból olyan eset hogy fizetned kellene. Ilyesmi mondjuk nem szokott véletlenül kiderülni, hacsak nem figyelmetlen vagy (vagy átveréshez kapcsolódik az oldal).
Miért lenne gond? Nem probléma.
Semmi utólagos költségvonzata nincs, ha erre gondolsz.
Ha fogyatékos vagy igen, egyébként no para!
Honnan törölted ki? PC? Lomtár.
Ha pedig esetleg például a fényképezõgépedbõl, akkor (mielõtt újabb felvételt készítenél) egy megfelelõ programmal. Például Recuva vagy valamelyik hasonlóval. Általában a legtöbb ingyenesen letölthetõ.
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldani, nagyon szépen köazönöm! :)
Ahova befizetted, elmész és ott fel tudnak világosítani!
Próbáld meg tisztázni ott, ahol a fogszabályzót fizetted, és számlát is kellett róla kapnod. Legközelebb pedig ne idegeskedj ha pénzügyekkel foglalkozol...
A kérdező hozzászólása: Utolso ezt hogy érted?? A szamlat az alapjan irtak amennyit én odaadtam.
Ne viccelj már! Képzeld el, hogy kérsz téglát 58 ezer forintért, összerakják neked, és te 85 ezret adsz oda. Akkor a tüzépes 85rõl fog kiállítani számlát??? Jó esetben visszaadja számlaállítás elõtt a különbözetet. Vagy megnyúlja a pénzt, de nem fog nagyobb összegrõl számlát kiállítani. A fogorvosok is szabott tarifával dolgoznak, azért ezt az eltérést nehéz lenne kimagyarázni... :(
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lesz de nagyon idegesit és kellene is nekem az a pénz.nagyon hülye voltam!!!!
Szerintem úgy volt, hogy az orvossal megbeszéltek valamit, de fizetni másnál kellett. Õ kiment, odaadta a pénzt, a pénztáros azt megszámolta, és megírta róla a számlát. Nem kell azonnal rosszal feltételezni, õ gondolom nem tudta, hogy az orvossal miben állapodott meg a Kérdezõ. Ez így szokott menni ilyen helyeken, nem az orvosnál kell fizetni, hanem kinn az elõtérben egy titkárnõnek, vagy bárkinek, akinek ez a feladata. A számlát kiállító személy nem feltétlenül tudta, hogy tévedés történt. Ha a doktornõ korrekt, akkor megmutatod neki a számlát, és majd õ segít kinn lesztornóztatni, vagy elismerik a következõ kezelésekre. Ha nem korrekt, akkor sajnos nem tudsz mit csinálni, de õszintén, szerintem nem lesz gond, hiszen az õ érdeke az, hogy hosszú távon hozzá járj, bízz benne.
Még annyi, hogy ne húzd az idõt, minél elõbb menj vissza!!!
Bizony, minél elõbb menj utána a pénzednek!! Írhatnál aztán, mi lett!
A kérdező hozzászólása: A doktornõ írta meg a szamlát.2en vannak az asszisztensnõvel.
A kérdező hozzászólása: Megfogom irni. De szerintetek hogy csináljam? Mondjam el telefonba hogy mi a gondom vagy kérjek idõpontot és személyesen?az asszisztens veszi fel a telefont de mondjuk kérhetem a dokinõt a telefonhozcsak nem tudom ezt mennyire ciki telefonban.
Hát ha közeledbe van a rendelõ, én inkább kérnék idõpontot és személyesen. De ha a doktornõ írta a számlát, õ sem emlékezett vajon, vagy tényleg több lett a megbeszéltnél? Ezt tényleg jó lenne tisztázni, én elájulnék ha ennyi pénzem bánná a figyelmetlenségemet és mulyaságomat.
hú, hát az az érzésem, hogy ebbõl már nem mászol ki... de milyen rendelõ ez, hogy annyiról állítanak ki számlát, amennyit adsz?! Azért próbálj meg beszélni a dokival a pénzed tuti nem kapod vissza a könyvelés miatt, de talán - ha rendes a doki - akkor ebbõl vonja le a késõbbi igazításokat
hát ha 320-at számláztak ki, akkor gondolom változott az ár az elõre megbeszélthez képest szóval nem te keverted össze, hanem megdrágult a dolog... mondjuk azért te is elég érdekesen állsz az élet dolgaihoz...
És nem szóltak, hogy nem annyit kéne fizetned? Hogyan fizetted? Van nyoma? A számla vagy bármilyen bizonylat milyen összegrõl került kiállításra? Mindenképp keresd meg azt a személyt, akinek fizettél, a bizonylatot vidd magaddal, az árajánlatot is, amit esetlegesen a fogszabályzódra kaptál, és mondd el, hogy mi történt. Ha utalással fizettél, akkor a bankszámlakivonatot vidd magaddal, és kérd, hogy a különbözetet utalják vissza.
A kérdező hozzászólása: Számlát kaptam de a megbeszelt arrol nem adtak papirt hogy mennyi lesz ez a gond. Szóban beszéltük meg.annyira kellemetlen helyzet.
Kellemetlen, igen, de gondolom, hogy nem akarod annyiban hagyni, tehát kénytelen leszel bemenni és tisztázni... Nem értem, miért nem szólt az orvos, hogy nem ennyit beszéltetek meg... Ez borravalónak azért "kissé" sok, tudnia kellett volna, hogy tévedés történt. :S
A kérdező hozzászólása: Nem szóltak hogy nem annyit kell fizetni csak megszamoltak és irtak a szamlat. Arrol amennyit adtam. Arajanlat csak szoban volt 2 álkapocs volt és egyedileg állapitjak meg az árat ez a baj mi van ha nem emlékeznek? Vagy nem akar emlékezni a doktornõ?
na jó, de akkor most mekkora összeg van a számlán?
A számlán kell lennie összegnek! Ez nagyon kellemetlen, bízz benne, hogy van gerince annak, akinek fizettél. MOndjuk ekkora összegnél nem értem, hogy nem számoltátok meg oda-vissza-föl-le nyolcszor! Hát még a közértben is kétszer meg kell számolni, ami visszajár a tizesbõl... Sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy én voltam a hülye de valahogy összetévesztettem a 230 és 320 at! És most olyan ciki meg ráadásul havonta fognak huzni a fogszabalyzón és ha nem ismerik el a pénzt akkor ezekutan hogy menjek? Bizalmam akkor mar nem lesznhiába én hibaztam.
A kérdező hozzászólása: 320 van a számlán annyi amnnyit odaadtam. De 230 at beszéltünk meg.
A kérdező hozzászólása: És most emiatt szívás az angoltanfolyam .mert az meg 320. Hogy lehetek ilyen hülye meg azt se tudom hogy beszeljek velük. Telefonon megmondjam vagy kérjek idõpontot és menjek be?
Beszéltél velük?
semmi bajod nem lesz tõle:) holnap ne vegyél be azért:)
Semmit, semmi gond nem adódik belõle.
Nem lesz semmi bajod.
Ja, jódot szedj mellé, mert nincs benne. (Jodid200) Nélkülözhetetlen a babának. Vagy válts Gravidára, abban van az is. 33km
Egyszer ugyanígy jártam én is! :D Semmi bajod nem lesz nyugi. Én másnap kihagytam a dózist! :D Boldog babavárást!
semmi baj. Egyszer én is megjártam, de nekem nagyon nagy hányingerem lett tõle, mert este is bevettem, és véletlenül másnap reggel is. És reggel nem szoktam. Rosszul is lettem.
pfff :D
Max egy jó kis szorulásod lesz tõle

Mit csináljak hogy ha véletlenül egy olyan oldalra regisztráltam ahol a regisztráció még ingyenes volt, de a használata már fizetõs? Hogy ha nem használom az oldalt, tehát nem fizetek érte abból lehet valami?

Legjobb válasz: miert, megadtal bankkartya- vagy hitelkartya-szamot? amugy mi ez az oldal, hatha pl. ha elolvasod a felhasznalasi felteteleket es kiderul belole? me' gondolom en, hogy valami p0rnorol van szo...

miert, megadtal bankkartya- vagy hitelkartya-szamot? amugy mi ez az oldal, hatha pl. ha elolvasod a felhasznalasi felteteleket es kiderul belole? me' gondolom en, hogy valami p0rnorol van szo...
A kérdező hozzászólása: Olyat nem írnak a felhasználási tételben hogy mi van akkor ha nem használom az oldalt. Nem adtam meg a személyes adataimat, a bankszámlaszámomat és telefonszámomat sem. Miután regisztráltam az oldalra utána jöttem rá hogy fizetõs, mert ha valamit megakarok rajta nézni behozza a fizetési lehetõségeket.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi lennék olyanok tapasztalatára akik jártak már így.
Nem lesz belõle semmi, nem fognak érte macerálni, leszámítva a promó emailek áradatát.
"Nem adtam meg a személyes adataimat, a bankszámlaszámomat és telefonszámomat sem." "nem fizetek érte abból lehet valami?" Szerinted? Ha nem adtál meg magadról adatot, mi történhetne? Töröld az acc-ot az oldalon és kész.
A kérdező hozzászólása: Ez nem az én kérdésem. Csak arra voltam kiváncsi hogy aki járt-e már így azzal mi történt. Amúgy köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom az accountot törölni. Szerinted akkor miért kérdeztem erre rá?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!