Találatok a következő kifejezésre: Ha vékony vagyok, és (126 db)

Ha vékony vagyok és terhesség alatt sem híztam sokat (7-8 kiló) fogok tudni szoptatni? Többet kell ennem szülés után mint terhesség előtt és alatt ahhoz hogy működjön?

Legjobb válasz: Szerintem semmi köze a szoptatásnak ahhoz, h milyen a testalkatod! Inkább a genetikának van köze hozzá, de annak nem is kicsit! Én 44 kiló voltam amikor teherbe estem, 64 kilóval mentem szülni. Most 10 hónapos a lányom és már egy jó ideje visszafogytam 44 kilóra. (Nem fogyókúrával, nem tornázom, egyszerûen leszaladtak rólam a kilók, ilyen vagyok. Pedig örültem volna ha marad egy kis plusz, nem szeretek piszkafa lenni.) Mégis még mindig szoptatom a kislányomat, az elején annyi tejem volt, hogy szegénykém nem bírta nyelni. :) Azóta már kevesebb van, de én úgy gondolom a szervezetem igazodik az Õ igényeihez, mivel már más ételeket is eszik! Úgy egyél ahogyan jól esik, de az fontos, hogy eleget és tápanyagban gazdag ételeket fogyassz! :)

Szerintem semmi köze a szoptatásnak ahhoz, h milyen a testalkatod! Inkább a genetikának van köze hozzá, de annak nem is kicsit! Én 44 kiló voltam amikor teherbe estem, 64 kilóval mentem szülni. Most 10 hónapos a lányom és már egy jó ideje visszafogytam 44 kilóra. (Nem fogyókúrával, nem tornázom, egyszerûen leszaladtak rólam a kilók, ilyen vagyok. Pedig örültem volna ha marad egy kis plusz, nem szeretek piszkafa lenni.) Mégis még mindig szoptatom a kislányomat, az elején annyi tejem volt, hogy szegénykém nem bírta nyelni. :) Azóta már kevesebb van, de én úgy gondolom a szervezetem igazodik az Õ igényeihez, mivel már más ételeket is eszik! Úgy egyél ahogyan jól esik, de az fontos, hogy eleget és tápanyagban gazdag ételeket fogyassz! :)
igen utolso hététõl pedig tejserkentö teát igyál
Nekem annyi tejem volt hogy egy csomót leis bírtam fagyasztani pedig volt olyan nap hogy 10-szer is szopizott a fiam! Én 58kg-al mentem szülni, 50 kg-al kezdtem tehát 8 kg-ot híztam.Az ételt amúgy is jobban kívántam, de szedtem is a tejserkentõ homeos bogyót is de nem minden nap!
A harmadik válaszoló vagyok! Azt kihagytam, hogy a genetikát nem véletlenül említettem. Nálunk anyai ágon mindenki ugyanolyan vékony volt a terhessége ill. a szülése után mint amilyen én voltam/vagyok és a szoptatással sosem volt baj. De azt hiszem apai ágon is ez volt a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Nekem második baba lesz és nagyon szeretnék, de elsõ babámmal nem jött össze, elég sok oka volt, születés után 2 hétig az intenzíven volt azt se tudtuk életben marad e, én nem bírtam enni aludni semmit, teljes lelki összeomlás, de azért fejtem meg vittem be minden nap 2x a kórházba, de miután kijött akkor sem volt hajlandó szopni, 1 hónapig fejtem és azt kapta aztán elapadt. Anyukám több mint 1 éves korunkig szoptatott minket testvéremmel, szülése is könnyû volt én is erre számítottam de abszolút más volt. Viszont egyik nagymamám sem tudott szoptatni és a szülésem az övékére hasonlít, remélem azért menni fog.
Én is vékony vagyok, hasonlóan, mint az elõttem szóló, 47kg-mal kezdtem a szülést, felment rám 17kg, volt tejem is, tudtam szoptatni, igaz csak 4 hónapig, de ennek más oka is volt.Ja és én is pikk-pakk leadtam sajnos a kg-kat, pedig én is szerettem volna, ha marad rajtam.
fogsz ha szót fogadsz nem csinálsz úgy mint én! Enni inni sokat! tejszaporító teát sokat inni nekünk azt fõzték a korházban ha viszel filtert a csecsemõsök biztos adnak forralt vizet. ja és pihenni amennyit csak tudsz. nekem a pihenés nem adatott meg egyedül voltam a kicsivel mert apa dolgozott ahogy hazajöttünk pihenés helyett a baba és a házimunka na ha van segítséged használd ki ha segíteni akarnak!!!! és akkor lesz tejed!!!

Ha vékony vagyok, és izmosodni szeretnék, akkor mit kellene tennem? L/19

igazából egész jó alakom van, de nincs rajtam semmi izom, ezen szeretnék változtatni. f?leg az érdekelne, hogy a comb bels? izmait milyen gyakorlatokkal lehet fejleszteni?

Legjobb válasz: Akkor tömegnövelõ étrend kell, lányoknál ez napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 3-4g*testtömegkg ch. Súlyzós edzés kellene, legjobb gyakorlatok az egész combra: guggolás (ha belsõ rész a fontos, akkor széles terpeszben, lábfej kissé kifordítva), kitörés, kitörés oldalra, lépcsõzés. És ezek súllyal menjenek.:)

Akkor tömegnövelõ étrend kell, lányoknál ez napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje és 3-4g*testtömegkg ch. Súlyzós edzés kellene, legjobb gyakorlatok az egész combra: guggolás (ha belsõ rész a fontos, akkor széles terpeszben, lábfej kissé kifordítva), kitörés, kitörés oldalra, lépcsõzés. És ezek súllyal menjenek.:)
edzeni, mozogni kell. lábra hasra futás, sprintelés.


Ha vékony vagyok és nem változott még az életmódomban semmi, akkor mikor kellene feljönnie az első kilónak?

A 12. hétben vagyok, eddig még változatlan a súlyom.

Legjobb válasz: én 60 kilóról indultam eddig,a 20. hétig 1,5 kiló jött rám. Kívánós most kezdek lenni,de csak kicsit. ugyan annyit eszek mint eddig és mozgok is. A védõnõ azt mondta ez a súlygyarapodás szuper, csak így tovább. boldog babavárást

én 60 kilóról indultam eddig, a 20. hétig 1, 5 kiló jött rám. Kívánós most kezdek lenni, de csak kicsit. ugyan annyit eszek mint eddig és mozgok is. A védõnõ azt mondta ez a súlygyarapodás szuper, csak így tovább. boldog babavárást
Én a 17. hétben vagyok, és eddig változatlan a súlyom. Szerintem a kilók inkább a 20. hét után indulnak meg. A baba elõször minõségi fejlõdésen megy keresztül, kialakul mindene, aztán jön a mennyiségi fejlõdés.

Nagyon vékony vagyok, és szeretnék elmenni konditerembe, hogy változtassak ezen. Nem szívatják/nézik ki a másikat, ha nagyon vékony?

Esetleg tudtok ajánlani Budapesten normális, nem túl drága (lehetõleg havi 10000 forint alatt) konditermet? 20/F Elõre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem nézik ki a vékonyakat, no para. Terem pedig millió van Bp-en, szóval írj kerületet, akkor konkrétabbat lehet mondani.

Nem nézik ki a vékonyakat, no para. Terem pedig millió van Bp-en, szóval írj kerületet, akkor konkrétabbat lehet mondani.
És a dagikat sem, remélhetõen. :) Ha odajársz, benne vagy az "saját" kategóriában.
Nálunk nem nézik ki a vékonyakat. VI.kerben van.
Nem foglalkoznak veled nyugi. . csak ne bámuld a kigyurt embereket, mert azt nem szeretik!

Az a gondom, hogy alapból vékony vagyok és a lábaim is nagyon vékonyak, még görbék is egy kicsit, ez pedig zavar engem. Csõnadrágban is zavar ha tükörbe nézek. Ez nagyon gáz a pasik szemében, vagy zavarja õket? 16/L

Buliba azon gondolkoztam, hogy mit vegyek föl, és arra jutottam, hogy barna csõnadrág és nem túl magas teltsarkú. De ahogyan megyek a lábaim miatt elég furán nézek ki. Mit tehetnék? Lapos cipõm nincsen olyan ami illene ehhez a felszereléshez. Fõként fiúk ti mit gondoltok a vékony lábúakról?

Legjobb válasz: Nekem nem tetszenek a túl vèkony lábak inkább a formás,kicsit izmosak.

Nekem nem tetszenek a túl vèkony lábak inkább a formás, kicsit izmosak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok hízni, rendszeresen sportolok, és sok mindennel próbálkoztam már. Egyszerûen ilyen az alkatom, de én emiatt hátrányban érzem magamat a többi lány mellett. Sokan mondják viszont, hogy örülnének ilyen jó alaknak!
én szeretem a vékony lábú lányokat , a skinny jeanst meg alapból imádom, sztem vedd egy kicsit hipszteresre  15/f
Kit érdekel, mi tetszik a pasiknak, de komolyan? :D Azért mert lány vagy, nem kötelességed megfelelni minden pasinak. Nyilván van, akinek tetszik, másnak meg nem. ez van, el kell fogadni, hogy úgysem fogsz úgy kinézni, hogy mindenki tetszetõsnek találjon.
Én kifejezetten szeretem a vékony lányokat. Ha a testedhez képest arányosan vékony a lábad, nincs gáz. Amíg nem úgy nézel ki, mint akit éheztetnek, (beesett arc, stb.) addig minden rendben van, hidd el! :) Amúgyis, a pici lányok cukik. A cuki lányokat sokkal jobban szeretem.
"Amúgyis, a pici lányok cukik." Igen, ezt aláírom. De azért nem kell vékony lábúnak lennie. Egy kis combi azért elkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Izmos lábam van, hiszen rendszeresen sportolok, csak sokan mondják, hogy milyen vékony vagyok... körülbelül már a fejem tetején jönnek ki ezek a hozzászólások, igen, én is tudom, hogy vékony vagyok, de nem tudok hízni, pedig sokat eszem...

Hogy öltözködjek ha magas vagyok és vékony? 14/L

Legjobb válasz: Szerintem úgy, ahogy neked jól esik.. :) Viszont a a vízszintesen csíkos ruhák szélesítenek egy kicsit, ez a módszer bikiniben is elõnyösebb.. meg szerintem a nagyon szûk csõnadrág csak jobban kiemeli a vékonyságot... és most ezzel nem tudom pontosan mi a helyzet, de én is nagyon vékony voltam néhány éve és nekem még a hosszú haj is elvonta a figyelmet a vékonyságról.. szerintem a rövid haj nagyon kiemeli pl a kis melleket.. a hosszú viszont vonzóvá tesz és takarja a kínosabb területeket. :)

Szerintem úgy, ahogy neked jól esik.. :) Viszont a a vízszintesen csíkos ruhák szélesítenek egy kicsit, ez a módszer bikiniben is elõnyösebb.. meg szerintem a nagyon szûk csõnadrág csak jobban kiemeli a vékonyságot... és most ezzel nem tudom pontosan mi a helyzet, de én is nagyon vékony voltam néhány éve és nekem még a hosszú haj is elvonta a figyelmet a vékonyságról.. szerintem a rövid haj nagyon kiemeli pl a kis melleket.. a hosszú viszont vonzóvá tesz és takarja a kínosabb területeket. :)
A kérdező hozzászólása: köszi
hány cm és hány kg? amúgy a vékony lányokon jól néz ki a csõnadrág és a cicanaci :) 14/F
A kérdező hozzászólása: 158 cm, 42 kiló
158 cm az nem olyan magas :) én vagyok 172 cm és kicsi vagyok(magyar férfi átlag szerint) 14/F

Ha nagyon vékony vagyok és átlagos magasságú (70kg, 180cm), akkor milyen lányokkal érdemes próbálkozni (testalkatra)?

Van egyáltalán esélyük az ilyen fiúknak magas lányoknál? Sajnos nem sikerült híznom. Nem vagyok kigyúrva.20+ vagyok. Mit javasolnátok? Kérlek csak akkor írj ha normálisan válaszolsz!Értékelem :)

Legjobb válasz: Úgyis a vékonyakra buknak a lányok.

Úgyis a vékonyakra buknak a lányok.
Utolsó : tudom, hogy nem ez volt a fõ kérdés de ha jobban elolvasod oda van írva, hogy van-e esélyük az ilyen fiúknak magas lányoknál? Csak ezért hoztam fel, mert pont egybeesett a tapasztalatommal, és hát én sem vagyok egy töpszli na. : D Kérdezõ: tapasztalatok, hát azok vannak mindenkinek, sokaknak sajnos rosszak is, ezzel nincs mit tenni. De hidd el lehet hogy akivel majd alakul valami, pont nem azon fog múlni hogy mekkora õ, vagy te milyen alkat vagy. Akinek kelleni fogsz annak kellesz, és szeretni fog. Tudom hogy bazi naivan hangzik meg nyálasan de én is ebben próbálok hinni, mást már nem merek gondolni mert félek hogy depressziós lennék : D
A magasság egyáltalán nem érdekes az ilyenekben...
A kérdező hozzászólása: Ebben tökre igazad van.Sajna valahogy úgy érzem náluk van némi esélyem...mármint kicsit férfiasabbnak érzem magam...de nagyon bejön a te magasságod is.Sõt!Kár, hogy kevés az olyan értelmes és kedves lány, mint te is...Nem általánosítás, csak saját tapasztalat...
Ahány lány annyi ízlés szerintem, ezt lányként mondom, nekem pl már simán tökéletes lennél alkatra mert a vékony srácok a zsánerem, kizárólag õk tudnak testileg is vonzani (lelkileg már nyilván összetettebb a kérdés de egy testesebb fiút baromi nehezen engedek közel magamhoz). Egyébként én 169 centi vagyok és 52 kiló. Nem mindenkinek a kigyúrt srácok jönnek be, bár abban sajnos egyetértek hogy nehéz jól eltalálni, jó helyen keresgélni, talán ez az egyik legnehezebb az egészben. Én meg azt veszem észre hogy az olyasmi srácok mint te, ilyen 150es, mármár kislány alkatú csajszikkal vannak párban, pedig szerintem nem muszáj feltétlen 20-30 centi különbség ahhoz hogy szépen mutasson egy pár. De persze ez csak általánosítás, csak több olyan párt látok ahol így van mintsem olyat ahol pl 180 a fiú mint te, és a lány olyan 168-170.
A kérdező hozzászólása: Néha kompromisszumot kell tenni.Sajnos.
Ott van normális csaj csak nem jön be, de bírom mint barátot.
A kérdező hozzászólása: Baráti köröd pl..
Akkor hol kéne ismerkedni, ha normális csajt akarok végre?
A kérdező hozzászólása: Utcán ja.. kicsi az esély...
Utánam nem nagyon pedig jóképûnek is mondanak az utcán nézne k a csajok, de amikor odamennék kapom az elutasítást.
A kérdező hozzászólása: Fura.Pedig a gyúrós, izmos palik után hamar kapnak...
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy, de úgy érzem csak a csontjaim adják a súlyom.Szerintem olyan ez, mint a csajoknál a plusz kilók.Nekem is a vékonyabb lányok jönnek be.Úgy érzem, a formásabb lányok nem nagyon tartanának ideálisnak.Meg nincs is olyan trendi frizurám se :) Csak fél centis tüsis...
175 cm vagyok és gyúrós mégsincs 2 éve barátnõm.
a 170 centimmel én a te magasságod tartom ideálisnak, más téma, hogy mások mit mondanak.:D Az alkat pedig csak attól függ, neked mi tetszik. A szélsõségektõl(csontsovány, elhízott) eltekintve szerintem mindenkinek a saját ízlésére kell hagyatkoznia. Mivel mindenkinek más tetszik, biztos lesz, akinél lesz esélyed, de szerintem a lányok nem a testet nézik. Vagy én vagyok csak furcsa, mert én örökké a fejét néztem és csak annyi számított, hogy magasabb legyen kicsivel tõlem(és persze amit írtam, a szélsõségeket kerüljük).:D
A kérdező hozzászólása: Hát én pont fordítva élem meg.Magas(190+), gyúrós srácok a nyerõk.A kisebb hölgyek is õket szeretik.Pl. 160-as lány...190+os pali.Te kivételes lány lehetsz 2. válaszoló.Szerencsés a pasid.
Hàt figyelj én egy 183-4 cm csaj vagyok..nagyjàbòl èn is 70kg körül ès egy 180/75-80kg sràccal ismerkedek...ès tudod miért nem szàmìt most h min190 legyen?mert imádom a személyiségét meg ùgy egybe...ìgy életembe elõször a magassàg kèrdès eltörpül.
A kérdező hozzászólása: Szerintem valahol hiányzik a tolerancia az emberekbõl .Ez van.Remélem meglelem a hozzám illõ párt alkatra is :) Sok sikert neked/nektek is!

Szerintetek ha 14éves vagyok és 173cm, és eléggé vékony (53kg), minden nap edzek. Mennyi idő alatt lesz kockahasam?

napi 360felülé, 50hasprés, 100lábemelés.

Legjobb válasz: Tényleg kegyetlen vékony lehetsz. A diéta se biztos hogy kéne. Inkább egy jó tömegelést javaslok, hogy vmi emberi súlyt elérj.

Tényleg kegyetlen vékony lehetsz. A diéta se biztos hogy kéne. Inkább egy jó tömegelést javaslok, hogy vmi emberi súlyt elérj.
Erre komoly választ adni lehetetlen. Genetika, kaja, edzés intenzitás.
Én pl. úgy vagyok, hogy napi 150 felülés és máris megjelennek a kockáim, de mindenkinek más!;)

Ha edzek (gyúrok) és ha vékony vagyok akkor szerintetek mit szedjek?

Az egyik haverom Jumbo tömegnövel?t ajánlotta. Szerintetek milyenek a tömegnövel?k lehet e bajom t?le pl: (nem áll fel) mert némelyik szer csinál ilyet is?

Legjobb válasz: ha "hízni" akarsz, akkor ha edzel eleve az étvágyad is fog nõni, élbõl többet kívánsz majd enni mint eddig. nem lehet ezektõl a poroktól csodát várni, sajnos, gyakorlatilag bármilyen fehérje dús kaját vagy turmixot is ihatnál helyette a hatás valszeg ugyanaz. csak azért mondom mert vettem én is ilyet és nem volt egy nagy csoda. lehet többet érsz el ha eszel egy 10 tojásos rántottát vagy mittudomén csinálsz egy jó cukros tejes banánturmixot. biztos vannak ebben nálam okosabbak is, de ha megnézed mi van a porban, lehet egyszerûbben is össze lehet hozni és olcsóbban...

ha "hízni" akarsz, akkor ha edzel eleve az étvágyad is fog nõni, élbõl többet kívánsz majd enni mint eddig. nem lehet ezektõl a poroktól csodát várni, sajnos, gyakorlatilag bármilyen fehérje dús kaját vagy turmixot is ihatnál helyette a hatás valszeg ugyanaz. csak azért mondom mert vettem én is ilyet és nem volt egy nagy csoda. lehet többet érsz el ha eszel egy 10 tojásos rántottát vagy mittudomén csinálsz egy jó cukros tejes banánturmixot. biztos vannak ebben nálam okosabbak is, de ha megnézed mi van a porban, lehet egyszerûbben is össze lehet hozni és olcsóbban...
A tömegnövelõket inkább kihagynám. Az étkezéseden változtass, pl. egyél sok fehérjét.
Levegõt ajánlom nagyon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!