Találatok a következő kifejezésre: Ha védekeztünk és nem volt (19 db)

Nem. Hiszen védekeztetek és menstruáltál is azóta.
Szerintem nem vagy terhes, a késés felfázástol vagy a hormonoktól is lehet.És beteg is lettél...ez bizti nem terhesség!!!
A terhesseg valoszinutlen, egy par napos elteres a normaltol meg nem jelent semmit.
DE ha védekeztetek, akkor miért kérdezel ilyet? Egyébként, nem nem hiszem, hogy terhes lennél, hidd el, még van akinek 2-3 év után se rendszeres.

Ha a barátom pénisze csak 2-3 percig volt bennem és nem védekeztünk, de nem ment el sem ő sme én akkor lehetek terhes? azóta eltelt már 3 hét és semmi jele a terhesség tüneteinek, de mindig vannak kivételek

Legjobb válasz: Nem attól függ, hogy meddig volt benned és hogy ténylegesen elment-e, mert akár elõnedv is kijöhetett a péniszébõl annyi idõ alatt. Azóta még nem jött meg a mensid? Hogy lehettek ilyen felelõtlenek? Jó, hogy idegeskedned kell emiatt?

Nem attól függ, hogy meddig volt benned és hogy ténylegesen elment-e, mert akár elõnedv is kijöhetett a péniszébõl annyi idõ alatt. Azóta még nem jött meg a mensid? Hogy lehettek ilyen felelõtlenek? Jó, hogy idegeskedned kell emiatt?
A kérdező hozzászólása: tényleg felelõtlenek voltunk és azóta meg is bántuk.Nem volt bent sokáig és már azóta 2szer is megjött......az elõnedvtõl is teherbe eshetek??
Igen, attól is terhes lehetsz. De ha már kétszer megjött azóta, és nem is vettél észre semmi furcsát (pl. kevesebb ideig volt meg, vagy a mennyisége volt kevesebb) és tüneteid sincsenek, akkor szerintem nem vagy terhes. Írass fel fogamzásgátlót, ha gumi nélkül szeretnétek csinálni. Vagy mindig használjatok gumit.
A kérdező hozzászólása: egy kicsit mintha rövidebb lett volna a ciklus tartalma és mennyisége , de nálam még nem rendszerezõdött és ezért szerintem ez nem meglepõ...van itthon gumi a szüleim vettek és mondták h bármikor vehetek el, de mi nem is terveztük csak éppen úgy jött ki az egész....de nem vot jó ötlet mert rettegés között telnek a napjaim és legközelebb biztosan jobban vigyázok...
Ne aggódj, ha semmi jeled nincs, tuti nem vagy terhes, fõleg, ha már kétszer meg is jött. Azért, hogy megnyugtasd magad, vegyél egy terhességi tesztet és akkor megbizonyosodhatsz.... máskor meg spontán :) legyen nálatok gumi!
3 hete történt és azóta kétszer jött meg? Azért az se teljesen oké, hacsak nem néhány hónapja menstruálsz még csak.
A kérdező hozzászólása: Nos hát jelei nincsenek viszont tesztet nem csináltam.... semmi sem utal arra hogy terhes vaygok
Ha óvszerrel védekeztetek, mégis mi a fenétõl lennél terhes? Ne aggódj ennyit, minden kis jelentéktelen tünetet nem kell terhességnek vélni!
1. Ha április 6-án feküdtetek le, és most 12 nap múlva kéne megjönnie, akkor már csak azért is kicsi az esély a terhességre, mert (normál esetben) kb. 2-4 nappal ezelõtt volt peteérésed, április 6. pedig ha jól számolom az elõzõ mensid után pár nappal lehetett. Természetesen a ciklus bármely napján lehetséges a teherbe esés, de jó eséllyel épp nem is voltál termékeny. 2. Tesztet általában a kimaradó menstruáció idején lehet csinálni, de csak kb. 1 hét késés után mutatja ki teljesen tutira, ha terhes a nõ. Neked legkorábban két hét múlva lenne érdemes. - Ha nem jön meg. 3. Ha óvszerrel védekeztetek, idõben felhúzta a srác (még mielõtt bedugta :) és nem szakadt ki, valamint lehúzás után már nem dugta vissza/nyúlt beléd, akkor gyakorlatilag fizikai képtelenség, hogy terhes légy. A gumi az egyik legbiztonságosabb módszer, úgyhogy teljesen feleslegesen aggódsz! A mellszúrás bármitõl lehet, elfeküdted az éjjel, beütötted, vagy csak valami belsõbb izmod "begörcsölt", stb. Ilyen kondíciók mellett, mint amiket írsz, a mell szúrása önmagában NEM terhességi tünet.

Nos 18 éves lány vagyok és pár napja történt az első együttlét a barátommal. Első együttlét után normális ha ég a gyomrom, valamint puffadok is? (de ez eddig csak ma történt) Védekeztünk óvszerrel, mikor nem volt rajta óvszer akkor meg nem ment el.

Legjobb válasz: Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!

Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!
Ez gyakori betegség azonban pszichés alapú amikor valaki beképzeli magának , hogy terhes. Nem vagy terhes csak azt akarod magaddal minden áron elhitetni ;) puszi 18//F
A kérdező hozzászólása: de akkor mindent betudhatok ennek?:D huh de parásnak gondolhatsz , pedig nem szoktam ilyen lenni, csak gyereket még nem most szeretnék, mert az nem csak velem lenne kicseszés hanem a gyerköccel is.
hát igen tipikus nõi tulajdonság, de igaz jobb félni mint megijedni, viszont errõl a gyomorégésrõl sok nõ nem tud vagy is nem kötik össze hogy attól van:D sajnos barátnõm gyomra is elég érzékeny így minden nap gyomorégéssel puffadással küzd:/
A kérdező hozzászólása: uh azért ezt nem lenne jó megszokni bár mondjuk a szerelem kínokkal jár :D barátnõdnek meg jobbulást:) hát amúgy én nem is gondoltam hogy ettõl lehet, mert már többször történt ilyen szájjal, de még sosem kezdett el égni tõle a gyomrom és hasonlóak.
A kérdező hozzászólása: de amúgy puffadás alatt hasit értek, tehát egésznap büfiznem kell.és már nem tudom hogy sírjak vagy nevesek kínomban.
amúgy van megoldás hogy ne legyen mindig ez ha pl teherbe esel akkor 9 hónapra elmúlik:D de kedves tõled megmondom neki hogy jobbulást kívántál, hát nála se lenne ez ha nem lenne olyan mohó:D utolsó cseppig mindent de hát nem bánom én..:D
A kérdező hozzászólása: van hát használjuk is :D úgyhogy remélem hogy ilyenrõl nincs szó tényleg h 9 hónap aztán jhaj egy kis meglepetés.:D és csak válladék lenyelésérõl van szó. hah elmúlt, nem kell büfiznem, és ezt most vettem észre, el se hiszed hogy most ez mennyire jó hogy végre nem kell nyelnem folyamatosan.:D csak a gyomrom ég még mindig. amúgy természetes hogy jobbulást kívánok:D át is tudom most érezni a helyzetét:) :D amúgy nagyon rendes tõled hogy válaszoltál.:)
A kérdező hozzászólása: amúgy ti erre hogy jöttetek rá hogy attól van?
A kérdező hozzászólása: jólvanna:$ tudod nõ vagyok, és nem a legegyértelmûbb jut elöszõr az eszembe hanem a pánik :D
Miért nem ezzel kezdted hogy tegnap történt szájjal való kielégítés? akkor már egyértelmû hogy mitõl van a gyomorégés meg a puffadás...:D
A kérdező hozzászólása: értem.:/ köszönöm a válaszod.:) tényleg hasznos:) de még egy kérdés.hogyha tegnap történt kielégítés szájjal, akkor nagyobb rá az esély hogy amiatt fáj a gyomrom, illetve ég? :D
persze lehetnek ilyen tünetek, és még sok más is, valószínû hogy elõváladék került a szádba ami lefolyt a nyelõcsöveden az észrevételed nélkül és meg is csinálta a bajt :/
A kérdező hozzászólása: attól is lehetnek ilyen tünetek mert a számban volt?
A kérdező hozzászólása: nem nyeltem le, bár történt ott egysmás, de mikor elment volna akkor nem volt a számban.
Az lenne a kérdés, hogy lenyelted e, mert ha igen az kiválthat gyomorsavat, nagy mennyiség esetén puffadást is.
A kérdező hozzászólása: hát pénteken történt :) :/ rendben, hát figyeltünk, használtunk is, csak volt mikor nem, meg én majd fogamzásgátlót is fogok szedni, csak még nem kezdhettem el. köszi hogy válaszolsz:)
A kérdező hozzászólása: de akkor ez csak pszihés igaz? mert más jelek nem jelentkeztek:D
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy írtál, rendes tõled, már teljesen kétségbe voltam esve.:) puszi
hát amúgy attól is függ hogy mit fogyaszt elõtte a barátod.. hát mi mondjuk kitapasztaltuk elég aktívak vagyunk..:D lehet valami olyat evett ami kikészítette a gyomrod.. etess vele sok ananászt az jót fog tenni neked, és nem csak gyomorégésed nem lesz de az õ 'váladékát' is megédesíti.. barátnõm imádja ha ananászt eszek:D

Lehetek úgy terhes, ha védekeztünk, de éreztem, hogy elment, mármint gumin kersztül, és ilyen még nem volt, mármint még sose éreztem. Lehet ezt így érezni?

Meg utána pár órával mikor pisilni mentem találtam valami híg, átlátszó folyékony váladékot a bugyimon(ami nem t?lem volt), segítsetek, mi lehetett vagy mért éreztem?

Legjobb válasz: Én amikor elkezdtem a szexuális életet, már az elején felirattam postinort a nõdokival. Furcsállotta, de mondtam, hogy óvszerrel szeretkezünk, de ha gond van (pl ünnepekkor:)), ne kelljen egybõl orvoshoz rohanni, legyen kéznél. (Azt mondta, hogy igen, így igen) Ezt tudom tanácsolni mindenkinek, aki nem rendszeres fogamzásgátlót szed és nem akar teherbe esni.

Én amikor elkezdtem a szexuális életet, már az elején felirattam postinort a nõdokival. Furcsállotta, de mondtam, hogy óvszerrel szeretkezünk, de ha gond van (pl ünnepekkor:) ), ne kelljen egybõl orvoshoz rohanni, legyen kéznél. (Azt mondta, hogy igen, így igen) Ezt tudom tanácsolni mindenkinek, aki nem rendszeres fogamzásgátlót szed és nem akar teherbe esni.
Egyet értek az elõttem szólóval.Ha a gumi nem szakad el, elvileg nem folyhat belõled semmi.
Gondolom onnan tudja, hogy ismeri a saját testét...pff te nem ismernél fel olyat ami rendellenes a szervezetedben? FIGYELJ: menj el orvodóshoz MINNÉL ELÖBB, valószínû, hogy az óvszer szakadt el, mert a fiúk "váladéka" olyan amijennek leirtad. Valszeg 72 órás tablettát fog neked felirni igy a terhesség kiárt lessz. de ha nem teszel valamit, és az a valami sperma volt, akkor baba lessz, és nem szeretnél gondolom.:S SZORíTOK
Nem akarlak megrémíszteni, de szerintem elszakadt az óvszer.
Még az is lehet, hogy allergiás vagy az óvszerre, és azért keletkezett furcsa folyásod...
Nem biztos hogy elszakadt(nem szakad az olyan könnyen), a váladék honnan tudod hogy nem a tied? A nõkbõl is jön váladék ami késõbb távozik!
Elõzõ hozzászóló nagyon okos lehet! Igen is lehet gumin keresztül is érezni mindent!Lehet most vékonyabbat használtak és azért volt más! És van a nõknek is váladéka bármilyen érdekes is! Azért ha beveszel egy esemény utáni gyógyszert biztos nem lesz baba!(három gyerkõc anyukája)
Szia.Szerintem is ke´rj egy esemény utánni tablettát. Valószínü, hogy az óvszer elszakadt.Ha még ilyet nem tapasztaltál, akor valószínü, hogy a sperma ta´vozott a testedbö, mikor wc-re mentél.Ha a te válade´kod lettt volna, akor azt tudnád, mert máskor is tapasztaltad volna.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a ciklus 6. napján nem védekeztünk és ez a menstruációm utolsó napja volt?

Legjobb válasz: Ha esetleg korábbi, vagy extra peteérésed van akkor, úgy lehetséges, de kicsi az esélye.

Ha esetleg korábbi, vagy extra peteérésed van akkor, úgy lehetséges, de kicsi az esélye.
Esély mindig van... De elég kicsi a Te esetedben.

Nem volt merev a péniszem szex közben, lehet a hideg miatt? és ha nem védekeztünk aláy lehet e terhes?

Ma voltam eggyütt egy lánnyal és nekem ez volt az elsö!! kint csinaltuk a szabadban tehát elég hidegvolt csak egy pokrocot vittünk na meg meleg forró teát :P na szoval a lány is és én is élveztük a szexet mert elmentünk mindketen de valamiert a farkam kisebb volt.vagyis mikor ithon maszturbalok merev eléggé most meg ien fél merev állapotban volt.lehet a hideg miatt?vagy az miatt h az elsö és izgultam?kérlek segitsetek ia baj?? :( és ami a fontos nem védekeztünk mert a másik nadragomba maradt agumi igy alany lehet terhes??? sajnos kétszer is beleélveztem. sos segitsetek,nagyon fontos mert parázok :( :( :(

Legjobb válasz: Jó nagy hülye vagy, barátom. Ha gumi nélkül beleélveztél KÉTSZER IS, akkor bizony jó esély van rá, hogy terhes. Arról már nem is beszélve, hogy el is kaphattál valamit. Húzd föl azt a k*rva zoknit, nem véletlenül találták ki.

Jó nagy hülye vagy, barátom. Ha gumi nélkül beleélveztél KÉTSZER IS, akkor bizony jó esély van rá, hogy terhes. Arról már nem is beszélve, hogy el is kaphattál valamit. Húzd föl azt a k*rva zoknit, nem véletlenül találták ki.
Ne haragudj, de te nem vagy normális. Olyan 30 óra is lehet amíg megfogan a gyerek, tehát egy olyan 2 nap múlva mindenképp végeztess vele terhességi tesztet és azonnal, már lehetõleg holnap forduljatok szakértõhöz és minden szempontból kérjetek eligazítást.
trollkodik a srác, de mindjárt megb*szom. :D
Bízol a szerencsédben? Megérdemled mert elbasztad. Ez nem gyerekjáték. Vegyél egy k.va esemény utánit, kérj kölcsön vagy v.mi mert késõbb nagyobb problémáid lesznek belõle ha mégis megfogant. Amúgy meg ha nem nagyon ismered a csajt akkor tagadj, ne vállald magadra rögtön a gyereket mert ha veled lefeküdt a palija mellett és engedte, hogy beleverd akkor kitudja még kivel.... így nem lehet biztos h a tiéd. Ha nem veteti l ( mert nem lehet rá kötelezni) ne vállalj magadra egy nem akart gyereket, ne kösd magad olyanhoz akit nem szeretsz. És gyerektartást is csak akkor fizess ha van tesz ami bizonyítja, hogy a tiéd.
A kérdező hozzászólása: nocsak azért válogasd meg kivel beszélsz hülye kocsog :D XD szerintem mindenkinek elöfordul az egyszer h nem védekezik.Ha most valoban elsöre terhes lessz a lány akkor elég szerencsétlen vagyok!! ugyanis másnak hónapokig nem jön össze!! mi van akkor ha nincs rá oénz, de agyermeet alany nem akarja megtartani?akkor csak ellehet ingyen vetteni?nem??
ha annyi agyad nincs hogy védekezz akkor ne szexelj!
http://www.terhesseg.com/terhesseg_megszakitasa olvasgasd te idióta b*lf*sz....
Én ezt nem hiszem el! NEM! Miért lehetne elvetetni ingyen? Magyarországon egyébként is most óriási abortusz-ellenes kampány folyik. 40-50 ezer Ft körül el lehet vetetni, igen. De az, hogy 20 évesen ilyen szinten tájékozatlan legyél az elképesztõ. Sztem vegyél vmit a csajnak hálából, h lefeküdt veled...
Amennyiben nem egészségügyi ok indokolja a terhesség-megszakítást, a beavatkozásért fizetni kell. A díjat átutalási postautalványon kell befizetni, amelyet a terhesség-megszakítási kérõlap kitöltésekor kap meg a kérelmezõ. Az ára 26 193 Ft. A térítési díjnak csak 30%-át kell megfizetni azonban, ha a terhesség megszakítását kérõ személy vagy a vele egy háztartásban élõ házastársa, élettársa, illetõleg az eltartója rendkívüli szociális segélyben vagy átmeneti segélyben részesül. A következõ személyeknek nem kell a beavatkozásért fizetni: 1. Szociális intézményben lakó személy 2. Az átmeneti gondozásban részesülõ, valamint az átmeneti vagy tartós nevelésbe vett kiskorú, illetve az utógondozási ellátásban részesülõ felnõtt. 3. Kivételes és rendkívüli segélyben részesülõ személy 4. Külföldi személy, akit a menekültügyi hatóság menedékesként vagy befogadottként elismert, és aki nemzetközi szerzõdésben foglaltak alapján az országból nem utasítható ki.
Az abortuszért fizetni kell elég sokat, irassatok fel eseményutánit amíg nem késõ.
akinek abortusza van, megeshet hogy soha életben nem lehet több gyereke. El sem tudod kpzelni az mit jelentene neki, az életét. Ráadásul tudod milyen kín egy abortusz? Örök életére megfogja ez viselni, nem csak testileg de lelkileg is. AZONNAL szerezz be egy esemény utánit, ha nincs pénzed add el az egyik vesédet. Mert ha nem, akkor fizetheted a havi gyerektartást. Még a 13 éves öcsém is sokkal tájékozottabb volt 10 évesen mint te 20 évesen. Gáz vagy-.-
Ha elmentél, függetlenül attól hogy merev volt vagy nem, vagy hideg volt vagy nem, lehet terhes a lány, ha nem védekeztetek. A teszt kb 10-14 nappal az aktus után mutat valamit. Addig még beveheti az esemény utánit, és mindenképp tesztelnék egyet amikor eljön az ideje. (remélem, a ciklus közepén is volt a hölgyemény...)
Atyám. most nézem. 20 éves???? Ne haragudj, de van valami bajod? Mármint értelmileg fogyatékos vagy, vagy ilyesmi?
Hülyeséget írt. nem ingyenes. Ha nagykorú a lány, akkor nem kell tudnia másnak.
fogvacogva a bokorban nyomtad télen? nem semmi... terhes lesz 75% esélyjel
hát te hülye vagy Gratulálok! majd írd meg fiú lett vagy lány.....
basszus..hány éves vagy? pont attól lesz terhes valaki, ha beleélveznek, szal készülj föl! és hogy tudtátok ilyen hidegben kint csinálni? te jó ég! én megfagytam volna. :/ :D
irtsatok esemény utáni tablettát :D ha nem csúsztatok még ki a 72orábol :) 5ezer forint körül van
A kérdező hozzászólása: JAJJ NE MÁRR KAJAK A SIRÁS KERINGET 20 VAGYOK DE EZ AZ ELSÖ NEM AKAROK BABÁT, PLÁNE NEM EGY OLYAN LANYTOL AKIT NEM SZERETEK ÉS VAN PALIJA :d!!! IGEN KINT A SZABADBAN NEM VOLT HIDEG CSAK UTANA MIKOR HAZAJÖTTÜNK :) NA UGYE NÖVEREMNEK FÉL ÉVIG KELETT PROBALKOZNIA MIRE GYEREKE LETT AKKOR MOST SZERINTETEK ELSÖRE BEFOGAN?? TUDOM ÁLLAT VAGYOK IGY BELÁTOM UTÓLAG, DE HA MÉGIS TERHES ELLEHET VETETNI NEM??ÉS AZ FÁJ NEKI??????
A kérdező hozzászólása: XD 5 EZER FT??? HÁT AZ NE FOG MENNI MERT SEM ALÁNYNAK SE NEKEM NEM FUTTYA EBBÖL A PÉNZBÖL KOLISAK VAGYUNK :( :( DE HA ELAKARJA VETTENI AZ INGYEN VAN NEM??
Ja elsõ abortusz ingyenes de akkor mindenki tudni fogja és akkor ez cinkes helyzet lesz :S inkább meg próbálnék valahonnan 5ezret össze kaparni esemény utáni tabira
Dehogy ingyenes az abortusz.. jóval drágább, mint a gyógyszer. Plusz nem hiszem, hogy bárkinek hiányozna egy ilyen mûtét az életébõl.
nem. az kb 40 ezer forint. Hogy lenne már ingyen? Mit gondoltál kifizeti a TB? amugy a teszt 3 nap után semmit nem mutat ki. 10 nap után leghamarabb. de inkább két hét.
A kérdező hozzászólása: most ezt hogy érted, hogy mindenki tudni fogja??? ha elmegy az orvoshoz vagy velem akkor gyakorlatilag senki nem tudhatja nem??????
De szánalmas vagy! A legidegesítõbb, hogy az ilyen idióta, marhák kefélnek rendszerint a legjobb nõkkel.
Ez ám a romantika! Egy olyan csajjal d*gtál, akit nem is szeretsz, van pasija, ráadásul egy bokorban:D remélem hármas ikretek lesz:D
várj még...
23:34: Csak most és csak a te kedvedért rákerestem, és a legtöbb helyen két hetet javasolnak. Ezek szerint egész tájékozott vagyok. Íme egy kis idézet egy random módon kiválasztott teszt betegtájékoztatójából: "Nem érdemes azonban túl korán a tesztért rohanni, hiszen a HCG hormon csak a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni a szervezetben, azaz kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még ekkor is kell 1-2 nap, mire a vizeletbõl kimutatható lesz." 12 + 2 = 14 nap = 2 hét Láss csodát.
2-3 hét, mire kimutatja, ha jól tudom.
hülye vagy, minek szexelsz ha azt sem tudod hogy mûködik a dolog
Nyugi, valószínûleg nem vagy terhes... Lehet, hogy pont az idegességtõl nem vérzel rendesen. Amúgy kb 1 hetes terhességet tud kimutatni a teszt, mert addig nem termel a szervezet annyi hormont, amit ki tudna mutatni. És még valami: 2 napon belül még a menstruációt sem befolyásolja, szóval ha valamitõl nem menstruálsz rendesen az nem a terhesség. Szóval egyrészt az se biztos jel, hogy megjött, másrészt viszont a megszakításos védekezésnek ugyanazok a statisztikái, mint a pesszáriumnak, szóval azért nincs valami nagy esélye, hogy terhes lennél... A harmadik pedig hogy még idõben vagy egy sürgõsségi tabihoz, ha nagyon parás vagy, akkor megéri azt az 5000ft-ot. De szinte biztos, hogy nem volt peteérésed 2 nappal a menzesz elõtt...
"2-3 hét, mire kimutatja, ha jól tudom." Te is marha tájékozott vagy!
nincs alsó korhatár. orvoshoz menj majd el, lehet nem is vagy terhes, de ha igen, õ mindenrõl tájékoztatni fog.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a második válasznál a hibáért..:D
A kérdező hozzászólása: Abortuszra hány éves kortól lehet menni?
A kérdező hozzászólása: Abortuszra hány évesen kortól lehet menni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
még biztos, hogy nem mutatja ki. de hogy ennek mi értelme volt, azt Te sem tudod, gondolom...
jah csak arra figyelj hogy ha 14 éven aluli vagy akkor esetleg "rád küldik" a rendõrséget. Kiskorú megrontása miatt.
aktus után két héttel csinálj egy tesztet , azért nem fog késni, mert elõször szexeltél!
Elõfordulhat, hogy késik az elsõ után lelki okoktól is, nekem is késett, na de én rendesen védekeztem. Így viszont, hogy nem védekeztetek, simán teherbe is eshettél és lehet attól késik...
Már miért lenne normális? Mielõtt szexelsz, nem illene utánanézni a fogamzásgátlásnak? Hol hallottad, hogy a szûzhártya véd a teherbeeséstõl?
Miert olyan nagy luxus felhuzni egy ovszert? Es most jon a 20.000x elmondott oreg szoveg.. A pasik elovaladekaban is lehetnek spermak.. Elovaladek pedig barmikor tavozhat a peniszbol, orgazmus elott, kozvetlenul a szex elejen, mikor izgalomba jott a srac stb. Remenykedj, ha meg nem jon meg vegyel tesztet.
"Egy hete voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk" Nincs több kérdésem.
Az nem védekezés. Attól még teherbe eshetsz. A védekezés a gumi.
A kérdező hozzászólása: A fiu nem élvezett belém!vigyázott
Ha idõsebb, legalább neki lett volna esze. Ha most nevet is, majd a tartásdíjkor nem fog. Attól mert szûz vagy, attól még termékeny vagy. De szerintem nem vagy terhes, két nap az semmi. Nekem normál szokott 5-öt késni minden hónap. Volt, amikor két hetet. Egyébként nem kell már stresszelni, hiszen ha így is van, ez van. De szerintem nem lesz semmi baj.
Ha beléd élvezett akkor gratulálok a kisbabához
Nem.hiszem h normalis lehet h csak rastresselsz de h lehetel ilyen felelotlen h.nem vedekezettek???0.0
Hát ha nem védekeztetek, akkor azért is késhet, mert teherbe estél. Mit gondoltál, az elsõ szex az bónusz? Akkor nem lehet teherbe esni? Ennyi ésszel nem kellene dugni.
A kérdező hozzászólása: MEGVOLT A HAVIM!!
what kind of gyûrû?
együtt fürdésbõl se lesz gyerek... annyira tuti, hogy ha mégis, vállalom, hogy leszek a keresztapja és Ferrarival viszem a keresztelõre... :D
Szerinted használnák az emberek az óvszert a világ minden táján milliószámra, ha nem mûködne? a el sem mentél, akkor pedig végképp nincs ok az aggodalomra. Az lenne a csoda, ha ettõl megfoganna. Kizárt.
Az együttfürdés nem jelent kockázatot :)
vegyetek be ketamint és mindketten megnyugszotok
A kérdező hozzászólása: és az együtt fürdés? nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!:) rendesek vagytok!:)
Nem lett terhes.. de ha a hüvelygyûrûn keresztül mégis megfoganna, akkor a gyerek ugy fog kinézni mint Michelin..
szóval óvszer volt, el sem mentél... nyugtasd meg asszony pajtást, ebbõl nem lesz gyerek... és álljon itt jó példának az esetetek. A sok rinyáló "de kivette csak egy kicsi ment belém" libának... respect! (Y)
kotton gyûrû... hm, ilyet még nem hallottam. csak simán koton (egy T-vel) ismétlem: akor folyhat ki ha nem figyeltek oda, s lecsúszik nagyon vagy teljesen. Ha odafogod, akkor nincs baj.
Amennyiben helyesen használtátok az óvszert ( + még el sem mentél ), kizárt, hogy következménye lenne az együttlétnek.
nyugi! nincs gáz:)
elsõ: amúgy jah én is ezt akartam kérdezni... de sztm gumival védekeztek.
A kérdező hozzászólása: kotton gyûrû
kifolyni csak akkor folyik ha, ha nem figyeltek arra hogy a helyén maradjon.. ne stresszeljen mert akkor nem fog megjönni neki és mégjobban megijed.
kotton gyûrû XD Hát figyelj nagyon állitsd fel a brét és akkor nem folyik ki..és elõször ne nyomd be tövig

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!