Találatok a következő kifejezésre: Ha védekeztünk és (144 db)

Ez így elég zavaros! Vegyél egy tesztet és minden kiderül. Én is úgy lettem terehs, hogy védekeztünk.

Szerintetek lehetek terhes ha védekeztünk és nem szakadt ki az óvszer?

Lefeküdtem a barátommal védekeztünk,nem szakadt ki. De fáj a hasam,jövöhéten megis kell jönie.De eddig mindig a mellem fájt már egy héttel elötte.Szerintetek Léci irjatok..

Legjobb válasz: Nemm hinném, h terhes vagy. Sokszor elõfordul, h annyira félsz, h terhességi jeleket produkálsz. Nekem egy hétig fájdogál a hasam mielõtt megjön. Jól tettétek, h védekeztetek.

Nemm hinném, h terhes vagy. Sokszor elõfordul, h annyira félsz, h terhességi jeleket produkálsz. Nekem egy hétig fájdogál a hasam mielõtt megjön. Jól tettétek, h védekeztetek.
Nem lehetsz terhes. Ha terhes lennél nem is fájna a hasad. A melled fájna de azt meg nem vennéd észre mert amúgy is szokott mielõtt megjön.
Nem vagy terhes, ne félj! Nekem régen mindig nagyon érzékenyek voltak a melleim, mielõtt megjött, kb. 1 éve meg már egyáltalán nem. Ne aggódj! 20L
Ha végig használtátok az óvszert, akkor nem lehetsz terhes. Ha csak késõbb, aktus közben kezdtétek használni, akkor elõfordulhat, de az esély úgy is kicsi. Hogy most kicsit mások a tünetek, az attól is lehet, hogy még fiatal vagy, és még változnak a hormonmennyiségek a szervezetedben, bár nem írtad mennyi idõs vagy, de úgy érzem, hogy fiatal. De tulajdonképpen idõsebben sem mindig egyforma minden ciklus, és gondolom most minden rezdülését figyeled a testednek, mert aggódsz. Ha nem használtátok végig a gumit, akkor tesztelj, mikor meg kellene jönnie, mármint akkor, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek amugy 17vagyok és végig hasznltuk a gumit és mikor elment a barátom akkor meg kihuzta..

Segitene nekem valaki? mult honap elejen lefekudtem a ferjemmel es nem vedekeztunk es be vettem egy esemeny utani tablatat es ra 10 napra meg is jott rendesen 5 napig tartott ugy kizarhato a terhesseg ha meg jott rendesen?

a problemam csak az hogy ebben a honapban eldontottuk vegleg hogy babat szeretnenk es nem vedekeztunk nem vettem be semmilyen tabletat es szedulok es faj a mellem nagyon februar 8ra nem varrom....az lenne meg a kerdesem hogy ha esetleg terhes vagyok vajon az akkor tortent amikor be szedtem az esemeny utanit....szoval akkori aktus soran....vagy utana amiutan el hataroztuk hogy babat szeretnenk?

Legjobb válasz: Szia! En esemenyutäni tabi mellett lettem terhes.Bevettem de nekem nem jött meg...tehät-sztem-ha terhes lennel akkor nem az elsötöl lennel-ha tenyleg rendes piros verzesed volt-hanem az azutänitol.Febr.8-az meg 4 nap,nem lehet,hogy a menses elöjeleit erzed? Mikor voltäl együtt a päroddal? Emlekszel?

Szia! En esemenyutäni tabi mellett lettem terhes.Bevettem de nekem nem jött meg...tehät-sztem-ha terhes lennel akkor nem az elsötöl lennel-ha tenyleg rendes piros verzesed volt-hanem az azutänitol.Febr.8-az meg 4 nap, nem lehet, hogy a menses elöjeleit erzed? Mikor voltäl együtt a päroddal? Emlekszel?

Ha mindig óvszerrel védekeztek és mégis terhes lett szerintetek elképzelhető a következő?

Nagyon jóbarátom elmondása szerint mindig óvszerrel védekeznek és most mégis terhes a barátnője. Szerinte nem csalta meg, nem lenne rá oka, ezért most azt ötlötte ki, hogy a lány csőbe akarja húzni és a használt óvszer tartalmát "rakhatta" fel magának. Szerintetek lehet ettől terhes. Tök tanácstalan vagyok ebben a témában mit mondjak neki, mert nekem nőként nem jutna ez eszembe...

Legjobb válasz: Minek van a lánnyal ha nem szereti? Ha két ember rendszeresen nemi életet él, védekezzenek bárhogyan is, mindig van esélye egy nem várt terhességnek. Jómagam is "óvszerszökevény" vagyok. Hála a "jóakaróknak" bár nagyon hasonlítok apámra sokszor megkaptam, hogy nem tudja hogyan fogantam. Anyámnak csak õ volt az életébe, s bár a nõvéreimre is külsõleg hasonlítok, mégsem vagyok a gyereke. Tehát óvatosan a kételkedésekkel. Bár én azt mondom, hogyha kételkedik, mondd meg neki, hogy szakítson a lánnyal akkor is, ha terhes, mert csak a gyereke életét keseríti meg, ha belemegy egy rossza házasságba. Inkább legyen egy rendes különélõ apa, mint egy feleségét és gyerekét utáló férj.

Minek van a lánnyal ha nem szereti? Ha két ember rendszeresen nemi életet él, védekezzenek bárhogyan is, mindig van esélye egy nem várt terhességnek. Jómagam is "óvszerszökevény" vagyok. Hála a "jóakaróknak" bár nagyon hasonlítok apámra sokszor megkaptam, hogy nem tudja hogyan fogantam. Anyámnak csak õ volt az életébe, s bár a nõvéreimre is külsõleg hasonlítok, mégsem vagyok a gyereke. Tehát óvatosan a kételkedésekkel. Bár én azt mondom, hogyha kételkedik, mondd meg neki, hogy szakítson a lánnyal akkor is, ha terhes, mert csak a gyereke életét keseríti meg, ha belemegy egy rossza házasságba. Inkább legyen egy rendes különélõ apa, mint egy feleségét és gyerekét utáló férj.
Meg lehet rá az esély, mivel a barátnõm így lett terhes, hogy az óvszert felnyomta magának.
Ha jól tudom a levegõn csak pár óráig élnek a spermák, azaz a csajnak nagyon gyorsnak kellett lennie. Hacsak nem vákuummentesen lezárták az óvszert. Plusz elég mélyre kell azt felrakni ahhoz, hogy célba is érjen akár egy sperma. De nem hihetetlen számomra (nekem két terhességem van/volt védekezés mellett, úgyhogy én már semmin nem lepõdöm meg). Egy nõ két dologra képes... A többit már nem is írom le. Viszont ha ez a barátodnak eszébe jutott (a nem tisztességes módszer), akkor ott komolyan elgondolkoznék, hogy egymáshoz valók-e.
Ha összeesküvés elméleteket gyártunk, akkor igen, elõfordulhatna egy ilyen eset. De szerintem inkább tételezzük fel azt, hogy lyukas volt a gumi.
Elviekben lehetséges, gyakorlatilag szinte kizárt, hogy azoknak a sejteknek bármilyen megtermékenyítõ képessége maradt volna: nagyon érzékenyek a környezeti hatásokra, és az, hogy levegõn életképesek, pusztán egy laboratórumi körülmények között vizsgált tény: ilyenkor a sejt egyébként sérül, és lehet, hogy életképes, de fiziológiás funkcióját képtelen már ellátni. Elég, ha abba godolunk bele, hogy a hüvelybe kerülve is mennyi feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy a spermiumok gyorsan tudjanak mozogni és célba érjenek... Szerintem barátkozzon a gondolattal, hogy szivárgott az óvszer, mert ennek a lehetõségnek az esélye kizárólag csak statisztikai.
A kérdező hozzászólása: Szereti a lányt, nincs ezzel semmi gond. Gyerekvállalásról még sosem beszéltek, nem véletlen, hogy védekeztek.
Szia, érdekelne h mi lett az esetbõl? Terhes a leányzó tényleg? És kiderült hogyan? Én olvastam olyan esetrõl egy spermalopásról szóló cikkben, hogy volt olyan nõ, aki a használt gumival egy fecskendõvel szívta fel az ondót, és juttatta be magának és terhes lett. Szóval ha a fizikai tényezõket nézzük, elképzelhetõ az ilyen módon való teherbeesés.
A kérdező hozzászólása: Igen terhes. Azt továbbra sem tudom hogyan, a lány is azt mondja, hogy nem érti. A babát természetesen megtartják.

Teherbe eshetek, ha péntek éjszaka lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk és nekem szombat reggel megjött?

Legjobb válasz: Elméletben lehetsz, gyakorlatban nagyon nagyon kicsi a valószínûsége. A megtemékenyülés ugyanis nem a méhben hanem a petevezetékben történik. Onnan vándorol el a megtermékenyült pete a méhbe ahol beágyazódik. Ha van mibe. Egy olyan méhbe nehéz ahol a nyálkahártya éppen lelökõdött. Arról nem is beszélve, hogy amíg a virgonc kis spermiumok eljutnak a petéhez ahhoz is kell idõ. Nem azonnal történik a megtemékenyülés. És a vérzés elött meg alatt annyira megváltozk a hüvely kémiája. Nem szeretik. :) Amit leírtam nem jelenti, hogy nem lehetséges ilyenkor teherbe esni!!!!!! Csak azt, hogy kicsi a valószínûsége. De ha nagyon aggódsz, csinálj tesztet. És többet ne szexelj védekezés nélkül!

Elméletben lehetsz, gyakorlatban nagyon nagyon kicsi a valószínûsége. A megtemékenyülés ugyanis nem a méhben hanem a petevezetékben történik. Onnan vándorol el a megtermékenyült pete a méhbe ahol beágyazódik. Ha van mibe. Egy olyan méhbe nehéz ahol a nyálkahártya éppen lelökõdött. Arról nem is beszélve, hogy amíg a virgonc kis spermiumok eljutnak a petéhez ahhoz is kell idõ. Nem azonnal történik a megtemékenyülés. És a vérzés elött meg alatt annyira megváltozk a hüvely kémiája. Nem szeretik. :) Amit leírtam nem jelenti, hogy nem lehetséges ilyenkor teherbe esni!!!!!! Csak azt, hogy kicsi a valószínûsége. De ha nagyon aggódsz, csinálj tesztet. És többet ne szexelj védekezés nélkül!
Nem hinném, hogy terhes vagy.Mensi elõtt 1 nappal nem valószínû, hogy van érett petesejted.
lehetsz igen, mert akkor a következõ menszeszed fog elmaradni!ezt nekem is orvos mondta, mert megkérdeztem!:(
Nem
mindeképp teszt!!!lehetséges am h terhesség.
persze, hogy lehetsz. attol még megjohetett most a havid! csinálj tesztet!
Kicsi a valószínûsége, de én így estem teherbe. Ez nem jelenti azt, hogy most terhes vagy, de jobb, ha mindig védekeztek, amíg nem akartok babát. Létezik esemény utáni tabletta, tarts belõle magadnál. Ha kimaradna a következõ menzeszed, vagy terhességi tüneteket érzel, menj orvosho!
Nem hinném! Peteérés a ciklusod 14. és 20. napja között van! Ekkor a legnagyobb az esélye, hogy teherbe essél, de ha félsz csinálj tesztet! Megbízható!

Lehetek terhes ha védekeztünk óvszerrel és nem szakadt ki?

2-3 hete késik eddig vártam hát ha megjön. Vagy az idegességtől is késhet? Mert ideges vagyok amiért nem jön meg:(

Legjobb válasz: Elég kicsi az esélye így a teherbe esésnek, és ige az idegesség mellett sok minden mástól is késhet.De ha 2-3hete késik,akkor bizony már el kéne menned lassan nõgyógyászhoz!

Elég kicsi az esélye így a teherbe esésnek, és ige az idegesség mellett sok minden mástól is késhet.De ha 2-3hete késik, akkor bizony már el kéne menned lassan nõgyógyászhoz!
Amennyiben megfelelõen használtátok, akkor maximum Hudini lehet az utód.
A kérdező hozzászólása: Hát igen kicsi az esélye lehet, de a hasam már egy hete fáj plusz a derekam is majd megszakad :/ Bár közben elkaptam 2 influenzát is lehet az is késlelteti.
Az idegeskedéstõl is késhet.De egy teszt nem árthat hogy megnyugodjál, bár biztos nem vagy terhes.Csinálj egy tesztet ha negatív akkor ami jó praktika és nekem szokott használni, ülj bele jó meleg vízbe meg csinálj gugolásokat.
Ez attól is függ, mikor "öltözködött be" a párod. :) A teszt megmutatja - a 2-3 hét nagyon soknak tûnik...
A kérdező hozzászólása: A nemi szerve nem ért hozzám gumi nélkül az biztos, hacsak a kezérõl nem került belém.
Szia! Nekem is majd 3 hetet késett, már mentem volna dokihoz, mire megjött. Én is túl vagyok két megfázáson, és mindig óvszerrel védekeztünk. Ezt csak azért írtam, hogy kicsit megnyugtassalak, más is járt már így. :) Azért menj el dokihoz, ha továbbra sem jön meg!

Ha kedves és segítőkész vagyok, akkor azt hiszik gyenge is, és kihasználhatnak, átverhetnek vagy árthatnak nekem. Gondolom másokkal is van ilyen? Ti hogy védekeztek ellen?

Heló Normális vagyok, alaphangon kedvesen viselkedek az emberekkel, és korrekt módon ahogy azt elvileg megérdemelnék. Csak egy a probléma hogyha: akadnak emberek akik azt hiszik hogy ha ilyen vagyok, akkor már gyenge is vagyok és ártana akarnak nekem. Példa rá: az iskola, mondjuk legyen matekóra, normális vagyok, nem tartozom a rendetlenekhez. Ha a tanár kérdez valamit, akkor normálisan válaszolok ha felelnem kell akkor felelek és nem hisztizek, mégis az osztály egy része össze vissza ordibál, oltja a tanár, ráköp a kabátjára, nem egyszer el?fordult hogy meg is siratták. Az a baj hogy ilyenkor a tanár nem mer visszaszólni az ilyeneknek, nem harcol ki magának tisztelet és úgy tudja csillapítani a felgyülemlett dühüt és haragot hogy rajtam vezeti le. Velem szemétkedik engem hív felelni, bunkózik, oltogat hogy mit keresek itt. Én persze visszaszólok neki hogy normálisan hogy fogja vissza magát ha én is normális vagyok vele. Erre bevág 2 eggyest, amiért ezt mondtam neki, viszont ha más valaki aki rendetlenkedik eggyest érdemelne nem meri beírni neki az eggyest mert fél a következményekt?l. Ez tet?ségnek tartom, azért mert normális ember vagyok még nem jelenti azt hogy gyenge is és rajtam vezetheti le a sresszt ami éri. De nem csak matekkal van így ott van pl, az osztályf?nököm, aki néha olyan kedvébe van és piszkálódik, azokkal akik normálisak, viszont ha a bunkók hiányoznak óráról és a tanár megkérdez hol voltál, a bunkó röhögve azt mondja hogy rosszul éreztem magam. Erre a tanár nem kérdez semmit leigazolja neki, viszont ha én már a harmadik szül?i igazlásomat mutatom neki, akkor magyaráz hogy persze el is hidjem hogy tényleg beteg voltál. (és megjegyzem nem olyan iskolába járok ami gladiátor képz? lenne, szóval nem az a veszélyes suli ahol a srácok egy része késsel járkál és szünetben mefit szippant fel az orrába, csak mert egy barátom ilyen suliba jár, és azt mondja ott fura mód az emberek másabbak és a közösség is jobb ) Másik példa jövünk vonattal, jön az kalaúz, kéri a jegyeket, odafordul egy nagydarab szétgyúrt kanihoz, aki ránéz és azt mondja neki : Mivan?? Erre a kaller azt mondja semmi, de látszik rajta hogy be van szarva, és odajön hozzám elkéri a jegyet aztán azt mondja mutassam a diákomat. Én mondom neki hogy a táskám alján van, hagy ne kelljen itt most pakolásznom és keresgélnem. Õ meg elkezd magyarázni hogy Jajj vegyek csak el? gyorsan!! Nagyon idegesít? tud lenni ez az egész. Azt el kell mondanom hogy nem vagyok kistermet? fél?s alak, ha ilyen van velem akkor normálisan és határozottam kérdezek hogy mi miért van. 17 éves vagyok 1 éve testépítek, régen elég vézna voltam most azonban már nem vagyok kicsi, 37es karom van ami magamhoz képest jó, az arcom elég gyerekes, de ez nem jelenti azt hogy gyenge vagyok, ha kell odateszem magam. Tudom hogy az emberek ilyenek, és hogy ez ellen nem sok megoldás van, nem szabad jópofának lenni és nem viselkednek velünk így. Azonban én még sem akarok átmenni bunkó, aljas alakba, de nem tudom hogyan védekzhetnék ilyen alakokkal szemben. Pl hogyan lehetne megoldani a matek órát? Én is kezdjek el örjöngeni? S?t legszivesebben én is leköpném a tanár kabátját mert ha ilyen alak akkor rá is fér, de ember vagyok és t?rt?ztetem magam. Csak ennyi id?sen történnek ilyen dolgok vagy kséöbb is ez vár rám? Ki mit gondol err?l és ki miként dolgozza fel? Hogy védekeztek ellen? Légyszives oylan válaszokat ne írjatok hogy légy Kemény ba*zdmeg vagy N?lj már fel ilyenek az emberek! Mert ezt magamtól is tudom... Ismerem hogy ami nem pusztít el er?sebbé tesz, és eggyet értek ezzel, ezért ne úgy képzeljetek el mint egy kis sz?zies kisgyereket aki most ismerkedik a világgal, nem csak a testem edzem, lelkileg is edzett vagyok, most mégis kíváncsi lennék mások véleményére.

Legjobb válasz: Bar azt mondhatnam, hogy ha felnosz mar nem lesz ilyen. De bizony lesz. Meg kell tanulni vele elni. Javasolni meg azt javasolnam, hogy amikor ilyen van nyugodtan indulj el a FAIR-seg iranyaban. Attol Mindenki fosik, mint a tuztol. Es minel kemenyebben megkerdojelezed a FAIR-seget, annal udvariasabban! Tehat csak szepen udvariasan: "Elnezest kalauz ur, a masik kolleganak nem kerte el a jegyet! Elmondana miert nem kerte el? Mert nem tartom eppen fairnek a viselkedeset." "Elnezest tanar ur, de miert van az, hogy engem mindig piszkal, annak ellenere, hogy tanulok es probalok jol viselkedni, a tobbiek meg hancurothatnak szabadon kedvukre. Ezt nem tartom eppen igazsagosnak." Probald egyszer ki: Nagyon hatasos. 37F

Bar azt mondhatnam, hogy ha felnosz mar nem lesz ilyen. De bizony lesz. Meg kell tanulni vele elni. Javasolni meg azt javasolnam, hogy amikor ilyen van nyugodtan indulj el a FAIR-seg iranyaban. Attol Mindenki fosik, mint a tuztol. Es minel kemenyebben megkerdojelezed a FAIR-seget, annal udvariasabban! Tehat csak szepen udvariasan: "Elnezest kalauz ur, a masik kolleganak nem kerte el a jegyet! Elmondana miert nem kerte el? Mert nem tartom eppen fairnek a viselkedeset." "Elnezest tanar ur, de miert van az, hogy engem mindig piszkal, annak ellenere, hogy tanulok es probalok jol viselkedni, a tobbiek meg hancurothatnak szabadon kedvukre. Ezt nem tartom eppen igazsagosnak." Probald egyszer ki: Nagyon hatasos. 37F
A kérdező hozzászólása: 17 /F
Akik kozel vannak a husos fazekhoz, azokra sem ugyanazok a szabalyok tartoznak, mint rank... 37F
A tanárral errõl 4 szem között kellett volna beszélned. Sõt az ilyesmi dolgokat én mindig 4 szem között intézem. Konkrét példa.Én is 17 voltam és rám szált egy kivénhedt kommunista tesitanár.Próbált bealázgatni az osztály elõtt, mert látta, hogy mindenki rám hallgat meg ilyesmi, de én nem mentem bele a játékába. Egyszer óra után megvártam, mikor már csak ketten voltunk megkérdeztem, hogy mi a baja, miért nem vesz vissza az arcából.Láttam, hogy parázik, uh rátettem még egy lapáttal és befenyítettem.Le is szált rólam. A mai napig használom ezt.Ha a nyilvánosság elõtt kritizálsz valakit-ahogy te a tanárod-akkor a büszkesége miatt meg fogja védeni magát, míg 4 szem közt a legtöbb emberrel lehet beszélni értelmesen, vagy ha nem hát másképp. Egyébként vannak nagyon jó könyvek az érzelmi intelligenciáról. Noha én nem voltam nagyon jó tanuló soha, de az óra utáni kis beszélgetések miatt-a fenti példa kirívó, egyszeri eset-nagyon jóban voltam a tanárokkal. A kalauzos meg a hasonló esetek elõtt meg mérlegelj. Mit nyerek azzal, ha belemegyek a játékba? Egyébként össze is zavarhattad volna.Nyújtod át a jegyet és közben kérdezel valami nagyon hosszút és hozzá dominánsan-egyenletesen állsz mindkét lábadon, kezeid a csípõdön-felállsz.
sokszor én is ezt gondolom, hogy az ilyen embereket gyegének nézik, de szerintem nem kell bunkónak visekledni ahhoz, hogy tiszteljenek , legyél magabiztos és legyen tartásod, akik meg beszólnak ne is érdekeljenek, v szólj vissza olyant, hogy õk is meglepõdjenek!
A stressz igen lehet oka annak, hogy késik.Nekem egyszer 36 napra jött meg.A doki azt mondta, hogy van ilyen.Azért nem árt ha megnézeted magad.

2-napja késik a menstruációm és elég sokat stresszelek ez miatt, mindig védekeztünk és mindig megnéztük a végén h nem lukadt e ki az óvszer és soha nem lukadt ki eddig, mikor jön meg végre a menstruáciom ha nem stresszelek akkor talán?

Legjobb válasz: csinálj sok felülést. nekem az mindig bevállik.. bár nemtudom miért. :D am igen.. ne stresszelj. egyél csokit. :P de ha nem LYUKADT ki a gumi, akkor nincs mitõl félned. :) nyugi..

csinálj sok felülést. nekem az mindig bevállik.. bár nemtudom miért. :D am igen.. ne stresszelj. egyél csokit. :P de ha nem LYUKADT ki a gumi, akkor nincs mitõl félned. :) nyugi..
Talán pont ettõl a stresszeléstõl késik. Nyugodj meg, biztosan meg fog jönni..:)
Figyi. Én ezt úgy tudom h ha a sok idióta kis nyominger nem szurkodja meg a kondomos dobozt tûvel (tanulj belõle, vegyél patikába. :) ) akkor ha kilyukad, az egész elszakad, azt csak észreveszed! ;) Csak nyugi! Nekem a sok stressz miatt 2 hetet vagy 3 hetet késik maximum.
szia nekem múltkor 8 napt késett én is megilyedtem de nem votam terhet
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek...akkor megpróbálok megnyugodni hátha sikerrel járok...köszi mindenkinek
igen, tényleg jobban jársz a patikás óvszerrel! egy bnõm fia így született... vmi f*sz idióta kiszúrta tûvel a dobozt, nem vették észre, és gyerek lett a vége... szerencsére azóta is együtt vannak, meg minden, de gondolom, nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni... amugy meg a stressztõl 2-3 hetet, sõt akár egy hónapot is késhet, no para... ha nagyon nem akar megjönni, én vennék egy terhességi tesztet...
A kérdező hozzászólása: oké köszike

Lehetek úgy terhes, ha védekeztünk, de éreztem, hogy elment, mármint gumin kersztül, és ilyen még nem volt, mármint még sose éreztem. Lehet ezt így érezni?

Meg utána pár órával mikor pisilni mentem találtam valami híg, átlátszó folyékony váladékot a bugyimon(ami nem t?lem volt), segítsetek, mi lehetett vagy mért éreztem?

Legjobb válasz: Én amikor elkezdtem a szexuális életet, már az elején felirattam postinort a nõdokival. Furcsállotta, de mondtam, hogy óvszerrel szeretkezünk, de ha gond van (pl ünnepekkor:)), ne kelljen egybõl orvoshoz rohanni, legyen kéznél. (Azt mondta, hogy igen, így igen) Ezt tudom tanácsolni mindenkinek, aki nem rendszeres fogamzásgátlót szed és nem akar teherbe esni.

Én amikor elkezdtem a szexuális életet, már az elején felirattam postinort a nõdokival. Furcsállotta, de mondtam, hogy óvszerrel szeretkezünk, de ha gond van (pl ünnepekkor:) ), ne kelljen egybõl orvoshoz rohanni, legyen kéznél. (Azt mondta, hogy igen, így igen) Ezt tudom tanácsolni mindenkinek, aki nem rendszeres fogamzásgátlót szed és nem akar teherbe esni.
Egyet értek az elõttem szólóval.Ha a gumi nem szakad el, elvileg nem folyhat belõled semmi.
Gondolom onnan tudja, hogy ismeri a saját testét...pff te nem ismernél fel olyat ami rendellenes a szervezetedben? FIGYELJ: menj el orvodóshoz MINNÉL ELÖBB, valószínû, hogy az óvszer szakadt el, mert a fiúk "váladéka" olyan amijennek leirtad. Valszeg 72 órás tablettát fog neked felirni igy a terhesség kiárt lessz. de ha nem teszel valamit, és az a valami sperma volt, akkor baba lessz, és nem szeretnél gondolom.:S SZORíTOK
Nem akarlak megrémíszteni, de szerintem elszakadt az óvszer.
Még az is lehet, hogy allergiás vagy az óvszerre, és azért keletkezett furcsa folyásod...
Nem biztos hogy elszakadt(nem szakad az olyan könnyen), a váladék honnan tudod hogy nem a tied? A nõkbõl is jön váladék ami késõbb távozik!
Elõzõ hozzászóló nagyon okos lehet! Igen is lehet gumin keresztül is érezni mindent!Lehet most vékonyabbat használtak és azért volt más! És van a nõknek is váladéka bármilyen érdekes is! Azért ha beveszel egy esemény utáni gyógyszert biztos nem lesz baba!(három gyerkõc anyukája)
Szia.Szerintem is ke´rj egy esemény utánni tablettát. Valószínü, hogy az óvszer elszakadt.Ha még ilyet nem tapasztaltál, akor valószínü, hogy a sperma ta´vozott a testedbö, mikor wc-re mentél.Ha a te válade´kod lettt volna, akor azt tudnád, mert máskor is tapasztaltad volna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!