Találatok a következő kifejezésre: Ha vásárolok új (30 db)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!!!
Ha már a neveden van akkor akkor új törzskönyv is kell hozzá az új rendszám miatt. Ha nincs a neveden akkor egy eljárásban meg lehet csinálni.
Kedves utolsó! Nézd meg a törzskönyvet! Nincs rajta rendszám, ezért az átrendszámozásnál nem kell cserélni.
NEM!!! 8500 Ft az egy pár-5500Ft az egy darab ( pótkocsi, motorkerékpár) rendszám, 6000 Ft a forgalmi engedély csere és 585 Ft az új mûszaki cimke ára. Figyelj viszont arra, hogy a környezetvédelmi cimkét is be kell szerezned. Érdeklõdj a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál errõl.
Utolsónak: Nem látom sajnos a törzskönyvet, mert a banknál van :( Én úgy tudtam, hogy rendszám is van rajta.

Ha vásárolok egy új telefont a T-Mobilenál vagy a Vodafonenál, kapok hozzá kártyát? Úgy értem olcsóbb, ha nem kérem vagy benne van az árában? Sonny Ericdont szeretnék.

Legjobb válasz: Ha nem kérsz hozzá "kártyát", akkor sokkal drágább a készülék. Ha kérsz hozzá kártyát, pl. vitamax csomagban veszed meg, akkor kedvezõbben kapod meg. Ha pedig elõfizetéses csomagot választasz, és hûségidõt vállalsz, akkor kapod meg a legolcsóbban. A legelsõ variációnál kártyafüggetlen, az utóbbi két variációnál pedig hálózatfüggõ telefont kapsz.

Ha nem kérsz hozzá "kártyát", akkor sokkal drágább a készülék. Ha kérsz hozzá kártyát, pl. vitamax csomagban veszed meg, akkor kedvezõbben kapod meg. Ha pedig elõfizetéses csomagot választasz, és hûségidõt vállalsz, akkor kapod meg a legolcsóbban. A legelsõ variációnál kártyafüggetlen, az utóbbi két variációnál pedig hálózatfüggõ telefont kapsz.


Ha egy uj matracot vásárolok, hova adhatom le a régi jelenleg is használt matracomat?

Legjobb válasz: Apród az ingyen elvihetõ rovatba biztos lecsapnak rá

Apród az ingyen elvihetõ rovatba biztos lecsapnak rá
Ha még jó állapotban van, nem penészes, kérdezz körbe a környékeden, hátha jól jön valakinek, vagy add oda hajléktalanoknak. Lomtalanításkor is kiteheted, perceken belül elviszik.
Menhelyen is örülnek neki.

Ha optikában vásárolok új szemüveget, akkor ahhoz szemüveg tok is szokott járni?

Január vége felé fogok venni majd, de csak -0,5D mindkett?.

Legjobb válasz: Nem, szemüvegtokot külön kell hozzá venned.

Nem, szemüvegtokot külön kell hozzá venned.
Én eddig mindegyik szemüvegemhez kaptam tokot is, persze márkától is függ, hogy jár-e hozzá.
Én is kaptam hozzá.
Én sose kaptam hozzá.
A kérdező hozzászólása: Amúgy kisebb optikában szeretném megvenni. Ó azt elfelejtettem hogy írjátok oda hogy melyik optikában vettétek a szemüvegeteket.
Én is kaptam tokot a szemüvegeimhez.
Optirisben kaptam mindegyikhez.
Én csak egy puha mûanyag tokot kaptam, ami azért a karcolásoktól megvédi. De amúgy is állandóan hordom, nincs szükségem tokra.
a keret markajatol fugg.
Már miért vonná le?
A kérdező hozzászólása: ..... hát, mert az uj SZJA törvényben ezt olvastam, vagy valami hasonlót- de a törvényt megérteni nem könnyü... ott az áll, hogy ez értékcsökkenés-leirás, és akkor is levonható, ha a magánszemély nem vállalkozóként ad bérbe...

Ha vásárolok egy új bumerángot, hogyan szabadulok meg a régitől?

Legjobb válasz: Kidobod a kukába. Vagy elajándékozod.

Kidobod a kukába. Vagy elajándékozod.
Elutazol vele jó messzire, lerakod a földre és otthagyod...
Elásod, vagy elégeted. :)
Beszámítással.
Égesd el!
Tibi bácsival XD
A fûrész csodákra képes.
dobd el..XD
nagy az unalom látom...
sajnos nem tudsz mit tenni...vele kell leélni az életedet:S:S nem menekülhetsz..:S egyre inkább a fejedre nõ:S:@ AMÍG FEL NEM AKASZTOD MAGAD:@:@:@:@
Kapapáccsal...
Ha eldobod visszajön, de ha eltöröd és úgy dobod el akkor nem jön vissza. Plusz ha még egy kicsit megpörkölöd akkor nem csap fejbe.

Ha a neten (VATERA, TESZ-VESZ) vásárolok valamit akár új, akár használt GPS-t 20eFt körülit, elvárható-e a garancia adása?

Még a 3 havi papír is kielégítene, vagy az eredeti garancia levél - ami esetleg lejárt. (ez ugyanis szerimtem utal az eredeti forgalmazóra, a szervízre, a beszerzés id?pontjára)

Legjobb válasz: Használt esetén, fõként magánszemélytõl vásárolva én nem várnám el (én is kidobom általában az ilyen számláimat egybõl a garancia vége után, ha nem tenném, megfulladnék tõlük). Más a helyzet viszont ha új termékrõl van szó, vagy ha egy bolt hirdette meg, akkor már elvárnék valami papír mellé. De az is igaz, hogy vaterán/teszveszen szokták jelölni, hogy van-e garancia az adott termékre, és ha igen, akkor mennyi, nem teljesen zsákbamacska a dolog (lelkiismeretes eladónál).

Használt esetén, fõként magánszemélytõl vásárolva én nem várnám el (én is kidobom általában az ilyen számláimat egybõl a garancia vége után, ha nem tenném, megfulladnék tõlük). Más a helyzet viszont ha új termékrõl van szó, vagy ha egy bolt hirdette meg, akkor már elvárnék valami papír mellé. De az is igaz, hogy vaterán/teszveszen szokták jelölni, hogy van-e garancia az adott termékre, és ha igen, akkor mennyi, nem teljesen zsákbamacska a dolog (lelkiismeretes eladónál).
kicsit offolok nézz itt szét http://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c3548/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!