Találatok a következő kifejezésre: Ha válaszolnak kérdésemre, akkor kapok (3 db)

Ha válaszolnak a kérdésemre, akkor kapok pontot?

Legjobb válasz: Jelenleg igen, de lehetséges, hogy az egész pontrendszer átalakítás alá kerül majd.

Jelenleg igen, de lehetséges, hogy az egész pontrendszer átalakítás alá kerül majd.

Miért van az, hogy ha a feltett kérdésekre valami odaillően poénosat válaszolok, akkor egyből lepontoznak, ha meg értelmesen, hasznosan válaszolok egy kérdésre, akkor meg semmilyen pontozást nem kapok senkitől?

Fikázni lehet a kevésbé hasznos választ, viszont a jó választ meg le kell szarni és nem értékelni pozitívan?

Legjobb válasz: Én ugyanazt csinálom amit az elsõ válaszoló, egyébként meg az odaillõ poénos válaszok nekem nagyon tetszenek. Azt is hasznosra szoktam értékelni. Az ilyen válaszok a legszórakoztatóbbak a gyakori kérdésekben.D

Én ugyanazt csinálom amit az elsõ válaszoló, egyébként meg az odaillõ poénos válaszok nekem nagyon tetszenek. Azt is hasznosra szoktam értékelni. Az ilyen válaszok a legszórakoztatóbbak a gyakori kérdésekben.D
hát nem tudom, én ha hasznos választ kapok mindig felpontozom, és ha nem hasznosat akkor azt meg hagyom, és nem csinálok vele semmit.ツ
A kérdező hozzászólása: Te rendes ember vagy, de sajnos nem ez az általános.
Figyu, írok egy olyan kérdésre, ahol nem tanácsot kérnek, hanem véleményeket.Konkrét eset: leírom h én úgy gondolom h x dolog valószínûleg sok esetben így töténik, de nem mindenre igaz.Erre mi a következõ válasz?"És akkor szted mi van amikor...."(és osztja nekem az észt)-sztem az ilyeneknek gyenge az elméjük és nem fogják fel mit ír a másik, kb az ilyenek is pontozhatnak le legtöbbször.

Hogy működik, ha valaki feltett egy kérdést és válaszolnak rá és arra a kérdező is válaszol, azt a válaszadó kapja e-mailbe, hogy újabb válasz érkezett vagy csak akkor tudja, ha vissza néz a kérdésre?

erre az oldalra gondolok

Legjobb válasz: Bármilyen kérdésrõl kaphatsz értesítést, nemcsak a Te általad feltettekrõl, csak be kell a kérdés alján ezt állítani. Ettõl függetlenül ott van a "Megválaszoltjaid" listája és ebben is jegyezve van, hogy mikor jött az általad megválaszolt kérdésekre újabb válasz. Úgyhogy mindkét általad felvetett lehetõség adott.

Bármilyen kérdésrõl kaphatsz értesítést, nemcsak a Te általad feltettekrõl, csak be kell a kérdés alján ezt állítani. Ettõl függetlenül ott van a "Megválaszoltjaid" listája és ebben is jegyezve van, hogy mikor jött az általad megválaszolt kérdésekre újabb válasz. Úgyhogy mindkét általad felvetett lehetõség adott.
A kérdező hozzászólása: azt tudom, hogy engem új kommentrõl értesítenek, mert bejelöltem még a reginél, de ugye van, hogy párbeszédezünk többet egy adott válaszolóval az olyansokszor visszatér az adott kérdésre, mer érdekli a többiek vagy a kérdezõ válasza, vagy kap értesítést és azért nézi meg?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
minden kérdés alatt ott van: Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? itt jelöld be a négyzetet, akkor kapsz emailt ha válaszoltak a kérdésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!