Találatok a következő kifejezésre: Ha válaszolnak kérdésemre, (126 db)

Miért van az, hogy ha normális kérdést írok ki, senki nem válaszol, ha meg valami hülye szexkérdést, akkor sorra jönnek a válaszok?

Ez annyira idegesít már, amikor valami értelmes dologra kíváncsi vagyok, és 0 választ kapok! De ha azt kérdezném, ki hányszor dug egy héten, arra rögtön jönne 1000 válasz!

Legjobb válasz: Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.

Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.
attól függ, hogy melyik kategóriában teszed fel. Itt fõleg a szex témakör, az ezotéria, a baba-mama, családi kapcsolatok és a politika kategória pörög nagyon. egyébként nyilván való, hogy a szex több embert érdekel, mint a komoly dolgok, de ez összefügg a felhasználók átlagéletkorával is.

Van olyan anyuka az itt válaszolók között, aki nagyon nem szimpatikus nektek, esetleg egyenesen utáljátok? Pl. nem válaszoltok kérdéseire, ha válaszol valahová, inkább oda már mem is írsz.

Legjobb válasz: Pont azért csinálják mert õ névvel ír. A legjava a válaszadóknak névtelen és nem tudnak biztosra menni h a következõ válasz is az övé-e. Ezért nem piszkálják. De ha tudnák h az is õ volt akit elõtte lehurrogtak biztosan kapná utána is a sok "kedvességet" attól függetlenül h most teljesen értelmes, hasznos választ adott. Ezért jobb a névtelenség mert nincs meg a címkézés a továbbiakban. Viszont privátban lehet jókat beszélgetni. :) Kérdésre válaszolva. Nincs olyan ember amirõl beszélsz. Viszont nekem is vannak olyan válaszok néha h azt gondolom minek is olvastam el :D De biztos volt már más pl így az én válaszommal :D

7. vok. Engem nem zavar a névvel, név nélkül írás. De ez a fazon....nem csak az oldalas eszmefuttatásai, mert legfeljebb az ember nem olvassa el. De válaszolt már az én kérdésemre is olyan lekezelõen, hogy csak lestem, tán még bocsánatot is kellett volna kérnem, hogy élek...
Ilyen konkrétan nincs, csak azt nem szeretem mikor valakivel lekezelõen bánnak csak mert más véleményen van.
Én azt bírom ebben az oldalban, hogy az embernek fogalma sincs, hogy kinek válaszol (hacsak nem névvel ír az illetõ, de az elég ritka szerintem). Lehet, hogy az egyik kérdésnél valakivel halálosan összeszólalkozol, egy másiknál meg totális egyetértésben beszélgettek, és fogalma sincs róla egyiknek sem, hogy ugyanazzal a személlyel cseveg kedélyesen, akinek az elõbb még kitépte volna a haját :) .
Pont azért csinálják mert õ névvel ír. A legjava a válaszadóknak névtelen és nem tudnak biztosra menni h a következõ válasz is az övé-e. Ezért nem piszkálják. De ha tudnák h az is õ volt akit elõtte lehurrogtak biztosan kapná utána is a sok "kedvességet" attól függetlenül h most teljesen értelmes, hasznos választ adott. Ezért jobb a névtelenség mert nincs meg a címkézés a továbbiakban. Viszont privátban lehet jókat beszélgetni. :) Kérdésre válaszolva. Nincs olyan ember amirõl beszélsz. Viszont nekem is vannak olyan válaszok néha h azt gondolom minek is olvastam el :D De biztos volt már más pl így az én válaszommal :D
Van egy gyakran unatkozó apuka, attól a frász tör ki. Baromi hosszú eszmefuttatásai vannak, nagyon okosnak képzeli magát, és rettentõen tudja osztani az észt. Névvel szerepel, ezért, ha valahol meglátom, nem is olvasok bele....olyan lekezelõ....
"fintor zsófi" kirohanásait is többször volt alkalmam olvasgatni ezen az oldalon. Még pont erre a kifejezésre is emlékszem, hogy szegénységi bizonyítvány. Kezd a kérdés provokatívvá válni...:)
Kedves "krisztivan"! Ezt mégis hogy érted, hogy "vállalod" a véleményed? Ilyen névvel mit tudsz vállalni egy anonim oldalon? Lehetnél "wz" vagy "1" is. A többiek úgyszintén.
Én azt eleve nem szeretem, hogy kiírják a "nevüket". Nem idegesít, vagy zavar, csak feleslegesnek tartom, hogy megkülönböztessék magukat másoktól egy anonim oldalon. Minek? Nincs olyan, akinek nem válaszolok, ez a kérdéstõl függ és nem a kérdezõtõl, de olyan van, akinek a válaszát már inkább el sem olvasom, ha látom a nevét, inkább bezárom a kérdést is. Megtestesíti, azt aki "osztja az észt". Nem akarom leírni a nevét, nincs értelme.
6. és 22. válaszoló véleményéhez csatlakoznék, nem tetszik a névvel írás, pont az a jó, hogy nem tudod, ki az. Van olyan anyuka akit nem bírok, konkrétan xstefix. Kiakaszt. Mindig vitába kerül és vitát kavar, kerülöm a válaszait. Az apuka nem tudom ki lehet. Megírjátok? Zsófi, bocs, de én sem a jó oldaladról emlékszem rád.
Timike, nagyon idegesítõ volt.
Szerintem meg jó lenne, ha mindenkinek lenne valamilyen "neve". Mindegy hogy gh vagy 2, fõ hogy meg lehessen különböztetni mindenkit. Akkor lehet, hogy pár válaszadó válaszát el sem kezdeném olvasni...És talán nehezebb lenne provokatív kérdéseket kiírni, néha az az érésem, hogy ugyanaz az ember hergeli a többieket, csak egyszer az egyik, máskor meg a másik oldalról...
12-es vagyok!! Fintor Zsófia?? Ha-ha-ha... Többször olvastalak már és kérésed nélkül is elkerüllek... Mert én is emlékszem a válaszaidból milyen okos és nevetséges vagy. Na pá!
Pont ennyi értelme van a "névvel" írásnak: ok a személyeskedésre. De ha nektek jó...
Konkrétan nincs, van 1-2 válasz néha, ami nagyon nem szimpi, de ezek legtöbbször név nélkül vannak. Neked van ilyen?
Fintor Zsófiára én is emlékszem :D Am tavaly voltál azt hiszem terhes pont és akkor totál meggyõzõdésed volt a kórház melletti pártod h nem számít h lepukkant meg minden aztán hipp-hoppra mégis átmentél a totál felújított baba-mama barát kórházba és utána azt kezdted el pártolni. Nekem ez maradt meg tõled. :) Ezt is csak azért jegyeztem meg mert kb 2 hónappal szültem hamarabb mint te és én is abba a kórházba mivel miskolci vagyok. :) De am senki mást nem jegyeztem még meg. Téged is csak azért mert a hely miatt. :) Amúgy nem érdekel névvel vagy névtelenül ír valaki. Ha névvel írna akkor mint a kérdezõ esetében is csak az elõítéletek mennének. :) Jobb ez így. Persze egy idõ után van 1-2 ember akit meg lehet jegyezni. :) Engem aki idegesített meg zaklatott egy férfi volt aki állandóan azt írta írjam le h milyen a mellem, milyen érzés szoptatni, meg h õ elvenne feleségül hagyjam el a férjem szüljek neki gyereket. Na az kiakasztott. De hallottam másoktól h több néven is futott már és mindenkivel ugyanezt csinálja.
Utolsó vagyok és még onnan is maradt meg mert druszák vagyunk :D :D :D
Fintor Zsófiára emlékszem én is, de csak annyi maradt meg, hogy volt 1-2 vicces válasza, ami tetszett. De nem tudnám megmondani, mik voltak ezek. :)
a kórházasra én is emlékszem, de azért váltott, mert a dokija átment. én gyakran találkozom a válaszaival, nagyon szimpi, facen is ismerõsöknek lettünk ;)
A kérdező hozzászólása: jól jegyezz meg és kerülj el! :)
ja és névvel írok, csak h megnyugodj :)
16-os! nem én pontoztalak le, nem is tudom mibõl feltételezted ezt, hisz bárki, aki megnyitja a kérdést értékelheti a válaszokat de most kiállítottad magadról ezzel a stílussal a szegénységi bizonyítványt! gratulálok! és csak h. tudd, most már csak azért is lepontozlak, h. olyan szép pillanatot okozzak neked, mint te nekem a megnyilvánulásoddal :D így már jogosan nevezhetsz nevettségesnek!
Én azt sosem nézem, hogy más mit válaszol. Persze elolvasom, de attól függetlenül ha tudok, segítek, leírom a saját tapasztalatomat. Az pedig hogy válaszolok vagy sem, nem kérdezõ-, hanem kérdés függõ.
nincs ilyen
A kérdező hozzászólása: nekem sincs, sõt, inkább vannak válaszolók, akikkel szimpatizálok, tudom már hány gyereke van, milyen idõsek, esetleg nevüket, kb. hol élnek város szinten, ill. kb. emlékszem milyen problémáik vetõdtek fel a gyerekek körül. nekem tetszik, h. így "ismerhetek " valakit. csak sokszor láttam már, h. a névvel írókat kipécézik, pont azért, mert elõzõ kérdése, válasza alapján már vannak elõítéleteik róluk.
A kérdező hozzászólása: 7-es! akirõl írsz, miatta IS fogalmazódott meg bennem a kérdés. sokszor támadják, mert szélsõségesebb a véleménye . persze nem ondom, h. mindig egyet értek vele, csak zavar ez a diszkrimináció azokkal szemben, akik névvel írnak. én nekik valahogy mindig nagyobb bizalmat szavazok :)
off: Én nem bánom, hogy van "nevem". Sokkal jobban zavar ez a százalékosdi. Mivel szoptatás párti vagyok, gyakran nagyon lepontoznak. És attól félek, hogy akiknek fontos a százalék, azok nem figyelnek oda a válaszaimra, még ha ezek hasznosak is lennének. on: A számomra érdekes kérdésekre válaszolok, bárki is teszi azt fel. Nincs senki aki kimondottan ellenszenves lenne, de vannak akik válaszain gyakran elcsodálkozom. Viszon 2 válaszadót (egyik névvel ír, másikat csak stílus alapján ismerem fel) nagyon szimpatikus...
Nekem van egy hölgyemény, akitõl a frász kerülget. Többször is vitába keveredtünk már. Baromi okos, tipikus õsanya, minden jobban tud, azt hiszi az õ seggébõl kel fel a nap... Úgyhogy kerülöm, bár szerencsére már egyre ritkábban látom errefelé.
Én anno Timikén húztam fel magam, aki az anyját okolta, mert 16 évesen anya lett. Meg büszke volt arra, hogy milyen körülmények közé szülte a gyerekét. De már nincs kint a neve.
Én nem szoktam megjegyezni a neveket.De szívesen vállalom a saját gondolataimat és véleményemet, bár biztosan van, hogy kiakasztok valakit.Ha tudok válaszolok, ha érdekel a kérdés elolvasom.Nekem a százalék sem érdekes.Van, hogy "valaki"ugye név nélkül végig negatívozza így nincs is értelme ezt figyelni.
Van...néhány embert nemcsak a százalékáról, de a stílusáról is hamar meg lehet jegyezni, fõleg, ha tipikus az írásmódja...
12-es vagyok! Kérdezõ, elég gyerekesnek talállak, azért lepontozni a korábbi 100%-omat, mert nem írtam meg neked privibe, kirõl beszélek... Tudod, ha te is névvel kérdeznél, téged is megjegyeznélek és elkerülnélek mert nevetséges vagy...
Van egy válaszoló( hasonló stílusú, mint a 12- es), aki állandóan a szopi melletti itatást preferálja, de olyan stílusban, mintha gyerekgyilkos lenne az, aki kizárólagosan szoptat, na õt "elkerülöm. És van az általatok emlegetett névvel szereplõ okoska, aki szintén idegesít.
Ki az az apuka, akirõl beszéltek? Valaki elküldhetné legalább priviben. Nagyon kíváncsi lettem :-)
a 6-os válaszoló is leírta a tutit amúgy :) Ezen már én is gondolkoztam el h biztos volt olyan akivel egy kérdésnél totálisan összeszólalkoztunk aztán meg lehet máshol nagyon nagy egyetértésben csevegtünk :) Am tényleg a doki miatt váltott most már emlékszem. :) 30-as válaszoló voltam :)

Miért nem válaszol senki a friss meg nem válaszolt kérdésekre? Főleg ha még nem is hülyeség?

Bár a hülye kérdésekre,értelmetlen,szexuális,felháborító,analfabéta stb.üzenetekre egyb?l válaszolnak,ha valaki tényleg fontos kérdést kiír,semmi,semmi válasz.

Legjobb válasz: Mert azokra a kérdésekre, amikre nincs konkrét válasz, sokkal könnyebb válaszolni, meg persze azokra is, amik hülyeségek.

Mert azokra a kérdésekre, amikre nincs konkrét válasz, sokkal könnyebb válaszolni, meg persze azokra is, amik hülyeségek.
Kérdésedbõl azt veszem ki, hogy feltettél valami kérdést, és egyetlen választ nem kaptál rá. Megismételnéd, konkrétan melyik kérdésre vártad a választ?
Olyan konkrét kérdésre, amire valaki konkrét választ vár (tehát nem ilyen mit gondolsz róla, mi a véleményed, szerinted...), és nem tudok segíteni, nem válaszolok. Gondolom más is így van vele.
A kérdező hozzászólása: Igaz lehet, hogy nem jól fogalmaztam a kérdésem, akkor segítenétek, hogyha elakarok adni valamit(nem itt az oldalon), és nem tudom mennyit ér, mennyiért adjam el, hogy fogalmazzam meg a kérdést, hogy kapjak rá választ, vagy esetleg 1 másik oldal, ami ezzel foglalkozik...
Igen, szerintem kapnál segítséget. Én árak ügyében nem vagyok otthon, de fogalmazásban pl. szívesen segítek.
Ha bármit el akarsz adni, akkor elsõsorban az fogja az árát meghatározni, hogy mennyire sok abból a dologból az eladó, és mennyien keresik, vagyis milyen a vevõ-oldal. Másrészt az is befolyásolja pl. egy lakóingatlan eladási árát, hogy az az ingatlan hol fekszik. Elõszöris, hogy az ország melyik részén, melyik városban vagy településen, ill. azon belül központi helyen, vagy város széle. Általában nagyobb értékû dolgok eladása elõtt azt szoktam tanácsolni, hogy felmérni a jelenlegi helyzetet az a legjobb, ha elõtte "eljátszod", hogy te is venni akarsz. Megnézel 1-2 hirdetést, megnézed, hogy amit hirdetnek az milyen állapotú, mekkora, hol van, stb. és mennyiért akarják eladni. Felméred, hogy az ár szerinted megéri-e, vagy esetleg mint vevõ drágának találod. Ezek alapján már jobban el tudod dönteni, hogy amit el akarsz adni, azért kb. mennyit kérhetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha idiótán válaszolok kérdésekre, én is idióta vagyok?

Legjobb válasz: Nem. Idióta kérdésre én is idiótán válaszolok, de ettõl még nem érzem magam annak.

Nem. Idióta kérdésre én is idiótán válaszolok, de ettõl még nem érzem magam annak.
komoly kérdésekre is sokszor hülyén válaszolok :D, persze csak egy kis színt viszek mások elétibe' :D, persze aztán, mondom a megoldást, aber, hogyha CSAK hülyeséget mondasz, akkor az vagy
Az.
idióta kérdésekre valóban nem érzi az ember helytelennek hogy idiótán válaszoljon, mert aki képes nagyon hülye kérdést feltenni, az úgyis annyira életképtelen, hogy mindegy mit válaszolsz. az viszont már másik kérdés hogy mitõl sorolunk valamit az idióta kérdések közé

Babás kérdések. Van haszontalan válasz, már ha a kérdésre válaszolunk? Erről mi a véleményed?

Unatkoztam és ezen a lepontozáson gondolkodtam. Kérdez valaki valamit. A válasz vagy olyan, amire ? is gondol, (és a többi válaszadó) vagy nem. Ha nem olyan, akkor az haszontalan volt? Nem arra kíváncsi az ember, aki elolvas egy kérdést és válaszol, hogy mit hogy csinál a másik?

Legjobb válasz: Minden válasz hasznos, amennyiben a kérdésre adott válasz valóban, legalábbis véleményem szerint. Én azt tenném az oldal üzemeltetõi helyében, hogy kevesebb legyen a "konfliktus", hogy törölnék azonnal minden olyan választ, ami nem a kérdésre ad választ, hanem csak beszólás/leszólás, sértõ vélemény nyílvánítás a kérdezõ felé, OFF stb. Tudom, hogy ez lehetetlen, de így lenne az igazi.

Minden válasz hasznos, amennyiben a kérdésre adott válasz valóban, legalábbis véleményem szerint. Én azt tenném az oldal üzemeltetõi helyében, hogy kevesebb legyen a "konfliktus", hogy törölnék azonnal minden olyan választ, ami nem a kérdésre ad választ, hanem csak beszólás/leszólás, sértõ vélemény nyílvánítás a kérdezõ felé, OFF stb. Tudom, hogy ez lehetetlen, de így lenne az igazi.
Szerintem sokan csak szórakozásból pontoznak le, illetve biztosan van olyan is, hogy ha az egyik válaszoló nem ért egyet a többivel, akkor lepontozza azokat. A te példádra pl. biztos olyan pontozta le, aki egybemossa az újszülött badijait apuka koszos zoknijával is és szerintem ez így tökéletes.
"Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!" Tehát, aki lepontozta azt a válaszolót, annak negatív a véleménye róla. Hogy miért, azt én sem értem :) Mint ahogy azt sem, hogy miért nem csak a kérdezõ pontozhat? Miért jöhet ide bárki és nyomhat mindenkire pirosat, ha éppen úgy tartja kedve? Nem vagyunk egyformák, szerencsére, lehet más a véleményünk, de ezt tiszteletben kellene tartani és nem lehurrogni érte a másikat, nem?
én nem szoktam pontozni, csak egyetlen esetben. ha valaki olyan módon válaszol, hogy egyértelmûen kötekedni akar, vagy hülye módon poénkodik. pl. van egy kérdés, mivel kössem le az 5 hós kisfiamat, vki válasza: kötéllel. na ez a válasz abszolút nem hasznos sztem. amikor vki úgy opntoz le, hogy kapott rendes választ csak nem olyat ami szája íze szerint való, azt primitívnek tartom.
Én ezt az egész pontozást nem tartom fontosnak. Még soha nem pontoztam, magamban eldöntöm, hogy amit épp olvastam, hasznos-e nekem, egyetértek-e vele, de ez az én szubjektív véleményem. Másnak lehet, hogy a hasznos, jó válasz, ami nekem épp nem az esetleg.

Ha válaszolnak egy kérdésemre, arra kapok pontot?

Legjobb válasz: nem. a feltett kérdésért kapsz 3-t, függetlenül attól, hogy válaszolnak-e rá, és ha igen hányan.

nem. a feltett kérdésért kapsz 3-t, függetlenül attól, hogy válaszolnak-e rá, és ha igen hányan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Miért van az, ha normális kérdést írok arra alig válaszolnak, ha meg hülyeséget arra tök sok válasz jön?

amikor a sulival kapcsolatos kérdést írtam arra összesen 2 válasz jött pedig ki is emeltem...bezzeg ha vmi nagy baromságot írok akkor arra percenként válaszolnak...

Legjobb válasz: talán azért mert sokan nem tudnak normális kérdésre normális választ adni és hülye kérdésre csak hülyét lehet válaszolni is....

talán azért mert sokan nem tudnak normális kérdésre normális választ adni és hülye kérdésre csak hülyét lehet válaszolni is....
Azért, mert ezen az oldalon a többség nem tud választ adni csak okoskodni egy h.ülye kérdésnél könnyû okoskodni, viszont egy értelmes kérdésnél már nem tud válaszolni így nem tud okoskodni és oltogatni senkit.
Szia! A válasz nagyon egyszerû! Lévén kevés a normális ember azért nem adnak sokan az értelmes kérdéseidre választ! A hülye kérdéseidre meg azért adnak sokan mert sok a hülye:)
sok hülye van, ez van :D
fuckyeah. Tuti, hogy sokan oda szeretnének kikerülni a "terhes vagy", "pinakobold" válaszaikkal.
akkor ezek szerint ez is hülye kérdés xD

Ha egy kérdés éppen akkor van (át)szerkesztés alatt, amikor válaszolok, mi történik a válaszommal?

...mert nekem a jó hosszú válaszom elt?nt, mint szürke szamár a ködben. Soha semmi más nem t?nt el még itt, úgyhogy ez igencsak meglepett.

Legjobb válasz: Ha egy kérdést törlünk valami miatt, akkor az ahhoz tartozó válaszok is eltûnnek. Ha csak a kategóriáját változtatjuk hozzá illõbbre, vagy a kérdésen módosítunk, akkor a válaszokkal semmi sem történik.

Ha egy kérdést törlünk valami miatt, akkor az ahhoz tartozó válaszok is eltûnnek. Ha csak a kategóriáját változtatjuk hozzá illõbbre, vagy a kérdésen módosítunk, akkor a válaszokkal semmi sem történik.
Szerintem az lehetett, hogy kitörölték a kérdést, aztán valaki újra feltette átfogalmazva.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem - de itt talán más történt: - amikor én elindítottam a választ, még az eredeti kérdés szerepelt. - amikor elküldtem, már nem találtam a kérdést: kidobott a fõmenüre. - kisvártatva ismét megjelent a kérdés: ugyanaz, de átszerkesztve. A válaszom sehol.

Ha több kérdést kiírtam, a válaszolók nem látják a többi kérdésemet is?

Úgyértem,ha ráakadtok egy kérdésemre, és válaszoltok, attól még nem látjátok a többi kérdést,amit kiírtam, nem?

Legjobb válasz: nem látom a többi kérdésed

nem látom a többi kérdésed
Nem, mert ez egy anonim oldal.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Ha egy kérdésemre, egy válaszadót jelentek a moderátornak, mert nem a kérdésre válaszol, megalázó stílusban ír, azt a választ kitörlik?

Legjobb válasz: A moderátor személyes mérlegelésétõl függ. Garancia nincs rá, hogy bármit is kitöröljenek, hacsak bírósági végzés nem indokolja. Általában azonban igen, törlik, ha valami sértõ, és jelented.

A moderátor személyes mérlegelésétõl függ. Garancia nincs rá, hogy bármit is kitöröljenek, hacsak bírósági végzés nem indokolja. Általában azonban igen, törlik, ha valami sértõ, és jelented.
Nekem egyik kérdésemre számomra sértö piszkálódó válasz érkezett ( de nem volt benne káromkodás ) és rámentem erre a piros körre jobb oldalt ott kiválasztottam hogy ez a válasz provokatív" és a moderátor kb. 3 órán belül törölte

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!