Találatok a következő kifejezésre: Ha ujjazom akkor miért (7 db)

Miért van az ha ujjaznak akkor már az elején azt érzem, hogy befogok pisilni?

Elkezdi csinálni, de mindig le kell állítanom, mert úgy érzem, hogy tényleg bepisilek és ezért nem tudom nagyon élvezni,de azért jó érzés.Ha utána elmegyek wc-re akkor mindig sokat pisilok.Szerintetek mit?l van és hogy tudok ellene tenni?

Legjobb válasz: ritkán nálam is elõfordul. szerintem azért mert azon a részen van a hugyhólyagod is ahol a srác ujja kotorászik:) menj el elõtte pisilni akkor jobb lesz!

ritkán nálam is elõfordul. szerintem azért mert azon a részen van a hugyhólyagod is ahol a srác ujja kotorászik:) menj el elõtte pisilni akkor jobb lesz!
elvileg ojankor ejakulációs élvezést lehet elérni... ne hadjátokabba semmi kép! mert elvileg olyankor spricolós élvezés jön:)
A méh a húgyhólyag mögött van. Lehet, hogy az nyomódik a hólyaghoz, ha pl. valakinek lent van nagyon a méhe.
Ujjazás elõtt menj el wc-re és akkor tuti nem fogsz bepisilni, ha úgy is érzed tudni fogod, hogy nem kell igazából, mert most voltál.
Most õszintén. Oké, menjen el elõtte wc-re, de... Nálatok menetrend szerint történik ez? Úgy értem, sosem tudni, mikor mi sül ki egy kis csókolózásból.
Én ugy vagyok vele ha elkezdõdik valami de tudom hogy nekem lehet pisilni fog kelleni :) akkor mondok egy bocs-t és kiszaladok wcre. Jobb ez így minthogy végig kellemetlen érzésem legyen!
Elolvastam az összes hozzászólást, és összegezve azt tudom mondani, H minden csók elõtt menj pisilni :D
Szerintem elötte menj el pisilni :D Ha utána is ugyanez az érzésed támad, akkor örülj, mert megtalálta a G-pontod!! :D

Ha ujjazom magam akkor miért nem tudok elélvezni? 13/L

Legjobb válasz: Nyilván, mert nem tudod, hogyan kell. Ez nem olyan dolog, hogy bedugogatod, és akkor elélvezel....

Nyilván, mert nem tudod, hogyan kell. Ez nem olyan dolog, hogy bedugogatod, és akkor elélvezel....
3mas miért ne ismerhetné meg a testét? ne legyünk már ennyire konzervatívak....
3as, ugyan, miért ne? Amúgy gondolom mert nem csinálod elég jól.
Azért mert nem én újjazlak.
13-évesen még nem kellene ilyet csinálni!
ráérzel! az ember márcsak ilyen:D és szerintem 13 évesen már bõven nyomathatják a lányok is=) hajrá
én is így vagyok, nemtom, lehet h ez normális
Mert általában a nõknek is kell két orgazmus között pár percet pihenni. Mondjad hogy hagyja abba, pihentesse meg a kezét és ha még újjazhatnéka van 5 perc múlva izgasson fel és kezdje újra.
mert úgy még jobb
nekem is így szokott lenni sztem ez a normális:P
Mert nem egy napon születettek.
Mert elélveztél és az után kell egy kicsit pihenni. Az elején nekemk is úgy volt, de már nem szokta egy élvezés után abbahagyni nagyon, csak ha megvolt minimum 3-4 és utána szünet. :) 18/L
Mi az hogy furcsa lesz? Nem tudsz fogalmazni?

Miért van az hogy ha a barátom újjaz akkor bevérzek? Talán túl erősen csinálja?

Legjobb válasz: Azt te érzed... vagy a szûzhártyádat sértette föl. Esetleg másfél centisek a körmei.

Azt te érzed... vagy a szûzhártyádat sértette föl. Esetleg másfél centisek a körmei.
Lehetnek rövidek a körmei, de ha élesek, attól tudsz vérezni. Nem feltétlen fogod azonnal érezni.
Lehet hogy nem megfelelõ a nedvesítés. Ha fél óráig ujjaz akkor feltételezem nem valami nagy szám a dolog, feltételezem hogy akkor túl sok természetes síkosító anyag sincs jelen. Enyhén kiszáradsz odabent és úgy sokkal könnyebb felsérteni. Nem kell ahhoz feltétlenül hosszú vagy éles köröm, ha valaki nem érzéssel csinálja. Az ujjazást csak mértékkel csináljátok.
hát, sztem túl sokáig is csinálja, meg erõsen is, ezt nemfeltétlen érzed h erõs, csak utána vérzel. meg lehet h hevesen is, és rossz helyre ér, ott nagyon sok a vékony hajszálér, simán felsértheti az egyiket. de ezzel vigyázni kell, az nemtesz jót ha túl sokszor sért fel ott, szóval ezzel vigyázzatok
Az a baj, hogy szerintem a nagy igyekezetben szegény össze-vissza csinálja. És mindehol igazt csak nem a G-pontodon. Mert ha egyszer megtalálja, akkor 2 másodperc és élvezel. Csináljátok egy kicsit lassabban és finomabban, csak keresgéljetek, aztán lehet gyorsan. Petranova
A kérdező hozzászólása: de már nem vagyok szûz fél éve élek szexuális életet nem hosszúak a körmei és ez már nem az elsõ alkalom hogy bevéreztem :(De most azon vagyunk hogy a G-pontomat izgassa mert még nem éltem át orgazmust hüvelyen keresztül csak csikló orgazmust!! de ha fél óráig újaz akkor bevérzek :(
az a nem mind1, h milyen menyniségû aza bevérzés?! kis elszinezõdés majdnemhogy természetes, mivel az ujja sokkal erõsebb, keményebb és célzottan mûködik, nemúgy, mint a pénisze...ez okozhat enyhe vérzést

Ha ujjazom magamat, akkor miért nem érzek semmit?

ha ujjazom magam akkor sose érzek semmit.miért van ez ? ti milyen tanácsokat tuttok adni,hogy othon hogy elégitsem ki magamat?vibri nélkül?

Legjobb válasz: Próbáld a csiklódat simogatni... de ne száraz kézzel!!! Érezni fogod, hogy jó érzés... :-))

Próbáld a csiklódat simogatni... de ne száraz kézzel!!! Érezni fogod, hogy jó érzés... :-))
Na én is kérdezek vmit te hány éves vagy? Inkább tanulj. Ahogy látom a nyelvtan nem éppen a kedvenc tantárgyad.
Fiatal vagy még hozzá. Idõ kell, amíg a hormonok beindulnak. Addig inkább ne nagyon kísérletezz.
ha van párod minek ezt csinálni
lehed h nyomorék vagy és nincsenek is ujjaid csak még nem vetted észre :O
nyomja a húgyhólyagot
A kérdező hozzászólása: de normál esetben ha nyomkodja semmit nem érzek. max fájdalmat hogy nyomkodja a hasam..:D csak akkor ha pisilnem kell és izgalmi állapotban vagyok.
Engem is felizgat, nekem pl a barátom orális szexnél nyomkodni szokta a hasam alját, ha pisilnem kell:) Nem tudom, mitõl lehet, de amíg jó érzés, addig miért számít?:D
A kérdező hozzászólása: igaz, csak mindkettõnknek elég kíváncsi természetünk van:D
hüvelyfal stimulálása külsõ hatással.
Mert a "g pont", vagyis az a mirigy, vagy minek nevezzem a húgyhólyag és a hüvely között van. Ha kemény a hólyagod, a nyomkodás átmegy a másik oldalára.

Miért van az, hogy csak akkor tudok elélvezni nyalástól, ha a barátom közben ujjaz is?

Nagyon jó érzés, ha csak simán nyal, de nem élvezek el, de amint besegít az ujjával, max. egy perc és végem.

Legjobb válasz: Mert így tobzódnak az élvezetek.

Mert így tobzódnak az élvezetek.
13-as vagyok, csak értek a nõkhöz irigykedõ férfi társak:)
meghagyom benne a tényleges technikai leírást, erotikustörténetes borzongások nélkül :D Végig simít haj, lejjebb halad a kéz, végig simít a formás domborulatok körvonalait (= fogdossa a lány csöcsét, seggét) megcsókol a nyak, csókok mellkason, kéz tapiz, az ágyéknál jár a száj, a combokat csókolja, lentrõl felnyúl kéz, csöcsmarkolász, Vénusz domb nyalása, lassan csiklónyalás ez egy nagy kalap szar, ez egy átlagos fos nyalás :D a többi a begerjesztõ csetszexes szöveg. 60% hogy még szûz vagy, különben csak kiéhezett gyökér vagy :D
13-as ebbõl csak az jön le, hogy te egy csetszexes péniszverõ vagy. :D rájuk jellemzõ ez a mesterkélt fogalmazás
*.* mesélj még *.* mazlista a barátnõd..
Na, jó látom válaszolnom kell. Nem akarom fényezni magam, de én nagyon értek hozzá, és még nem volt olyan, hogy nem élvezett volna el a nyelvemtõl a leányzó. Valószínûleg vagy nem a megfelelõ technikával vagy nem a megfelelõ helyen csinálja a párod. Elõször is magát az aktust megelõzi ugyebár az orális kényeztetés, az orális kényeztetést megelõzi a kellõ tüzes szintre való felizgatás ami kötelezõ és sok esetben kimarad. Például hosszas simogatás, amely az egész testet kell, hogy érintse. Az érthetõség és példa kedvéért: Le fekszünk az ágyra egymás mellé. Végig simogatom a hajad, te behunyod a szemeid és élvezed az érintésem, lassan lejjebb halad a kezem a nyakad vonalában, elidõzök rajtad, végig simítom a formás domborulatok körvonalait, érzem egyre hevesebben ver a szíved, megcsókolom a nyakad, majd apró csókokkal borítom el a mellkasod, kezem szüntelenül járja a tested minden apró hajlatát, kellemes borzongás jár át, fokozatosan, de egyre lejjebb érek, az ágyékodnál járok, feltüzelt állapotba kerültél addigra alig várod, hogy megérezd a nyelvem simogatását, de én tovább húzom az idõt, nem hamarkodok el semmit, a combokat célzom meg forró csókokkal borítom, kezeim a melleidnél járnak, finoma masszírozom õket, mellbimbóid keményen merednek az égnek, visszatérek az ágyékodhoz ahol tüzes vulkán módjára lángol a tested, a Vénusz dombodon kalandozik a nyelvem, finoman sikamlik át rajt, érzem finom bársonyos bõröd, és kellõen forró barlangocskás, lassan ér hozzá a csiklódhoz a nyelvem hegye és szinte azonnal reagálsz rá egy hangos sóhajjal.... és így kezdõdik a megfelelõ orális kényeztetés , és garantáltan elélvezel úgy, hogy nem használok mást csak a nyelvem:) )
azért mert a csiklónak csak egy kis része "lóg ki" a nagyobb része mélyebben helyezkedik el, a hüvelyfal felé mélyülve ezért mindenkinek más élvezetet nyújt az ujjazás, attól függ, hogy mennyire lehet onnan izgatni a csiklót legalábbis van egy ilyen elmélet
Van ilyen, de... Szóval aki igazán tud nyalni, olyan férfival még valószínüleg bem találkoztál. Kevés van. Lehet jó érzés, stb. De mégsem tökéletes. Egyszer összehoz talán az élet egy.olyan férfival, aki valóban tud nyalni. Akkor fogod látni nyalás és nyalás között a különbséget.
Azért, mert így két ponton is izgat. Én is így vagyok vele - viszont ez szerencsés is, mert a szexben néhány pózban ugyanígy mûködik :) Egyébként némi gyakorlással lehet ezt fejleszteni, hogy nyalás nélkül, csak ujjazástól is el tudj élvezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Válaszul a Toldiból idéznék: "Nem."
hazudsz. :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem lényegtelen a kérdés szempontjából. 20 és 25 között vagyunk mindketten.
attól függ hány évesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Már nem azért, de mi a baj ezzel a kérdéssel? Szerintem kulturáltan fogalmaztam meg, és nem is bugyuta kérdés. Azt pedig megjegyezném, hogy túl vagyok a második x-en, szóval még tini sem vagyok.
De most komolyan, mi értelme van ennek a szerelem-szex kategóriának? A sok hasznos kérdés közé minek berakni unatkozó tinédzserek gyermeteg kérdéseit is? Külön kéne a ráérõ tinédzsereknek valami gumimaci szexoldal, vagy ilyesmi, ahol levezethetik felesleges energiáikat.
mert rosszul nyal... kend be mézzel a vagin4d és a kutyusod a mennybe juttat
volt már ilyen élményem nõvel
:D mire irigykedjek? ez még technikának is szar. :D a célod tudom, de nekem nincs ilyen gagyi módszere szükségem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!