Találatok a következő kifejezésre: Ha ujjazom akkor (43 db)

Mért van az, hogy ha ujjaznak, akkor vérzek?

Legjobb válasz: szûz vagy? ha igen akkor a sûzhártyád lehet.. ha nem, akkor a hüvelyfalad...

szûz vagy? ha igen akkor a sûzhártyád lehet.. ha nem, akkor a hüvelyfalad...
mindig vagy csak most? am sztem nagy valószínüséggel átszakadt a szûzhártyád.
nalam csak 1x volt ilyen..akkor azt hittem hogy csak felsertette, de aztan rajottunk hogy a szuzhartyam szakadt el na a kerdesre valaszolva:attol is fugg hogy hany ujjal es hogy hogyan csinaljak, mert ha pl durvan akkor fel lett sertve, vagy atszakadt
A kérdező hozzászólása: sziasztok.nem vagyok már szûz, épp ezért nem értem, hogy mitõl lehet...nem is ujjaz durván a barátom...élvezem is...nem értem:S

Miért van az ha ujjaznak akkor már az elején azt érzem, hogy befogok pisilni?

Elkezdi csinálni, de mindig le kell állítanom, mert úgy érzem, hogy tényleg bepisilek és ezért nem tudom nagyon élvezni,de azért jó érzés.Ha utána elmegyek wc-re akkor mindig sokat pisilok.Szerintetek mit?l van és hogy tudok ellene tenni?

Legjobb válasz: ritkán nálam is elõfordul. szerintem azért mert azon a részen van a hugyhólyagod is ahol a srác ujja kotorászik:) menj el elõtte pisilni akkor jobb lesz!

ritkán nálam is elõfordul. szerintem azért mert azon a részen van a hugyhólyagod is ahol a srác ujja kotorászik:) menj el elõtte pisilni akkor jobb lesz!
elvileg ojankor ejakulációs élvezést lehet elérni... ne hadjátokabba semmi kép! mert elvileg olyankor spricolós élvezés jön:)
A méh a húgyhólyag mögött van. Lehet, hogy az nyomódik a hólyaghoz, ha pl. valakinek lent van nagyon a méhe.
Ujjazás elõtt menj el wc-re és akkor tuti nem fogsz bepisilni, ha úgy is érzed tudni fogod, hogy nem kell igazából, mert most voltál.
Most õszintén. Oké, menjen el elõtte wc-re, de... Nálatok menetrend szerint történik ez? Úgy értem, sosem tudni, mikor mi sül ki egy kis csókolózásból.
Én ugy vagyok vele ha elkezdõdik valami de tudom hogy nekem lehet pisilni fog kelleni :) akkor mondok egy bocs-t és kiszaladok wcre. Jobb ez így minthogy végig kellemetlen érzésem legyen!
Elolvastam az összes hozzászólást, és összegezve azt tudom mondani, H minden csók elõtt menj pisilni :D
Szerintem elötte menj el pisilni :D Ha utána is ugyanez az érzésed támad, akkor örülj, mert megtalálta a G-pontod!! :D

Ha ujjazok akkor még szűz vagyok? További információ lent

szóval még nem voltam sráccal és h hány cmrre van a sz?zhártya bennt?

Legjobb válasz: amíg nincs benned egy húsvér [email protected] addig az vagy

amíg nincs benned egy húsvér [email protected] addig az vagy
Az ujjazás csak maszturbálás, tehát igen, addig szûz vagy míg csak ujjaznak, vagy önkielégítést csinálsz
a szüzesség valójában azt jelenti, hogy amit az eslõ írt. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a szûzhártyád még ép-e azt egy tükörrel ellenõrizheted. Ne lepõdj meg azon, hogy természetes állapotában is vannak rajta rések, de van akinél már sportoláskor is átszakad. Néhány rajzot itt találsz (wikipedia hasznos dolog ;) ): http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=File:Hymen_en.svg&..
A kérdező hozzászólása: köszönöm
fizikai értelemben elvesztheted (sérül a szûzhártyád) érzelmileg nem :-)
Igen, a többit meg már leírták. Hány éves vagy?

Ha ujjazom magam akkor nem szakad át a szűzhártyám?

Legjobb válasz: ha nem dugod be tövig akkor nem. de valakinek elõrébb valakinek hátrébb van. majd érezni fogod. és akkor azon rúl ne menj.! :D

ha nem dugod be tövig akkor nem. de valakinek elõrébb valakinek hátrébb van. majd érezni fogod. és akkor azon rúl ne menj.! :D
KEdves elsö: a szüzhártya a hüvelynyilás külsö felén van, ha nem dugja be "annyira" az ujját a kérdezö, hogy elérje, akkor megfeljebb 1 cm-re jutna be, úgy meg semmiképpen nem tudja magát kielégíteni.
Én 7 centit szoktam bedugni :D
Az eleve lyukas de több ujjtól megsérülhet.
Nem valószínû hogy fog, bár az erõssége egyénfüggõ. 1-2 ujjtól nem fog.

Ha ujjazok egy csajt akkor honnan tudom hogy mikor élvez el?

Legjobb válasz: Cunci mókus, omg... A kérdés feltevõje - amennyiben nem egy humor herold, aki trollkodásban éli ki magát -, valszeg egy szûz srác, értsd: k*rvára nincs tapasztalata. Na most honnan a büdös p*csából kéne tudnia akármit? Felk*r az a sok nõre jellemzõ mentalitás, hogy az õ szerepük a szexben annyi, hogy odatartják a nemi szervüket, majd ha nem jó valami, akkor a pasi egy gyökér. Nem vagyunk nõk, totál különbözünk tõletek, ergo csak tõletek fogjuk tudni, nektek mi a jó. Ha nem mondod meg, csak elvárod, az neked is sz*r lesz.

Cunci mókus, omg... A kérdés feltevõje - amennyiben nem egy humor herold, aki trollkodásban éli ki magát -, valszeg egy szûz srác, értsd: k*rvára nincs tapasztalata. Na most honnan a büdös p*csából kéne tudnia akármit? Felk*r az a sok nõre jellemzõ mentalitás, hogy az õ szerepük a szexben annyi, hogy odatartják a nemi szervüket, majd ha nem jó valami, akkor a pasi egy gyökér. Nem vagyunk nõk, totál különbözünk tõletek, ergo csak tõletek fogjuk tudni, nektek mi a jó. Ha nem mondod meg, csak elvárod, az neked is sz*r lesz.
mikor ezt hallod:"ohhh igen, ne hagyd abba!!!ahmmm" és reklám:
9. vagyok, megint. Nem hogy örülnétek, hogy valakit még érdekel, hogy a lánynak is jó legyen. Szóval kedves kérdezõ, trollkodás nélkül: elõször csak szaporábban veszi a levegõt, aztán egyre több kontrollálatlan mozgást végez, ahogy az ösztönei kezdik átvenni az irányítást az agyától. Zihál, megfeszíti az izmait, lüktet belül. Amikor elélvez, függetlenül attól hogy látszik-e/hallatszik-e nála, elõször egyre jobban szorít, aztán hirtelen 5-6-7 erõs szorítást érzel egymás után pár másodperc alatt. Na akkor ment el a partnered. De szerintem látni is fogod (vagy felgyorsul a mozgása, vagy teljesen kifeszíti magát, de mindenképp látszódik)
Megkérdezed az anyjától
Úgy rádszorul, hogy mozdítani sem tudod az ujjad. Na akkor. Meg amúgy hallatszik a hangján.
ujjal simán megérzed a ritmikus összhúzódásokat a hüvelyben.
Ha nem veszed észre, akkor vagy rossz helyen jársz, vagy nem jól csinálod.
Akkor amikor hallasz egy halk csilingelést! Akkor leállhatsz!
Hát igen, ez az....ott tartunk, hogy már a pasik azt se tudják hogy mikor élvezünk el. + azt se, hogy mi jó!
Hidd el ezt nem téveszted el...
ha ez a kérdés felmerül, akkor szerintem inkább csak csókolóznod kellene :)
Hát igen. Mikor a csúcspontra érsz az ujjadat ágyúként fogja kilõni. Tényleg nem tévesztheted el...

Az normális ha nem tudok elélvezni ha ujjazom magam? és akkor sem nagyon ha a csiklómat maszírozom?

lehet hogy gáz, de én megszoktam kefélni pl egy olyan tárgyat ami hasonlít egy péniszre :)) az jó érzés, kéne egy pasi, de szerelem nélkül nem szexelek!! pedig már annyira kívánom, mit csináljak??

Legjobb válasz: akkor mégiscsak szexelj szerelem nélkül....

akkor mégiscsak szexelj szerelem nélkül....
Szexelj szerelem nélkül:D Vagy keress megXD
Ha jól esik akkor miért nem? Kínozd csak magad a kis ideológiáddal.. Vagy keress barátot.
Az ujjazástól én se tudok elélvezni, csikló izgatástól viszont már igen. :) 20L
Igyál egy pohár bort, vagy kettõt, tegyél be zenét, ülj be a kádba állítsd masszírozóra a zuhanyfejet, és hajrá. Ne eröltesd, kényeztesd, ez nem egy gomb amit megnyomsz ha akarsz valamit :) Ne idegeskedj, csak élvezd. Ezen kívül a rezgõ tárgyak és a fantáziád is jó kiindulópontok, de ha lehet mindent csak óvszerben használj :) Mivel én tanácsot sosem adok, csak ötletelek, tiéd az érdem ha jól használod... amit felhasználsz :) Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul, korrekt válaszokra számíthatsz, bármilyen témában.
anyukámmal megbeszélném.mammy , én most lány vagyok, or fiu.

Ha ujjaz a barátom akkor pisilés jön rám és tudom hogy elvileg jó lesz ha elengedem magam de nem megy mert rossz érzés. Ez el fog múlni?

vagy nagyon er?sen csinálja?

Legjobb válasz: Fektessetek jó sok idõt orállal izgasson fel rendesen nyaljon ki rendesen minden mert ettõl is tágulsz.Rendesen nyálazza be ujját és egy ujjal próbáljátok elõször aztán ha már az kellemes lesz akkor utána fokozzátok gyakaroljatok elõbb utóbb csak jó lesz

Fektessetek jó sok idõt orállal izgasson fel rendesen nyaljon ki rendesen minden mert ettõl is tágulsz.Rendesen nyálazza be ujját és egy ujjal próbáljátok elõször aztán ha már az kellemes lesz akkor utána fokozzátok gyakaroljatok elõbb utóbb csak jó lesz
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem
engedd tovább magad olyankor. Csináljátok fürdõszobában, zuhany alatt, akkor nem lesz belõle egyéb kellemetlenséged. Amúgy nem fogsz bepisilni, éppen hajszálnyira vagy az orgazmustól :P
A kérdező hozzászólása: azt tudom..de rossz érzés egy idõ után, kezd fájni
Ha fájni kezd, óvatosabban kellene csinálnia. És te pedig engedd el magad, valóban épp a küszöb elõtt állsz le az élvezéssel :-) Tegyetek magad alá egy vastag törölközõt.

Ha kinyalják a puncimat és közben vadul ujjaznak, akkor lehet hüvelyi orgazmusom?

Legjobb válasz: Mintha manapság minden nõ ugyanazt mondaná. Nem fogok bárkivel lefeküdni. Nem is kell bárkivel lefeküdni,csak azzal akit szexuálisan vonzónak tartasz. De a nõk mindig jönnek ezzel a hülyeséggel hogy én csak azzal fekszem le akibe szerelmes vagyok. A szerelem és a szex nem ugyanaz,és az egyik nem kell a másikhoz. A szex testi vágy a szerelem lelki.De mindkettõ vágy.Miért van az hogy a nõk csak a lelki vágyukat akarják kiélni,a testit nem?

Mintha manapság minden nõ ugyanazt mondaná. Nem fogok bárkivel lefeküdni. Nem is kell bárkivel lefeküdni, csak azzal akit szexuálisan vonzónak tartasz. De a nõk mindig jönnek ezzel a hülyeséggel hogy én csak azzal fekszem le akibe szerelmes vagyok. A szerelem és a szex nem ugyanaz, és az egyik nem kell a másikhoz. A szex testi vágy a szerelem lelki.De mindkettõ vágy.Miért van az hogy a nõk csak a lelki vágyukat akarják kiélni, a testit nem?
Basszus szerezz magadnak egy faszit már és ne a kérdéskéiddel élvezkedj. Nem hiszem, hogy a mai világba nem tudsz összeszedni valakit:D
Próbáld ki és megtudod :D
10-es vagyok. A kérdésem persze költõi, tudom hogy úgysem kapok rá választ, sem a kérdezõtõl sem más nõtõl. Miért nem?Mert õk sem tudják a választ.Nem is tudják mit miért mondanak.
ha én csinálom veled, akkor tuti lesz ! :)
5 Ezt mondod mikor kiraksz egy ilyen kérdést:xDDDDDD
én megpróbálnám Veled nagyon szívesen ;) 18/F
Persze, hogy lehet, én mindig így szoktam a csúcsra jutni ;-)
A kérdező hozzászólása: nem fogok bárkivel lefeküdni meg élvezkedni ...
Volt egy csaj aki nehezen ment el neki csaj ujjazással tudtam azt is egy új technikával :) 23F
Yep.
Bizony, hogy lehet! :P

Nem tudom a barátnőmet a nyelvemmel kielégíteni. Ha szeretkezünk vagy ujjazom akkor elélvez, de ha nyalom akkor nem. Hogyan csinálhatnám jobban?

Legjobb válasz: mert nem olyan edzett a nyelved mint az ujjad gondolj bele, mennyit tekergeted az egér tekerõjét a középsõ ujjaddal :D ez bizony jól jön :D esetleg tekergetheted a nyelveddel, hátha használ :DDD

mert nem olyan edzett a nyelved mint az ujjad gondolj bele, mennyit tekergeted az egér tekerõjét a középsõ ujjaddal :D ez bizony jól jön :D esetleg tekergetheted a nyelveddel, hátha használ :DDD
gyakorlat teszi a mestert......
csak próbálkozz biztos sikerülni fog, nálam pont fordítva van, a nyelvtõl nagyon hamar elélvezek...
esetleg ha elõtted maszturbálna, láthatnád, hogy pontosan hol izgatja a csiklóját... valamint fontos, hogy a reakciói alapján tudj dönteni, hogy hogyan tovább... faggasd ki, hogyan szereti jobban, melyik "nyelvmozdulataid" tetszenek neki leginkább... bár én magam szoktam segíteni így a barátomnak, ennyit megtehetne 22/L
Fontos, hogy hogyan simogatod a nyelveddel. Ha nem megfelelõen, akkor csak csiklandós lesz. Szerintem lassan és gyengéden biztos hatásos leszel.
velünk is ez volt jó ideig (én vagyok a fiú). viszont pár alkalommal ezelõtt annyira egymásra voltunk hangolódva, hogy sikerült:) fontos, hogy a barátnõd segítsen, ha nem is mondja, hogy mit csinálj, valahogy jelezze, hogyan lenne neki jobb. Figyeld a tesét:) ha azt látod/érzed, hogy feszíti az izmat, akkor jó felé haladsz, ha nyög akkor egyre jobb:) esetleg megkérheted, hogy segítsen úgy hogy mozgatja a csípõjét, úgy ahogy neki jó (ez megoldható úgyis, hogy te háton fákszel, és ö föléd térdel). Amúgy miylen technikával nyalod? Fontos, hogy egy idõ után ne váltogásd tempót és az irányokat, végén úgy a legjobb!

Ha ujjazom magam akkor miért nem tudok elélvezni? 13/L

Legjobb válasz: Nyilván, mert nem tudod, hogyan kell. Ez nem olyan dolog, hogy bedugogatod, és akkor elélvezel....

Nyilván, mert nem tudod, hogyan kell. Ez nem olyan dolog, hogy bedugogatod, és akkor elélvezel....
3mas miért ne ismerhetné meg a testét? ne legyünk már ennyire konzervatívak....
3as, ugyan, miért ne? Amúgy gondolom mert nem csinálod elég jól.
Azért mert nem én újjazlak.
13-évesen még nem kellene ilyet csinálni!
ráérzel! az ember márcsak ilyen:D és szerintem 13 évesen már bõven nyomathatják a lányok is=) hajrá

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!