Találatok a következő kifejezésre: Ha tyúkokat tartani, milyen feltételek (1 db)

Ha tyúkokat szeretnék tartani, milyen feltételek kellenek?

Nyáron az udvarban lennének és télen? Csak egy pár darabot szeretnék ( max 10 ).

Legjobb válasz: Télen is lehetnek kint. Csak valami ól féle kell nekik, de arra nyáron is szükség van éjszakánként, mert ha az udvaron hagyod õket éjjel elég nagy a valószínûsége, hogy reggelre párat vadon élõ állatok megesznek.

Télen is lehetnek kint. Csak valami ól féle kell nekik, de arra nyáron is szükség van éjszakánként, mert ha az udvaron hagyod õket éjjel elég nagy a valószínûsége, hogy reggelre párat vadon élõ állatok megesznek.
Mi évek óta tartunk baromfikat ugyhogy elmondom hogy mi a helyzet.Tyúklól mindeféleképpen legyen.Ha erdõ vagy nádas közelében laktok javaslom hogy éjszakára csukjátok be õket mert nálunk a nádasba ott tanyáznak a görények és néhány csirkének leharapta a fejét. Reggel és este adni kell nekik enni.Ilyen nagy melegben mindig legyen friss víz elõttük.Télen is szabadon szaladgálhatnak az udvarukon.A tojásokat meg elég estefelé összeszedni.Szûk kis helyre ne legyenek bezsúfolva mert megtépik egymás tollát.És legyen fészek az óljukban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De milyen legyen a fészek? Hogyan csináljam?
Nem túl igényesek szerintem elég 1 ól ahol szabadon ki be mászkálhatnak csak este kell bezárni õket, reggel pedig kiengedni a fészeknek beraksz egy kis szalmát és majd maguknak kialakítják de ne csak 1 legyen mert ha egyszerre akarnak tojni bánthatják egymást


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kikelt zebrapinty-fiókát nem gondozzák a szülei. A hím rendszeresen kidobja őt a fészekből. A tojó rá sem ül a többi tojásra. Mit tehetek? Tapasztalt pinty-gazdák tanácsát kérem.

2

Miben vihetnék haza a kereskedésből egy zebrapintyet?

Vidéken lakom a busz út körülbelül fél óra... a doboz mennyire jó megoldás?

6

Milyen nagyok a japán csirke tojások?

Ma lett egy,és meglehetősen kicsi a házityúkhoz képest. Anyukám meg babonás, de szerintem a tyúkok ha kicsik akkor vmivel kisebb tojást tojnak...szerintetek?

3

SOS, Segítség madár (galamb) barátok?

A kis galambnak adhatok vizes kenyeret felcsipkedve???

1

Miért fontos hogy egy papagáj gyűrűzött legyen?

Mostanában fogok venni egy barátpapagájt, a tenyésztő írta, hogy gyűrűzött, meg orvosi papírokat ad hozzá. Utána olvastam, de csak annyit tudtam meg hogy az ilyen "komolyabb" papagájoknál jobb ha gyűrűzöttet vesz az ember. Miért? Ennyire fontos ez? :o

1

Hogyan és hol tudnám eladni a törpekakasaimat?

Olcsón, pár száz forintért eladóak(Fejér megye). De valahogy nehezen tudom eladni őket.

2

Mivel kössem föl a papagáj játékot?

Nem csipeszre gondolok. Pyrrhura molinae-m van. Fölkötöttem dróttal? Vagy elharapja? Akkor mivel?

4

Barátpapagáj tartásában lenne pár kérdésem! (lejjebb találod)?

Már volt 'igénytelenebb' madaram, nimfa papagáj, de persze egy komolyabb madárnál nagyobb/több elvárás van. pl: Miket adjak neki enni/milyen vitaminok kellenek/milyen féle játékok javasoltak/mennyi idő az egyedül tartott madarat beszélni tanulni? előre is köszönöm a válaszokat :)

1

Tudtok a közelben papagáj tenyésztőt? (Többi lent)

Kistelek közelében esetleg Szegeden tudtok papagáj tenyésztőt akinek van, lesz pyrrhura molinae-ja (tűzfarkú papagáj)

0

Mi a teendő ha a galambnak elvan törve a szárny?

Elejtette egy sas és szegénynek eltört a szárnya és nagyon csunya nyomott hagyott.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!