Találatok a következő kifejezésre: Ha tyúkokat tartani, milyen (1 db)

Ha tyúkokat szeretnék tartani, milyen feltételek kellenek?

Nyáron az udvarban lennének és télen? Csak egy pár darabot szeretnék ( max 10 ).

Legjobb válasz: Télen is lehetnek kint. Csak valami ól féle kell nekik, de arra nyáron is szükség van éjszakánként, mert ha az udvaron hagyod õket éjjel elég nagy a valószínûsége, hogy reggelre párat vadon élõ állatok megesznek.

Télen is lehetnek kint. Csak valami ól féle kell nekik, de arra nyáron is szükség van éjszakánként, mert ha az udvaron hagyod õket éjjel elég nagy a valószínûsége, hogy reggelre párat vadon élõ állatok megesznek.
Mi évek óta tartunk baromfikat ugyhogy elmondom hogy mi a helyzet.Tyúklól mindeféleképpen legyen.Ha erdõ vagy nádas közelében laktok javaslom hogy éjszakára csukjátok be õket mert nálunk a nádasba ott tanyáznak a görények és néhány csirkének leharapta a fejét. Reggel és este adni kell nekik enni.Ilyen nagy melegben mindig legyen friss víz elõttük.Télen is szabadon szaladgálhatnak az udvarukon.A tojásokat meg elég estefelé összeszedni.Szûk kis helyre ne legyenek bezsúfolva mert megtépik egymás tollát.És legyen fészek az óljukban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De milyen legyen a fészek? Hogyan csináljam?
Nem túl igényesek szerintem elég 1 ól ahol szabadon ki be mászkálhatnak csak este kell bezárni õket, reggel pedig kiengedni a fészeknek beraksz egy kis szalmát és majd maguknak kialakítják de ne csak 1 legyen mert ha egyszerre akarnak tojni bánthatják egymást


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi időnként röptessem a hullámos papagájomat?

Ma volt kint először, könnyen visszarakjuk. Eltotyog, repül, kb. fél órára-háromnegyed órára van kint. Ha ennyi ideig engedem ki, akkor mennyi időnként reptessem őt? (a szobám nem túl nagy, először nekirepült az ablaknak és a falnak is :/) Arra gondoltunk apummal, hogy minden nap kivenném először, vagy akkor is így venném ki, mikor már megszokott. Ti mennyi időnként röptetitek mennyi időre?

7

Hány napra kőlti ki postagalamb a tolyásait?

9

Szeretnék pintyet tartani, de csak társként, nem szaporítási célból. Nem tör ki a pankráció, ha két azonos neműt tartok együtt?

2

MI lehet az (többi lent)?

az egyik galambomnak a nyelve végén van valami fehér hártya szerüség mi lehet és mit tegyek ellene?
már 2 napja gubbaszt félek hogy el fog hullani!!

1

Nem tudom mit tegyek, a hullámos papagájom állandóan megcsíp. Van ötletetek mit csináljak?

Nem tudom mit tegyek, a hullámos papagájom állandóan megcsíp. Pedig még a vállamra is rászáll, de akkor van, hogy a nyakam csipkedi, elég erősen. Egyépként elvan, de engem utál, akkor tűri meg a kezem ha van nálam kaja, de a kezem akkor sem lehet 5cm -nél közelebb.

7

Mi lehet az a madár amit reggelente hallok, nevetés (vihogás) szerű hangja van?

négyszútagú nevetés, olyan mintha egy viccen röhögne.

5

Milyen betegség lehet ez?

Ez már a 2. pipim, aminél ez a betegség kijön. Gőzöm sincs mi lehet, de annyi a lényege, hogy a közvetlenül a szeme alatt egy pici duzzanat jön, aztán nagyon nagyra megduzzad, már a szeme is "összezsugorodik" miatta. Picit még könnyezik is neki. És amúgy nem tudom mi lehet, mert olyan kemény mint a csont. Csak az előző pipim a végén már enni se bírt... nem akarok, hogy ez a pipim is erre a sorsra jusson, mert egy kiváló kotló, és szép tyúk is. Betonon kikeltette mind a 8 tojását! :DD

1

Nemsoká fogok venni nimfapapagájt. Én fiút akarok, de ha az nincs, akkor lány lesz. Mindenesetre tudnátok írni vicces, humoros neveket?

5

Papagáj játékok és ételkeresők házilag tippeket kérnék?

2

Szerintetek mi lehet a baja a nimfám szemének, mmitcsináljak vele? ! File:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Asztal/IMG_201305 20_181703. jpg

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!