Találatok a következő kifejezésre: Ha tyúkokat tartani, milyen (1 db)

Ha tyúkokat szeretnék tartani, milyen feltételek kellenek?

Nyáron az udvarban lennének és télen? Csak egy pár darabot szeretnék ( max 10 ).

Legjobb válasz: Télen is lehetnek kint. Csak valami ól féle kell nekik, de arra nyáron is szükség van éjszakánként, mert ha az udvaron hagyod õket éjjel elég nagy a valószínûsége, hogy reggelre párat vadon élõ állatok megesznek.

Télen is lehetnek kint. Csak valami ól féle kell nekik, de arra nyáron is szükség van éjszakánként, mert ha az udvaron hagyod õket éjjel elég nagy a valószínûsége, hogy reggelre párat vadon élõ állatok megesznek.
Mi évek óta tartunk baromfikat ugyhogy elmondom hogy mi a helyzet.Tyúklól mindeféleképpen legyen.Ha erdõ vagy nádas közelében laktok javaslom hogy éjszakára csukjátok be õket mert nálunk a nádasba ott tanyáznak a görények és néhány csirkének leharapta a fejét. Reggel és este adni kell nekik enni.Ilyen nagy melegben mindig legyen friss víz elõttük.Télen is szabadon szaladgálhatnak az udvarukon.A tojásokat meg elég estefelé összeszedni.Szûk kis helyre ne legyenek bezsúfolva mert megtépik egymás tollát.És legyen fészek az óljukban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De milyen legyen a fészek? Hogyan csináljam?
Nem túl igényesek szerintem elég 1 ól ahol szabadon ki be mászkálhatnak csak este kell bezárni õket, reggel pedig kiengedni a fészeknek beraksz egy kis szalmát és majd maguknak kialakítják de ne csak 1 legyen mert ha egyszerre akarnak tojni bánthatják egymást


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a teendő ha a galambnak elvan törve a szárny?

Elejtette egy sas és szegénynek eltört a szárnya és nagyon csunya nyomott hagyott.

7

Megfázott a nimfapapagájom. Mit tegyek?

Tüsszög, szipog. Már korábban is fázott meg egy picit, de mindig gyorsan kiheverte. Azonban most már több napja eléggé csúnyán tüsszög meg szipog néha. Mit tegyek hogy meggyógyuljon?

3

Egy vadkacsát mijen hejen? és hogy kell tartani?

7

Kelleni fog új kalitka?

Szeretnék venni hullámosom mellé egy párt. Van tükre, de azért csak jobb neki egy igazi madár...
Pár hónapja kaptam őt, és a kalitkáját is akkor, szóval nem nagyon szeretném lecserélni. De ha mégis le kell, akkor elfogadom mutatok pár képet róla:
Elvégzek még pár módosítást is rajta:
A műanyag ülőrudakat fára fogom kicserélni, és nem kettőt, hanem hármat teszek be;
A társ érkezésével pedig kikerül a tükör.
És még van pár kérdésem:
Tojót vagy hímet válasszak mellé? (most hímem van, szeretem a fiókákat, de nem tudnám hová tenni őket) Az újságpapírt kicseréljem kapirgálós homokra? És a legfontosabb: Jó neki ez a magkeverék, amit most kap? ("Teljes értékű takarmány kistestű papagájoknak". Összetevők: pirosköles, sárgaköles, zab, fénymag, aszalt gyümölcsök - Panzi bird) - kell e mellé valamilyen kiegészítő tápanyag, pl gyümölcsfélék?
Aki amire tud, arra válaszoljon! Előre is köszönöm a válaszokat, negatívokat viszont nem kérek

2

A gondozás mellett mennyi szeretetre van szüksége a hullámos papagájomnak?

Néha beszélek hozzá, visszafütyülünk egymásnak, benyúlok és megsimogatom, de nem tudom, ő mennyire szeret engem, és hogy jól gondoskodok-e róla. Mindig is én gondoztam, és visszahív, ha kimegyek a szobából.

8

Van 1 pár hullamos papagályom. Müanyag ülörudjuk van. Szerintetek kicseréljem fa ülörudra? Szeretném ha költenének és ha teszek be odut nekik milyen lágy eleséget kell adni kekik és menyit? Menyi idö mulva tojik le?

3

A kalitkámba mennyi hullámos fér el? A kép lent

Egyelőre 2 van, de ha mondjuk úgy lenne és születnének fiókák akkor mennyit szabad még meghagyni, hogy elég helyük legyen?

9

Pyrrhura molinae (tűzfarkú papagáj) milyen ágakat tehetek be a kalitkájába? És milyen gyümölcsöket adhatok neki?

4

Szajkók elhordják a diónkat. és nagyon megtetszettek. Ha befogok egyet megszelídül?

18

A nimfapapagájom tojó vagy hím?

http://kepfeltoltes.hu/view/130912/2013-09-11_13.14.10_www.k..

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!