Találatok a következő kifejezésre: Ha tyúkokat tartani, milyen (1 db)

Ha tyúkokat szeretnék tartani, milyen feltételek kellenek?

Nyáron az udvarban lennének és télen? Csak egy pár darabot szeretnék ( max 10 ).

Legjobb válasz: Télen is lehetnek kint. Csak valami ól féle kell nekik, de arra nyáron is szükség van éjszakánként, mert ha az udvaron hagyod õket éjjel elég nagy a valószínûsége, hogy reggelre párat vadon élõ állatok megesznek.

Télen is lehetnek kint. Csak valami ól féle kell nekik, de arra nyáron is szükség van éjszakánként, mert ha az udvaron hagyod õket éjjel elég nagy a valószínûsége, hogy reggelre párat vadon élõ állatok megesznek.
Mi évek óta tartunk baromfikat ugyhogy elmondom hogy mi a helyzet.Tyúklól mindeféleképpen legyen.Ha erdõ vagy nádas közelében laktok javaslom hogy éjszakára csukjátok be õket mert nálunk a nádasba ott tanyáznak a görények és néhány csirkének leharapta a fejét. Reggel és este adni kell nekik enni.Ilyen nagy melegben mindig legyen friss víz elõttük.Télen is szabadon szaladgálhatnak az udvarukon.A tojásokat meg elég estefelé összeszedni.Szûk kis helyre ne legyenek bezsúfolva mert megtépik egymás tollát.És legyen fészek az óljukban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De milyen legyen a fészek? Hogyan csináljam?
Nem túl igényesek szerintem elég 1 ól ahol szabadon ki be mászkálhatnak csak este kell bezárni õket, reggel pedig kiengedni a fészeknek beraksz egy kis szalmát és majd maguknak kialakítják de ne csak 1 legyen mert ha egyszerre akarnak tojni bánthatják egymást


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor szineződnek ki a zebrapinty fiókák?

0

Sürgős! Mivel etessem meg a kis verebet?

Ma találtam az udvarunkon 1 kis verebet eltört lábbal csupa koszosan. Miután lemostam a koszt róla meszárítottam és fecskendőből megitattam.De már 2 órája találtam meg és biztos megéhezett csak nem tudom mivel etessem meg.A hullámos papagáj tápot nem eszi, kukacot meg nem tudnám hogy megetetni vele.

9

A Hullámos Papagájoknak úgy heti 1-2 alkalommal lehet adni szárított kenyeret?

Változatos táplálékot akarok adni a papagájaimnak . Most az lenne a fontos nekem hogy lehet-e adni a Hullámos papagájaimnak száraz/szárított kenyeret?

4

Út szélén fekete rigó, visszavigyem, megtalálja az anyja?

Tudom hogy az anyja eteti a fiókát, de ez az út szélén üldögélt. Látszólag nincsen baja a farktolla egy kicsit csálé. Rengeteg autó megy el mellette naponta. Nem tudom hogy visszavigyem e ahol találtam, mert kb egy lépésre van a kocsiktól. És az anyja megtalálná e ha már egyszer nem találta ott. Adtam neki enni meg minden. Elég élénk nem tűnik betegnek de repülni még nem tud, félek ha visszaviszem elüti egy autó. Valaki adjon tanácsot légyszi

9

Csak nekem tűnik úgy, mintha az utóbbi időben sokkal több szarka lenne?

Eddig örvendeztünk, ha véletlenül megpillantottunk egyet, mostmeg szinte mindig látok, ha kinézek az ablakon oO

3

Mostanában megfigyeltem, hogy a rigók a kertünkben állandóan a földön futkoznak. Miért?

Korábban ez nem volt ennyire szembetűnő.

4

Most mit fognak csinálni a fecskék?

Szóval vannak fecskéink és annak vannak fiókáink. a fiókák kipotyogtak mikor nem voltunk itthon és meghaltak a anya meg az apa fecske jön etetni őket de nincsenek ott és elrepülnek mit fognak csinálni?

4

A seregélyek védett madarak?

Az lenne a kérdésem, hogy védett madár-e a seregély?
Ugyebár most jönnek és elpusztítják a termést a meggyfákról, cseresznyefákról és a többiről.
Le lehet őket lövöldözi légfegyverrel , vagy vegyek egy riasztó pisztolyt ?
Mivel azt már nem lehet hagyni hogy több 10000ft-ot kivegyenek a zsebemből.

5

A kotló bántja a csibéit. Teendő?

4 napja keltek ki a csibék, tegnapelőtt vettem észre, hogy a kotló arrébb rugdossa őket az etetőtől és hármat sikerült úgy fejbe koppintania, hogy kettő elpusztult egynek pedig az egyik szeme sérült meg, valószínűleg neki sincs sok hátra.
Első keltetése, kb. 1 éves. Elválaszthatom a csibéktől vagy mit csináljak?

2

Mely madár/madarak énekel (nek) éjjelente (hajnal 3 környékén)?

Nagyon jellegzetes, gyönyörű hangja van, most pl. nem tudok tőle aludni:)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!