Találatok a következő kifejezésre: Ha tussal be (4 db)

Ha tussal festek be par tincset, karositsa a hajat, ill van mellekhatas?

Legjobb válasz: igen, károsítja! ne festegesd magadnak. bízd a fodrászra, õ tudja mit szabad használni

igen, károsítja! ne festegesd magadnak. bízd a fodrászra, õ tudja mit szabad használni

Hova forduljak ha megszúrt az arcomat a tüske és bedagadt meg be van keményedve? Vagy egyáltalán mi a teendő?

Fáj is.

Legjobb válasz: Milyen tüske? Egyébként (ha már nincs benne vagy bele sem fúródott) borogasd és elmúlik.

Milyen tüske? Egyébként (ha már nincs benne vagy bele sem fúródott) borogasd és elmúlik.
:D ja gondolom már rég elmúlt
A kérdező hozzászólása: Nem még mindig ott van sajnos és csak gyûlik.Hol visszahúzódik hol kigyûlik.Egyébként galagonyabokor tüskéje volt a "tettes". :)
Fordulj balra! Komolyra fordítva szerintem mutasd meg egy orvosnak ha még hétfõn is csúnya...
A kérdező hozzászólása: köszi
Igazából felesleges bedugni mindkettõt. Elég az 1x 4 pinest rádugni, a másix 4-es csak kiegészítõ ha valami brutál procinak kellene esetleg. Sõt, most vettem egy Asrock fm2a85x Extreme 6-ot, és a leírás külön ki is emeli ezt is, meg azt is hogy a 24 pines tápcsati helyett nyugodtan mehet rá a régi szabványú 20 pines ATX tápcsati. Ki is próbáltam, és semmi baj vele. Ki van ez azért találva, nyugodj meg.
Igen.
Persze de ha van a tápján ilyen akor abból se lesz gond ha bedugja söt tuningkor pedig kell is és amugy is néha megadhatja magát valami teljesítményileg ha nem tud megfelelöen áramot szivni vagy nem is fog müködni amig nincs bedugva


A házban a hátsó ventihez adtak egy átalakítót, ami molex-be alakítja át 3 tűs helyett, ha az átalakítóval molex-be dugom, akkor milyen fordulatszámon fog forogni a venti?

Legjobb válasz: A maximálison. Viszont minden alaplapnál 1-2 db 3 pines CHA_FAN csatoló. Bizonyos alaplapoknál még szabályozható is (lsd. ASUS Q-FAN). De szabályzót is vehetsz hozzá, ha az alaplapod nem támogatja a CHA_FAN fordulatszám szabályzási lehetõségét. Pl. a Zalman FAN Mate 2 az olyan 1000 Ft -os tétel : http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.asp?idx=206

A maximálison. Viszont minden alaplapnál 1-2 db 3 pines CHA_FAN csatoló. Bizonyos alaplapoknál még szabályozható is (lsd. ASUS Q-FAN). De szabályzót is vehetsz hozzá, ha az alaplapod nem támogatja a CHA_FAN fordulatszám szabályzási lehetõségét. Pl. a Zalman FAN Mate 2 az olyan 1000 Ft -os tétel : http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.asp?idx=206
A kérdező hozzászólása: nem tudnál valami programot írni amivel tudom nézni a cha_fan ra kötött ventilátorok fordulatszámát?
A proci órajelét/telelhetõségét semmiképp sem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: most a q-fan enableden van a cpunál és turbon van , a cha fan nál disabled , az intel burn test pedig maximum stress levelen , igy ment fel 5 perc után 57 fokra , lehetséges hogy azért nem pörög még mindig 1225 fölé , mert ez még közel sem árt procinak? ( gyári hûtövel , játékból kilépve volt mikor 91 fokos volt , ahhoz képest ez még hideg:) (amúgy intel core i7 920)
A kérdező hozzászólása: 51 fok volt igy a hõmérséklete (standard stress re álított intel burn esetén) de ilyenkor feladatkezelõbe mikor 50 fokot et eléri 100%os cpu hazsnálatról leesik 50re , aztán meg 75ig kúszik vissza.... az nem azért van mert nagy a hõmérséklet és nem engedi tovább használni a procit? vagy ez a védelem csak annyiban nyilvánul meg , hogyha elér egy X hõmérsékletet , akkor kikapcsol?
A kérdező hozzászólása: komolyan nem értem , engedélyeztem a q-fant a procinál, és turbora raktam , és így a fordulatszám beállt 1250re , és intel burn test ell se megy fel csak 1232 re... pedig elméletileg 2500 at tudna forogni.... miért nem megy feljebb , fõleg ha engedélyeztem a q-fant , és turbon van (feltételezem hogy a standard és a silent mellet ez az ami a legjobban hût)
Nekem még van olyan is "Target temperature". Nyilván azért nem kapcsoltak feljebb, mert nem volt rá szükség mivel nem érték el az ehhez szükséges hõfokot. Gondolom a turbo profil az agresszívabb, a silent a csendesebb, a standard meg ezeknek a keveréke. Nekem amúgy másak picit az elnevezések.
A kérdező hozzászólása: cpunál és chassis nál is disableden van a q-fan. ha enabledre rakom a 3 profil közül (turbo , silent , standard) mind alapjáraton 750körül tartotta a cpu fant , még ha inditottam egy intel burn tesztet akkor is... ha kikapcsoltam , akkor viszont látszott hogy a cpu fan folyton más fordulaszámon pörgött (kicsike kitérésekkel1125 körül) , és ha inditottam egy intel burn tesztet ebben az esetben se ment feljebb a fordulatszám....
Nem, a Q-FAN -t engedélyezni kell, mert alapértelezésben csak a CPU_FAN -nál van engedélyezve. Legalábbis nálam így van (Asus P5K).
A kérdező hozzászólása: támogatja (asus p6t) a procihûnõ is úgy van rákötve a cpu_fan ra(Y kábellel)..... de az a kérdésem , hogyha nem állítok semmit biosba , akkor is magától szabályozza a fordulatszámot a ventin ami a cha_fan-ba van dugva?
Ha az alaplap nem képes szabályozni akkor a CHA_FAN-ból is maxon pörög a venti. Ha támogatja, akkor meg a BIOS -ba kell engedélyezni a szolgáltatást. Y-kábelt meg inkább ne köss közvetlenül az alaplapra.
A kérdező hozzászólása: nekem csak azért kéne mert 2 van az alaplapon , és 4-t szeretnék a házba rakni... alapól ha bedugom a cha_fan ba , akkor szabályozza (a processzor hõmérsékletétõl?) , vagy egy adott fordulatszámon megy? Ha szabályozza (anélkül hogy biosba állítanék rajta , ami jó lenne mert nem olyan hangos) 2db Y elosztóval meg lehet oldani hogy 1 cha_fan egyszerre 2db ventilátort szabályozzon? (min amit a 2venti procihûtõkhöz is adnak?)
A kérdező hozzászólása: ja és mégy annyi , hogy mivel 2 ventis a procihûtõ , Y elosztoval van a cpu_fan ba dugva , és mivel 2500 at tud forogni a cpu ventije , de most csak max 1225 öt forog , nem lehet hogy azért pont a fele mert Y elosztoval van bekötve és megfelezõdik?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!