Találatok a következő kifejezésre: Ha tudom hogy mikor történt a (42 db)

Ha tudom "pontosan", hogy mikor történt a megfoganás (ugyanis máskor abban a ciklusban nem voltunk együtt a párommal), akkor a doki onnantól számítja a 40 hetet, vagy a 40 hét, az mindig az utolsó menstruációtól számítják?

Legjobb válasz: Mindig az utolsótól számolják, de ha te tudod a fogantatást, az csak jó. ez segítség lehet a dokinak. említsd meg neki. Majd kiderül :) de akkor nem 40 hetet számolnak már onnan hanem csak 38at, szerintem. De nem biztos! CSak elvileg a terhesség 38 hét, csak azért mondják, hogy 40 mert nem tudni a fogantatást. Gratula! Akkor jól beletaláltatok! ;)

Mindig az utolsótól számolják, de ha te tudod a fogantatást, az csak jó. ez segítség lehet a dokinak. említsd meg neki. Majd kiderül :) de akkor nem 40 hetet számolnak már onnan hanem csak 38at, szerintem. De nem biztos! CSak elvileg a terhesség 38 hét, csak azért mondják, hogy 40 mert nem tudni a fogantatást. Gratula! Akkor jól beletaláltatok! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát igen. :) Párom külföldön dolgoik, és csak 1 napra tudott hazajönni a hónapban, szóval nagyon nagy szerencse volt. Ráadásul már 4 éve vártunk rá. :)
Szia! Én is tudom a fogantatás idejét, de a doki nem aszerint számol, hanem az utolsó menses elsõnapjától. Egyébként a terhesség 266 nap, tehát ha tudod a fogantatás napját adjál hozzá 266 napot és megtudod a szülés várható igazi napját. Nálam ez június 19, a dokiés az uh szerint június 23-24. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. :)

Mi történik a szervezetben, ha nem eszel? Egy ismerősöm vetette fel a kérdést, és nem tudom rá a választ. Mi történik? Vegyük az a példát, hogy vki 7 napig nem eszik. Ha mondjuk a vércukrot szinten tartja pl szőlőcukorral, akkor is elájul vajon?

ELMÉLETBEN érdekel a kérdés, nem akarom megcsinálni, miel?tt lehurrogtok :) Elégedett vagyok a súlyommal.

Legjobb válasz: Olvassátok már végig! Azt írja, hogy szõlõcukorral (próbálja) szinten tartani a vércukorszintet. Igy nyilván nem fog éhenhalni. Viszont a cukor kiüríti az ásványi anyagokat és nyomelemeket a szervezetbõl, a vitaminokról nem is beszélve. A mozgáshoz, idegrendszer mûködéséhez elegendõ energiát biztosít, de ha nincs mozgás zsírrá alakul. A gyors felszívódás miatt a vércukorszint hirtelen fog emelkedni/süllyedni, ami instabil inzulinszintet eredményez. Gyakorlatilag folyamatosan kéne kis mennyiségû dextrózt adagolni, ami megoldhatatlan. Hacsak nem infúzióra gondoltál, mert akkor -és csakis akkor- kórházi körülmények között, megfelelõ sók, vitaminok, elektrolitok, aminosavak orvosok által beállított adagolásával elképzelhetõ lenne a dolog. De amúgy butaság természetesen.....

Olvassátok már végig! Azt írja, hogy szõlõcukorral (próbálja) szinten tartani a vércukorszintet. Igy nyilván nem fog éhenhalni. Viszont a cukor kiüríti az ásványi anyagokat és nyomelemeket a szervezetbõl, a vitaminokról nem is beszélve. A mozgáshoz, idegrendszer mûködéséhez elegendõ energiát biztosít, de ha nincs mozgás zsírrá alakul. A gyors felszívódás miatt a vércukorszint hirtelen fog emelkedni/süllyedni, ami instabil inzulinszintet eredményez. Gyakorlatilag folyamatosan kéne kis mennyiségû dextrózt adagolni, ami megoldhatatlan. Hacsak nem infúzióra gondoltál, mert akkor -és csakis akkor- kórházi körülmények között, megfelelõ sók, vitaminok, elektrolitok, aminosavak orvosok által beállított adagolásával elképzelhetõ lenne a dolog. De amúgy butaság természetesen.....
Mivel éhezik, a test a leggyorsabban lebontható anyagot használja fel, amibõl energiát tud nyerni: ez az izom. Tehát nem zsírt veszít valaki, hanem izmot. Ezen kívül annyira megszokja a szervezet a koplalást, hogy amikor a személy újra elkezd enni, akkor minden apró falatot "félretesz" a test tartalékba, mert "jöhetnek még nehéz idõk". És több zsírt fog raktározni ennek hatására.
tegyük fel, hogy normálisan iszik. ez eseteben valszeg az elsõ néhány nap borzasztó kellemetlen lehet, alkattól függõen akár el is ájulhat, szédeleghet folyamatosan. pár nap után a szervezet megtanulja használni a tartalékait, és az illetõ jobban lesz. néhány nap éhezéstõl senki se lesz beteg. de ha rendszeresen, vagy sokáig csinálja, akkor a szervezet idõvel elkezdi "megenni" saját magát. lebontja az izomszöveteket. nem tudom pontosan, hogy meddig bírja egy ember evés nélkül, de több hétig biztosan. természetesen a vége éhhalál.
A sztárok(külföldi) ilyen módszerrel fogynak, ha megkell jelenniük valahol, de nincs idõ rendes fogyókúrára-ezt Jo-jó diétának hívják, annyi a különbség, hogy minimális tápanyagot visznek a szervezetbe.Majd a jelenés után visszahíznak.A Zonclubbon láttam.
Én is voltam így, hidd el csak idõ kérdése és d
(elõzõ vagyok, csak telóról pötyögök, ezért csúszott el...) szóval idõ kérdése és elfelejted. Jön vki más, akibe belezúgsz majd, hidd el mindig akad jobb. Amúgy korod? :D
A kérdező hozzászólása: Hamarosan 14 leszek
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Várj, most ezt a pasit nem kaparintottad meg, majd jön másik aki téged fog szeretni. Viszont (ilyenkor tipikus hiba) ha a pasi meg a csaj összejönnek aztán szakítanak, és a pasi hozzád megy, akk lehetséges, hogy csak kell neki egy csaj tök mind1 ki és te voltál épp ott...

Mi történik ha törlöm a programokat a nokia 5800telefonomról? Nem tudom, hogy mi mire való, csak a legszügségesebbeket raknám fel.

Ha minden programot törlök azzal az oprendszer is "elmegy"?

Legjobb válasz: ne törölj semmit mert csak a gyári beállítás visszaállítása fogja rendbe hozni

ne törölj semmit mert csak a gyári beállítás visszaállítása fogja rendbe hozni
A kérdező hozzászólása: Na ha az a visszaállítás visszahozza azokat amik kellenek akkor minden ok.

Valaki le tudja írni, hogy mi történik akkor ha későn vették észre, hogy a baba egyik szívbillentyűje nem fejlődött ki? az anyukám most 34 hetes terhes. Lehetséges, hogy túléli a szülést?

Legjobb válasz: Édesanyádat császározni fogják, a többi meg majd utána kiderül. Az orvosok manapság már sok mindenkit meg tudnak gyógyítani, bár egy ilyen fejlõdési rendellenesség elég súlyos. Nõgyógyász nem mond semmit? Sok sikert, reméljük, minden rendben lesz. Szorítok Nektek!

Édesanyádat császározni fogják, a többi meg majd utána kiderül. Az orvosok manapság már sok mindenkit meg tudnak gyógyítani, bár egy ilyen fejlõdési rendellenesség elég súlyos. Nõgyógyász nem mond semmit? Sok sikert, reméljük, minden rendben lesz. Szorítok Nektek!
Így látatlanban nehéz bármit mondani, de az én Nagyfiamnak 2 billentyûje sem mûködött, két szívmûtétje volt. Ezek ma már rutinmûtétnek számítanak! (De mondom, rengeteg lehetõség van, nem is minden esetben mûtenek azonnal, kérdezzétek meg az orvost, Õ tud konkrétat mondani!)
Édesanyádat császározni fogják

Mi történik ha a samsung galaxy s4 oldala elkopik? Mert ugy tudom hogy kopik az oldala

Ha elkopik az oldala akkor mit lehet teni ?kilehet cserélni?vagy csinálni vele valamit ? És hogy lehet megelõzni hogy kopjon az oldala?ja és az oldala az elõlaphoz tartozik?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, nekem is S4-em van. Még mondjuk új, karácsonykor kaptam, de nem veszem észre, hogy kopna - szerencsére. Nagyon vigyázok is rá. Nem tudom, a garancia vajon kiterjed-e ilyesmire. Lehet amúgy rá biztosítást is kötni, és akkor bármi történik, azonnal kicserélik elvileg.

Hát nem tudom, nekem is S4-em van. Még mondjuk új, karácsonykor kaptam, de nem veszem észre, hogy kopna - szerencsére. Nagyon vigyázok is rá. Nem tudom, a garancia vajon kiterjed-e ilyesmire. Lehet amúgy rá biztosítást is kötni, és akkor bármi történik, azonnal kicserélik elvileg.
Garancia nem vonatkozik ilyenre. Biztosítást lehet kötni rá de vagy 2 ezer a havidíja és bármilyen javításnál vagy 20 ezer Ft az önrész. Szóval nem éri meg kopásra használni.
A kérdező hozzászólása: De mit lehet teni ha elkopik?
Ha minõséget akarsz akkor cseréld le egy Xperia Z-re. A Samsungnak mindig is vicc volt az anyaghasználata.

Ha nincs aktiválva a windows7-em akkor mi történik? Netezni tudok vagy miben gátolhat ez hogy nincs aktiválva? SÜRGÕS!

Legjobb válasz: Hónapokig nem fogod tudni gond nélkül használni. Nálunk olyan szinten nem jellemzõ a próbaverziók használata, hogy kevesen tapasztalják mi történik meg, mert úgyis törést alkalmaznak. Elvileg egy hónap után kiírja hogy lejárt a próbaverzió, hiszen ha nem fizettél vagy nem aktiváltad, akkor nem teljes a verzió. Ezután elveszi a rendszer a háttérképet és fekete lesz, és egy idõ után kizárja a felhasználót is és nem enged bejelentkezni. Hogy manapság más-e a helyzet azt nem tudom, korábban viszont ezzel riogatták az embereket: http://www.hwsw.hu/hirek/32208/windows_vista_aktivacio_licen..

Hónapokig nem fogod tudni gond nélkül használni. Nálunk olyan szinten nem jellemzõ a próbaverziók használata, hogy kevesen tapasztalják mi történik meg, mert úgyis törést alkalmaznak. Elvileg egy hónap után kiírja hogy lejárt a próbaverzió, hiszen ha nem fizettél vagy nem aktiváltad, akkor nem teljes a verzió. Ezután elveszi a rendszer a háttérképet és fekete lesz, és egy idõ után kizárja a felhasználót is és nem enged bejelentkezni. Hogy manapság más-e a helyzet azt nem tudom, korábban viszont ezzel riogatták az embereket: http://www.hwsw.hu/hirek/32208/windows_vista_aktivacio_licen..
A kérdező hozzászólása: És hogyha a rendszerleírásnál az van írva hogy "A Windows aktiválva van" Akkor ténylegesen aktiválva van? MErt úgy telepítettem fel a gépet hogy nem aktiváltam hhanem mikor a win telepítése ment akkor láttam hogy valami loadert is telepített. Akkor aktiválva van gépem?
Lehetséges hogy olyan verziód van amibe bele lett rakva és írva az aktiválás telepítése. Arra kell vigyázni, hogy az automatikus frissítések telepítése ne legyen teljesen a gépre bízva, mert elsõ körben leszedi az eredetiségellenõrzõt, amin megbukhat. Ezt kézzel ki kell venni (tiltani), a többi frissítés már mehet.
az XP-nél az egy gépes licencû verziót, ha nem aktiváltad 30 nap után online vagy telefonon, be sem tudtál lépni, a felhasználói fiókodba, egyszerûen megált az üdvözöljük bejelenkezési képnél és kiírta, hogy aktiváld! (enélkül, semmit nem tudtál haszálni)
A kérdező hozzászólása: Azt le tudnád nekem írni hogy win7-en azt hogy tudom kikapcsolnihogy azt az eredetiség ellenõrzõt letöltse.
A Windows Update beállításait kell a Vezérlõpultban módosítani. Vagy arra hogy töltse le, de ne telepítse, vagy arra hogy ne töltse le, csak jelezze. A telepítés legyen inaktív, hogy lásd listázva milyen frissítéseket ajánl fel. A valódi elõny ellenõrzõt pedig nem pipálod be, és jobb klikkel kiválasztható hogy többet nem legyen látható. Ez ellenõrzi az eredetiséget, a többi frissítés az hibajavítás vagy a vírusirtó frissítése.

Ha elméletben fénysebességgel haladunk egy autóval, és felkapcsoljuk a fényszórót, akkor mi történik? (Tudom hogy irracionális a kérdés. )

Legjobb válasz: Elméletben sem haladhat az autó fénysebességgel. De ha az a kérdés, hogy a fénysebesség 99%-át elérõ autó fényszóróját bekapcsolva mi történik, akkor a fényszóró fényére nézve van pár eset: 1. Ha az autóhoz viszonyítjuk: fénysebességgel fog menni. 2. Ha az álló úthoz viszonyítjuk: fénysebességgel fog menni. 3. Ha a szembe jövõ szintén 99%-os fénysebességgel közlekedõ autóhoz nézzük: fénysebességgel fog menni.

Elméletben sem haladhat az autó fénysebességgel. De ha az a kérdés, hogy a fénysebesség 99%-át elérõ autó fényszóróját bekapcsolva mi történik, akkor a fényszóró fényére nézve van pár eset: 1. Ha az autóhoz viszonyítjuk: fénysebességgel fog menni. 2. Ha az álló úthoz viszonyítjuk: fénysebességgel fog menni. 3. Ha a szembe jövõ szintén 99%-os fénysebességgel közlekedõ autóhoz nézzük: fénysebességgel fog menni.
Szó szerint ugyanígy volt már a kérdés. 100%, hogy kiírta neked is, amikor föltetted.
Ha pontosan fénysebességgel haladnál nem lenne idõd felkapcsolni a lámpát, mivel az idõd megáll az univerzumhoz képest, tehát az univerzum ideje végtelen gyorsan telik= megsemmisül, vele együtt te is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!