Találatok a következő kifejezésre: Ha tudom, kisebb a (38 db)

Nem fogja a bank visszavonni az utalást, pogári peres úton követelheted az eladótól a pénzedet!
A kérdező hozzászólása: értem.és volt már olyan valaki akinek sikerült is(ismerõsöd, barát, családtag)?
Ez nem a bank dolga, ezt azzal kell megbeszélned, akitõl vásároltál. Kérd, hogy bizonyítsa, hogy feladta postán, amit kifizettél. Ha van errõl papírja, akkor a postán kell reklamálni, mert akkor a posta keverte el a cuccodat. Mondjuk ha nem ajánlottan adta fel, akkor ott sem lehet reklamálni, viszont a feladás módját az adásvétel elõtt kellett volna megbeszélni az eladóval.

Teccik egy srác. De nem tudom, hogy én bejövök-e neki. Milyen apró jelekből lehet ezt észrevenni? És én milyen apró jelekkel tudnám az értésére adni h teccik nekem? És még egy kérdés: szerintetek nagyon gáz ha egy fiú kisebb a csajnál?

Legjobb válasz: Abból lehet észre venni,ha sokszor néz téged,amikor ránézel.Esetleg mosolyog rád.Ha te is ezt teszed akkor,valószínûleg érteni tudni fogja ,hogy tetszel neki. Az attól függ mekkora a különbség kettõtök között,de szerintem nem gáz.

Abból lehet észre venni, ha sokszor néz téged, amikor ránézel.Esetleg mosolyog rád.Ha te is ezt teszed akkor, valószínûleg érteni tudni fogja , hogy tetszel neki. Az attól függ mekkora a különbség kettõtök között, de szerintem nem gáz.
Szerintem nem gond a magasság... A jelek meg amit az elõzõ mondott, ha próbál közel lenni hozzád sokat, próbál veled beszélgetni...
A kérdező hozzászólása: Küszönöm õket=) Próbálom megfogadni=)
Mosolyog rád, néz, barátságosabb veled mint más lányokkal, segítõkész!
A kérdező hozzászólása: és ha ez a srác egy bunkó ?:P
Figyelj, nem számít hogy kisebb vagy valamilyen fizikai paraméter, ha tetszik akkor ne foglalkozz azzal hogy ki mit szól és gondol rólatok.A jelek: próbálja veled a szemkontaktust felvenni, téged néz.
az én egyik volt barátnõm is magasabb volt nálam, de egyáltalán nem zavart minket. A lényeg, hogy szeressék egymást. Amúgy sztem a legegyértelmûbb ha ránézel és mosolyogsz. Vagy hosszan a szemébe nézel.

Ha túl nagy a kuka, hogyan tudok kisebbet kérni?

Bérlünk egy házat, és 240 literes a kukánk, amit két hét alatt sem töltünk meg. Eleve kevés szemetünk van, meg szelektíven is gyűjtjük, azt meg külön elvisszük a szelektív gyűjtőhöz. Az árát is sokallom, mert 7500 forint egy hónapban, úgy hogy heti egyszer ürítik. Szóval nekem egy 120 literes bőven elég lenne, vagy létezik attól kisebb is? Telefonáljak az FKF-nek vagy hova? És mivel nem én vagyok a tulajdonos el tudom én is intézni?

Legjobb válasz: Igen, az fkf az illetékes. http://www.fkf.hu/portal/page/portal/fkf/szolg/dij http://www.fkf.hu/portal/page/portal/fkf/szolg/Lakossag/Hull..

Veszel egy neked megfelelõt, aztán akinek fizeted a szemét elszállitását, bejelented ott a változást .
A kérdező hozzászólása: Nem nekem kell kukát venni, mert az FKF biztosítja. Már megtaláltam a nyomtatványt ahol tudom kérni a kuka cseréjét kisebbre. Eljönnek, elviszik a nagyot és hoznak helyette kisebbet.
A ket dolog kozott nincsen ilyen jellegu kapcsolat.
Milyen kapcsolat is van pontosan a mindenkori jegybanki alapkamat és az államadósság mértéke között?
A lengyeleknek meg a szlovákoknak volt növekedési bázisuk nekünk meg nemigazán, amibõl faragni lehetett volna kamatcsökkentéssel, mindenféle szociális okokból, plusz ott a szoci lengyel államcsõd után és a csehszlovák állam adóssága nulla adósságnak indultak útnak, ezért a hitelkihelyezéssel is szabadabban bánhatnak mint mi. Plusz a szlovákok még csak az eurót sem vághatják tönkre, így a monetáris hazárdjátéknak csak annyi következménye lesz, hogy az Unió morogni fog egy kicsit, de többet nem tehet a tagállamok szuverenitásnak maximális tiszteletben tartása miatt. Egy másik ország (monetáris) politikájának majmolása szükségszerûen kudarcra van ítélve, mert nem azonos körülmények között reagál különbözõ helyzetekre, azonos módon.
A kérdező hozzászólása: itt a kulcs szó, a gazdagabb országon van! Nekünk nincsenek multijaink, akik indonéziából hozzák az adóforintokat, mint pl a németeknek ... Szóval az államadósság megkerülhetetlen csökkenteni kell, mert rengeteg forrást felemészt, hogy minden évben fizetjük a magas kamatot. Másra is lehetne költeni a pénzt. Ráadásul az adósságunk közel fele devizában van, így állandó kényszer van a gazdaságon, hogy külföldrõl vásároljunk devizát. ez se egészséges ...
Nem biztos, hogy hosszú távon is jó lesz ez az állandó kamatláb csökkenés! Ez nem európai kamatpolitika, hanem a Fidesz-é. A gazdaságunknak különben sem az államadósság mértéke a meghatározó tényezõje. Sok gazdagabb országban magasabb az államadósság, mégis jól mûködik a gazdaság. Nálunk a visszamenõleges adók, jogbiztonság hiánya a legnagyobb visszatartó erõ. A befektetõknek nincs bizalma a magyar államban. Akkor sem lenne, ha alacsonyabb lenne az államadósság. Csak a Fidesz a rossz gazdaságpolitikáját erre fogja.
A kérdező hozzászólása: Igen, de az alapkamat irányadó, nem? Hiszen egy éve még dupla ennyi kamaton értékesített rövidlejáratú kötvényeket a jegybank, mint most. Nyilván a kamatláb csak egy tényezõ a sok közül, de unión belül a magyar kamat volt a legmagasabb belépésünk óta. Lengyeleknél cseheknél miért volt jó alacsonyan tartani a kamatot, nálunk ez miért nem volt opció?
Speciel a tartósan alacsony kamat, könnyen befulladhat a fogyasztás egy válság alatt amit a jegybank a reguláris fogyasztásélénkítõ módszerekkel képtelen kezelni. A mennyiségi lazítással meg nem lehet tét nélkül játszadozni és leszoktatni is nehéz a piacot róla. Speciel nem a kamatláb mértékétõl függ egy ország teljesítõképessége, hanem egy rakás egyéb tényezõ egyensúlyától.
Maximum 5-10%. Az államadósság és a deficit finanszírozására az állam kötvényeket bocsát ki, de ezek kamatát nem õ mondja meg elõre, hanem aukción dõl el vagy ha elõre megmondja, akkor is a piacnak megfelelõen határozza meg. A hitelezõk mondják meg, hogy mekkora az a kamat, amely mellett már hajlandók hitelt adni. Ha az állam nagyon alacsony kamatokat fizetne csak, akkor a befektetõk inkább biztonságosabb amerikai, német, japán kötvényeket vennének.
Semmivel.
A kérdező hozzászólása: persze, de ez semmiképpense magyarázza azt, hogy a magas kamat jó nekünk jó a gazdaságnak ... sõt ennek az ellenkezõjét okozta, hiszen az inflációt biztosan gerjeszti ... Ha stagnál a gazdaság, és a jegybank kamata magas, akkor a növekvõ forint betét miatt az árak emelkednek.
Nincs meg a tartozás eredeti csekkje? vagy a felszólító leveles csekk?
Szia Nem csak, hogy lehet csekket kérni hanem még be is fizethetsz némi pénzt, mivel van hivatalos pénztár az ügyfélszolgálati irodákban.

Mért csak a hasam meg a mellem lesz kisebb? Egy hónapja járok le szinte minden nap futni, meg ha tudok, úszom is.

Kezdek egyre jobban elkeseredni,hogy a combom mindig ilyen nagy marad.:(Mit csináljak hogy menjen az is le? 164centi vagyok,és 68-69kiló vagyok kb.

Legjobb válasz: Még többet kell edzened. Lemegy az elõbb-utóbb. Aki combra, fenékre hízó típus, annak onnan megy le legutoljára a felesleg. Aki meg hasra hízó, mint én, nekem meg onnan. :/

Még többet kell edzened. Lemegy az elõbb-utóbb. Aki combra, fenékre hízó típus, annak onnan megy le legutoljára a felesleg. Aki meg hasra hízó, mint én, nekem meg onnan. :/
Légy türelmes még.. nekem kb két hónapba telt, hogy éreztem és láttam is a változást. :) Holott barátnõm azt mondta, hogy három hónap alatt ne is várjak semmit. Az, hogy csak a hasad és melled lesz kisebb, szerintem is típusfüggõ dolog. Nekem a hasam a legnagyobb bajom, bár sajnos tudom is, hogy a kaját vissza kéne vennem. De cserébe a fenekem 3 hét után már keményebb és kerekebb volt.. :D
Ez alkat kérdése. Van egy ismerõsöm, 167 cm volt és 62 kg, teljesen normálisan nézett ki. Elkezdett fogyózni, elfogyott az összes melle, felülrõl iszonyúan lefogyott, már-már beteges, alul ugyan úgy maradt a széles csípõje, a combjai is totál eltûntek, két bot van a lába helyén. Nagyon bután néz ki, most 55 kg. Szóval nem a kg-ok számítanak, hanem az alkat.
A kérdező hozzászólása: akkor még van rá esély, hogy nyárra már nem kell szégyenkeznem miatta?nem fogom feladni, egészen megszerettem a futást is
sztem mert körte tipusú alkatod van. Nézz utána..
Szia! Alkat kérdése, nincs olyan hogy helyi fogyás, elõbb-utóbb mindenhonnan fogyni fogsz, maximum más ütemben! Szerintem mérd le a comb és karkerületeket, ha meg akarsz bizonyosodni errõl.

Hatarozd meg a z AOB, BOC es AOC szogek merteket, ha tudod, hogy ezek adott pont koruli szogek, m (AOB) ketszeresea m (BOC) -nek, es 40 fokkal kisebb az m (AOC) -nel. Segitenetek megoldani?

Legjobb válasz: Legyen AOB = α BOC = ß AOC = γ A feladat szerinti három feltétel α = 2ß α + 40 = γ α + ß + γ = 360 A többi a te dolgod.

Legyen AOB = α BOC = ß AOC = γ A feladat szerinti három feltétel α = 2ß α + 40 = γ α + ß + γ = 360 A többi a te dolgod.
Bocs! Az elõzõ válasz másik (rokon) feladatnak szólt.
a vastag
a kicsi az mennyi??kb?
arany középút. 16 centi a tökéletes, megfelelõ technikával persze
Én voltam már olyan pasival is akinek nagy, és olyannal is akinek kicsi, mivel mindkettõt szerettem így mindkettõvel jó volt. De azért nekem a nagy sokkal jobban bejött.:) Ettõl függetlenül ha szeretek valakit tényleg mindegy a méret.
Kicsi mert a nagy fáj nagyon.
Egyértelmüen kicsi. Nagyobbal irtó fájdalmas a szeretkezés. És nálam a technika a lényeg. 22/L
Én csak azért jöttem a Playboyyal, hogy benne a csajok is egyfajta ideák, ugyanúgy mint sok csaj fantáziájában a 20-23 centi. U.i.: Zalatnay Cini is volt a Playboyban, de mégse számít ideának. Bláááh :P
A kérdező hozzászólása: Én ezt a magazinos dologra írtam-mármint, hogy én maradok a barátnõmnél... A vastagság meg szerintem azért számíthat, mert nagyobb teltségérzetet okoz a nõnek-szûkebb vagina esetén nagyobb fájdalmat :D
Egyértelmû, hogy akit szeretsz az izgat a legjobban, ez így természetes.
A vastagság miért számít? Ezt itt hallotam elõször a GYIK-on Azzal sosem méregettem? Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom-én inkább maradok a barátnõmnél-valahogy nen izgat cseppet sem jobban Kelemen Annácska, vagy Bódi Szilvi-most hírtelen õk ugrottak be...:)
A kérdező hozzászólása: Várom a további hozzászólásokat is, de én most elmegyek aludni-azért nem reagálok. Örülök, hogy egész normális kis "kerekasztal" alakult ki a témában végre normális válaszokkal :D
A kérdező hozzászólása: Igen, értettem a példát :D Viszont lejött némi vigasz a magam fajta 14-eseknek is, hogy sok nõ így van vele, de van pár amelyik nem. :D Nah, tényleg megyek-jó északát mindenkinek.
Jaja, nincs neked semmi hátrányod, csak ne vágj fel vele azért :D
Nekem az átlagtól kicsit nagyobb 19 viszont a vastagsága átlagos.Kb minden 2.csaj mondta, hú mekkora.Viszont van egy haverom 14-15 farokkal, ami olyan vastag, mint egy férfi csuklója, vagy alkarja, ez is lett a beceneve A Csukló.Na tõle minden csaj el volt ájúlva. Uh szerintem ami nagyon bejön a nõknek az átlagos hossz, átlag feletti vastagság.
Én is úgy vagyok vele hogy nem igazán számít, a technika az igazán fontos:) , bár az tény hogy a vastagabb az tényleg nagyon jó:) .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat-örömmel látom, hogy még ma délben is kommenteltetek rá. Az a férficsuklós haver már az inkvizicióba is elmehetett olna ha kicsit elöbb születik karóbahúzónak :D
01.54 vok A karóbahúzó én vagyok:) , Csukló haverom a szétfeszítõ:D. Egyébként kénytelen volt ráállni az anyukákra, meg a 30 fölötti nõkre, mert a fital csajoknál egy óra volt míg befért:) .
Nekem aranyközéputas van, de szerintem minden csaj el el fantáziál arról, milyen lehet egy óriást megmarkolni. Mindig is vannak ideáink, nekünk skacoknak a Playboy.
A kérdező hozzászólása: Kedves 77 százalékos!-Köszönöm, az az 1 centi tényleg jól esik az önbizalmamnak-különösen azért, mert még azelött írtad ahogy én közzé tettem volna a paramétereimet. Egyébként ezzel a mérettel már annyira nem vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy ki lehet védeni egyes pózokkal-pl lábfelhúzás a hölgy részérõl stb, de jól esik, hogy bíztatni próbálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a "kicsi" elég relatív-tehát itt van akinek a 14 cm kicsi, van akinek átlagos, van aki meg a saját 18 centisét is kicsinek tartja...:)
Utolsó vagyok, nekem a nagy az olyan 19 centi körüli:)
A kérdező hozzászólása: És ha a 19 centi a nagy, akkor mennyi ami már kicsi?
Attól függ kinek mi a nagy és mi a kicsi :) Ha választanom kellene hosszúság és csak az alapján, akkor egy 17-18 cm hosszú kukit választanék :D
13 már kicsi:D
A kérdező hozzászólása: Áh, én úgy általában a méretrõl beszéltem-aban a vastagság is benne van. :) -tehát én nem mondtam, hogy csak a hosszúság lehet téma.
Minél vastagabb, annál jobb:D
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ-szándékosan nem adtam meg az én méreteimet, hogy ne kezdjetek vigasztalgatni, vagy épp lehúzni...:)
Mondd a méreteid, senki nem cikiz majd, meg látatlanban akkor is mi lenne ha igen? Most már kíváncsi lettem:)
A kérdező hozzászólása: Okés, felfedem magam-kedves 77 százalékos nem lennék az eseted :D-legalább is ebben az értelemben, mivel én vagyok a 14 hosszú és bõ 11 cm kerületû kukival megáldott-illetve megvert kérdezõ :D De ki mit szeret, van akinek ez is bejön, mint ahogy van aki a soványakat, más meg a ducikat kedveli. :D
14 már több mint a 13 amennyitõl picinek mondom:D Ne aggódj, szerelemben nem számít a méret nekem sem, és nagyon sok lánynak még. Amúgy nekem is volt már 14-es pasim, és nem szerettem kevésbé, mint a 19-eset...
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon kész :D Azthiszem elõtágítónak be tudtam volna segíteni az én méretemmel a Csukló havernek :D

Ha ugyanolyan kajákat eszek, mint eddig, csak kisebb adagokban és mellette futok naponta max. Minden másnap akkor is tudok fogyni a hasamról?

nagyon sokat olvastam ezen a fórumon már, de sajnos mégse találtam még meg a választ erre. tehát ugyanolyat eszek, mint eddig, csak mellette naponta max minden másnap futok (3-4km min.) csak több zöldséget és gyümölcsöt is eszek mellette. szóval így is tudok fogyni a hasamról? 14/F

Legjobb válasz: kösz mindenkinek aki eddig írt, megpróbálom megfogadni a tanácsokat. (amúgy még délután haverokkal bicaj,foci stb.) meg igyekszem betartani hogy ne egyek csak 1000 max 1200kcal-t egy nap. az gondolom elég hozzá.

A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek aki eddig írt, megpróbálom megfogadni a tanácsokat. (amúgy még délután haverokkal bicaj, foci stb.) meg igyekszem betartani hogy ne egyek csak 1000 max 1200kcal-t egy nap. az gondolom elég hozzá.
Elvileg igen. Nem kell futni, elég gyalogolni. Heti 3x 60 perc megállás nélkül, min. 130-as pulzus. 150-es az már kardió. Péksütit, pizzát, májkrémet, párizsit, egyéb szemetet hagyd el. Sok csirke, rizs, hal, párolt zöldség, rendes zöldség és saláta. Ennyi a titok.
A kérdező hozzászólása: igen, így már értem. köszi mindenkinek aki eddig írt, esetleg még annyi hozzá hogy ha megeszem azt a 2g/tskg/nap fehérjét naponta akkor már tényleg nem tudok izomból fogyni? sok nincs rajtam mondjuk, de most nem tudom mit higyjek, egyik aztmondja hogy izomból másik hogy nem abból fogyok :D
Szia! Én voltnék az. Elmagyarázom. TEgyük fel hogy van a tested, x mennyiségû testzsírral. Mivel a testeden nem egyenletes a zsíreloszlás, pl a hasadon több van, vastagabb a zsír, mint a combodon pl. vagy fordítva. Namármost, mint írtam egyenletesen megy le a zsír, ha zsírvesztés van. Tehát mindenhonnan egyenletesen fog lemenni, azonos arányban. Ebbõl az következik, hogy ahol most sok van, pl. a hasadon, ott késõbb jelentkezik látványosan. Tehát pl csökken a zsírréteg vastagsága a hasfaladon, amikor már pl. lehet hogy a karodon szinte tökéletesen vékony a zsír. Ez késõbb a zsírvesztés elõrehaladtával módosul, hiszen a sok zsírt tartalmazó testrész úgymond beéri a többi testrészt, és azt is hasonlóan a többihez már kevesebb zsír fogja takarni. Tehát pl. nekem is a hasamon van még, de a lábam és a karom pl szálkás. De pl a fél évvel ezelõtti állapothoz képest a hasamon drasztikusan csökkent a zsír, csakúgy mint a többi testrésztõl. Továbbá azért írtam hogy az 1000 1200 kcl tól izmot fogsz veszíteni, mert, ezt csak akkor tudod elkerülni, ha a fehérjebevitelt magasan tartod, 2 g /tskg/nap, vagy ha mellette súlyzós edzést is végzel. A súlyzós edzésnek is van izommegtartó hatása, ha úgy tetszik. Az átlag csak futni szokott. Ráadásul az sem mindegy, hogy kezdõ-e az illetõ, vagy edzett. Sokan túl sokszor, túl sokat futnak, ami túledzettséghez is vezethet, így célszerû kevéssel kezdeni és úgy vinni fel. Sõt az elején célszerû 5 perc kocogás 5 perc futással indítani, és így nyomni heti 2-3 alkalommal 20 perceket, a többi nap pihenés, vagy heti 2x súlyzós edzés is mellette. Nomeg a diéta. Remélem így már érthetõbb. Ha mégsem, írj. A legelsõ válaszolót sajnos ki kell javítsam, nem leszek tõle szimpatikus, de muszáj. Ha jelentõs testzsír % al rendelkezik valaki és alacsony a kalóriabevitel, túlzottan alacsony, és nem figyel a fentebb leírtakra, akkor méginkább fokozott, hogy izmot veszít. Az izomvesztés az anyagcsere lassulását eredményezi -> zsírvesztés leállása, zsírgyarapodás. PL. aki koplal, az nem visz be elegendõ kalóriát, a ch, fehérje, zsír arányt sem tartja be, így van az hogy valaki testsúly szerint fogy 1-15 kg ig terjedõen, és aztán vissza is megy. Ennek nagy része az zsírréteg alól koplalással kipusztított izom, és víz.
Nem veszithetsz izmot, amig van zsir, amit leadhatsz. Nyugi. (legelso vàlaszolò)
A kérdező hozzászólása: és még 1 kérdés az utolsó hozzászólóhoz: 1000-1200kcal +futástól miért vesztek izmot? mennyit kéne ennem ahhoz és futni mellette, hogy zsírból veszítsek?
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm a válaszokat(de még mindig irhattok nyugodtan ha akartok xd) , de sajnos az utolsó válaszoló egyik mondatát nemértem: , , ha fogyni fogsz akkor mindenhonnét megy le zsír, így a hasadról is, legelõbb utoljára onnét, ahol a legtöbb volt, hiszen az lesz kevésbé látványos.'' ennek is a másik fele kicsit fura xd
1000-1200 kcal tól futás mellett, biztosan izmot fogsz veszíteni, vagy a teljesítményed rovására megy, és még az anyagcseréd is lelassul, tehát a zsírvesztés, ha volt is, megáll. Tudatosan építsd fel az étrendedet, számold a tápanyagokat, és így fogsz eredményre jutni, ha átlag hétköznapi kaját eszel, csak kevesebbet, az édeskevés sajnos. Sok sikert! A hasadról pedig nem fogsz fogyni, ha fogyni fogsz akkor mindenhonnét megy le zsír, így a hasadról is, legelõbb utoljára onnét, ahol a legtöbb volt, hiszen az lesz kevésbé látványos. Nekem is a has volt. A végtagjaim már majdnem szálkásak , de a hasamon fenekemen van még. De ez is már csak idõ kérdése. Sok sikert
Az elso vàlaszolònak teljesen igaza van, ami az èteleket illeti, amùgy ha fogysz legeloszor a hasadon fogod èszrevenni!, ès a lènyeg tènyleg a sokkal kisebb adagokban rejlik! Hajrà! Ja, ès jò dolog a futàs, mozgàs, csinàld, jò kondit ad, de az igazsàg az, hogy amìg beviszel naponta 3000 kalòriàt, addig egy fèlòràs futàssal alig 250-et ègetsz el. Ugyhogy a kulcs a kevesebb kalòria, ami egyenlo a sokkal kisebb èteladagokkal.
Nem, csak a hasadról nem tudsz fogyni. Fogyni fogsz mindenhonnan, mert olyan, hogy csak egy területrõl fogyj nincs! De az, hogy helyesen táplálkozol, mellette mozogsz is és nem egy kamudiétától várod a megváltást mindenképpen dicséretes! :) ) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: kösz a választ :P (de ha valaki akar még írhat, õt is megnézem :D)
Anita Bean: Modern Sporttáplálkozás c. könyve, csak olvasd el 1x, kemény 1500 ft, beírod google ba, megrendeled neten, olvasod, és tudni fogsz mindent. Nem titkosak ezek az infók, csak 1 millió emberbõl 100 tudja betartani. A kérdésre a válasz: Természetesen függ attól is, hogy mikor eszel fehérjét. Tehát ha reggel megeszed az összes húst aznapra, akkor este éhezni fogsz, ráadásul a szervezet nem is tud többet feldolgniz, beépíteni, ha úgy tetszik, mint 20-40 g /étkezés, ezért nincs értelme pl 5 g /tskgnak, 3ig még felmehetsz ha nagyon akarsz, a többit úgyse dolgozza fel a szervezet. Fehérjefogyasztás: Reggel, Napközben minden étkezéskor, Edzés után nem muszáj, bár ajánlatos, edzés után viszont szénhidrát kiséretében kötelezõ, mint ahogy edzés után szénhidrát fogyasztása is. Ha két óránál többet edzel egyszerre, akkor az elsõ egy óra után is kell 50-60 g szénhidrátot bevinni. Este, lefekvés elõtt pedig feltétlen legyen fehérje. Sok sikert! UI: én sem az újjamból szoptam ezeket, egyrészt tanulom az edzõi szakon, másrészt a fent említett könyvben minden le van írva, ráadásul a tök laikusoknak fogalmazva, mert minden fejezet kérdésekre, és azokból válaszokra van osztve. Minimális biosz ismeret kell hozzá, vagy még az se. Olvasd el, megéri!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!