Találatok a következő kifejezésre: Ha tudod van a hónod (8 db)

Ha tudod hol van a hónod alja, akkor hol a hónod?

Legjobb válasz: hat a hónom alja felett

hat a hónom alja felett
vállat hívták régen hónnak és a vállad "alja" a hónaljad
Ez jó kérdés, én is kiváncsi lennék rá XD

Ha tudod hol van a hónod alja, akkor hol a hónod?

Legjobb válasz: A hónod alja felett.

A hónod alja felett.
a hónod az ugyanaz mint a vállad
gyere sirj a ho'nomon!!!! :DD
jogos... :D
beteg! XD
az xD
1000 éves poén... -.-"
A hónod a vállad. Tudom, hogy humor kat, de ebben semmi poén nincs...
a hónaljad közepe:D


Honan tudom ha el kaptam a hiv virust tünetei vannak?

Legjobb válasz: pont egy olyan filmet láttam egyszer ahol a fõszereplõ(nõ) véradásnál kapta el én az összes embernek adhatnék vért(mert olyan a vércsoportom) de tõlem aztán tuti nem látnak egy árva cseppet sem

és a legtöbb tudatlan ember még azt sem tudja, hogy mindenkit alapból darabokra nyiszálnak kivéve aki eltérõen rendelkezett(ill. család)
sõt, szervet sem kap senki sem, ne is ácsingózzanak rá azt sem hagynám, hogy családtagéhoz nyúljanak
pont egy olyan filmet láttam egyszer ahol a fõszereplõ(nõ) véradásnál kapta el én az összes embernek adhatnék vért(mert olyan a vércsoportom) de tõlem aztán tuti nem látnak egy árva cseppet sem
csak orvosnál, nagyon sokáig élhetsz tünetmentesen, olyanok is vannak akin nem ütnek ki a tünetek csak fertõznek
A kérdező hozzászólása: én is valamit el kaptam a tévébe rola és el kezdtem parázni mert sajna ilyen vagyok ha látok valamit akkor el kezdek félni töle meg ijesmi én redszeresen járok vért adni edig semi bajt nem mutatak ki rajta szerencsére
Általában a HIV elõször, mikor elkapod, olyan tünetekkel jár, mint egy sima megfázás. És utána nagyon sokáig semmi- ezért mondják, hogy igazából tünetmentes. Évek múltán lesz csak igazán nagy gond. Szûrésre kell menni, elvileg már van valami kísérleti gyógykezelés rá, nem is olyan régen olvastam egy cikket errõl.. Mást nem tudsz tenni.
honnan kaptad el? ez hogy jutott eszedbe? amúgy a szervezettõl is függ, van akik tünet mentesen élnek sokáig, aztán egyszer csak elkezdõdik a folyamat, erre sincs válasz, hogy miért N
Járj rendszeresen vért adni, akkor idõben kiderül, ha baj van. Amúgy meg védekezni kell és megválogatni, hogy kivel fekszel le.
Nincsenek tünetei. Beszámolnak errõl-arról, de csak 1-2 hét múlva jelentkezik. Inkább menj el HIV szûrésre. De várni kell 2 hónapot, hogy biztos legyen az eredmény. (mármint a vélt fertõzéstõl számított 2 hónap múlva kell vizsgálatra menni)
tehát ha nyugodtan akarsz aludni vagy rendszeresen kivizsgáltatod magad vagy nem fekszel le fûvel-fával
Akkor most már csak a helyesírási szótárral kellene megbarátkozni. Vagy attól is félsz? Nem kell, nem harap.

Mien érzés amikor először rúg a pici? És honan tudom bisztosra hogy rugott? Van valami amit ha fojton figyelek akkor bisztosra tudom?

Első baba és van egy olyan érzésem hogy ő az de nem vagyok bent bisztos! :/

Legjobb válasz: nekem bugyborékoló érzés volt elõször :) sejtettem hogy õ az mert a bélmozgás más érzés.

nekem bugyborékoló érzés volt elõször :) sejtettem hogy õ az mert a bélmozgás más érzés.
A kérdező hozzászólása: Hàt nekem is volt ijen de fent a mellem alatt 18-hetes vagyok a baba még nincs anyira fent! Vagy igen? Aztàn most ojan mint nem sokàig tiz percekig lehet érezni hogy percenként vagy 2-percenként lüktet egyet egyet! Ha megfogom akkor ojan mint ha valami buborék szét duranna hirtelen és egy picit megütné a hasam belülrõl! Ez az lehet? Mert nem vagyok benne bisztos!
Nekem olyan volt mint egy izomrángás, mintha egy pici kb 7cm halacska úszna el gyorsan és a farkával hirtelen csap egyet... huh nem tudom értelmesen leírni sem....
Õt érzed! :-) Nekem elõször pukkadozó buborékok voltak, aztán hullámzott, aztán pöckölt és mára már rúgásai vannak.Apa is érzi már végre.Ma vagyok 20 hetes

Hogy lehet megtanulni vidokártya és alaplapi driverket letölteni? és honan tudom hogy jót töltöttem le? és ha nemjó nem gyilkolja le a gépemet? és csak drivereket kell letölteni azokban minden bene van az alaplaphoz illetve a videokártyákhoz?

Legjobb válasz: Ha ismered a google nevû oldalt, akkor már tudsz is mindent. A legegyszerûbb, ha felmész az alaplapod gyártójának a honlapjára, és letöltöd a nekedvaló drivert (kiválasztod az alaplapod). Sokszor egy pakkban adják az összes szükséges drivert. (lan, hangkártya, usb stb) De ha nem, akkor is egy kupacba rakják általában, elég egy keresés a modellszámra az oldalon. VGA-hoz pedig az ati (amd) vagy nvidia oldaláról tudsz leszedni drivereket. Elrontani nem tudod, mert olyat nem tudsz feltenni, amihez nincs hardvered.

Ha ismered a google nevû oldalt, akkor már tudsz is mindent. A legegyszerûbb, ha felmész az alaplapod gyártójának a honlapjára, és letöltöd a nekedvaló drivert (kiválasztod az alaplapod). Sokszor egy pakkban adják az összes szükséges drivert. (lan, hangkártya, usb stb) De ha nem, akkor is egy kupacba rakják általában, elég egy keresés a modellszámra az oldalon. VGA-hoz pedig az ati (amd) vagy nvidia oldaláról tudsz leszedni drivereket. Elrontani nem tudod, mert olyat nem tudsz feltenni, amihez nincs hardvered.
Megtanulni nem lehet, max. rutint szerezni benne. Általában a termék gyártójának az oldaláról tudsz letölteni drivereket. Ehhez jó ha tudod, mi az alaplapod pontos típusa (ha az alaplapodhoz akarsz drivert). Pl. Asus alaplap esetében http://www.asus.com Alaplaphoz több driver is van, külön az USB-nek, hangkártyának, IDE, RAID, SATA vezérlõnek stb. Videókártya esetén vagy ATI vagy nVidia lehet. http://ati.amd.com/support/driver.HTML http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us A legnagyobb segítség ezen kívül a google http://www.google.com ahol is beírva a pontos típust + "driver" szót kiad jópár találatot, amelyek között lehet keresgélni. Esetleg még segíthet ez a segédprogram is, nem tudom nem ismerem: Driver Detective http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Általában ha sikeresen telepedik a diver, nem jelez hibát, akkor valószínû, hogy jó volt a driver, meg természetesen ha az elvártnak megfelelõen mûködik az eszköz is. A Vezérlõpult/Rendszer/Hardver/Eszközkezelõ -nél nincsenek piros x-ek vagy felkiáltójelek esetleg sárga kérdõjelek az adott eszköznél, aminek feltetted a driverét. Ha rosszat tennél fel, legfeljebb nem mûködik az eszköz, de elrontani a géped talán nem fogod vele.
Nekem sokat segített az Everest nevû diagnosztikai program, amely megmutatja konkrétan milyen eszközök vannak a gépben. Elvileg el is dob a gyártó honlapjára...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!