Találatok a következő kifejezésre: Ha travel a babakocsink, (3 db)

Ha travel system a babakocsink, akkor a hordozót használom a babakocsira rakva kb.6 hónapos koráig?

Októberre várjuk a picit és nem tudom, hogy a kocsiba vagy a hordozóba célszer?bb bundazsákot venni? Mert ha 6 hónapig a hordozóval használjuk a kocsit, akkor pont tavaszig "kihúzzuk" a hordozóba való bundazsákkal...

Legjobb válasz: Vagy célszerûbb a babóra adható bundazsák? Segítsetek! Köszi

A kérdező hozzászólása: Vagy célszerûbb a babóra adható bundazsák? Segítsetek! Köszi
szia, Amíg picike, addig jobb neki, ha vízszintesre van fektetve. Akkor még könnyebben elrázza a babakocsi mozgása és elalszik. Neked is jobb vízszintesen aludni, mit ülve, nem? Utána, majd amikor, már érdeklõdik, hogy mi is veszi õt körül 4-5 hónapos korától majd jobb lesz neki a hordozóban. Legalábbis nálunk így volt. Minden baba másképp viselkedik. Ezt elõre nem lehet megmondani. Sok sikert, és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de általában a T.S. kocsik nem dönthetõk vízszintig és ezért nem annyira jók újszülötteknek. Vagy nem jól tudom?
Nem dönthetõ teljesen vizszintesig, viszont van hozzá mozeskosár (vagy nem?), és abban lessz a legjobb neki.
6-8 hetes koráig csak napi max 1-2 órát szabad hordozóban lennie, mert nem jó a gerincének.Ezt a korrekt áruházakban is elmondják, ahol hozzáértõ eladó van, de a neten is utánnanézhetsz.A védõnõd is ezt mondja szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs mózesem a kocsihoz, csak a hordozó...
Bocsi, az offért, mi az a travel system, vagyis mi az hogy nem baj?
Bár nem túl könnyû kocsi, ám minden más elvárásodnak maximálisan megfelel.
Ja, a link lemaradt!http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE
http://www.katibababolt.hu/index.php?termek=175 Nekem ilyenem van!Ennek a kosarába a fél ház belefér, a terepet(kerekeibõl kiindulva) bírja, mégpedig nem is kicsit!!! Mózessel együtt van(újszülött kortól), olyan 11-12kg(de travelben nem nagyon van könnyebb, vagyis én nem találtam)Nekem az volt a legfontosabb, hogy nagyon könnyû legyen, mert lépcsõzök vele.Vettünk hozzá hordozót is, az is egy kézzel csatlakoztatható a vázra. Nekem ez annyira bevált , hogy el sem tudom mondani.Ja és kicsire is csukható.Pici autóm van, extra pici csomagtartóval, és simán befér.
Nekem is olyan Colettom van, mint amit az utolsó belinkelt és mindenben csatlakozom az elõttem szólóhoz. Bár nekem nehéznek tûnik, de lehet, hogy én vagyok gyenge :-)
Nekünk Bebetto Solaris kocsink van.Nagyon szuper kocsi, amit írtál azt tudja.A vázon tudod cserélgetni az elemeket(mózes.sport, vagy a hordozó), totál szétszedhetõ, a kerekeit is le tudod venni 1 mozdulattal.Azért szeretem, mert nagy babónk van(4 .5 hós, és 10 kg., 70 cm..:) ), és simán elfér a mózesben beöltöztetve is!A váz asszem 6 kg.Volt könnyebb kocsink(Hauck condor)is, de a súly rovására ment a méret...kinõttük..

A Graco century babakocsinak van babatálcája vagy karfája? Mire kell rögzíteni a bébihordót, ha travel systemként akarom használni?

Kinéztem egyet a teszveszen, de nem látom a képeken, hogy lenne tálcája vagy valami hasonló. Viszont így meg nem tudom, hogy ennek a típusnak nincs is, vagy az általam kinézett járgányé hiányzik.

Legjobb válasz: Kérdezd meg az eladót. Így már én is jártam. Hírdették, hogy ilyen jó, meg olyan jó. Aztán mikor rákérdeztem kiderült, hogy több tartozéka is hiányzik. Többek között a karfája is.

Kérdezd meg az eladót. Így már én is jártam. Hírdették, hogy ilyen jó, meg olyan jó. Aztán mikor rákérdeztem kiderült, hogy több tartozéka is hiányzik. Többek között a karfája is.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, de attól tartok, túl rövid az idõ az aukció végéig, hogy válaszoljon, és mivel más is licitál, szeretnék képben lenni.... Szóval nem tudja valaki mégis a választ? :-)
Szia nekünk is van ilyen este 8-tól lesz a vaterán fenn century travel sistem 15000-ft hordozóval.Nekünk a két oldalán van két mûanyag kar szerûség azt felhajtod és bele kell kattintani.Nem esik ki belõle. mi nagyon szerettük csak már kinõtte a picurunk.Nekünk sincs tálcája.
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm, nagyon kedves vagy, holnap jár le az aukció, már licitáltam, ha nem én vagyok a nyertes, írok majd ide, figyeld kérlek, mert lehet hogy érdekelne a tied. Csak mivel nem engedted, hogy a privát emilcímedre írjanak, így nem tudom veled felvenni másképp a kapcsolatot, kérlek figyeld hogy írok-e, mert esetleg megállapodhatnánk vaterán kívül..... Még annyit, hogy milyen színû a tiéd? Ugyanis kisfiúnak kellene.
Szia én írtam a választ hogy van nekünk is ilyen babakocsink, de még mielõtt feltettük volna a vaterára el sikerült adni így sajnos már nem aktuális.Egyébként olyan színû volt a mienk is mint ami újonnan van fenn a vaterán.Mi is ott vettük.Nekem is fiam van de szerintem lánynak is elmenne ha lányom lett volna neki is ilyet vettem volna.Még egyszer bocsi és azért is mert priviben nem érsz el. Nem tudtam hogy nem engedélyeztem. További szép estét és sok sikert hozzá!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!