Találatok a következő kifejezésre: Ha továbbra ilyen (65 db)

Ha egy ilyen dijcsomagot valasztok, amiben ez is szerepel: ''A 100 MB havidíjban foglalt adatmennyiséggel szabadon, túlforgalmazási díj nélkül internetezhetsz a mobilodon. '' Tehat, ha tul lepem a 100MB-t, akkor tovabb netezhetek?

Vodafonos telot szeretnek venni..elofizust. Es olyan dijcsomagot szeretnek hozza valasztani amivel egesz honapban netezhetek, tulforgalmazasi dij nelkul.

Legjobb válasz: Igen, tovább netezhetsz, csak belassítják.

Igen, tovább netezhetsz, csak belassítják.

30 hetesen 9 kilót híztam. A védőnőm nagyon leszidott, hogy befektetnek a kórházba diétára, ha továbbra is ilyen mértékű lesz a hízás. Valóban ilyen drasztikus a helyzet?

Legjobb válasz: Szerintem nem normális a védõnõd, már bocs. Egyáltalán nem sok, sõt sokan örülnének, ha ennyi plusz lenne rajtuk 30 hetesen. Ennyi idõsen rajtam 8 kg volt, összesen 14 kg-ot híztam, ami teljesen normális. Szülés után 2 héttel le is ment mind. Ne aggódj, élvezd a pocis napokat és ne foglalkozz ilyenekkel, sok védõnõ csak ahhoz ért, hogy rémisztgesse a kismamákat és jajveszékeljen. Üdv 3 hetes kisfiú anyukája

Szerintem nem normális a védõnõd, már bocs. Egyáltalán nem sok, sõt sokan örülnének, ha ennyi plusz lenne rajtuk 30 hetesen. Ennyi idõsen rajtam 8 kg volt, összesen 14 kg-ot híztam, ami teljesen normális. Szülés után 2 héttel le is ment mind. Ne aggódj, élvezd a pocis napokat és ne foglalkozz ilyenekkel, sok védõnõ csak ahhoz ért, hogy rémisztgesse a kismamákat és jajveszékeljen. Üdv 3 hetes kisfiú anyukája
Én 38 hetes terhes vagyok!Eddig hiztam 33kg-ot!a védönõm szerint nincs baj, mert van aki erre hajlamos!szerintem ha a picivel minden oké, akkor ne foglalkozz a védönõdel!
10:54-es vagyok. Amúgy szerintem a védõnõnek ebben az esetben nem az lenne a dolga, hogy leszidjon, hanem inkább adjon diétás tanácsokat, ha már ennyire aggódik.
Az én védõnõm már azon húzgálta a száját, hogy 20 hetesen 3 kilót híztam. Most vagyok 38 hetes és 4 napos és 13 kilónál tartok. A dokim még egyszer nem mondta, hogy sokat híztam és inkább hiszek neki, mint a védõnõnek.
Szia, nekem is hasonlóak az adataim:172cm vagyok, 68-ról indultam és most 7 kilónál tartok, 28 hetesen.Szerintem semmi gond nincs ezzel, normális!Igazán nem is látszik rajtam, a hasam növekszik csak.Ne foglalkozz a védõnõvel! Boldog babavárást! 28 hetes kiselefánt:)
Az elsõ terhességemnél 17 kg-ot híztam, a másodiknál 10-et.Én 90-rõl indulta ugyanennyi magassággal.Senki nem szólt semmit.Az a fõ, hogy te jól érezd magad.boldog babavárást.
Szia! Milyen súllyal kezdted a terhességet? Nem lehet hogy a kezdõsúlyodhoz mérten sok? Én 52 kg-mal kezdtem és 13 kg-nál járok. Most vagyok 32+4 hetes. Az enyém azt mondta ne izguljak nincsen semmi gond mert kis súllyal kezdtem.
A kérdező hozzászólása: 173 centi és 68 kilóval indultam
Én a 25. héten tarottam 10 kilónál. Engem nem szidtak le. Lehet azért, mert ideális súllyal kezdtem, így nem tûntem kövérnek. A végére 18 kg lett. De már csak 6 kiló van rajtam, 3 hete szültem.
En 26 hetes vagyok es 10 kilot hiztam. Igaz, meglatszik, mert nem csak a pocak no, es az orvos is megszolt mar erte. De ugyis neked kell majd leadnod a felesleget, nem a vedonodnek! 30 hetesen 9 kilo nagyon jo szerintem.
Igaza van az elöttem välaszolonak.En sem elek otthon Magyarorszägon.Sokszor olvasom azt hogy a vedönök milyen gonosz modon "oktatjäk" ki a kismamäkat.Elszomorito!!!Örülök neki, hogy itt Ausztriäban nincs vedönö. Ami jo a mamänak, az jo a babänak is.Ha valaki pl.30 kilot hizik, akkor azt csak neki lesz nehezebb leadnia, es a vedönönek ehhez nem sok köze van.Nem ö a värandos kismama!!! Boldog babaväräst!

2hetes a kis fiam szoptatom nem túl sok ha 40perc és annál tovább ilyen 1órákat szopizik persze 1-2percig pihen aztán újra szopizik? Nem hasfájós

Legjobb válasz: Baj. Ha l5-20 perc alatt nem lakik jól,akkor vagy nincs elég tej neki,vagy csak cumizik! Ha kevés a tej,akkor pótlás kell neki. Ha cumizik,akkor lekell errõl szoktatni. Hacsak nem akarod,hogy hónapokig a melleden legyen.

Baj. Ha l5-20 perc alatt nem lakik jól, akkor vagy nincs elég tej neki, vagy csak cumizik! Ha kevés a tej, akkor pótlás kell neki. Ha cumizik, akkor lekell errõl szoktatni. Hacsak nem akarod, hogy hónapokig a melleden legyen.
én is ezt csináltam anno h ilyen sokáig szopizott a baba, a doktornõnk mondta h semmiképp ne hagyjam. mire befejezi szinte ujra teheted cicire ha 2-3óránként eszik(hisz a kezdésõl kell számolni)még ha igény szerint szoptatsz is kb igy jön ki egy ilyen babánál. megfogadtam a tanácsát anno. ma már 7hós
ha rendesen hízik, nincs gond, ha viszont nem sokat, akkor nem tud eleget kiszívni. A második kisfiam 4 hetes, nálunk ugyanez van (volt) sajnos nem elég neki a tejem. Az elsõ babám kevesebb idõt töltött mellen, de jól szopizott, így nála nem volt gond. Egyszóval, ha jól gyarapszik, és neked nem kényelmetlen a dolog, akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Hát Kedden megyünk tanácsadásra majd ott meg mérjük és kiderül hogy jól gyarapszik e remélem elég neki a tejem mert nem szeretném tápszerezni.
Nem baj, szeret veled lenni. A fiam is 45-60 percig szopizott kb. 3 hónapos koráig. Nagyon megnyugtató ez számunkra. Utána elkezdte érdekelni minden és lecsökkent ez az idõ 15 percre, most már 5 perc alatt végez, 8, 5 hónapos.
Igen, egyetértek az elõzõ válaszolóval.Max 20 percet szoktak mondani.Lehet, hogy a maradék idõt, már csak nyugtatásképpen tölti ott.Egyébként fülelj, mert lehet már hallani is, ha nem jön a tej már, vagy mondjuk, minden 5-6-dik szívás után nyel, akkor már nem azért van ott, mert éhes.Majd megtapasztalod és belejössz.Ne engedj neki nagyon, mert ha hozzászokik, késõbb is követelni fogja...
15:22-es vagyok az elsõvel értek egyet, bocsi:)
Baj, mert ez túl sok idõ. Egy gyermeknek 15-20 percnek bõven elégnek kell lennie ahhoz, hogy jól lakjon. Ha ezen túl szopizik, akkor vagy csak a cici kell neki vagy valami probléma van a szoptatással.
A kérdező hozzászólása: Már Tényleg azt hittem a elsõ válaszoló miatt gond van de nagyon nyugodt baba szóval biztos nem sok neki pont elég neki köszönöm a válaszokat
Ne aggódj szerintem, 2 hetes babánál ez teljesen normális. Neki még nagyon nagy munka a szopizás, hamar elfárad, megpihen közben, aztán folytatja. Az elején nekünk is volt, hogy szinte egybeértek a szopizások, majd ahogy nõtt és ügyesedett, rövidültek a szopiidõk is. Most már 3, 5 hónapos a babám, s 15-20 perc a szopizási ideje max. (õ maga hagyja abba ennyi idõ után). Nekünk is a tanácsadáson szokták mérni, én azért nem mérem itthon, mert látom, hogy szépen kerekedik, növekszik.


Nem fog súLYosbodni, ha idõben szakorvoshoz fordulsz!!!!!!
talán egy magasabb cipõ megteszi, de most komolyan kedves anyuka erre a kérdésre 2 év után mit lehet írni? eddig hogy oldottad meg? orvos és a védõnõ gondolom segített ezügyben...
Hemihipertrópiás vagy ortopédiai probléma?
Mindenképp gyerekortopédia minél elõbb annál jobb! Ezen mi nem tudunk segíteni, ez egy komoly szakértelmet igénylõ orvosi probléma.
Basszus, és eddig nem vitted ORVOSHOZ?Az én 2 hetes babámnak már most megnézte a doki(hasra fektette, kinyújtotta a kis, lábait)hogy a farpofái, térdei, bokái egy vonalban vannak-e.Lehet, hogy , már régen meg is kellett volna mûteni!Istenem, ilyen szintû felelõtlenséget.
Vidd el orvoshoz mindenképpen, lehet hogy kezelésekkel megtudják oldani a helyzetet, de legrosszabb esetben mûtétre kerülhet a sor. Nem hülyeség, és a gyereked járását veszélyeztetheted. Minél hamarabb orvoshoz fordulj. Gyógyulást a kisfiúnak:)
Láttam ilyen gyereket, Pfaffenrot masszírozást ajánlottak neki, és kiderült, hogy nem is rövidebb a lába, csak úgy nézett ki, mert feszes volt az izma.
Az én fiamnak is 2 évesen derült ki h rövidebb a lába.nem hinném h felelõtlenség.én pici korától mondtam a dokinak h valami nem oké mert a bal lába vastagabb picivel és erõsebb.ez a hosszabb lába.mégis egy csomó vizsgálat után derült ki h mi a baj.furcsán szalad...ez zavart ezért vizsgáltattam ki.hiába volt meg az ortopédiai vizsgálat baba korában teljesen normálisnak mondták akkor.....nem okoskodni kell sok embernek.nem tudhatod h mióta van baj.mi sem vettük volna észre.sõt kiderült h A.Chiari malformációja is van ezt se tudnám ha nincs mr. Kedves kérdezõ mi az ortopédián magasított cipõcskét kaptunk plusz megyünk gyógyúszásra.:)

Pszichológiát Szeretnék tanulni. Milyen iskolába kell tovább mennem? (szóval, egészségügy stb. ) Mennyire kell jó tanulónak lenni? És Pesten ha tudtok ilyen iskolát írjátok le a nevét pls! Thx.

Legjobb válasz: Érettségi kell. A legtöbben gimnáziumból mennek. Mivel maximális a felvételi pontszám, akkor van esélyed, ha majdnem mindebõl ötös érettségit csinálsz.

Érettségi kell. A legtöbben gimnáziumból mennek. Mivel maximális a felvételi pontszám, akkor van esélyed, ha majdnem mindebõl ötös érettségit csinálsz.
Úgynevezett humán szakközépiskolákban tanítanak pszichológiát, de ez csak egy a sok tantárgy közül. http://www.google.hu/search?sourceid=navclient&aq=1&oq=hum%c..
Én elsõ Amit írtam az természetesen az egyetemre vonatkozik, tehát diploma megszerzésére.
Egyetemeken van pszichológia szak, oda kell jelentkeznek, és ahhoz, hogy fel is vegyenek, NAGYON jól kell tanulnod, mert nagyon magas a ponthatár!Bp-en pl az ELTE-n van ilyen, de a felvi.hu oldalon ennek utána lehet nézni!A ponthatárokat megtalálod a http://www.ponthatarok2009.hu oldalon.Sok sikert!
Mivel mindenki oda megy, magas a ponthatár.
Egészségügyi-szociális szakmacsoport..én is ilyenben fogom tovább folytatni ha minden jól megy, de PSZICHOLÓGIÁT mindenképp tanulni fogok, bárhova is vesznek majd fel!:D:P
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)

4 hónapos kislányomnak enyhén váladékozik a szeme, néha kicsit csipás. A gyerekorvos írt fel szemcseppet és mondta ha továbbra is ilyen marad, vigyük szemészhez, mert könnycsatorna elzáródása van?

Nem nagyon, épphogy váladékos a szeme, nincs összeragadva, és nem is könnyes neki. Viszont elég sokszor dörzsöli. A szemcseppet már elhasználtuk és ezek a jelek továbbra is fennállnak. Érdemes lenne szemésznek megmutatnom a picit?

Legjobb válasz: sajnos gyakori, ha szükséges, akkor minél hamarabb jobb túlesni rajta, mert folyamatosan csontosodik neki, és egyre kellemetlenebb.

sajnos gyakori, ha szükséges, akkor minél hamarabb jobb túlesni rajta, mert folyamatosan csontosodik neki, és egyre kellemetlenebb.
Igen, vigyed!
Ha láthatnánk a jövõt. lehet, egész életünkben sírnánk.
Szerintem mindkettõre van lehetõség... Manapság a világban olyan dolgok vannak elõkészületben, amikre nem is gondolunk, elképzelni sem tudjuk. De én valószínûbbnek tartom, hogy elõbb kipusztítjuk a természetet...
Nostradamus szerint 3897-ben következik be a vilégvége.De a 3.vh-t is megjósolta...Ráadásul a közeljövõben...Remélem, ez nem fog bekövetkezni...
Milyen világvégérõl beszélsz? Szerinted akár a Holdra lesz valami hatással, ha itt felrobbantunk 10 T uránt?
Javasolnám megnézni a Veszélyes jövõ címû filmet. (On the beach az eredeti címe, 2000-ben adták ki) Nem akarom szétoffolni és nem a kérdésedre válaszolni, de a film pontosan errõl szól. A hatalomvágyó ember, amikor megnyomja a "piros gombot" és beindul a nukleáris csapás-ellencsapás és a földi élet kipusztul. Nem egyik pillanatról a másikra. Mikor a világ 4/5-öde már kihalt, a háború eredményeképpen és a maradék egy ötöd felé közeledik a nukleáris felhõ, ez ugyan csak egy film, de megrázó és hátborzongató, ahogy a rádióban bemondják: "Utolsó adásunkat hallották, mondhatnám, hogy holnap reggel folytatjuk, de nem mondanék igazat" és kiosztják az öngyilkos kapszulákat a népnek, mert különben lassú kínok között kellene MINDENKINEK meghalnia. Sajnos az ember képes elõidézni a világvégét. Jó lenne, ha végre kijózanodnának a "nagyhatalmak nagykutyái", mert ennek nem lesz jó vége. Már csak az az egy kérdés maradt, hogy igaz-e a feltevés, hogy a földön már több civilizáció is kifejlõdött, aztán a "csúcson" kiirtotta magát és újra kezdõdött az egész elölrõl. Érdekes lenne tudni, hogy hánymillió évente ismétlõdik meg.
HA pusztitjak ha nem , a vilagvege be fog kovetkeznimert Istennel el van rendelve.
Ha nem a pénz lenne az életben maradás feltétele, akkor szerintem minden rossznak vége szakadna.Igaz, hogy a pénz nem ehetõ, de sajnos minden életfeltétel valamilyen úton-módon a pénzhez van kötve.És a sarki boltban sem ad a boltos néni egy köszönömért tejet, kenyeret.Szerintem ha mindenki visszatérne kicsit az önellátásra, mások elgáncsolása nélkül, akkor a világ kicsit jobb lenne.Undorító, hogy a gazdag emberek mindent megtehetnek és megvehetnek, a szegények meg éhen pusztulnak.Ha mindenkinek ugyanannyi lenne nem lennének ilyen ordító különbségek.
Világvége nem lesz, a Földnek se valószínû max. rajta az élõ egyedeknek.

Ha tovabbra is ilyen lesz az atlagom akkor melyik a legjobb iskola ahova felvesznek?

Jelenleg 7. osztalyos vagyok. Tavaly az evvegi atlagom 4.4 lett iden a felevi 4.3. Tudom hogy ez nem valami jo, es jaitani kene. De megis. Ha ez ilyen maradna akkor melyik lenne a legjobb iskola ahova felvennenek? Az egesz orszagban.

Legjobb válasz: Általános iskolai jegy nem összemérhetõ a gimnázium jeggyel. Másrészrõl felvételinél inkább érdemesebb az érettségérire rámenni. A jelenlegi átlagod meg nagyon függ az intézménytõl, lehet tudod tartani, lehet az érettségi letételének is örülni fogsz.

Általános iskolai jegy nem összemérhetõ a gimnázium jeggyel. Másrészrõl felvételinél inkább érdemesebb az érettségérire rámenni. A jelenlegi átlagod meg nagyon függ az intézménytõl, lehet tudod tartani, lehet az érettségi letételének is örülni fogsz.
Hát bocsánat, de általánosban 4.3 meg 4.4 elég gyenge szerintem, fõleg ha továbbtanuláson gondolkozol. Amúgy az elsõnek igaza van, ez majd évek múlva dõl el.

Mihez kell közép angol meg egy emelt magyar vagy töri ha tovább szeretnék tanulni? Van ilyen szak? (egyetemen)

Legjobb válasz: jogász szakra elfogadják, az tuti, mást így hirtelen fejbõl nem tudok

jogász szakra elfogadják, az tuti, mást így hirtelen fejbõl nem tudok
A kérdező hozzászólása: úúú tényleg? Az nagyon jó lenne mert oda szeretnék menni de úgy tudtam hogy oda töri magyar kell (egyik emelt).
magyarból ne emeltezz, nagyon szigorúan és jogtalanul vonnak le pontokat. a töri könnyebb.
most már úgy van, hogy elfogadják a ynelvet is, asszem idei évtõl, de a töri valóban könnyebb emelten
jogra jó vagy...

Az ikertestvérem és én (mindketten fiúk vagyunk egypetélyűek) 19 évesek vagyunk és egy lakásba lakunk baj ha még ilyen idősen is meztelenül járkálunk egymás előtt? Tovább lent.

Mert mindketten meztelenül szeretünk aludni és akkor már fürdés után a vacsinál is meztelenek vagyunk meg reggel is. Hétvégén van hogy nem megyünk sehova egész nap még egy boxert se veszünk fel ez baj??

Legjobb válasz: egészségetekre.

egészségetekre.
#5 azért én egy egész alakos tükörnek sem örülnék, ami mindig követ :DDD
Nem gáz, de ez maradjon meg köztetek, ismerõsöknek ne nagyon mondjátok.
15 vagyok, a testveérem 13 szintén lány. Szerintem ez nem furi, hiszen kicsi korunkban még együtt is fürödtünk. Jó, nyilván nem vagyok több óráig meztelenül a lakásban, de amíg keresek valami amit felkapok addig miért ne?
ha nektek oké akkor nekem mindegy furának fura, de egészségetekre
Kittike, ne osszad már, ami rég elfogyott. Miért lenne etikátlan a SAJÁT, PRIVÁT, MAGÁNszférájukban?? (ahol nem látja senki..) Ráadásul egypetéjûek :) Olyan, mintha lenne egy egészalakos tükröm, ami mindig követ :) ) Ha jól érzitek magatokat, akkor nem tök mindegy? :) A párom gyakran sétálgat a lakásban pucéran, mégsem szólok rá, hogy etikátlan -_-
mivel nektek ez jó, akkor semmi gond ha megy valaki felhúztok valamit? n
nekem ugyan nem
etikátlan.
9 hónapot töltöttetek együtt testközelben, meztelenül. Ahhoz képest ez semmiség :)
beköltözhetek én is? ;) 21/L
ha zavar, akkor baj. ha nem zavar, és mást sem akkor nem baj.
de miért? Egy gatya kb. 200ft, ennyit kibírhatnátok, én nem bírnám megszokni az meg tök mind1 h ikrek vagytok vagy sem.
Kuldd el a cimeteket Imadom a nudit szoval nekem nem baj
de miért? Egy gatya kb. 200ft, ennyit kibírhatnátok, én nem bírnám megszokni az meg tök mind1 h ikrek vagytok vagy sem.
Senkit nem érdekel, hogy mit csináltok ti otthon kettecskén.
de miért? Egy gatya kb. 200ft, ennyit kibírhatnátok, én nem bírnám megszokni az meg tök mind1 h ikrek vagytok vagy sem.
Legalább jó pasik vagytok?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!