Találatok a következő kifejezésre: Ha torrenttel letölteni egy filmet, (2 db)

Ha torrenttel elkezdtem letölteni egy filmet, akkor töltés közben meg tudom még változtatni azt a helyet, ahová menteni szeretném?

Ugyanis véletlenül a C-re kezdtem el szedni (ahol többnyire programok vannak), de a nagy méret miatt (8GB) kevés hely marad és így nem enged töredezettség mentesíteni. Át tudnám helyezni a D-n lév? mappába úgy, hogy ne szakadjon meg a letöltés?

Legjobb válasz: sztem ird meg elöször is h mien torrent klienst hasznalsz!!!

sztem ird meg elöször is h mien torrent klienst hasznalsz!!!
A kérdező hozzászólása: utorrent
Nemtom hogy közben át lehet-e, de én ezt szoktam használni: -töröld a letöltést a kliensbõl -fájlokat másold át oda ahova akarod -töltsd le ujra a torrentet->most add meg azt a könyvtárat ahova másoltad a cuccokat -pár percig scrapel majd folytatja onnan ahol abbahagytad.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!!!
Ha manuálisan átrakod máshová a letöltött fájlt vagy mappát (közben persze leállítva a letöltést, vagy magát a uTorrent klienst), újraindítva piros/fehér X ikon fogja jelezni, hogy eltûnt az adat, a program nem látja. Ezután jobbklikk, Haladó: "Letöltés helyének megadása".
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Letöltöttem egy filmet (bit torrenttel), viszont ha rákattintok a mappájára, a számítógépem által nem felismerhető formátumban van (avi-ban töltöttem le). Mit kell letöltenem, hogy meg is tudjam nézni a filmet?

Legjobb válasz: Biztos nincs mondjuk becsomagolva rar-ba? Ha igen, akkor a WinRAR programmal tudod kibontani. Ha nincs, akkor pedig társítsd a lejátszódhoz.

Biztos nincs mondjuk becsomagolva rar-ba? Ha igen, akkor a WinRAR programmal tudod kibontani. Ha nincs, akkor pedig társítsd a lejátszódhoz.
A kérdező hozzászólása: becsomagolva nincs, és ha a lejátszóhoz társítom, az sem nyitja meg :S
de a fileneved xy.AVI? vagy van utána még valami?
A kérdező hozzászólása: igen. xy Avi, de közben letöltött egy xy rip - eset is, és azt sem tudom lejátszani
Start/vezérlõpult/mappa beállításai/nézet/ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése elõl vedd ki a pipát (ha ott van), és utána nézd meg a kiterjesztést, lehet, hogy a neve úgy van, hogy xy.avi.rar, csak a rar a Windows elrejti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!