Találatok a következő kifejezésre: Ha torrenttel letölteni egy (9 db)

Ha elkezdek letölteni egy torrent fáljt eddig mindig egyböl elindult most meg egyfolytában sorban áll és csak akkor indul el ha kényszeritett letöltésben megy hogy tudom megoldani?

Legjobb válasz: A beállításokban vedd fel a Sorbaállítás minimum értékét egy magasabbra. Amikor eléred a limitet, minden további várósorba fog állni, és csak akkor indulnak ha felszabadul egy hely, vagy kényszeríted azt. Erre érdemes odafigyelni, mert seedelésnél ami várósorban van, azt te nem seedeled (mintha pause állapotban lenne). A tracker azt látja hogy egybõl leállítottad a torrentet (hit'n'run), amiért egyes helyeken megbüntethetnek, és nem fogadják el a várósoros kifogást.

A beállításokban vedd fel a Sorbaállítás minimum értékét egy magasabbra. Amikor eléred a limitet, minden további várósorba fog állni, és csak akkor indulnak ha felszabadul egy hely, vagy kényszeríted azt. Erre érdemes odafigyelni, mert seedelésnél ami várósorban van, azt te nem seedeled (mintha pause állapotban lenne). A tracker azt látja hogy egybõl leállítottad a torrentet (hit'n'run), amiért egyes helyeken megbüntethetnek, és nem fogadják el a várósoros kifogást.

Ha torrenttel elkezdtem letölteni egy filmet, akkor töltés közben meg tudom még változtatni azt a helyet, ahová menteni szeretném?

Ugyanis véletlenül a C-re kezdtem el szedni (ahol többnyire programok vannak), de a nagy méret miatt (8GB) kevés hely marad és így nem enged töredezettség mentesíteni. Át tudnám helyezni a D-n lév? mappába úgy, hogy ne szakadjon meg a letöltés?

Legjobb válasz: sztem ird meg elöször is h mien torrent klienst hasznalsz!!!

sztem ird meg elöször is h mien torrent klienst hasznalsz!!!
A kérdező hozzászólása: utorrent
Nemtom hogy közben át lehet-e, de én ezt szoktam használni: -töröld a letöltést a kliensbõl -fájlokat másold át oda ahova akarod -töltsd le ujra a torrentet->most add meg azt a könyvtárat ahova másoltad a cuccokat -pár percig scrapel majd folytatja onnan ahol abbahagytad.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!!!
Ha manuálisan átrakod máshová a letöltött fájlt vagy mappát (közben persze leállítva a letöltést, vagy magát a uTorrent klienst), újraindítva piros/fehér X ikon fogja jelezni, hogy eltûnt az adat, a program nem látja. Ezután jobbklikk, Haladó: "Letöltés helyének megadása".
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha egy régi fájlt akarok letölteni egy torrent oldalról, de senki nem tölti fel, akkor valahogy le tudom szedni?

Egy régi fájlt szeretnék letölteni a bigtorrent.eu-ról és már senki nem seedeli :/

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Minden normális torrentoldalon lehet kérni újraseedet.
A kérdező hozzászólása: És hogy kérjek seedet? :/ hozzászólásba ha odaírom, azt senki nem nézi
Ha van a fórumban külön topic erre a célra, akkor oda, ha nincs, akkor ez van. Nézz szét más torrentoldalakon is, a bigtorrent nem egy nagy eresztés.
A kérdező hozzászólása: Egyébként milyen más torrent oldalakat ajánlotok?(lehetõleg magyar, és amire még lehet regisztrálni)


Filmeket (lehetoleg magyar szinkronnal) es zenet szeretnek letolteni. Hogy kell? mi az a torrent es hogyan mukodik? Tudom mar ezren kerdeztek ezt, de kerlek, elmagyarazna valaki? Azt sem bannam, ha ajanlnatok egy par linket

Legjobb válasz: Ez a legjobb link: http://www.google.hu/ Most talán nem így gondolod,de rá fogsz jönni,hogy az. Pl: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=torrent+haszn%C3%A1l..

Ez a legjobb link: http://www.google.hu/ Most talán nem így gondolod, de rá fogsz jönni, hogy az. Pl: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=torrent+haszn%C3%A1l..

Torrent. Eval-on elrontottam az új fajta magnet letöltéshez ugyanis rányomtam hogy ne inditsa el az alkalmazást ha a letöltésre nyomok, most nem tudok letölteni, ha a letöltésre nyomok akkor cska egy üres oldalt kapok hogy tudom ezt vissza csinálni?

Legjobb válasz: A böngészõ fájltársítási beállításait kell módosítani. Nem írod melyiket használod, de a beállításokban nézd meg. A magnetnél pedig olyan beállítást válassz, ami mûködõképes, például kliens indítása.

A böngészõ fájltársítási beállításait kell módosítani. Nem írod melyiket használod, de a beállításokban nézd meg. A magnetnél pedig olyan beállítást válassz, ami mûködõképes, például kliens indítása.
A kérdező hozzászólása: Chromeot használok

Letöltöttem egy filmet (bit torrenttel), viszont ha rákattintok a mappájára, a számítógépem által nem felismerhető formátumban van (avi-ban töltöttem le). Mit kell letöltenem, hogy meg is tudjam nézni a filmet?

Legjobb válasz: Biztos nincs mondjuk becsomagolva rar-ba? Ha igen, akkor a WinRAR programmal tudod kibontani. Ha nincs, akkor pedig társítsd a lejátszódhoz.

Biztos nincs mondjuk becsomagolva rar-ba? Ha igen, akkor a WinRAR programmal tudod kibontani. Ha nincs, akkor pedig társítsd a lejátszódhoz.
A kérdező hozzászólása: becsomagolva nincs, és ha a lejátszóhoz társítom, az sem nyitja meg :S
de a fileneved xy.AVI? vagy van utána még valami?
A kérdező hozzászólása: igen. xy Avi, de közben letöltött egy xy rip - eset is, és azt sem tudom lejátszani
Start/vezérlõpult/mappa beállításai/nézet/ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése elõl vedd ki a pipát (ha ott van), és utána nézd meg a kiterjesztést, lehet, hogy a neve úgy van, hogy xy.avi.rar, csak a rar a Windows elrejti.

Ha egy torrent nem felel meg a szabályoknak, akkor nem is lehet letölteni? De akkor miért engedik feltenni?

Legjobb válasz: Azért engedik feltenni, mert amíg nem tetted fel, addig azt sem tudják hogy rossz. Az csak a feltöltés után derül ki számukra. Logika

Azért engedik feltenni, mert amíg nem tetted fel, addig azt sem tudják hogy rossz. Az csak a feltöltés után derül ki számukra. Logika
A kígyó fejétõl a farkáig mért távolság sohasem! egyezik meg a farkától a fejéig mért-tel... :-))
A kérdező hozzászólása: Akkor le lehet tölteni?
Csoda, hogy élsz. Persze, le lehet tölteni. De ha nem felel meg a szabályoknak és törlik akkor azután vagy be tudod még fejezni a letöltést vagy nem. Ha a feltöltõ leállítja mert úgy is törölték akkor lesz egy félig letöltött torrented ami semmire sem jó.
Jobb oldalakon amíg a moderátor nem ellenõrizte, addig nem lehet letölteni a torrent fájlt. Kevésbé jó oldalakon az ellenõrizetlen torrenteket is le lehet tölteni, ha közben meg törlik, akkor úgy jársz ahogy az elõttem szóló írta. És még mielõtt megkérdeznéd, magát a tartalmat nem tudják ellenõrizni, így ha valami [email protected] töltesz le, ne õket szidd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!