Találatok a következő kifejezésre: Ha torrenttel letölteni (34 db)

Ha torrenttel elkezdtem letölteni egy filmet, akkor töltés közben meg tudom még változtatni azt a helyet, ahová menteni szeretném?

Ugyanis véletlenül a C-re kezdtem el szedni (ahol többnyire programok vannak), de a nagy méret miatt (8GB) kevés hely marad és így nem enged töredezettség mentesíteni. Át tudnám helyezni a D-n lév? mappába úgy, hogy ne szakadjon meg a letöltés?

Legjobb válasz: sztem ird meg elöször is h mien torrent klienst hasznalsz!!!

sztem ird meg elöször is h mien torrent klienst hasznalsz!!!
A kérdező hozzászólása: utorrent
Nemtom hogy közben át lehet-e, de én ezt szoktam használni: -töröld a letöltést a kliensbõl -fájlokat másold át oda ahova akarod -töltsd le ujra a torrentet->most add meg azt a könyvtárat ahova másoltad a cuccokat -pár percig scrapel majd folytatja onnan ahol abbahagytad.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!!!
Ha manuálisan átrakod máshová a letöltött fájlt vagy mappát (közben persze leállítva a letöltést, vagy magát a uTorrent klienst), újraindítva piros/fehér X ikon fogja jelezni, hogy eltûnt az adat, a program nem látja. Ezután jobbklikk, Haladó: "Letöltés helyének megadása".
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha elkezdek letölteni egy torrent fáljt eddig mindig egyböl elindult most meg egyfolytában sorban áll és csak akkor indul el ha kényszeritett letöltésben megy hogy tudom megoldani?

Legjobb válasz: A beállításokban vedd fel a Sorbaállítás minimum értékét egy magasabbra. Amikor eléred a limitet, minden további várósorba fog állni, és csak akkor indulnak ha felszabadul egy hely, vagy kényszeríted azt. Erre érdemes odafigyelni, mert seedelésnél ami várósorban van, azt te nem seedeled (mintha pause állapotban lenne). A tracker azt látja hogy egybõl leállítottad a torrentet (hit'n'run), amiért egyes helyeken megbüntethetnek, és nem fogadják el a várósoros kifogást.

A beállításokban vedd fel a Sorbaállítás minimum értékét egy magasabbra. Amikor eléred a limitet, minden további várósorba fog állni, és csak akkor indulnak ha felszabadul egy hely, vagy kényszeríted azt. Erre érdemes odafigyelni, mert seedelésnél ami várósorban van, azt te nem seedeled (mintha pause állapotban lenne). A tracker azt látja hogy egybõl leállítottad a torrentet (hit'n'run), amiért egyes helyeken megbüntethetnek, és nem fogadják el a várósoros kifogást.


beload.com
miért nem kó a torrent ? régen én is így keresgéltem de semmit nem találtam
pctar.e
A kérdező hozzászólása: köszi

Honnan lehet magyarul letölteni a Photoshop CS4 Extended-et? Az se baj, ha torrent.

Ugye 400.000-ér láttam a neten, ezek után senki se mondja, hogy vegyem meg.

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Ha nem találom sehol, szóbajöhet az ezres, az uccsónak meg: 100 megánként jönnek, 20 perc alatt és a várakozás 15 pert 2 part közt...Én 24 darab.
Egy ezresért kiírom és elküldöm neked DVD-n: residentr(kukac)gmail.com
ha nem fix IP-s neted van, akkor csinálj 1 IP frissítést. (Kikerülve a 15 perces várakozás)
ps cs4 ext bótban 238k.. minek magyarul?
A kérdező hozzászólása: nem tok angolul
Nem regisztrált torrent, ahonnan leszedted ott törölték a feltöltött torrentet!Ezért nem tudod letölteni.

Filmeket (lehetoleg magyar szinkronnal) es zenet szeretnek letolteni. Hogy kell? mi az a torrent es hogyan mukodik? Tudom mar ezren kerdeztek ezt, de kerlek, elmagyarazna valaki? Azt sem bannam, ha ajanlnatok egy par linket

Legjobb válasz: Ez a legjobb link: http://www.google.hu/ Most talán nem így gondolod,de rá fogsz jönni,hogy az. Pl: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=torrent+haszn%C3%A1l..

Ez a legjobb link: http://www.google.hu/ Most talán nem így gondolod, de rá fogsz jönni, hogy az. Pl: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=torrent+haszn%C3%A1l..
De.
le tudsz tölteni nyílt, regisztráció nélkül is használható oldalról

Hol tudok narutos részeket letölteni torrenttel nem baj ha angol nyelven van? Ki énekli a lányok napja és a húsvéti bemutatót a disney channelen?

Legjobb válasz: Naruto-t a naruto-kun.hu rol tudsz letölteni japán nyelvü magyar felirattal ami sztem a legjobb mert a magyar szinkron szar angol szinkron szintén.

Naruto-t a naruto-kun.hu rol tudsz letölteni japán nyelvü magyar felirattal ami sztem a legjobb mert a magyar szinkron szar angol szinkron szintén.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!