Találatok a következő kifejezésre: Ha tetszik fiú. Honnan tudom meg (2 db)

Ha tetszik egy fiú. Honnan tudom meg hogy mit érezz ő irántam?

Legjobb válasz: Hát egyrészt észre lehet valamit venni a viselkedésébõl is. Ha jóba vagytok, ha segítõkész veled, meg szeret veled lenni akkor ragaszkodik hozzád. De hogy hogyan tudd meg konkrétan? Hát szerintem itt vannak a tipikus nõi praktikák. Kérd meg egyik haverodat, bnõdet...hogy kérdezze ki. Persze ugy hogy ne legyen feltûnõ.

Hát egyrészt észre lehet valamit venni a viselkedésébõl is. Ha jóba vagytok, ha segítõkész veled, meg szeret veled lenni akkor ragaszkodik hozzád. De hogy hogyan tudd meg konkrétan? Hát szerintem itt vannak a tipikus nõi praktikák. Kérd meg egyik haverodat, bnõdet...hogy kérdezze ki. Persze ugy hogy ne legyen feltûnõ.
Szerintem ne támadja le a barátnõd. Nem egészséges. Lehet, hogy úgysem fog tudni neki mit mondani. Te magad joban ki tudod deríteni: hívd el valahova (társaságba, moziba), és beszélgess vele. Mesélj magadról, kérdezd és hallgasd meg õt is. Elõbb-utóbb ki fog derülni.
tudod onnnan ha irsz neki egy levelet vagy megkérded töle vagy mutatsz neki valami jelet

Elso randin honnan tudhatom, hogy tetszek a fiunak? Mik a jelei? Tudom, hogy ha lesz 2. randi, de meg elotte, van valami jele?

Legjobb válasz: Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.

Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.
A kérdező hozzászólása: Vakrandi volt - bocsi ezt nem irtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!