Találatok a következő kifejezésre: Ha tetszik fiú. Honnan tudom (10 db)

Ha tetszik egy fiú. Honnan tudom meg hogy mit érezz ő irántam?

Legjobb válasz: Hát egyrészt észre lehet valamit venni a viselkedésébõl is. Ha jóba vagytok, ha segítõkész veled, meg szeret veled lenni akkor ragaszkodik hozzád. De hogy hogyan tudd meg konkrétan? Hát szerintem itt vannak a tipikus nõi praktikák. Kérd meg egyik haverodat, bnõdet...hogy kérdezze ki. Persze ugy hogy ne legyen feltûnõ.

Hát egyrészt észre lehet valamit venni a viselkedésébõl is. Ha jóba vagytok, ha segítõkész veled, meg szeret veled lenni akkor ragaszkodik hozzád. De hogy hogyan tudd meg konkrétan? Hát szerintem itt vannak a tipikus nõi praktikák. Kérd meg egyik haverodat, bnõdet...hogy kérdezze ki. Persze ugy hogy ne legyen feltûnõ.
Szerintem ne támadja le a barátnõd. Nem egészséges. Lehet, hogy úgysem fog tudni neki mit mondani. Te magad joban ki tudod deríteni: hívd el valahova (társaságba, moziba), és beszélgess vele. Mesélj magadról, kérdezd és hallgasd meg õt is. Elõbb-utóbb ki fog derülni.
tudod onnnan ha irsz neki egy levelet vagy megkérded töle vagy mutatsz neki valami jelet

Hogy, ha megcsókolok egy fiút, honnan tudam, hogy az tetszik-e neki? (többi lent)

Azt tudom ,hogyha nem tetszik neki akkor nem csókól vissza, de azt ,honnan tudom meg? Elveszi a fejét vagy? ..És ha tetszik neki ,akkor meg ? is viszonozza ..De inkább arra lennék kiváncsi ,hogy milyen formái vannak a visszautasításnak? :D (bocsi nem tudtam jól kifejezni magam)

Legjobb válasz: áll a fasza

áll a fasza
ha tetszik neki kér mégegyet
például, ha megölel akkor tetszik neki.
ha nem tetszik neki akkor gyorsan befejezi és elkapja a fejét, ha tetszik akkor viszont az arcod vagy a tarkód megfogja esetleg átölel
8nak jar a lajk:-)
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszi :)
A kérdező hozzászólása: De ha becsukom a szemem :D?
Látszik hogy milyen fejet vág, nem? Ha nem tetszik neki akkor az is látható lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
A kérdező hozzászólása: hahaa.. sikerült :> és õ kezdte

Honnan tudom, hogy tetszem neki? A fiúk ezt hogy jelzik a lányok felé? Milyen jelek vannak? Mi van, ha egy fiúnak tetszenek a nagyobb darab lányok, de a haverjai miatt nem mer kezdeményezni?

Legjobb válasz: Mosolyog rád, beszélget veled, néha azt veszed észre hogy téged néz. Ha a haverjai miatt nem mer kezdeményezni, akkor a fiú még gyerek.

Mosolyog rád, beszélget veled, néha azt veszed észre hogy téged néz. Ha a haverjai miatt nem mer kezdeményezni, akkor a fiú még gyerek.


Honnan tudom ha tetszem egy fiúnak?

Már elég régóta évfolyamtársak vagyunk rég óta tetszik és már mondták egy páran hogy tetszek neki és állítólag ezt ő is mondta meg látszik is egy kicsit rajta. Mit csináljak mert félek odamenni hozzá de mondták egy páran hogy elég jó az alakom és lehet hogy cs azt kedveli bennem. Mit tegyek????

Legjobb válasz: õ a fiú, majd odamegy hozzád, ha akar valamit! Amúgy egy csomó fiú megnézi a lányokat, mert jól néznek ki, mégsem akar tõle semmit.(majdnem semmit)

õ a fiú, majd odamegy hozzád, ha akar valamit! Amúgy egy csomó fiú megnézi a lányokat, mert jól néznek ki, mégsem akar tõle semmit.(majdnem semmit)

Honnan tudom ha tetszem egy fiunak?

Tetszik nekem egy fiuu..És sokszor néz vagyis mindig néz.:) És nem tudom miér.:s viszont jó lenne tudni. van vmi tippetek hogy miért néz. persze tudja h bele vagyok esve. csak jó lenne tudni hogy ha néz akkor azért néz mert tetszem neki vagy csak bóókból.. és lécci normális válaszokat irjatok pls.:) kösziielöre is a válaszokat :) by:Niki

Legjobb válasz: én meg mondom kerek perec miért szoktam nézni egy csajt: -ha baromi randa. -ha tetszik nekem és kedvelem. -ha szexi és megdörrenteném.

én meg mondom kerek perec miért szoktam nézni egy csajt: -ha baromi randa. -ha tetszik nekem és kedvelem. -ha szexi és megdörrenteném.
onnan tudod h pl: mindig néz :) a fiúk nem néznek "csak bókból"
Ez így van pontosan. Ahogy az elõttem lévõ kifejtette. 18/F
Wááá, de jó :D Engem is mindig néz 1 srác :D
Vagyis, ahogy a legelsõ kifejtette!
A kérdező hozzászólása: köszii :)
15 vagyok 1 csajt akk nézek ha ronda , ha tetszik , ha nagyon elvonulnék vele 1 sötét helyre ... 1.válaszolanak van igaza sztem minden kan akkor bámul 1 csajt .
A kérdező hozzászólása: És ha azért nézed mert ronda akkor folyto nézed miden egyes pillanatban vagy amikor nézed röhögsz rajta?

Honnan tudom, h tetszek valakinek? A fiúk ilyenkor mit csinálnak, ha személyesen nem ismerjük egymást és a fiú elég félénk?

Legjobb válasz: Észreveszed abból, hogy figyelget, sokszor rádnéz, ha elmegy melletted zavarba jön, és túl sokszor összefuttok "véletlenül".Mert keresi az alkalmat, hogy láthasson.Ha félénk, nem közeledik, bátorítani kell. Te is gyakran nézz rá, ha meglátod figyeld, de kicsit lopva, azért õ észrevegye.Mosolyogj rá, ha mellette elmész.Beválhatnak a régi trükkök, õsidõkbõl a zsebkendõ elejtés, ma már a papírzsebkendõvel fura lenne. Helyette bármit ejts el, amikor pont feléd közeledik. Mondjuk egy teli táska tartalma "véletlen " boruljon ki. Abban a helyzetben lehet kapóra jön neki az ismekedés, odalép és segít.Utána köszönd med, de ne hagyd ott, találj ki beszédtémát elõre. Vannak fiúk, akikhez a lánynak kell közeledni elõször, de utána felbátorodnak.Csak lehet félnek a visszautasítástól.Arra vigyázz, ne te tûnj a kezdeményezõnek, ne te udvarolj, ne így tûnjön. Meg kell hagyni ezt a szerepet a fiúknak, hogy férfinak érezhesse magát melletted.Akkor fog igazán téged nõnek tekinteni és kezelni.De errõl sokat lehetne írni.

Észreveszed abból, hogy figyelget, sokszor rádnéz, ha elmegy melletted zavarba jön, és túl sokszor összefuttok "véletlenül".Mert keresi az alkalmat, hogy láthasson.Ha félénk, nem közeledik, bátorítani kell. Te is gyakran nézz rá, ha meglátod figyeld, de kicsit lopva, azért õ észrevegye.Mosolyogj rá, ha mellette elmész.Beválhatnak a régi trükkök, õsidõkbõl a zsebkendõ elejtés, ma már a papírzsebkendõvel fura lenne. Helyette bármit ejts el, amikor pont feléd közeledik. Mondjuk egy teli táska tartalma "véletlen " boruljon ki. Abban a helyzetben lehet kapóra jön neki az ismekedés, odalép és segít.Utána köszönd med, de ne hagyd ott, találj ki beszédtémát elõre. Vannak fiúk, akikhez a lánynak kell közeledni elõször, de utána felbátorodnak.Csak lehet félnek a visszautasítástól.Arra vigyázz, ne te tûnj a kezdeményezõnek, ne te udvarolj, ne így tûnjön. Meg kell hagyni ezt a szerepet a fiúknak, hogy férfinak érezhesse magát melletted.Akkor fog igazán téged nõnek tekinteni és kezelni.De errõl sokat lehetne írni.
Vedd fel msnre valahogy.. Aztán ha olyan a fiú hogy msnen bókolgat vagy stb akkor tudod hogy bejössz neki :)
Húúú, hát nekem is teccik egy pasi, és õ is folyton néz engem, meg "véletlenül" mindig a közelemben van! :) Szval én szerintem lehet hogy tetszek neki, mert õ is nekem nagyon de... nem tudom hogy szedjem ki belõle hogy én tetszek-e neki, mert õ sosincs egyedül. Tegnap az egyik bnõm beszélt vele és áll. amikor engem említett "elpirult". :D Ez jó jel?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat utolsó...ez a véletlen találka nálznk elég gyakori, de néha meg tök ellentétesen viselkedik..
hát pl ha félénk, és nem ismeritek egymást, de beszéltek, akk tuti nem mer a szemedbe nézni, és talán hülyeségeket is csinál, pl felborit dolgokat mert megzavarodik, ilyesmi. (ez a nem magabiztos fiuknal jellemzõ), ha nagynehezen ráveszik magukat hogy megszólitsanak valsz akkor is iszonyat zavarba kerülnek :)
A kérdező hozzászólása: a kérdésre kérek válaszokat pls :D
Attól még fölveheted... pár szót csak tud írni? Aztán majd, ha találkoztok, megbeszélitek.
Ha le se veszi a szemét Rólad, akkor elég egyértelmû. Amúgy szerintem egy tekintetbõl lehet következtetni.. már amelyiknél. :)
A kérdező hozzászólása: Nem sokat netezik..
Én is ugyanúgy vagyok, ahogy az elõzõ csak nálam egy kicsit nagyobb a bibi...barátnõje van de a barátnõje nem tudná annyira szeretni ahogy én...ez idegesít de nagyon...egyébként amikor egyszer összevesztek én békítettem ki õket., ..ezt is megbántam már de a fiún látszik hogy szereti a lányt nekem pedig jó érzés õt boldognak látni!! De viszont az is látszik rajta hogy engem is szeret csak nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni hogy megcsalja...na mindegy!!

Honnan tudom ha egy fiunak tetszem?

Suliban van egy srác aki nekem nagyon tetszik.És folyton néz engem.És nem tudom most eldönteni hogy tetszem neki vagy nem ?! Ezt jó lenne tudni walami tippetek van akkor légyszi oszátok meg velem.:) Nagyon megköszönöm :) Ja és én vagyok 13/L ? meg 14/F :) Léccii segíítsetek :D Nagyon jó lenne :)

Legjobb válasz: Ha le akar itatni és fektetni, akkor tetszel neki.

Ha le akar itatni és fektetni, akkor tetszel neki.
ha néz valószínûleg tetszel neki...ha csak nem azért néz mert annyira iszonyatosan csúnya vagy
nálam is ugyan ez van! én 13L ö asszem lehet hogy még nem 14... de õ is néz... mármint 2 évig belevoltam zúgnva, aztán feladtam, mert hát elég esélytelennek tünt. aztán most néha órák közepénfelnézek, éslátom hogy néz.... nem sokáig...inkább többször olyan 1-2 percig...de ha ránézek elnéz.. fura...nem tom én se hogy most mivan, szóval egy cipõben járunk! :D
Velem ugyan ez van még a kor is stimmel xD És már nincs sok idõnk 1 hét van és többet nem látjuk szerintm is ismerd meg egy közös ismerõsön keresztül. Nekem ilyen nincs de neked hátha. Amúgy tényleng nem nagy tragédia ha nem jön ösze .....
Az elõzõ 2 válasz jóó:DD De ne éld bele magad, mert aztán csalódhatsz. lehet hogy nem azért néz mert tetszel neki. Az is lehet hogy mindenkit néz, vagy az is, hogy hallott rólad valamit, ami miatt néz. Ha úgyis ugyanabba a suliba jártok, csak van közös ismerõsötök, kérd meg, hogy érdeklõdjön nála rólad. 13 évesen az sem a világ vége, ha nem azért néz mert tetszel neki.
Mongyad neki: Elõl-hátúl négy Mónikázás kettõ Kézimunkát meg csináljon az öreganyád!
Menny oda, és mond neki! na mi a [email protected] bámúlsz köll valami? Többet nem fog nézni nyugi :D
szerintem tetszel neki mert ha nem tetszenél neki akkor gondolom nem nézne de majd próbálj oda menni hozzá beszélgetni valamirõl vagy vedd fel msn-re és dumcsiz vele és akkor hátha bevallja hogy tetszel neki ; )
A kérdező hozzászólása: Kössz.
onnan hogy amikor dumáltok áll a farka.
onnan hogy meghuzgálja a copfodat.
lehet h cska azért néz mert jóaseggedvagy mert jó nagyo ka melleid XD

Honnan tudom, ha tetszem egy fiúnak?

Új lány vagyok egy suliban és nagyon tetszik egy fiú.Nem tudom,hogy tetszem-e neki vagy nem.Csak mert megbámult már 3x is és közben mosolygott.Please,help!Nem tudom mi van.

Legjobb válasz: megakar dugni

megakar dugni
ha megpróbál közeledni feléd, akkor bejössz neki
megkérded tõle
Menj oda hozzá, és beszélj vele. Ha nem néz a szemedbe, elvörösödik és hülyeségeket beszél, akkor biztos tetszel neki.
A kérdező hozzászólása: én is akartam már kérdezni tõle de nem mertem, mert mi van ha pl nem tetszek neki és elmondja a haverjainak, hogy ilyeneket kérdezgetek tõle.:((
A kérdező hozzászólása: am az vmi jel ha elmek mellette a folyosón, észre vesz és utána pedig ha ránézek visszakapja a tekintetét??
Úgyse mondaná el szerintem, de ki tudja. És igen, az egy jel, ha elkapja a tekintetét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:) )
Mondd el mit érzel iráta és lehet, hogy õ is így érez irántad.Ki tudja?Bátraké a szerencse

Honnan tudom ha tetszek egy fiúnak?

Vannak jelek?

Legjobb válasz: RÁD NÉZ, MOSOLYYOG stb.

RÁD NÉZ, MOSOLYYOG stb.

Elso randin honnan tudhatom, hogy tetszek a fiunak? Mik a jelei? Tudom, hogy ha lesz 2. randi, de meg elotte, van valami jele?

Legjobb válasz: Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.

Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.
A kérdező hozzászólása: Vakrandi volt - bocsi ezt nem irtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!