Találatok a következő kifejezésre: Ha tetszik fiú. Honnan (23 db)

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Honnan tudom, hogy tetszem neki? A fiúk ezt hogy jelzik a lányok felé? Milyen jelek vannak? Mi van, ha egy fiúnak tetszenek a nagyobb darab lányok, de a haverjai miatt nem mer kezdeményezni?

Legjobb válasz: Mosolyog rád, beszélget veled, néha azt veszed észre hogy téged néz. Ha a haverjai miatt nem mer kezdeményezni, akkor a fiú még gyerek.

Mosolyog rád, beszélget veled, néha azt veszed észre hogy téged néz. Ha a haverjai miatt nem mer kezdeményezni, akkor a fiú még gyerek.

Honnan tudom ha tetszem egy fiúnak?

Már elég régóta évfolyamtársak vagyunk rég óta tetszik és már mondták egy páran hogy tetszek neki és állítólag ezt ő is mondta meg látszik is egy kicsit rajta. Mit csináljak mert félek odamenni hozzá de mondták egy páran hogy elég jó az alakom és lehet hogy cs azt kedveli bennem. Mit tegyek????

Legjobb válasz: õ a fiú, majd odamegy hozzád, ha akar valamit! Amúgy egy csomó fiú megnézi a lányokat, mert jól néznek ki, mégsem akar tõle semmit.(majdnem semmit)

õ a fiú, majd odamegy hozzád, ha akar valamit! Amúgy egy csomó fiú megnézi a lányokat, mert jól néznek ki, mégsem akar tõle semmit.(majdnem semmit)


Honnan tudom ha tetszem egy fiunak?

Tetszik nekem egy fiuu..És sokszor néz vagyis mindig néz.:) És nem tudom miér.:s viszont jó lenne tudni. van vmi tippetek hogy miért néz. persze tudja h bele vagyok esve. csak jó lenne tudni hogy ha néz akkor azért néz mert tetszem neki vagy csak bóókból.. és lécci normális válaszokat irjatok pls.:) kösziielöre is a válaszokat :) by:Niki

Legjobb válasz: én meg mondom kerek perec miért szoktam nézni egy csajt: -ha baromi randa. -ha tetszik nekem és kedvelem. -ha szexi és megdörrenteném.

én meg mondom kerek perec miért szoktam nézni egy csajt: -ha baromi randa. -ha tetszik nekem és kedvelem. -ha szexi és megdörrenteném.
onnan tudod h pl: mindig néz :) a fiúk nem néznek "csak bókból"
Ez így van pontosan. Ahogy az elõttem lévõ kifejtette. 18/F
Wááá, de jó :D Engem is mindig néz 1 srác :D
Vagyis, ahogy a legelsõ kifejtette!
A kérdező hozzászólása: köszii :)
15 vagyok 1 csajt akk nézek ha ronda , ha tetszik , ha nagyon elvonulnék vele 1 sötét helyre ... 1.válaszolanak van igaza sztem minden kan akkor bámul 1 csajt .
A kérdező hozzászólása: És ha azért nézed mert ronda akkor folyto nézed miden egyes pillanatban vagy amikor nézed röhögsz rajta?

Egy fiatalabb fiún honnan lehet észrevenni ha tetszem neki?

3 évvel fiatalabb nálam, és hát nagyon tetszik nekem. De honnan tudhatnám, hogy én is bejövök neki?

Legjobb válasz: sztem keress magadnak egy idõsebb fiút... :S nmhiszem h jó lenne ha összejönnétek mert az nme vlmi elõny egy kapcsolatban a a pasi fiatalabb nálad mint ez a 3 év :S nem fog sokáig tartani... :S:S

sztem keress magadnak egy idõsebb fiút... :S nmhiszem h jó lenne ha összejönnétek mert az nme vlmi elõny egy kapcsolatban a a pasi fiatalabb nálad mint ez a 3 év :S nem fog sokáig tartani... :S:S
cyberpunk öltözékbe túrórudival dobál téged hokizás közbe
nyáladzik, bedagad a füle, kidülled a szeme, zihál, ütemesen ütögeti a mellkasát és lepisili a lábad
20 éves vagyok, barátom októberben lesz 18. Hol itt a probléma? Nem attól dõl el valaki személyisége, hogy mit biggyesztettek a személyi igazolványába... Ergo mikor pottyantotta ki anyuci...
Most én is ugyanígy vagyok csak én nem lány vagyok :P
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 21 vagyok, és nem látszik rajta, hogy 18 éves. ikor megláttam azt hittem 20 simán van, aztán meglepõdtem mikor mondta, hogy csak 18. Dehát helyes, magasabb nálam jóval, és még kedves is. :) Csak nem tudom tetszem-e neki...
Szerintem ha így ránézésre nem látszódik a korkülömbség akkor semmi gond nincs, a lényeg, hogy szeretitek egymást...De ha pl a csaj magasabb vagy valami az elég cinkes..Nekem egy nálam 3évvel idõsebb csaj tetszik nagyon, de nem merem kimutatni neki, félek, hogy nem kellenék neki.De ha összejönne egyáltalán nem látszana, hogy fiatalabb vagyok nála.
te hány éves vagy kérdezõ?
ugyan ugy mint a többin:) ö mért lenne más?
Sokszor ejti el a szappant a zuhanyzóban a jelenlétedben. Gazsi, 19/F, Tököl, Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete
mit hordtok össze? még ha 16-19 lenne az életkor arány nem lenne semmi gáz... én is ien helyzetbe vagyok, csak én vagyok a fiú :P és 17 a lány meg 20.. és én se tudom hogy bejövök e neki :S :D
elsõ... azt se tudod hány évesek.. minek írsz ilyen [email protected]ágokat?
attól függ hány éves vagy és a fiú hány éves...
Szerintem a korkülömbség egyáltalán nem zavaró tényezõ.Ha szellemileg egy szinten vagytok, akkor mi a probléma?(Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülye vagy, vagy valami:) )

Ha edzésen (röplabda) tetszik egy fiú, honnan tudjam, hogy én is tetszem-e neki?

Mindketten 11 évesek vagyunk, szerintem nagyon cuki!!!!!

Legjobb válasz: dobd meg labdával:DxD

dobd meg labdával:DxD
:) ))) Ha cseszeget és beszól, meghúzza a hajad:D, vagy direkt szekál, akkor szerintem tetszel neki. Ilyen korban ez még így megy (asszem):D:)
Mogyorózd meg... Ha megdermed akkor van esélyed és tudni fogod, hogy nem b*zi...
vagy ha nem is tetszel neki, mondd neki, hogyha lesz a barátod, akkor elfizetsz neki a wowra amig együtt vagytok.
A kérdező hozzászólása: Lécci, normális válaszokat!!!!!
Szerintem vagy dobd meg labdával, v; mosolyogj rá! ha visszamosolyog akk jó, ha nem akk még próbálkozz!
dobd meg labdával és mond neki h bcsi és közbe mosolyogly ha vissza mosolyog akkor jó kezdj vele beszélgetni nem ütöttelek meg bocsi véletlen volt am mizujs? ilyednek;)

Honnan lehet tudni ha tetszem egy fiúnak?

Beszéd nélkül, mert nem igazán beszédes. Mikor hozzá szólok akkor alig válaszolgat, míg másokkal sokat beszélget. Bár szerintem azért mert mert zavarban van.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is hány évesek vagytok? Késõbb már nem annyira számít a kor.Nézd, nekem is fiatalabb a barátom, és 2 és fél éve lassan , hogy együtt vagyunk. Õ 21 és fél, én 26 leszek. Szóval ha összejönnétek, mondd meg a szüleidnek, nem hiszem, hogy zavarná õket, max az elején. Lehet félénk a srác, és nem mer kezdeményezni. Ha beszélgettek kérdezgess a hobbyháról, milyen zenéket szeret, jár-e szórakozni, derítsd ki mi a kedvenc együttese, és máris megvan a beszélgetés. sok sikert!

Szia! Elõször is hány évesek vagytok? Késõbb már nem annyira számít a kor.Nézd, nekem is fiatalabb a barátom, és 2 és fél éve lassan , hogy együtt vagyunk. Õ 21 és fél, én 26 leszek. Szóval ha összejönnétek, mondd meg a szüleidnek, nem hiszem, hogy zavarná õket, max az elején. Lehet félénk a srác, és nem mer kezdeményezni. Ha beszélgettek kérdezgess a hobbyháról, milyen zenéket szeret, jár-e szórakozni, derítsd ki mi a kedvenc együttese, és máris megvan a beszélgetés. sok sikert!
De lehet, hogy tetszel neki. Állj elé, és kérdezd meg, hogy tetszel-e neki.
Nagyon értelmes kis kérdés. Nem, nem tetszel neki.
Minek kell mindenrõl beszámolni a szüleidnek? Legyen már saját világod... Amúgymeg a legegyszerûbb ha rákérdezel a srácnál, nem kell ezt bonyolítani. Esetleg trükközhetsz úgy, hogy feltételes módban beszélsz, hogy mi lenne ha, meg tegyük fel meg ilyenek.. Pl, amikor dumáltok mond ezt neki: Tegyük fel lenne egy 3 évvel fiatalabb srác meg egy lány akik közül a lánynak tetszene a fiú, de nem tudná, hogy a fiúnak is tetszik e a lány, te mit csinálnál a helyében?? Ha ebbõl nem esik le neki akkor agyhalott..
10:04 ez király..:Dagyhalott! sztem az hogy ha beszélgettek néha elmosolyodik amikor nem figyel vet rád egy furcsa pillantást, megkérdezi hogy vagy..
Jobbik esetbe ezért nem naon beszélget veled mivel zavarban van mert tetszel neki!Roszzabbik esetbe szarik rád és azért nem beszél!Sztem próbáld kiszúrni h zavarban van e ha igen akkor nyert ügyed van!
A kérdező hozzászólása: Hát pl úgy volt még a múlt héten, hogy odajött kérdezni valamit, akkor kettesben voltunk. Én válaszoltam, és beszélgettünk pár mondatot. De aztán jöttek a haverjai... Aztán tegnap pedig én kérdeztem valamit, és válaszolt egy igennel + néhány szóval, de elõször rám sem nézett, aztán meg nagy nehezen a szemembe. Elvileg ekkor zavarban volt...Meg volt olyan is, hogy odafordultam felé hirtelen, és pont nézett, de hirtelen elkapta a tekintetét. Kezdem magam úgy érezni mint egy 12 éves. :D Kb akkoriban foglalkoztattak ilyen dolgok, dehát annyira tetszik...
a gond ott kezdõdik, hogy talán azért olyan visszaforduló, mert a korkülönbség miatt szerinte nálad õ szóba se jöhetne, mint kapcsolati barát. ezt meg kéne tudatni vele valahogy, valamilyen módon, aztán lehet, hogy próbálkozna valamivel

Ha tetszik egy fiú. Honnan tudom meg hogy mit érezz ő irántam?

Legjobb válasz: Hát egyrészt észre lehet valamit venni a viselkedésébõl is. Ha jóba vagytok, ha segítõkész veled, meg szeret veled lenni akkor ragaszkodik hozzád. De hogy hogyan tudd meg konkrétan? Hát szerintem itt vannak a tipikus nõi praktikák. Kérd meg egyik haverodat, bnõdet...hogy kérdezze ki. Persze ugy hogy ne legyen feltûnõ.

Hát egyrészt észre lehet valamit venni a viselkedésébõl is. Ha jóba vagytok, ha segítõkész veled, meg szeret veled lenni akkor ragaszkodik hozzád. De hogy hogyan tudd meg konkrétan? Hát szerintem itt vannak a tipikus nõi praktikák. Kérd meg egyik haverodat, bnõdet...hogy kérdezze ki. Persze ugy hogy ne legyen feltûnõ.
Szerintem ne támadja le a barátnõd. Nem egészséges. Lehet, hogy úgysem fog tudni neki mit mondani. Te magad joban ki tudod deríteni: hívd el valahova (társaságba, moziba), és beszélgess vele. Mesélj magadról, kérdezd és hallgasd meg õt is. Elõbb-utóbb ki fog derülni.
tudod onnnan ha irsz neki egy levelet vagy megkérded töle vagy mutatsz neki valami jelet
mindig más jelei vannak
B*szki öcsém-.- szemez veled meg ilyenek
Pl: Melléd ül mindig beszélgetni akar veled vagy csak a közeledben lenni mindig mosolyog rád és szemezik veled.
Ha nem ismeritek egymást csak látásból, akkor mindig keresi a tekinteted, sûrûn mosolyog rád és ha észreveszi h nézed akkor vagy egybõl elfordul/leveszi a tekintetét rólad vagy jó hosszan néz. Az adott nõ gesztusait próbáld mindig viszonozni, mert a nõk szeretnek minden túlkombinálni. :D
A kérdező hozzászólása: utolsó 2 válaszolónak de lefgõképpen az utolsó válaszolónak hálás vagyok köszi :)

Honnan lehet tudni hogy ha egy fiú szerelmes belém? Vagy legalább tetszem neki.

Legjobb válasz: Hát egy normális, tökösebb srác megmondja, hogy jó csaj vagy. Ne hidj azoknak a maszlagoknak, amiket az IM-be meg ilyenekbe írnak, hogy pl. "ha sokszor kimondja a nevedet, meg sok smiley-t ír msnezés közbe, akkor bejössz neki) Hidd el, tapasztalatból mondom.

Hát egy normális, tökösebb srác megmondja, hogy jó csaj vagy. Ne hidj azoknak a maszlagoknak, amiket az IM-be meg ilyenekbe írnak, hogy pl. "ha sokszor kimondja a nevedet, meg sok smiley-t ír msnezés közbe, akkor bejössz neki) Hidd el, tapasztalatból mondom.
hát igen nete keresztül szinte lehetetlen megmondani. Ha élõben is látod akkor látszik a szemén ha szerelmes + megpróbál mindig meletted lenni és nevet azon a vicceden is ami am borzasztó csak hogy érezd hogy melleted van. Ha tetszel neki nagyából az elõzõ sokat lóg veled keresi az okot hogy hozzád érhessen Bókol. De igen a tökös legény megmondja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!