Találatok a következő kifejezésre: Ha tetszik fiú és én (62 db)

Mi van akkor ha tetszik egy fiú és én is neki de ő nem tudja hogy tetszik nekem. Ilyen esetben melyik fél kezdjen? 13/L

Legjobb válasz: kedves elsô hagyjad már olyan aranyos! Nem hiszem el, itt mondják, hogy annyi èves korban kezded el a pasizàst/csajozást amikor akarod, most meg ha egy 13 éves megkérdezi mot tegyen akkor egybôl elítélitek....már bocsánat, de egy 13 évesnek már vannak komoly èrzèsei.

kedves elsô hagyjad már olyan aranyos! Nem hiszem el, itt mondják, hogy annyi èves korban kezded el a pasizàst/csajozást amikor akarod, most meg ha egy 13 éves megkérdezi mot tegyen akkor egybôl elítélitek....már bocsánat, de egy 13 évesnek már vannak komoly èrzèsei.
mondd el neki, hogy tetszik neked...cukii :3
mond meg neki..ha tetszel neki viszonozza ha nem beégtél...
amelyik tudja, hogy tetszik neki a másik.. azaz neked kéne kezdeni! de úristen 13 évesen ne ez legyen már a legnagyobb gondod... nem vagyok öreg csak 21 vagyok de 13 évesen az volt a legnagyobb gondom, hogy hol van a focilabdám vagy, hogy nincsenek lent a haverok a téren :D
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ nem ez a legnagyobb gondom csak érdekelt a véleményetek viszont tényleg nem tudom hol a focilabdám.:D
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget jófejek vagytok.:)
Hát én dettó ugyanebben a helyzetben vagyok most xD Én várom hogy õ írjon nekem mert hát mégis csak õ a fiú, én meg meguntam már h nekem kell futni utánuk..De ha nem ír úgysem fogom kibírni h ne írjak :P szóval várj..aztán lépj te ha õ nem (mer..mert irtó félénk népségrõl van szó :D )

Mit csináljak ha tetszik egy fiú és én is tetszek neki de neki van barátnője?

Van egy fiú aki tetszik, és tudom hogy én is bejövök neki.(Tudja hogy tetszik nekem) De sajnos van barátn?je... Kérlek segíts! Köszi!

Legjobb válasz: akkor várd meg míg dobja a csajt(ha nem szereti akkor dobni fogja) és akkor képbe jössz te :)

akkor várd meg míg dobja a csajt(ha nem szereti akkor dobni fogja) és akkor képbe jössz te :)
lehet hogy veszekednek.biztos van annak is vmi oka.de attól még nem jelenti azt h nem szeretné a bnõjét.és igaz te se örülnél ha a pasiddal együtt járnátok és tetszene neki más, és rá akarna akaszkodni?sztem hagyd az egészet.
Verd meg a csajt
inkább hagyd békén és add is tudtára hogy nem akarsz tõle semmit, ne legyél egy kapcsolatromboló ltyó
A kérdező hozzászólása: az a helyzet hogy egy suliba járunk és minden délután vele vagyok...(de csak baráti a kapcsolatunk)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok az...a barátnõjével sokat veszekednek...
A kérdező hozzászólása: nem akarom megverni :D
Ne akarj belemászni két ember kapcsolatába! Nagyon gerinctelen dolog! Mielõtt bármi lenne köztetek, jobb lenne, ha szakítana a barátnõjével! De amíg nem teszi meg, ne nyomulj!
közelíts felé barátian, ha akar tõled valami komolyabbat, akkor szerintem dobj a a csaját.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Elfelejteni nem fogom...szerintem megvárom még szakítanak mert tényleg nem mennek jól a dolgok köztük.
Oké várd meg, de ne te legyél az oka.Az neked sem túl jó.
A kérdező hozzászólása: hát tudom :( amúgy kérdezte hogy ha nem lenne az a csaj akkor köztünk lehetne valami? :SS de nem akartam lerombolni a kapcsolatukat

Mit tegyek ha Van egy fiú és én is tetszem neki ő is nekem. De egyikünk sem meri elmondani a másiknak. Én kéne lépjek?

Normális válaszokat..

Legjobb válasz: Ha tudod,hogy tetszel neki,akkor beszélgessetek,hívd el 1 fagyira,hátha megjön a bátorsága és alakít valamit.Ha nem akkor,kezdeményezz te!nincs abba semmi. :D Az a 2 év szerintem ideális :)Úgyhogy hajrá :D

Ha tudod, hogy tetszel neki, akkor beszélgessetek, hívd el 1 fagyira, hátha megjön a bátorsága és alakít valamit.Ha nem akkor, kezdeményezz te!nincs abba semmi. :D Az a 2 év szerintem ideális :) Úgyhogy hajrá :D
Honnan tudod, hogy tetszel neki? Amúgy ha így van, akkor szerintem nyugodtan menj oda hozzá beszélgetni, elhívni sétálni, ilyesmi :) Sok sikert.
Abból ítélve, hogy a kérdésedet is rossz rovatba tetted... remélem, legalább õ tudja majd, hogy mit hova tegyen. Amúgy meg ne mondd neki elsõre - hanem hívd el erre-arra...
A kérdező hozzászólása: onnan hogy az uncsijával jóban vagyok.õ meg elmondta neki.õ meg persze nekem...tehát innen.csak a baj az hogy én 14vagyok õ meg 16...de köszi a tanácsot £
A kérdező hozzászólása: jólvanna ha egyszer új vagyok akkor most..?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :D


Ha tetszik egy fiú és én is neki, de nem mer elhívni, akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Azt mondanám, hogy bátorítsd. Ha biztos vagy benne, hogy neki is tetszel, és szívesen elhívna randira, akkor nem hinném, hogy zokon venné, ha te kezdeményeznél, és te hívnád randira. Elvégre ez már nem az 50-es évek. Ha csak bátorítás mellett döntész, mosolyogj mindig rá, köszönj elõre, ha csak teheted, ülj le mellé beszélgetni a veletek történõ dolgokról, stb. Hátha ezáltal táplálsz benne egy kis önbizalmat.

Azt mondanám, hogy bátorítsd. Ha biztos vagy benne, hogy neki is tetszel, és szívesen elhívna randira, akkor nem hinném, hogy zokon venné, ha te kezdeményeznél, és te hívnád randira. Elvégre ez már nem az 50-es évek. Ha csak bátorítás mellett döntész, mosolyogj mindig rá, köszönj elõre, ha csak teheted, ülj le mellé beszélgetni a veletek történõ dolgokról, stb. Hátha ezáltal táplálsz benne egy kis önbizalmat.
Ha azt mondod neki, hogy "Nyugodtan hívj fel, itt a számom!", vagy "Szimpatikus srác vagy, nem lenne kedved felhívni?" (itt azért érdemes hozzátenni h telefonon!:) - akkor már csak rajtad áll, h felveszed-e, mert ezek tuán biztosan hívni fog!
Menj oda hozzá és mondd meg, hogy van egy találóskérdésed, amit sehogy se tudsz megfejteni, segítsen hátha õ tudja. Ezután tedd fel a kérdést: mi az félszemû huhog és randizhatnékja van. Vélhetõen nem tud válaszolni. Ekkor mond azt: várjál, segítek egy kicsit! Takard le az egyik kezeddel az egyik szemed, mond azt gyors egymásutánban többször is, hoy huuuú-huuú, a szíbad kezed öregujjával pedig szaporán böködj magad felé. Amennyiben ezt túl macerásnak tartod, említsd meg, hogy a bátyád/öcséd lemondta az esti színházi programot, s anyukád/apukád csak férfi kísérettel engedne el, mivel késõn ér véget a darab. Kérdezd meg, ez egyszer kisegítene-e! Színház közben a szünetben, majd hazakísérés közben is lesz elég beszédtémátok. Ha ügyes vagy, innentõl már nem lehet gond. Ha ügyetlen vagy, marad az az idétlen, de humoros huhogás. üdv.: hegedor
Probalj meg te kezdemenyezni.De csak ugy szepen modjaval.Nehogy lerohand szegenyt, foleg ha egy kicsit felosebb tipus. :)
kezdeményez te! de nehogy lerohand mert megilyesztheted vele. elöször csak egy közös sétára menjetek, pár alkalom után már fel foktok szabdulni és meglátod boldogok lesztek együtt.:D
bátorítsd
velem is ez van..és én is bátorítottam és már járunk...már egyáltalán nem fél :)
Minden férfi álma a kezdeményezõ nõ. Nõ ritkán mondja egy fiúnak h szeretne vele járni. Nyugodtan vágj bele a lecsóba, ha nemet mond, akkor csak valami nagyon nyomósoka lehet.
Kezdeményez Te, a fiú szerintem nem venné zokon! :)
szerintem a legjobb ha oda mész hozzá és megkérdezed hogy nem-e elmenne veled délután valahova.ez hasznos nálam is ez jött be.elhiheted nekem nagyon közel vagytok egy komoly kapcsolathoz
menjetek el egy szép helyre aztán majd kialakul magátol, de kell ezért tenned is valamit üdv:gabriella12
nyugottan hívd el te..:D 15/L

Mit tegyek ha tetszik egy fiú de a barátnőmnek is ő. Egyszer a zenesulibol jöttünk ki és ott jött Õ. És barátnőm akkor mondta el hogy neki tetszik, de én nem mondtam el neki. De a fiúnak én teszek de barinőm ezt nem tudja de nem akarom megbántani? !

Legjobb válasz: hát igen, a pasik, az a baj, hogy ha egy fiú közétek áll, azzal tönkre mehet a barátságotok, de ha õ az igazi legjobb barátnõd, akkor örülni fog nektek és a boldogságodnak :) mond el neki, tudnia kell

hát igen, a pasik, az a baj, hogy ha egy fiú közétek áll, azzal tönkre mehet a barátságotok, de ha õ az igazi legjobb barátnõd, akkor örülni fog nektek és a boldogságodnak :) mond el neki, tudnia kell

Az osztályból van egy fiú aki először nem tetszett, de megismertem és egyre jobban tetszik. A bnőim szerint én is tetszem neki. Mit tegyek ha a fiúra azt mondják h nem vmi helyes de én kezdem megszeretni, de szégyelném a bnőim előtt hogy vele járok?

Legjobb válasz: Az a fontos, hogy neked tetsszen, nem a barátnõidnek kell megfelelnie. Az nem barátság, ahol nem mersz kiállni a saját véleményed mellett. Ha igazán a barátnõid, tiszteletben fogják tartani a döntésedet, és nem szekálnak vele. Még elõny is, ha nem ugyanaz a fiútípus tetszik nektek, legalább kisebb az esélye, hogy beleszerettek késõbb egymáséba.

Az a fontos, hogy neked tetsszen, nem a barátnõidnek kell megfelelnie. Az nem barátság, ahol nem mersz kiállni a saját véleményed mellett. Ha igazán a barátnõid, tiszteletben fogják tartani a döntésedet, és nem szekálnak vele. Még elõny is, ha nem ugyanaz a fiútípus tetszik nektek, legalább kisebb az esélye, hogy beleszerettek késõbb egymáséba.
Az elsõ válaszoló vagyok: Egy mûködõ párkapcsolathoz sokkal fontosabbak a belsõ tulajdonságok, mint a külsõ, ezt a barátnõidnek is nyugodtan elmondhatod, ha cikiznek a fiú kinézete miatt. Ha csak a modellkinézetû emberek találnának párt, már régen kihalt volna az emberiség.
Gyerünk gyerünk!:) Ne foglalkozz a barátnõiddel!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, igazad van! Ki fogok állni a véleményem mellett!
A kérdező hozzászólása: :) :) :) :) :)
Neked tetszik, neki tetszel, más nem fontos.Ne foglalkozzál mások véleményével.Álljál ki a véleményed és a pasi mellett.
ne figyelj annyira arr h mit gondolnak a bnõid :) csak csi azt ami neked jóó :P
Ha jó barátaid vannak akkor nem kell semmit sem szégyelni elõttük.Semmit nem kell szégyelni.

Van egy fiú aki tetszik nekem és azt mondta, hogy én is tetszem neki, de nem akarja megtenni a következő lépést, és én úgy gondolom ha én teszem meg az ciki. Szerintetek?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22

semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22
Lehet hogy életed legnagyobb hibája lesz ha nem teszed meg. Miért szorítanád dogmák közé magad. Akarod? Ha igen akkor hajrá.
egyáltalán nem lenne ciki :) hajrá!
Nem ciki
A kérdező hozzászólása: De ha õ akarna kezdeményezni csak még nem készült fel rá és én tönkre teszem.?
örülni fog akkor is:)
egyáltalán nem ciki. az elõttem hozzászólóval hasonlatosan, én konkretizáltam a helyzetet a fiúnál, mert õ lámpalázasabb volt, és nem tudta rendesen kifejezni magát..most leszünk 4 évesek. úgyhiszem, nem rontottam el semmit. hidd el, lehet hogy még a srác meg is könnyebbül hogy kezdeményezel, mert szerintem sokuk tisztára be van szarva ilyenkor. ez nem rossz mert azt jelenti, valóban nagyon tetszel neki és szeret téged :) az én fiúm sem dorgál érte sosem hogy miért én kezdeményeztem, sõt, tökre bejött neki hogy bátrabb voltam, mint õ :D szerintem a tiéd sem fog beszólni.. sok sikert! :)

Mit tegyek ha tetszik egy fiu. De nem tudom hogy én tetszek -e neki? És mért van az hogy egyszer szemezünk egyszer meg más lányokkal flörtöl?

Legjobb válasz: Mit tegyél? Az a fiútol is függ, mert ha nagyon nyomulsz, lehet hogy könnyû skalpnak tekint csak! De lehet belõle komoly kapcsolat is! Én a helyedbe nem kezdeményeznék, udvaroljon õ neked, vagy ha nem jössz be neki, ne is vegyen észre! A fiú hóditson meg egy lányt, ne forditva! azért Sok sikert! :)

Mit tegyél? Az a fiútol is függ, mert ha nagyon nyomulsz, lehet hogy könnyû skalpnak tekint csak! De lehet belõle komoly kapcsolat is! Én a helyedbe nem kezdeményeznék, udvaroljon õ neked, vagy ha nem jössz be neki, ne is vegyen észre! A fiú hóditson meg egy lányt, ne forditva! azért Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm(:

Szerintetek mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon bejön nekem és el vagyok vele de ő nem tudja, hogy nekem tetszik, és a barátnőmnek nem nagyon jön be az a fiú és valószínűleg nem nagyon jönne be neki ha én mondjuk én össze jönnék vele.

mit tegyek?

Legjobb válasz: Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ

Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ
Elõször is [email protected] már le mit gondol a barátnõd!Ha "igazi" barátnõ akkor megfogja érteni, de én ezen nem is filóznék helyedben, akivel akarok azzal összejövök, hogy kinek tetszik/nem tetszik az meg le kell [email protected] fiúnak meg tegyél jelzéseket, amikor mosolyog mondhatod milyen aranyosan mosolyog, milyen jól áll neki az a felsõ ami rajta van, közben kicsit megsímogatod stb.Ha van 1kis esze észreveszi hogy bejössz neki, és akkor neki kell lépni.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi és mindenbe igazad van!

Mit tegyek ha a fiúnak aki tetszik és én is neki van barátnője, de akar talizni?

Van 1 fiú akit most ismertem meg, msn-en kezdtünk el ismerkedni. Még kapcsolatban van, de azt mondja nem sokáig. A barátn?je viszont, az egyik barátn?mnek a n?vére. A fiúval megbeszéltünk egy találkozót de, sokat gondolkozom rajta, hogy mit tegyek? Nekem nagyon szimpi, de nem akarok bunkó lenni. SÉn szeretnék vele talizni, de tudom, hogy közben arra gondolnék, hogy nagy szemétséget követek el a másik lánnyal. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát szerintem hagyd a francba van még sokezer fiú a Földön és egy barát mégiscsak többet ér mint egy fiú akit nem rég ismertél meg.Mert ha összejösz a fiúval akkor a barátnõd biztos nem fog jó szemmel rád nézni.

Hát szerintem hagyd a francba van még sokezer fiú a Földön és egy barát mégiscsak többet ér mint egy fiú akit nem rég ismertél meg.Mert ha összejösz a fiúval akkor a barátnõd biztos nem fog jó szemmel rád nézni.
várd meg míg szakítanak, . aztán talizz vele. úgyis mondtad h már nemsokáig vanak együüt.
ha a fiu elmegy veled randizni az annyit jelent hogy mar nem szereti a jelenlegi baratnojet tehat keres mast ha nem teged akkor mast...szoval ha tetszik akk kapd el a tokeit :D es amugy a baratnodnek is csak jot teszel mert hamarabb lezarodik ez a kapcsolat es legalabb o is ujra tud kezdeni ojannal aki igazan szeretheti, .
Szerintem is várd meg míg egyedül lesz, mondd neki, hogy nem szeretnél így talizni vele majd csak akkor ha már szakítottak.
Egyértelmû:ne találkozz a fiúval addig, ameddig barátnõje van! Várd meg, míg szakítanak, utána már nyugodt szívvel lehet találkozni. Addig azonban nem lenne tisztességes a találkozó senkivel szemben sem. A fiú részérõl sem tisztességes, hogy még kapcsolatban van ugyan, de már veled ismerkedik. Én picit azt is meggondolnám, hogy vajon ha egyszer te leszel a barátnõje, veled is ezt teszi-e...
A kérdező hozzászólása: Kösszi a válaszokat. Ezen már gondolkoztam, hogy mi lenne ha velem tenné ezt. Nagyon nem örülnék neki.
saját tapasztalatból mondom, h szerintem nem fognak szakitani...:S voltam már ien helyzetbe 2szer is... v hha mégis szakitanak, és összejönnétek, akk megvan még az esélye h elkezd hiányozni neki a volt nõje és ujra felkeresi... szerintem keress függetlent ...S:
Voltam ilyen helyzetben én is, kétszer is. Egyik jól sült el, a másik nem...Elsõ fiúnak volt barátnõje, msn-ezgettünk, sms-eztünk, rengeteget beszéltünk. Találkozni akartunk, de engem nem vitt rá a lelkiismeret. hónap után szakitottak, mostmár van másik barátnõje. A második fiúval pedig jól alakult minden. Volt barátnõje, találkozni akart, de én nem mentem bele. Nagyon nem szimpatizáltam az akkori barátnõjét, de mégis, nem akartam rosszat senkinek. 3hét után szakított a pasi vele, és több mint fél éve együtt vagyunk:) Tehát, tied a döntés, ahogy te jónak látod.
Szépen várd meg, amíg szakít a nõjével..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!