Találatok a következő kifejezésre: Ha tetszik fiú (923 db)

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Mit tegyek ha tetszik egy fiú de a barátnőmnek is ő. Egyszer a zenesulibol jöttünk ki és ott jött Õ. És barátnőm akkor mondta el hogy neki tetszik, de én nem mondtam el neki. De a fiúnak én teszek de barinőm ezt nem tudja de nem akarom megbántani? !

Legjobb válasz: hát igen, a pasik, az a baj, hogy ha egy fiú közétek áll, azzal tönkre mehet a barátságotok, de ha õ az igazi legjobb barátnõd, akkor örülni fog nektek és a boldogságodnak :) mond el neki, tudnia kell

hát igen, a pasik, az a baj, hogy ha egy fiú közétek áll, azzal tönkre mehet a barátságotok, de ha õ az igazi legjobb barátnõd, akkor örülni fog nektek és a boldogságodnak :) mond el neki, tudnia kell


Az osztályból van egy fiú aki először nem tetszett, de megismertem és egyre jobban tetszik. A bnőim szerint én is tetszem neki. Mit tegyek ha a fiúra azt mondják h nem vmi helyes de én kezdem megszeretni, de szégyelném a bnőim előtt hogy vele járok?

Legjobb válasz: Az a fontos, hogy neked tetsszen, nem a barátnõidnek kell megfelelnie. Az nem barátság, ahol nem mersz kiállni a saját véleményed mellett. Ha igazán a barátnõid, tiszteletben fogják tartani a döntésedet, és nem szekálnak vele. Még elõny is, ha nem ugyanaz a fiútípus tetszik nektek, legalább kisebb az esélye, hogy beleszerettek késõbb egymáséba.

Az a fontos, hogy neked tetsszen, nem a barátnõidnek kell megfelelnie. Az nem barátság, ahol nem mersz kiállni a saját véleményed mellett. Ha igazán a barátnõid, tiszteletben fogják tartani a döntésedet, és nem szekálnak vele. Még elõny is, ha nem ugyanaz a fiútípus tetszik nektek, legalább kisebb az esélye, hogy beleszerettek késõbb egymáséba.
Az elsõ válaszoló vagyok: Egy mûködõ párkapcsolathoz sokkal fontosabbak a belsõ tulajdonságok, mint a külsõ, ezt a barátnõidnek is nyugodtan elmondhatod, ha cikiznek a fiú kinézete miatt. Ha csak a modellkinézetû emberek találnának párt, már régen kihalt volna az emberiség.
Gyerünk gyerünk!:) Ne foglalkozz a barátnõiddel!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, igazad van! Ki fogok állni a véleményem mellett!
A kérdező hozzászólása: :) :) :) :) :)
Neked tetszik, neki tetszel, más nem fontos.Ne foglalkozzál mások véleményével.Álljál ki a véleményed és a pasi mellett.
ne figyelj annyira arr h mit gondolnak a bnõid :) csak csi azt ami neked jóó :P
Ha jó barátaid vannak akkor nem kell semmit sem szégyelni elõttük.Semmit nem kell szégyelni.

Lányok, van olyan, hogy ha egy fiú tesz fel új profilképet facebookra, akkor nektek tetszik a srác, csak azért nem lájkoljátok, mert féltek kimutatni, hogy tetszik nektek a fiú?

Legjobb válasz: Ha tetszik, felkeresem, odamegyek hozzá élõben, aztán elmondom neki, hogy mi a nagy helyzet. Én nem facebookon élem az életem.

Ha tetszik, felkeresem, odamegyek hozzá élõben, aztán elmondom neki, hogy mi a nagy helyzet. Én nem facebookon élem az életem.
aha:)
egy ideig én is ezt csináltam, de ennek semmi értelme
ja:/
nem azért mert nem érdekel
Lehet h annak a lánynak tetszik a fiú és meglepõdõtt h más lány társaságába látja. Bár nem tudom.
A kérdező hozzászólása: ööö ... a fiú nézett a lányismerõs után, miközben ott volt (majdnem)a társaságában az a lány, aki tetszik neki nagyon

Ha tetszik egy fiú, akkor megmondjam neki az érzéseimet? És ha igen, hogy kezdjek hozzá?

Nem mehetek csak úgy oda hozzá és megmondani, hogy szia tetszel. Egyáltalán, hogy kezdjek el vele beszélgetni?

Legjobb válasz: Szia! Ne mondd meg neki. Ha egyedül van, akkor sem. Anélkül is észreveheti, hogy tetszik neked, hogy egyenesen megmondod neki. És ha egy fiú nem úgy gondolja, olyan szépen a másik tudomására tudják adni, hogy távolodj tõlem, még akkor is, ha csak szimplán olyan érzése van, hogy bejön neked és nem kölcsönös. Nagyon bunkók tudnak lenni egyszóval. Tisztelet a kivételnek. Szóval én azt tanácsolom, hogy várj, ha felkeltetted az érdeklõdését, szimpatikus vagy neki, több lesz köszönésnél, de nem jó erõltetni.

Szia! Ne mondd meg neki. Ha egyedül van, akkor sem. Anélkül is észreveheti, hogy tetszik neked, hogy egyenesen megmondod neki. És ha egy fiú nem úgy gondolja, olyan szépen a másik tudomására tudják adni, hogy távolodj tõlem, még akkor is, ha csak szimplán olyan érzése van, hogy bejön neked és nem kölcsönös. Nagyon bunkók tudnak lenni egyszóval. Tisztelet a kivételnek. Szóval én azt tanácsolom, hogy várj, ha felkeltetted az érdeklõdését, szimpatikus vagy neki, több lesz köszönésnél, de nem jó erõltetni.
Várd meg még 18 leszel
A kérdező hozzászólása: Nem bulizós típusú. Annyit tudok róla, hogy vmilyen önvédelmet sportol.
Ha mindig a haverokkal van, menj oda hozzá te is a barátnõiddel.Találjatok ki valamilyen programot a csajokkal, és beszéljétek rá a fiúkat, hogy sokkal mókásabb lenne együtt! :) Közben jovvan megismernétek egymást, és legközelebb már van egy jó téma, amivel megszólíthatod :)
A kérdező hozzászólása: Neten sosincs fent. Amikor odamegyek hozzá, akkor meg kicsit zavarban vagyok, hogy mit mondjak neki. Évfolyamtársam, és már kérdezgettem tõle egy-két dolgot, de csak röviden válaszolt. Egyébként nagyon udvarias és kedves. Van egy osztálytársam, akinek sztem szintén bejön, mert át szokott menni a szobájukba (kolisok) beszélgetni, de nem tudom, hogy mit mondhatnék neki.
Ha mindig a barátaival van, akkor szerintem a legcélszerûbb, ha neten írsz rá. A mai világban akár egy lány is kezdeményezhet, de akár sima dolgokról is elkezdhetsz vele beszélgetni, és akkor majd meglátod, hogy a belsõ értékei alapján is szeretnél-e vele komolyabb kapcsolatot kialakítani.
Mond neki azt , hogy szia szeretnék veled komolyabban megismerkedni, szeretném ha mellemre vernéd :D
Miért kell mindig általánosítani?! Ha a barátaival van akkor írj rá pl. interneten, ismerkedjetek, késõbb ha jól megy akkor találkozgassatok és majd kialakul.
A kérdező hozzászólása: 18/L
Mond meg neki , hogy meg akarsz vele ismerkedni mert vonzódsz hozzá ennyi , vagy érdekli a dolog vagy nem , mit kell ezen filózni , kezdjétek egy mozival , ha dögös csaj vagy , akkor nincs mit vesztened.

Mit tegyek ha tetszik egy fiu. De nem tudom hogy én tetszek -e neki? És mért van az hogy egyszer szemezünk egyszer meg más lányokkal flörtöl?

Legjobb válasz: Mit tegyél? Az a fiútol is függ, mert ha nagyon nyomulsz, lehet hogy könnyû skalpnak tekint csak! De lehet belõle komoly kapcsolat is! Én a helyedbe nem kezdeményeznék, udvaroljon õ neked, vagy ha nem jössz be neki, ne is vegyen észre! A fiú hóditson meg egy lányt, ne forditva! azért Sok sikert! :)

Mit tegyél? Az a fiútol is függ, mert ha nagyon nyomulsz, lehet hogy könnyû skalpnak tekint csak! De lehet belõle komoly kapcsolat is! Én a helyedbe nem kezdeményeznék, udvaroljon õ neked, vagy ha nem jössz be neki, ne is vegyen észre! A fiú hóditson meg egy lányt, ne forditva! azért Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm(:

Hogy titkolja egy fiú ha tetszik neki egy lány? Hogyan viselkedik?

Legjobb válasz: ez fiútól függ :D van olyan, aki bunkó és lekezelõen de van olyan aki zavarodott össze vissza beszél mindent :D azt lehet látni egy fiún ha tetszik neki egy lány :D

ez fiútól függ :D van olyan, aki bunkó és lekezelõen de van olyan aki zavarodott össze vissza beszél mindent :D azt lehet látni egy fiún ha tetszik neki egy lány :D
A kérdező hozzászólása: értem:)

Honnan tudom, hogy tetszem neki? A fiúk ezt hogy jelzik a lányok felé? Milyen jelek vannak? Mi van, ha egy fiúnak tetszenek a nagyobb darab lányok, de a haverjai miatt nem mer kezdeményezni?

Legjobb válasz: Mosolyog rád, beszélget veled, néha azt veszed észre hogy téged néz. Ha a haverjai miatt nem mer kezdeményezni, akkor a fiú még gyerek.

Mosolyog rád, beszélget veled, néha azt veszed észre hogy téged néz. Ha a haverjai miatt nem mer kezdeményezni, akkor a fiú még gyerek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!