Találatok a következő kifejezésre: Ha terhességem a második hónapban (4 db)

Ha terhességem alatt a második hónapban kevés darabos vérzésem van, az nagy gáz?

Olyan mintha vér darabok jönnének bel?lem, barna és sötét vörös.

Legjobb válasz: Ha nem görcsölsz nincs nagy baj, viszont orvoshoz kell menni vele, lehet hogy kevés a sárgatesthormon, és írna fel rá gyógyszert!Minnél elõbb menj dokihoz.

Ha nem görcsölsz nincs nagy baj, viszont orvoshoz kell menni vele, lehet hogy kevés a sárgatesthormon, és írna fel rá gyógyszert!Minnél elõbb menj dokihoz.
A baj akkor van, ha élénkprios vér jön és görcsölsz. De azért én is azt mondom hogy mutasd meg orvosnak magad.-)

Mennyire nehéz a terhességed, ha a második babád kb 3 hónappal a szülés után fogant? Volt valami probléma?

Legjobb válasz: szia ilyenkor még fontosabb a sok pihenés a megfelelõ tápanyagbevitel, kismama vitamin, kérj segítséget a másik babádhoz amennyiszer csak lehet. nem lesz probléma csak figyelj magadra fokozottan :) gratulálok az elsõhöz és jó egészséget a másodiknak :)

szia ilyenkor még fontosabb a sok pihenés a megfelelõ tápanyagbevitel, kismama vitamin, kérj segítséget a másik babádhoz amennyiszer csak lehet. nem lesz probléma csak figyelj magadra fokozottan :) gratulálok az elsõhöz és jó egészséget a másodiknak :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi! Szedek Gravidát+folsavat.Próbálok pihenni. Úgy érzem minden rendben lesz!

Ha az első terhességem császárral végződött, mennyi az esélye hogy a második is azzal fog végződni? (1 év 9 hónap lesz az különbség)

Legjobb válasz: Egyszer már volt hasonló kérdés, akkor én leírtam, amit nekem az ORVOSOM mondott, és mindenki lehurrogott. Szóval szerintem orvosa és kórháza válogatja, meg kell kérdezni. Nekem azt mondta a (fogadott) orvosom, hogy három éven belül kizárt a természetes szülés.

Egyszer már volt hasonló kérdés, akkor én leírtam, amit nekem az ORVOSOM mondott, és mindenki lehurrogott. Szóval szerintem orvosa és kórháza válogatja, meg kell kérdezni. Nekem azt mondta a (fogadott) orvosom, hogy három éven belül kizárt a természetes szülés.
A kérdező hozzászólása: Nyugi, én nem azért tettem fel a kérdést h a válaszok miatt bárkit lehurrogjak, csak érdekel hogy kinek mi a tapasztalata, véleménye errõl. Szóval köszönöm a választ! :)
A fiamat császárral szültem. Azóta született 3 lányom természetesen. 19, 26, 13 hónapkülönbséggel jöttek a világra. Dokija is válogatja szerintem...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Azt szeretném kérdezni, hogy egy helyen szülted mind a 4 gyermeket? Illetve meg lettél kérdezve hogy hogyan szeretnél szülni?
Igen egy helyen, egy dokinál. Mindent átbeszéltünk. Tudta, hogy természetesen szeretnék szülni beavatkozás nélkül, már ha ez lehetséges persze. Az volt. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a választ! :)
nekem végig azt mondták, hogy kizárt a természetes szülés mivel kevés idõ telik el a két szülés között, de amikor be kellett menni a kórházba ott azt mondták, hogy sima szülés lesz.
szülés után
Az anyasági segélyt értelemszerûen csak a szülés után tudod megigényelni, a tgyást pedig megigényelheted a szülés várható idõpontja elõtt 28 nappal.
Anyaságira a gyerek születése után, a TGYás-re meg beszéld meg a munkáltatóddal. De ha te igényleg a TGYÁS-t a férjednek le kell mondania a gyedet, mert így nem lehet. Hacsak nem bizonyítjátok bíróságilag hogy külön nevelitek egyik-egyik gyereket. (nem kaphatsz te TGYÁS-t apa meg gyedet egyidõben!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!