Találatok a következő kifejezésre: Ha terhességem a (2299 db)

Előfordul ha terhesség allatt nyúlós a folyásom? (korai terhességre gondolok)

olyan mint amikor a peteérés van..mi lehet ez vagy valami nem jó? fürdésnél vettem észre..ha írhatom így akkor nyúlt mint a tojásfehérje..bocsi de mindenki ezt a szót használja

Legjobb válasz: Szia.30+5hetes kismama vagyok.Én is tapasztaltam(om),hogy olyan nyúlós.Kicsit kellemetlen,de terhesség alatt nem ritka az intnzívebb folyás.

Szia.30+5hetes kismama vagyok.Én is tapasztaltam(om), hogy olyan nyúlós.Kicsit kellemetlen, de terhesség alatt nem ritka az intnzívebb folyás.
Elõ ám! Én 9 hetes vagyok, és kb. 2 hete vettem észre uilyen jellegû folyást. Terhesség alatt normális a folyás, a bõvebb folyás is, állítólag (hacsak nem viszket stb.)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..nekem csak az este a fürdés közben vettem észre azóta nem..és nem tudtam mire vélni.. a lényeg az hogy még nem bizonyított a terhességem csak sejtem.Menszim helyett 3 nap barnázás volt és azóta már eltelt 10 nap..tesztet csináltam de negatív lett..legalább is az idõn belül, de idõn túl meg pozitív. tehát várok még 1-2 napot és csinálok még egyet..
Szia! Szerintem terhesség alatt nem rúghatnak ki, föleg nem táppénz alatt.

Ha terhesség alatt észreveszik, hogy valaki toxoplasmás, akkor azt tudják kezelni, vagy mindenképpen terhességmegszakítás a vége?

Legjobb válasz: Nem kell megszakítani a terhességet. Egyébként 3szor ellenõrzik a terhesség alatt, utoljára a 36. héten, akkor, ha pozitív, szerinted, hogy szakítanák meg a terhességet?

Nem kell megszakítani a terhességet. Egyébként 3szor ellenõrzik a terhesség alatt, utoljára a 36. héten, akkor, ha pozitív, szerinted, hogy szakítanák meg a terhességet?
Antibiotikumot kell szedni, ha nincs rendellenessége a babának, nem kell megszakíttatni a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ, köszönöm a válaszodat. Második: Nyilván nem arra gondoltam, ha utolsó hetekben, hanem középidõ táján. Egyébként nálunk egyszer sem ellenõrzik, csak ha alapos ok van rá.
Amikor anyu terhes volt velem, õ is toxoplasmát kapott, mégis élek! :D igaz a pupillám nem tökéletes, de legalább élek.
Toxoplazmózissal nem szakítják meg a terhességet. Tudniillik nem az élettel összeegyeztethetetlen fejlõdési rendellenességet okoz.így van ez a CMV-vel is.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem okoskodsz, örülök, hogy legalább valaki válaszol. :) 18+5 hetes vagyok, de se magas vérnyomás, se vizesedés nem jelentkezett, sõt inkább alacsony a vérnyomásom. Reggel voltam vizeletet leadni majd 4 kor megyek az eredményért, remélem minden rendben lesz, és a multkor csak belekerült valami.

Van valamilyen jele annak, ha elhal a terhesség?

Most nem kimondottan a vetélésre gondolok, hanem amikor abban a tudatban vagy, hogy minden rendben, közben meg mégsem.

Legjobb válasz: Szia. Nekem tavaly nyáron volt egy elhalt terhességem, 10 hetes voltam. Én semmi tünetet nem észleltem belõle. nem véreztem, nem görcsöltem. Amikor elõször voltam uh-on 7 hetesen már akkor mondta a doki, hogy nem igazán jó az uh eredményem, de mivel ez lett volna az elsõ terhességem azt mondta várjunk még 2 hetet. Amikor visszamentem már egyértelmû volt, hogy elhalt a terhességem, sajnos 2 nap múlva mûszeresen meg is szakították. Remélem Te nem jársz így.

Szia. Nekem tavaly nyáron volt egy elhalt terhességem, 10 hetes voltam. Én semmi tünetet nem észleltem belõle. nem véreztem, nem görcsöltem. Amikor elõször voltam uh-on 7 hetesen már akkor mondta a doki, hogy nem igazán jó az uh eredményem, de mivel ez lett volna az elsõ terhességem azt mondta várjunk még 2 hetet. Amikor visszamentem már egyértelmû volt, hogy elhalt a terhességem, sajnos 2 nap múlva mûszeresen meg is szakították. Remélem Te nem jársz így.
Nem minden esetben van jele. A második terhességemnél csak az uh-on derült ki hogy megállt a pici szive. Vannak esetek amikor görcs és vérzés jelentkezik.

A verzesem rendszeres 5 naposak voltak. Most szept. Ben es okt. ben csak 2 naposzak voltak. Mitol lehet? Lehet terhesseg jele is? Ha terhesseg, akkor hol kezd el legeloszor nolni a pocak?

A kezemet amikor fekszem es ha a hasamra teszem, neha kisebb hullamzast es kis pattogast erzek. Kb 2 hete reggel a hasam kisebb, delutanra mar nagyobb, estere pedig megnagyobb es kemeny. Amugy semmivel nem vedekezunk.

Legjobb válasz: Miért nem csinálsz egy terhességi tesztet? Biztosabb, mint megpróbálni kitapogatni egy nyolchetes embriót.

Miért nem csinálsz egy terhességi tesztet? Biztosabb, mint megpróbálni kitapogatni egy nyolchetes embriót.
A kérdező hozzászólása: Szerinted a 2 napos verzes mellett lehetek terhes? Amugy igen, a teszt jo otlet.
Te hány éves vagy?? Talán tesztet kéne csinálni....ezt egy 12 éves is tudja...
Ma vegyél tesztet, mert holnap zárva vannak a boltok...
Nálam is pont ez van április óta, aztán nem birtam tovább és szeptemberben elmentem orvoshoz. 2 napos mensi, ott szeptemberben már akkora volt a hasam, mintha legalább 5 hónapos terhes lennék. De nem vagyok, kiderült, h PCOS-ám van.
A kérdező hozzászólása: En gondolok terhessegre, mert honapok ota nem vedekezunk. De koszi a valaszt.
Én is gondoltam, m mi se védekeztünk, sõt még mozgást is éreztem a hasamban, a legdurvább az volt, h olyan is volt, h megnyomkodtam és mintha visszabökött vna....aztán elmentem orvoshoz. Menj el te is, remélem neked nem ez a baj, de inkább minél elõbb deritsék ki. Lehet, h cs a méhnyálkahártyád vékony, azon meg E vitaminnal könnyen lehet segiteni.
A kérdező hozzászólása: Koszi h. irtal, koszi szepen a valaszt.

Milyen oka lehet a terhességen kivül annak ha késik a menstruáciom?

Legjobb válasz: tehesség-terhesség-terhesség :P

tehesség-terhesség-terhesség :P
idegesség stressz 19/l
Stressz-terhesség-betegség. Sok variáció nincs. 24/N
A kérdező hozzászólása: ha ugy kb 2 hete voltam felvázva amitt késhet?
A felfázásra gondolom kaptál anitbiotikumot. És igen késhet tõle.
A kérdező hozzászólása: nemkaptam nem mentem el vele orvoshoz..
Menj el nõgyógyászhoz. Õ tud biztosat mondani, mi nem vagyunk orvosok.

Aug 5-én voltam dokinál, megállapította a terhességet, akkor voltam 6 hetes. Szept 15-én visszamentem, 12 hetesen és közölte, hogy méretei szerint max 9hetes vagyok. Ha nekem a ciklusaim 40 naposak voltak, akkor indokolt a csúszás? Kata

A menstruáció els? napját figyelembe véve, akkor voltam 6 hetes. CRL:19 mm, BFD: 5 mm. De még a héten visszarendelt uh-ra:-(

Legjobb válasz: Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az elsõ UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínû hogy megállt a fejlõdési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van. Én tavaly a második terhességemmel jártam így, mûvileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.

Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az elsõ UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínû hogy megállt a fejlõdési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van. Én tavaly a második terhességemmel jártam így, mûvileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.
Ez tényleg nagyon kacifántos, de akkor hová lett a hiányzó 3 hét? 6 hét alatt csak 3 hétnyit fejlõdött volna a dokid szerint a baba..... furcsa mindenesetre. Nálam úgy volt hogy az elsõ UH-ra számítások szerint 7 hetesen mentem és nem volt embrió hanem csak petezsák, 9 hetesen kisebb volt, de volt szívhangja, a 11 héten viszont már nem volt szívhang se az embrióm felszívódóban volt. Így lett mûvi befejezés a vége.
A kérdező hozzászólása: De a leletemen az van, hogy jó vérkeringés van a méhfalban és az embrióban is, és hogy élõ 9 hetes terhesség. Nem értek semmit:-((
A kérdező hozzászólása: Bocsanat terhesseg alatti csikokra gondoltam
Szia Pont nemreg volt a tv-ben errol szo, es sajnos el kell, h keseritselek NEM lehet eltuntetni oket. Kremmel probaltak, aztan vmi lezeres dologgal.A lezer volt a leghatasosabb, de meg az sem tdta eltuntetni teljesen.Ezek idovel halvanyodni fognak , de teljesen eltunni soha. En is nagyyon tartok ettol, mert a fenekemen es derekamon vannak csikok, ugyhogy szerintem a haasamon is lesznek. 10 hetes kismama
Én is úgy tudom, hogy eltüntetni nem lehet, ha valakinek hajlama van rá, sajnos elõjön. A védõnõm a Milupától ajánlott krémet ellene, bár nekem hál' istennek egyelõre nincs, de ez még nem jelenti azt, hogy nem is lesz. 22 hetes kismama.
Utána már nemnagyon lehet és valóban hajlam kérdése. Mindenestre kenegesd a hasad, mert ha semmit nem hasznélsz, akkor nagyobb az esélye, hogy csíkos leszel, illetve kirepedezik a bõröd. Én egyszerû babaolajjal kenem, bár lehet kapni drága krémeket is a gyógyszertárban. Egyelõre nincs csíkom. 28hetes kismama
Szia! A Milupa krémet én is hallottam, méghozzá egy sráctól, akinek a karján lettek csíkok a gyúrástól. Azt mondta, neki használt.

Az normális dolog szerintetek ha terhesség alatt fáj a szex?

Vagy az fájtat attól hogy terhes vagy??

Legjobb válasz: ha muszáj neked terhesség idején is szexelni

ha muszáj neked terhesség idején is szexelni
Nem normális..
Szerintem normális. De ha fáj, ne csináld.
Sohasem normális, ha fáj, annak valami oka van.

A terhességnek a jele ha megnőtt a folyásom?

A folyásom az utóbbi napokban sok és rossz szagú...de nem értem h miért ...1 hét múlva kellene h megjöjjön...kérlek segítsetek...fontos

Legjobb válasz: Ez inkább valami fertõzés jele, nem terhességé. Szerintem menj el nõgyógyászhoz. De ha félsz, csinálhatsz terhességi tesztet.

Ez inkább valami fertõzés jele, nem terhességé. Szerintem menj el nõgyógyászhoz. De ha félsz, csinálhatsz terhességi tesztet.
Nem hiszem, hogy a terhesség jele...Fõleg nem ha szaga is van... Lehet egy gombás fertõzés, vagy felfázás is... Vizsgáltasd ki szerintem mindenképpen...
Ez elsõre gombás fertõzésnek tûnik, pláne, ha még egy hét van addig, hogy megjöjjön. Nézesd meg dokival!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!