Találatok a következő kifejezésre: Ha terhesség fenn, mikor (7 db)

Ha terhesség áll fenn, mikor kezd el sötétedni a mellbimbó?

Legjobb válasz: szerintem egyénfüggõ!

szerintem egyénfüggõ!
Nekem nem sötétedett...csak a legeslegvégén.
Egyet értek az elõzõ válaszolóval! Szerintem is egyénfüggõ! Boldog Babavárást! :)
Szia! Szerintem is egyénfüggõ, nekem az 5. héten kezdett nemis inkább sötétedni, hanem inkább mintha megnagyobbodott volna. A tesztet még nem csináltam meg, de anyukám már ebbõl látta, hogy babás vagyok. Egyébként a sötétedés nekem folyamatos volt nem tudnám megmondani, hogy mikor kezdõdött. (37. hetes kismami)

Mit jelent az, hogy ha a hõmérséklet fent marad akkor terhesség áll fent?

De mihez képest kell fent maradnia? Ha pl nekem a luteális fázisom átlagosan 36,7 és 3 napja késik de ma leesett 36,5-re akkor ez azt jelenti, hogy már ne reménykedjek?

Legjobb válasz: A hüvelyben mért hõ terhesség alatt magasabb, 37fok körüli.

A hüvelyben mért hõ terhesség alatt magasabb, 37fok körüli.

Több helyen olvastam, hogy az terhességet feltételez, ha valakinek 18 napja fent van a hője. Ez mit jelent pontosan, azt, hogy a cover line fölött, vagy jóval magasabban?

Legjobb válasz: Feltételezhet terhességet,mivel a luteális szaksz általában 14 nap,bár valakinek több illetve kevesebb.A cover line fölött kell lennie,ez a lényeg.Mikorra nem vártad?

Feltételezhet terhességet, mivel a luteális szaksz általában 14 nap, bár valakinek több illetve kevesebb.A cover line fölött kell lennie, ez a lényeg.Mikorra nem vártad?
A kérdező hozzászólása: Elméletileg mára, 30 naposak a ciklusaim, 15 napja volt a pé. Csak azon gondolkodom, megvárjam-e a teszteléssel a 18 napot, vagy ne a napok számával foglalkozzam. Köszi egyébként a választ.
A kérdező hozzászólása: Azaz a pé 16 napja volt, 15 napja van feljebb a hõm :)
Megpróbálhatsz egy tesztet csinálni holnap reggel. Drukkolok! Elsõ vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a szurkolást, nagyon aranyos vagy :)

Mit ír az orvos a leletre, ha csak a terhesség gyanúja áll fenn? Ezt mindenképp feltüntetik? Hány hetes kortól képes észlelni, hogy esetleg van ott valami?

Legjobb válasz: Ekkor 4 hetes voltam: Uterusban 17mm-es endometrium. Grav.nem igazolható......Terhesség gyanúja.

Ekkor 4 hetes voltam: Uterusban 17mm-es endometrium. Grav.nem igazolható......Terhesség gyanúja.
2mm nyálkahártyával kizárt hogy terhes vagy. Máshogy is kiírtad ezt a kérdést, ez csaknem egyértelmû PCO, amihez elképzelhetõ hogy még IR is társul. Sajnos nem vagy terhes :( Elõször is a ciklusodat kellene rendbe hozni, a 2mm endom.alapján peteérésed sincsen sajnos...
igen
A kérdező hozzászólása: hat hetes, az UM. elsõ napjától számítva ugye?
nekem is ma azt írták hogy terhesség gyanúja. de csak kézzel vizsgált ezért? péntekre kaptam uhra idöpontot. akkor már meg tudják állapítani ugye? 6 hetes vagyok papír alapján
Ja, ha baba lett volna a dologban, akkor igen, mindenképpen látnia kellett volna már.
A kérdező hozzászólása: vagyis na az utolsó mensi elsõ napjától számítva 7 hét telt el mire UH-t végeztek.
A kérdező hozzászólása: Mensi elmaradása után 7 héttel, de az is csak ilyen pár napig tartó barnázás volt inkább mint mensi.. De az endometriumnak 2mm van írva és elõtte lepisiltem egy jó pár tesztet 5-öt kb és köztük egy digitálisat is :S negák voltak mind.
Mikor 1. terhes lettem, nekem sem látott semmit, csak cisztát (akkor tudtam meg, hogy van), de mondtam neki, hogy pozit teszteltem, visszahívott késõbb, akkor már látszott a peteszák, de még nem volt szívhang, úgyh terhesség gyanúja (ezt írta rá). Mikor már volt szívhang, akkor 1 élõ magzat. Én azért a helyedben lepissantanék egy teszet.. csak a biztonság kedvéért. Mennyivel voltál az orvosnál a mensi elmaradása után?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mert voltam hüvelyi UH-n és cisztákat talált, sokat azt mondja ez okozza a menszesz kimaradást, ha ekkor észrevesz valami babára utalót, akkor szól, vagy valami ugye? csak mert nem konkrétan azért mentem.
Amíg csak gyanú van, azt írják a leletedre, hogy terhességet nem tudtak megállapítani. Maximum még ráírják, hogy gravid jellegû az uterus, tehát akár lehet terhesség is. Leghamarabb az utolsó menzesz elsõ napjától számítva az ötödik héten láthatnak valamit, tehát egy hét késés után.
1.vagyok. Ez után 2 héttel már látszott a petezsák és szikhólyag is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ha nem terhesség miatt késik, hanem ciszta miatt, akkor a hő a nemvárt körül leesik, vagy ugyanúgy magas marad mint mikor terhesség áll fenn?

Akinek volt cisztája mesélne erről? és a menzid teljesen kimaradt,vagy milyen volt? köszi!

Legjobb válasz: Nekem amikor cisztám volt magas volt a hõm egészen addig amíg a ciszta el nem tûnt és nem is jött meg.

Nekem amikor cisztám volt magas volt a hõm egészen addig amíg a ciszta el nem tûnt és nem is jött meg.

Ha az ébredési hőmérsékletem még mindig fent van, terhességi tesz negatív, mensi sehol. Szerintetek lehet terhes? Vagy mi más oka lehet a késésnek?

A Menstruáció napján a 10-es és ma reggel egy 25-ös csíkkal teszteltem.

Legjobb válasz: a görbédet tudod csatolni hátha úgy jobban ki lehet okoskodni hogy mi is van? :)

a görbédet tudod csatolni hátha úgy jobban ki lehet okoskodni hogy mi is van? :)
A kérdező hozzászólása: Ma megjött :) És nem szomorkodom, szándékosan raktam ki a smiley-t.
az jó ha annyit alszol mert legalább 5 órát kell aludni
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, szerintem 7-én tesztelek egyet, azt irány a nõdoki, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: 6-7-8 órákat, tegnap este 9 örül már aludtunk
minden hozzászólást én írtam :) ezzel csak az baj hogy lehet azért van fent a mai hõd mert hamarabb mértél és ez a 2-2.5 óra nagyon sokat számít így hamis adatot adtál meg és sajnos magadat is becsapod :( hány órát szoktál aludni?
A kérdező hozzászólása: Kedves 11:00-kor hozzászóló! Hát ez az! én is odatettem gondolatban az ovut :) De akkor is a 13. dpo-n vagyok, ami azt jelenti, hogy mindjárt itt vannak a piros betûs ünnepek, és ilyenkor már pecsételek és/vagy lejjebb megy a hõm. Reggel 4 órakor volt az utolsó mérés a 6-6:30 helyett, mert felébredtem korábban, sajnos.
2 nap múlva tesztelj újból aztán írd meg :) Drukk!
A kérdező hozzászólása: Tudom, ez a görbe nem úgy sikerült, ahogy kellene. Az elsõ kb. 10 nap meg egyszerûen kitörõdött, (okostelefonos alkalmazásba pötyögöm be rögtön mérés után az adatokat).
én is vezettem itt a görbém elég megbízható, csak az probléma ahogy én látom hogy nem egy idõbe méred a hõdet és nem mindig, rendszeresen kéne de amennyit ki tudok belõle venni a az hogy szerintem inkább ma vagy a 13. dpo-don vagyis 23.-án volt ovud ha jól értelmezzem a görbéd vagyi ez azt jelenti hogy még nem is késik lehet azért nem mutat a teszt semmit :) azért megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már arra is, hogy az peteérés nem ott van, ahova eredetileg a Fertility Friend tette, hanem késõbb :) De már lassan ott is betelnek napjaim :)
A kérdező hozzászólása: Itt a görbe remélem meg lehet nyitni :) http://kepfeltoltes.hu/view/130805/chartgraph_module__1__www..
A kérdező hozzászólása: Épp a görbémet próbálom csatolni :)
szia hát ma nekem is megjött :( a jósteszt meg állandóan nega volt... na akkor új hónap jön :)

10es érzékenységű one step teszttel mikor lehet leghamarabb + tesztelni, már ha valóban terhesség áll fenn?

26-28 naposak a ciklusaim és a 23. napon vagyok.

Legjobb válasz: Nekem együttlét utáni 9. napon esti vizeletbõl egyértelmû pozitív lett,de én ikreket vártam.

Nekem együttlét utáni 9. napon esti vizeletbõl egyértelmû pozitív lett, de én ikreket vártam.
talán 9. dpon. de azért ne keseredj el ha mégsem +. mert ehhez a módszerhez tudnom kell az ovulációd napját is.
A kérdező hozzászólása: 8 dpo-n vagyok.
akkor még min. a holnapot várd ki és akkor is reggeli, elsõ pisibõl. ha nega lenne, akkor javaslom, hogy a 12.dpo-t várd meg az újabb teszttel
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!